Oświadczyny na San Siro;

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
godziro1988

Oświadczyny na San Siro;

Post autor: godziro1988 »

Interisci...

Ogłaszam konkurs.

Chciałbym się oświadczyć swojej dziewczynie w Mediolanie na San Siro podczas najbliższego wyjazdu na mecz. Chciałbym w tym miejscu skupić swoje dwie miłości.

Proszę o Wasze pomysły/sugestie z niekonwencjonalnymi rozwiązaniami, które są realnie możliwe do zrealizowania.

Najlepszy pomysłodawca zostanie nagrodzony :)

Konkurs uważam za otwarty :D
adi1908

Re: Oświadczyny na San Siro;

Post autor: adi1908 »

no godziro nie spodziewałbym się po Tobie na moje opcje są dwie realna i nierealna :)
nierealna to zabranie spikerowi mikrofonu poproszenie swojej wybranki na środek boiska no i oświadczyny choć znają Ciebie to skoro wózek z biedronki można "pożyczyć" to czemu nie mikrofon
a ta realna to chyba curva i skupienie ekipy wyjazdowej wokół siebie i wtedy te magiczne słowa ;)
godziro1988

adi1908 pisze:no godziro nie spodziewałbym się po Tobie na moje opcje są dwie realna i nierealna :)
nierealna to zabranie spikerowi mikrofonu poproszenie swojej wybranki na środek boiska no i oświadczyny choć znają Ciebie to skoro wózek z biedronki można "pożyczyć" to czemu nie mikrofon
a ta realna to chyba curva i skupienie ekipy wyjazdowej wokół siebie i wtedy te magiczne słowa ;)
Trafiłeś w sedno tego o czym myślałem :)

A może z tej nierealnej uda się coś wyrzeźbić np. Porozumieć się z opiekunem Naszego fan klubu, mieć jakieś pozwolenie by któryś z chłopaków od Nas mógł być przez 3 minuty u spikera i powiedzieć coś przez mikrofon, jakąś przedmowe, a potem ja bym do akcji wkroczył :D
godziro1988

godziro_1988 pisze:
adi1908 pisze:no godziro nie spodziewałbym się po Tobie na moje opcje są dwie realna i nierealna :)

A może z tej nierealnej uda się coś wyrzeźbić np. Porozumieć się z opiekunem Naszego fan klubu, mieć jakieś pozwolenie by któryś z chłopaków od Nas mógł być przez 3 minuty u spikera i powiedzieć coś przez mikrofon, jakąś przedmowe, a potem ja bym do akcji wkroczył :D
Oświadczyny byłyby już na Curvie.

Wyjście na środek boiska nierealne i cieżkie do zrealizowania - poza tym brak zaskoczenia, idąc na środek wiedziałaby co się święci.
webo123

Post autor: webo123 »

godziro_1988 pisze:
godziro_1988 pisze:

Oświadczyny byłyby już na Curvie.

Wyjście na środek boiska nierealne i cieżkie do zrealizowania - poza tym brak zaskoczenia, idąc na środek wiedziałaby co się święci.

...i to na pełnej Curvie... :)
miko

Post autor: miko »

Ja bym skupił wszystkich z FDP na Curvie i w przerwie meczu, zaczęlibyśmy wszyscy śpiewać "Bruno Mars - Marry You" (często w USA robią z tym flashmoby) i wtedy po refrenie wkraczasz Ty, Księciu :)

PS. Ewentualnie możemy, zaśpiewać jeden z naszych hitów :D
Gunnar
Kontakt:

Post autor: Gunnar »

Plastikową lepiej zaśpiewać
Messie
Kontakt:

Post autor: Messie »

Dobre miejsce to tez sam dach Katedry Duomo...(bardziej romantico dla niej) To widze Godziro juz ogarnął nam "przymusowy" wyjazd hehe:) - zartuje oczywiscie bo i tak wiadomo ze sie wybierzemy:)

mozemy ogarnac transparent (wyjdziesz za mnie) i race pod San Siro lub cos
godziro1988

