Speedway

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Czorny87

Speedway

Post autor: Czorny87 »

Czy mamy tutaj fanów czarnego sportu ? Jeśli tak, to zapraszam do dyskusji, bo jest o czym.

Niby zima , ale na rynku transferowym jak na piecu kaflowym :) Dawno nie widzialem tylu roszad. W dodatku niektóre ruchy transferowe wzbudzaja tyle emocji ile te piłkarskie. Gdyby tak przyrównać , to trafił nam się nawet ''Luis Figo'' czyli Tomasz Gollob wychowanek Bydgoskiej Poloni, który od tego sezonu bedzie reprezentowal barwy ... Unibaksu Toruń.

Nie chcę wprowadzić monologu więc zapraszam do dyskusji ;)
Godny fanpage dot. piłki nożnej i tego jak ją postrzegaliśmy w młodości.

https://www.facebook.com/pages/Tu-gra%C ... 825?ref=hl
Sławek_Interista

Re: Speedway

Post autor: Sławek_Interista »

Oglądam :D kibicuje Unii Leszno ;)
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Tylko Falubaz :)
NeraZ
Kontakt:

Post autor: NeraZ »

kibicem wielkim nie jestem żużla ale bylem pary razy na Stali Rzeszów... Nicki Pedersen ponoć podpisał kontrakt , Crump szuka klubu
Czorny87

Czyli kilku nas jest, ale mam nadzieje, że nie zakończy się na ''Tylko Falubaz'' itp. :) Ja osobiście kibicuje słabutkiej Polonii Bydgoszcz i Startowi Gniezno, ale to ze względu na miejsce zamieszkania. Jednak ponad ligą stoi dla mnie GP. Nie liczą się wtedy żadne Grand Derby czy inne meczyki, tylko żużel.

Co do Rzeszowa to zaskoczyło mnie Twoje info. Crump odpuścil GP na rzecz przygotowania się do startów ... w Rzeszowie. Zeszły sezon poniżej oczekiwań , a kasa ogromna, więc decyzja raczej dobra .. Na świecie swoje już ujeździł. Masz jakieś wiarygodne źródło? Ja mogę powołać się tylko na dobry portal żużlowy , że Crumpi ma śmigać w parze z Hancockiem ..

Jakie przewidywania na ten sezon ?

magneto86

Post autor: magneto86 »

Ja lubię sobie czasem obejrzeć jakiś ciekawy mecz czy zawody z cyklu GP. Nie kibicuje konkretnemu klubowi, ogólnie cieszę się jak nasza liga rośnie w siłę :)
NeraZ
Kontakt:

to sa informacje nieoficjalne ale Crump nie przystał na obniżenie kontraktu wiec prawdopodobnie opusci rzeszów, w ostatnim spisywal sie duzo ponizej oczekiwan..... proponuje poczekac, az ruchy transferowe zostana wykonane i bedziemy mogli mowic o oczekiwaniach
berniol21

Post autor: berniol21 »

Tylko Byki !!! :D Ostatnio jakoś nie idzie. Liczyłem na podpisanie Sajfutdinowa. Chodzą plotki o odejściu Hampla i kupnie Crumpa i Goloba.
Czorny87

I jednak stało się co kolega wyżej wspomniał - Nicki w Rzeszowie, a Ty samym Crump i Greg wolni. Z tego co wypowiedziala sie prezes poszlo o długie zastanawianie się Crumpiego przy podpisaniu kontraktu i wybrali Duńczyka.

P.S. Byki Golloba już nie kupią , bo podpisał papier w ... Toruniu.

NeraZ
Kontakt:

''Braliśmy pod uwagę dwie opcje. Jedną z Nickim i Juricą, a drugą z Gregiem Hancockiem i Jasonem Crumpem. Niestety Jason długo nie mógł się zdecydować na przedłużenie kontraktu, dlatego też zdecydowaliśmy się na tą opcję. Gdyby nie ograniczenia związane z KSM, to podpisalibyśmy kontrakty nie tylko z Nickim, ale i z Gregiem,''

i wszystko jasne ... do Nickiego dołączył Jurica Pavlic KSM 6,73
z Walaskiem i Okoniewskim wygląda to przyzwoicie Cel to play-off
pewny

Post autor: pewny »

śmigam czasem na Stal, szkoda że Crumpa już nie będzie, była to największa gwiazda w Rzeszowie, NeraZ masz rację że zawodził w ostatnim czasie, ale ciągnął ten Rzeszowski wózek :D

Nicki ostatnio w Gdańsku pokazał że nie zapomina jak jeździć, więc oby się wkręcił w zespół ;) (na razie chyba podpisał umowę tylko na najbliższy sezon)

mam nadzieje ze Nicki z Walaskiem dadzą nie raz popis swoich umiejętności ;)
fudalik1995

Post autor: fudalik1995 »

Też czasem na Stal Rzeszów jadę,ale nie interesuje się zabardzo wzmocnieniami kto odchodzi itp.
NIcki w Rzeszowie zapowiada się ciekawie :)
Nicki już jeździł w Stali kiedys ?
pewny

Post autor: pewny »

fudalik1995 pisze:Też czasem na Stal Rzeszów jadę,ale nie interesuje się zabardzo wzmocnieniami kto odchodzi itp.
NIcki w Rzeszowie zapowiada się ciekawie :)
Nicki już jeździł w Stali kiedys ?
no śmigał już w Rzeszowie, ale jeszcze na starym stadionie :D teraz będzie miał okazje na nieco lepszym :D
NeraZ
Kontakt:

pewny pisze:śmigam czasem na Stal, szkoda że Crumpa już nie będzie, była to największa gwiazda w Rzeszowie, NeraZ masz rację że zawodził w ostatnim czasie, ale ciągnął ten Rzeszowski wózek :D
ostatnio to chyba jednak nie za bardzo ciągnął ten wózek... myślę , że Pedersen będzie jego idealnym zastępcą :) a zamiana wyjdzie każdemu na dobre
Czorny87

NeraZ mnie uprzedził .. Juz chyba wyżej wspominaliśmy , że Crump wycofał się m.in. z GP aby poprawić starty w lidze polskiej, bo ostatni sezon pojechał poniżej oczekiwań.

Rzeszowie widzimy się w Gnieźnie :?: ;)

P.S. Młody Gollob też w Unibaksie ( syn Jacka ) .. ;)

Czorny87

I po Crumpie Panowie ..

Czorny87

Żyjemy ? Leszno zakontraktowało Lindgrena i Bjerre, zobaczymy co chłopaki wyjeżdżą ;) Ku mojemu zadowoleniu fajną ekipę skleił Start Gniezno do którego dołączył Ułamek. A najciekawiej może być w Polonii ... Szykują konferencje na 21.12 o godzinie 12.12 i albo będzie wielkie boom albo wielkie plum ;) Smaczku dodaje info , że Hampel nie podpisał kontraktu z Zieloną ..

Ładną otoczkę zrobiły media .. Dawno tak ciekawego okna nie było.

berniol21

Post autor: berniol21 »

Skład Unii uzupełnia Grzegorz Zengota. Szczerze powiedziawszy to Byki mogą nawet nie odczuć braku Jarka. Może w końcu powalczymy o mistrza.
ODPOWIEDZ