Poszukuje zainteresowanych gra w Fm 14. Jeśli ktoś miałby ochotę przyłączyć się to proszę na steamie wyszukać michellaga1908. Szukam graczy którzy już mieli styczność z gra online i którzy jednak mają trochę czasu na gre. W razie czego pisać wszystko wytłumaczę. W FM online gram już od części 12 wiec już kilka lat za sobą mam. Celem jest gra w polskiej lidze w której wyniki głównie zależą od samego menadżera i jego poradności w grze.
Oferuje:
Szybką płynną rozgrywkę
Długodystansowa grę
Doświadczenie w grze online
Gra w tygodniu w godzinach 18 - 23, a weekendy do dogadania. Nie zgłaszajcie się, jeżeli będziecie chcieli zagrać 2,3 mecze a później zrezygnować.
Serdecznie zapraszam
Zagrajmy w polskiej lidze FM 14
-
-
Re: Zagrajmy w polskiej lidze FM 14
Jestem zainteresowany. Fajnie by było zagrać w lidze ze znajomymi z fci a nie przypadkowymi.
-
Re: Zagrajmy w polskiej lidze FM 14
Wiesz Adriano grałeś już ze mną. Należe to tych stałych tylko jak mi sie z 6 osob 4 wykruszaja to się denrwuje 
Polska liga chyba najlepsza bo bardzo wyrównana tylko Legia troche do góry oddstaje. Jakby co ja małego jeszcze bym podciągnął.

Polska liga chyba najlepsza bo bardzo wyrównana tylko Legia troche do góry oddstaje. Jakby co ja małego jeszcze bym podciągnął.