Refleksje,Teorie spiskowe,NWO,UFO,Wydarzenia...
-
Refleksje,Teorie spiskowe,NWO,UFO,Wydarzenia...
Witam.Dosyć często zdarza sie niektórym użytkownikom FcInter.pl poruszać tematy dotyczące przeróżnych refleksji związanych z życiem,egzystencją tutaj na ziemi i nie tylko...Zdarza się też że godzinami dyskutujemy o tzw.Teoriach spiskowych,mass mediach,korporacjach,życiu poza grobowym a także o wielu innych niewyjaśnionych do tej pory dziedzinach czy zjawiskach.Oczywiście nie wszystkim użytkownikom tej strony się to podoba,dlatego właśnie postanowiłem założyć osobny dział na forum,gdzie każdy kto będzie miał ochote pochwalić się czymś nowym,jakąś ciekawostką,zjawiskiem czy też własnymi przemyśłeniami znajdzie tutaj miejsce dla siebie:)Zapraszam do nadsyłania filmików,artykułów czy też do wyrażania własnych opini.Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Re: Refleksje,Teorie spiskowe,NWO,UFO,Wydarzenia...
Teorie spiskowe - kolejny temat o Juventusie?
-
Ostatnio np.natrafiłem na dość ciekawą liste,mianowicie autor tejże listy twierdzi że spora czesc znanych osob w Polskiej polityce jest pochodzenia zydowskiego i tak np.Oleksy to Buchwio,Niesiołowski to Nusselbaum itd.Zaznaczam ze nie jestem zadnym rasista itp.byc moze jest to takze tylko wymysl autora,tego niewiem,jednak zestawienie jest doprawdy zastanawiajace,a jesli to prawda to wrecz szokujace,raczej nie moge tutaj chyba wkleic odnosnika do strony wiec jesli ktos ma ochote zapoznac sie z ta lista to niech sobie wpisze "prawdziwe nazwiska elity polskiej" w google i napewno znajdzie:)Pzdr
-
widze UFO mysle Z archiwum X polecam serial moze czasami troche naciagany ale wart uwagi 

-
Sylvinho, jak juz piszesz to staraj sie robic to w bardziej przejrzysty sposob bo tego sie czytac nie da.
-
Czego nie zrozumiales?:)
-
Ty mnie nie zrozumiales. Mialem na mysli interpunkcje.theSylvinho24 pisze:Czego nie zrozumiales?:)

-
Chcecie coś o egzystencji albo o życiu poza naszym światem? Czy warto wierzyć w Boga? http://www.youtube.com/watch?v=aM3M2XK8Qf8 albo jeżeli coś o UFO to Apollo 18. Interesujący film.
Ucz się tak jakbyś miał żyć wiecznie,
Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro.
Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro.
-
Mnie natomiast redaktor naszej strony - Adriano zaciekawił ostatnio tym: http://www.magia.gildia.pl/artykuly/teo ... l_nie_zyje
Szczerze - nie wiem co powiedzieć. Jakoś nie chce mi się wierzyć żebym słuchał Yesterday w wykonaniu policjanta z Kanady, a nie Paula...
Szczerze - nie wiem co powiedzieć. Jakoś nie chce mi się wierzyć żebym słuchał Yesterday w wykonaniu policjanta z Kanady, a nie Paula...
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
No no ciekawe:) idac dalej wokol muzyki http://www.youtube.com/watch?v=GjUy2ULPltQ brzmi naprawde niedorzecznie i nieprawdopodobnie,ale obejrzec mozna jesli ktos ma ochote.
-
A ja apropo tego jak wygląda porządek na świecie w którym żyjemy, czyli kto nim tak naprawdę rządzi. Mam do zaproponowanie 2 bardzo ciekawe serie.
Pierwsza z nich : http://www.youtube.com/watch?v=5A_hvrcb ... ure=relmfu opowiada o sprawach taich jak Bank Rezerw Fedralnych, Grupa Bildderberg, Bliższe przyjrzenie się "zamachowi" z 11 Września. Jeżeli chodzi o mnie, to nie traktuuę tego do końca jako teorie spiskową, tylko jako faktyczny stan do jakiego dążymy, chociaż być może niektóre rzeczy są tutaj wyolbrzymione. W każdym razie, zachęcam żeby się przyjrzeć, nie zmuszam nikogo do podzielania moich opinii oczywiście, nie obraże się jeżeli któś nawet uzna to za bujdę, ma do tego przecież Prawo.
Druga sprawa to już nawet nie teoria tylko suchusieńkie fakty, dokument o żywności genetycznie modyfikowanej. Nalegam żeby obejrzeć. Na pewno bardzo się zdziwicie: http://www.youtube.com/watch?v=ePhDyDbbO-M
Liczę na jakiś odzew, chce zobaczyć co inni o tym sądzą. Połączcie sobie ww. sprawy np. z ACTA czy ostatnio podpisaną ustawą o przymusowych szczepieniach.
