Sokker Manager jest piłkarskim internetowym managerem. Po zarejestrowaniu otrzymasz własną drużynę; Ty sam decydujesz jakich piłkarzy i jaką formację chcesz trenować, zaś których piłkarzy chcesz sprzedać, tworzysz własną taktykę i ustawiasz skład drużyny według własnego managerskiego przeczucia. Nie jest łatwo konkurować z ponad 70.000 managerów 90 krajów, więc jeśli preferujesz gry w stylu Football Manager na kodach z komputerem, to nie jest to gra dla Ciebie ;]
Sokker posiada unikalne elementy, którymi są na przykład: Oglądanie meczów (również na żywo) gdzie możesz obejrzeć czego możesz się spodziewać po swoich zawodnikach oraz oglądać niesamowite bramki - spójrz na przykładowe bramki: 1, 2, 3, również jak działa taktyka, oraz możesz obejrzeć więcej przykładowych filmików z youtube: YouTube - Sokker
Troszkę się naszukałem tego tematu jednak w końcu się udało. Chciałbym się dowiedzieć ilu forumowiczów gra w tego menadżera. Jakby się nas uzbierało kilka osób można by pomyśleć nad zagraniem jakiejś towarzyskiej ligi albo coś podobnego. Na początek zapraszam chętnych na jakiś mecz sparingowy.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
Niestety przez długi okres czas tak jak napisałeś drużyna została pozostawiona sama sobie. Dopiero od tego sezonu postanowiłem się troszkę za nią wziąć. Bo gram już trochę czasu a gnije w tej VI lidze. Wstyd.
Nerazurro_ pisze:
Aaa...nie wiedziałem że ta gra tak się nazywa,tzn. że pierwszy wyraz pisze się przez K a nie przez C
Dobra już się nie tłumacz
Ja już raz teoretycznie wywalczyłem awans. Ale niestety baraże są ciężkie do przejścia bo jednak V liga ma swoje wymagania ;-D. A Twój skład jak go prześwietliłem to całkiem w porządku jak i również widzę że pracujesz nad tajną taktyką. Kurdę też muszę kiedyś się skupić i zasiąść u mnie nad taktyką może z tych moich grajków da się coś wycisnąć. Jak będziesz miał wolny termin to daj znać.
Ja gram z rok, na razie siedze w klasie A.. byłem 2 razy drugi i teraz będę 3 raczej. W barażach ostro dostawałem . Mój nick:szymson55 nazwa drużyny:Inter Mediolan!, zagra ktoś sparing?
PS: Jak dodać się do ligi towarzyskiej bo nie ogarniam :p
Nie widziałem wcześniej tego tematu:) też gram w sokkera liga VI, chociaż powoli by się awans przydał. jak co to zapraszam na towarzyski nick: elziomaldo drużyna: alcoteam
ja znów 2.. i w meczu o awans dostałem 3-1, ale stadion mam ładny i za bilety kasę dostaje to transfery po woli się kręcą i cały czas do przodu , a ja nie ogarniam nadal jak przyjąć sparing.., mam wiadomość o sparingu, jak chce przyjąć to jest napisane: nie ma żadnych propozycji sparingów czy coś w tym stylu
Wejdz w seretariat, pozniej w towarzyskie i pozapraszaj ludzi, ktos na pewno zaakceptuje spara. Jezeli ktos ci wyslal zaproszenie na sparing to akceptujesz je u siebie w zakladce mecze, albo u rywala, który cie zaprasza.
edytka, jakby ktos mial ochote sie w to pobawic to sprawdźcie link : http://sokker.org/