Messie pisze:Dobre miejsce to tez sam dach Katedry Duomo...(bardziej romantico dla niej) To widze Godziro juz ogarnął nam "przymusowy" wyjazd hehe:) - zartuje oczywiscie bo i tak wiadomo ze sie wybierzemy:)

mozemy ogarnac transparent (wyjdziesz za mnie) i race pod San Siro lub cos
Transparent świetna sprawa :D
Lucasix

Post autor: Lucasix »

Hehe, pomysł spoko ;)

Ja moge ewentualnie dorzucić pomysł o zapytanie realizatorów o możliwość zbliżenia, by pojawiło się na telebimie. ;) Wtedy wkraczasz do action ;)
bobogol
Kontakt:

Post autor: bobogol »

no generalnie wrzucenie treści na telebim byłoby spoko i chyba jest do zrealizowania jeśli odpowiednio wcześniej zaczniesz zasypywać ich tam mailami :) FDP też pewnie chętnie pomoże w miarę możliwości.
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Gdybym ja miał się oświadczać w Mediolanie, to zrobiłbym to na dachu Katedry Duomo (tak jak pisał Messie), a nie na stadionie. Wiesz Godziro, jeśli Twoja wybranka nie jest wielką fanką piłki kopanej to takie miejsce wyda Jej się dość dziwne :P
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Borowa
Kontakt:

Post autor: Borowa »

godziro_1988 pisze:Chciałbym się oświadczyć swojej dziewczynie
Czo ten papież to ja nie... że pije to jeszcze rozumiem, ale że się żeni... :o

A tak na poważnie, to popieram przedmówców - katedra, a nie stadion. Patrz na dziewczynę, a nie na siebie :)
bobogol
Kontakt:

Post autor: bobogol »

no tylko, że na stadionie to oświadczyny przez myśl jej nawet nie przejdą :) ale motyw dach katedry i transparent na Duomo to też jest sytość.
godziro1988

Paulina spodziewa się oświadczyn podczas urlopu (sierpień) - tak faktycznie planowałem, ale skoro wiem, że się tego spodziewa to nie zrobię tego :P Przetrzymam ją do najblizszego wyjazdu.

Może troche o niej - mega wielką fanką piłki nie jest, natomiast ogląda ze mną wszystkie mecze na mundialu, na urodzinach śpiewała refren hymnu Interu. W samochodzie absolutnie nie przełącza piosenki nr 49 - hymn Interu tylko śpiewa - zadeklarowała się, że na przyszłe urodziny zaśpiewa mi całość :)

Zna kilku piłkarzy, chodziła ze mną na mecze do baru, a więc Inter i towarzystwo kibiców nie jest jej obce.

Jest osobą, której nie będzie przeszadzał tłum - wręcz przeciwnie - oświadczyny przy tak licznej publiczności wniosą dodatkową pikanterię.

Dach katedry również bardzo fajna opcja, ale wydaje mi się, że oświadczyny na SS zapamięta na dłużej :)
Justyn

Post autor: Justyn »

No i jest jeszcze jeden PLUS - przy tylu kibicach nie odmówi :P
Don_Balon

Post autor: Don_Balon »

I ja rzucę myśl :)

1) A może któreś z jeziorek - Como, Garda? (zależy jaką drogą jeździcie) Z tego co czytałem to bardzo romantyczne miejsce więc super dla niej + opcja na transparent i race od FDP :)

2) Dach katedry wydaje się bardziej romantyczny niż GM, ludzi też dużo.

3) Z GM jest ten problem, że na samej CN jest po prostu brudno i może to być dla Niej jakiś tam dyskomfort. Jednak jeśli ogarnęłoby się prowadzących (żeby chociaż zwrócili uwagę, bo inaczej może być harmider) + masa ludzi + niespodzianka (bo nie spodziewa się San Siro) mogą dać niezapomniany efekt. Z drugiej strony myślę, że jakby to była na odwrót (Ona wielka Interistka, Ty postronny) to byłby to dla Niej wielkie przeżycie, a tak to nie wiadomo, czy uzna Curve za romantyczne miejsce...

Offtopując to teraz Webo będzie musiał przerobić swój tatuaż :D if u know what i mean :D
ODPOWIEDZ