Pierwsza z nich : http://www.youtube.com/watch?v=5A_hvrcb ... ure=relmfu opowiada o sprawach taich jak Bank Rezerw Fedralnych, Grupa Bildderberg, Bliższe przyjrzenie się "zamachowi" z 11 Września. Jeżeli chodzi o mnie, to nie traktuuę tego do końca jako teorie spiskową, tylko jako faktyczny stan do jakiego dążymy, chociaż być może niektóre rzeczy są tutaj wyolbrzymione. W każdym razie, zachęcam żeby się przyjrzeć, nie zmuszam nikogo do podzielania moich opinii oczywiście, nie obraże się jeżeli któś nawet uzna to za bujdę, ma do tego przecież Prawo.
Druga sprawa to już nawet nie teoria tylko suchusieńkie fakty, dokument o żywności genetycznie modyfikowanej. Nalegam żeby obejrzeć. Na pewno bardzo się zdziwicie: http://www.youtube.com/watch?v=ePhDyDbbO-M
Liczę na jakiś odzew, chce zobaczyć co inni o tym sądzą. Połączcie sobie ww. sprawy np. z ACTA czy ostatnio podpisaną ustawą o przymusowych szczepieniach.
-
- Kontakt:
Temat bardzo ciężki i szeroki. Ale może co nieco uświadomić wielu w jakim zakłamaniu i matriksie żyjemy.
Osobiście polecam stronkę http://polskaswiadoma.pl/pl/globalnews
Osobiście polecam stronkę http://polskaswiadoma.pl/pl/globalnews
-
Prezydent ktory chcial przeciwstawic sie tzw.ukladom http://www.youtube.com/watch?v=byd0EHN- ... re=related wiemy jak skonczyl i wlasnie to doskonale pokazuje jak bezbronni jestesmy.Skoro ktos taki jak prezydent USA zostal "wyeliminowany" w bialy dzien to chyba nikt z nas nie moze czuc sie bezpieczny.Wydaje mi sie tez ze zamach na JP2 byl dokladnie tym samym,zapewne chcial cos zrewolucjonizowac w watykanskiej mafii.
-
Co takiego niby nasz polski papież chciał zrewolucjonizować? To, że był na niego zamach nie oznacza, że chciał jakąś rewolucję przeprowadzić.theSylvinho24 pisze:Wydaje mi sie tez ze zamach na JP2 byl dokladnie tym samym,zapewne chcial cos zrewolucjonizowac w watykanskiej mafii.
-
theSylvinho24 pisze:Wydaje mi sie tez ze zamach na JP2 byl dokladnie tym samym,zapewne chcial cos zrewolucjonizowac w watykanskiej mafii.
A mi sie tak nie wydaje. Za panowania JP2 Watykan masowo kryl pedofilskich duchownych, on sam twardo zakazywal antykoncepcji w krajach afrykanskich gdzie szalal HIV. Jak dla mnie nie byl zadnym rewolucjonista. Mysle ze za zamachem stalo KGB ktoremu nie podobalo sie ze czlowiek z panstw bloku wschodniego stal sie glowa kosciola.
-
JP2 rewolucjonista to naprawdę mnie ubawiło. 100% betonu, człowiek za którego mafia watykaństka urosła w siłę, a niejasności finansowe pobiły rekordy. Do tego dochodzi ochrona pedofilów i odpowiedzialność za miliony ofiar z powodu swojej polityki w krajach 3 świata. W każdym normalnym kraju JP2 był i jest poddawany miażdżącej krytyce, ale u nas obrósł w aurę świętości, nad czym warto ubolewać. Btw. za zamachem nie wiem kto stał, ale KGB wydaje się wysoce prawdopodobne.
PRAWDZIWE NAZWISKA ELITY POLSKIEJ - ogólnie unikam słów antysemityzm i nie widzę go na każdym kroku, ale autor tej listy jak i całego artykułu jest chorym psychicznie antysemitą, który ma problem z postrzeganiem rzeczywistości. Każda teoria spiskowa może mieć jakieś mocne punkty, ale negacja holocaustu i twierdzenie, że całym światem rządzą Żydzi znudziło się już nawet najbardziej wytrwałym oszołom.
Antoni Macierewicz również jest Żydem niszczącym Polskę, to chyba pokazuje do jakiego absurdu posunięta jest ta publikacja.
Btw. temat jak łatwo się domyśleć przyniesie zaraz rozmowę o brzozach, bazach Żydów na marsie etc. Będzie niezły fun:)
PRAWDZIWE NAZWISKA ELITY POLSKIEJ - ogólnie unikam słów antysemityzm i nie widzę go na każdym kroku, ale autor tej listy jak i całego artykułu jest chorym psychicznie antysemitą, który ma problem z postrzeganiem rzeczywistości. Każda teoria spiskowa może mieć jakieś mocne punkty, ale negacja holocaustu i twierdzenie, że całym światem rządzą Żydzi znudziło się już nawet najbardziej wytrwałym oszołom.
Antoni Macierewicz również jest Żydem niszczącym Polskę, to chyba pokazuje do jakiego absurdu posunięta jest ta publikacja.
Btw. temat jak łatwo się domyśleć przyniesie zaraz rozmowę o brzozach, bazach Żydów na marsie etc. Będzie niezły fun:)
-
W zasadzie można powiedzieć, że żydzi są uciskanym narodem, który kompletnie nie ma wpływu na losy świata w przeciwieństwie do Watykanu gdzie praktycznie wszyscy to słudzy szatana.Masz rację..kachol pisze:JP2 rewolucjonista to naprawdę mnie ubawiło. 100% betonu, człowiek za którego mafia watykaństka urosła w siłę, a niejasności finansowe pobiły rekordy. Do tego dochodzi ochrona pedofilów i odpowiedzialność za miliony ofiar z powodu swojej polityki w krajach 3 świata. W każdym normalnym kraju JP2 był i jest poddawany miażdżącej krytyce, ale u nas obrósł w aurę świętości, nad czym warto ubolewać. Btw. za zamachem nie wiem kto stał, ale KGB wydaje się wysoce prawdopodobne.
-
Polityka Watykanu wobec HIV i krajów 3 świata była jedna: wstrzemiężliwość seksualna i seks z jednym partnerem (żoną/mężem). Stosując te zasady zasięg wirusa HIV zmniejszył by się diametralnie w ciągu 30 lat. Ale oczwyiście to było nie na rękę producentom gumek. .
-
Ciekawe czy ta "oświecona" polityka uwzględniała liczbę seropozytywnych już urodzonych od momentu rozprzestrzenienia się hiv i ciągle się rodzących (tak wyobraź sobie, że obecnie w niektórych rejonach 2 z 5 dzieci rodzi się seropozytywnymi i wstrzemięźliwość tego nie rozwiąże tylko antykoncepcja).forzaragazzi pisze:Polityka Watykanu wobec HIV i krajów 3 świata była jedna: wstrzemiężliwość seksualna i seks z jednym partnerem (żoną/mężem). Stosując te zasady zasięg wirusa HIV zmniejszył by się diametralnie w ciągu 30 lat. Ale oczwyiście to było nie na rękę producentom gumek. .
Oczywiście wg Ciebie do rozprzestrzeniania się wirusa aids nie przyczynia się kościół kat. i ich średniowieczne doktryny, tylko producenci kondomów. Tak samo jak do wojny przyczyniają się pacyfiści, a nie producenci granatów.
-
Tak na pewno zakażony wirusem HIV zje kondoma albo odbędzie stosunek płciowy "zabezpieczony" i problem HIV w afryce zniknie..Gdyby na świecie był wyznawane zasady głoszone przez kościół jak właśnie seks tylko z jednym partnerem stałym (żoną/mężem) to problem HIV na świecie byłby marginalny,bo to głównie tą drogą wirus rozprzestrzenił się po świecie (nie mówię w tym momencie tylko o Afryce).Trzeba szukać przyczyn, a nie zwalczać problem objawowo.kachol pisze:Ciekawe czy ta "oświecona" polityka uwzględniała liczbę seropozytywnych już urodzonych od momentu rozprzestrzenienia się hiv i ciągle się rodzących (tak wyobraź sobie, że obecnie w niektórych rejonach 2 z 5 dzieci rodzi się seropozytywnymi i wstrzemięźliwość tego nie rozwiąże tylko antykoncepcja).forzaragazzi pisze:Polityka Watykanu wobec HIV i krajów 3 świata była jedna: wstrzemiężliwość seksualna i seks z jednym partnerem (żoną/mężem). Stosując te zasady zasięg wirusa HIV zmniejszył by się diametralnie w ciągu 30 lat. Ale oczwyiście to było nie na rękę producentom gumek. .
Oczywiście wg Ciebie do rozprzestrzeniania się wirusa aids nie przyczynia się kościół kat. i ich średniowieczne doktryny, tylko producenci kondomów. Tak samo jak do wojny przyczyniają się pacyfiści, a nie producenci granatów.
-
Oczywiście że tak. Dajesz 15 letniemu zakażonemu murzynowi prezerwatywę. Albo się uczy nastoletnie dziewczyny jak je zakładać na ogórku. Zgadnij jaki będzie ich nastepny krok? A zarabiają na tym producenci gumek. Inna sprawa że jak jest się zakażonym i się kogoś naprawdę kocha to się z nim nie sypia bo po prostu taki stosunek może być dla drugiej osoby wyrokiem śmierci.kachol pisze: Oczywiście wg Ciebie do rozprzestrzeniania się wirusa aids nie przyczynia się kościół kat. i ich średniowieczne doktryny, tylko producenci kondomów. Tak samo jak do wojny przyczyniają się pacyfiści, a nie producenci granatów.
Co do wojny to obiektywnie rzecz biorąc jest motorem napędowym ludzkości.