Football Manager
-
Blablarzynca
- Kontakt:
Odp: Football Manager
Hah Atalanta liderem
A ja się podniecałem, jak Chievo przez 3/4 sezonu kręciło się w okolicach 3-5 miejsca 
all in the game, yo, all in the game
-
slipdog
wyszły loga i zdjęcia piłkarzy - jakiś rok temu
-
Serpente
-
krystianeczek
W zimę niesamowicie wzmocniłem skład. Przyszedł młodziutki Ongenda, do tego Tevez za 20 mln, wykupiony Zarate za 10, za 25 kupony M'Vila i Lavezzi. Idzie mi świetnie, a kasy nie wiem czemu ale w zimę mi dali 54 na transfery, tylko po tym jak zmieniłem oczekiwania na zwycięstwo a nie walka o tytuł. Do tego zaklepany Asenjo i Sanogo. Chcę jeszcze paru młodych, żeby zrobić fajny młody skład i mieć na lata.
-
slipdog
prawie zawsze sa wszystkie kompatybilne loga i zdjecia i ze starymi i nowymi wersjami, nawet do 09 pasują
-
szymson55
Gram w fm'a 12, dolin123 sprawdź: http://wrzucacz.pl/file/5961320958600/2.jpg teraz wierzysz? ;D 
Inter od zawsze na zawsze!
-
BoLoNsKi
Nie zarzucam Szymsonowi tego, ale Dolin pamiętaj że jest opcja zapisu przed meczem i możesz go powtarzać do woli
Ja gram np w Ligue 1 i mimo że odpadłem z 3 ligowcem w Pucharze Francji, gram dalej ^^ Raz się wygrywa, raz przegrywa, taka jest istota tej gry
Ja gram np w Ligue 1 i mimo że odpadłem z 3 ligowcem w Pucharze Francji, gram dalej ^^ Raz się wygrywa, raz przegrywa, taka jest istota tej gry

-
szymson55
Ja tak robiłem tylko w fifie ;D, a w fm myślałem, że są jakieś takie autosave i nawet po wyłączeniu gry w czasie meczu to mecz jest już przegrany. Podobnie było w juiced 2, jak miałem wyścig o samochód to jak wyłączyłem gre albo mi się komp wyłączył to przegrałem samochód. 
-
Blablarzynca
- Kontakt:
Wygrałem ligę
Juve wyprzedziłem dopiero na dwie kolejki przed końcem, ale biorąc pod uwagę mój początek - w 5 meczach, 4 remisy i porażka, po 10 spotkaniach byłem na 9 miejscu, to same zwycięstwo w lidze uważam za duży sukces. Lazio spuchło w decydującej części sezonu i tylko z Juve się biłem. Co ciekawe, spadła Roma! Już Osvaldo i Stekelenburg na rynku dostępni, tego drugiego już wykupiłem. Może De Rossi popłynie, czy inna gwiazda.
-
dolin123
teraz ci wierzeszymson55 pisze: Gram w fm'a 12, dolin123 sprawdź: http://wrzucacz.pl/file/5961320958600/2.jpg teraz wierzysz? ;D![]()
ale ja tak nie robie i dla tego nigdy LM nie wygralemBoLoNsKi pisze: Nie zarzucam Szymsonowi tego, ale Dolin pamiętaj że jest opcja zapisu przed meczem i możesz go powtarzać do woli![]()
-
.lufcias
Półmetek drugiego sezonu , w lidze 53 punkty , bilans bramkowy +38 , 44-6 . Tevez to jest istna kosa , idzie na króla strzelców i asyst, dodatkowo najwięcej razy wybranym graczem meczu w lidze,największa średnia ocen w lidze. Ranocchia także niesamowicie się rozwija , 18 letni Kovacic "prawie dorównuje" Sneijderowi umiejętnościami,tak 18 LATEK . Zobaczymy jak moja maszynka poradzi sobie w LM bo to jest teraz główny cel.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2011, 11:52 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Blablarzynca
- Kontakt:
Wow, dali mi ponad 80 milionów na transfery przed drugim sezonem.
-
devil162
w pierwszym sezonie Lazio wygrałem Serie A , Puchar Włoch i w LE dotarłem do półfinału
niestety nie mogę przełamać kryzysu 2 sezonu ( w fm;ach zawsze tak jest że w 2 sezonie zespół gra o wiele słabiej ) przegrywam z najwiekszymi ogórkami i o awansie z grupy w LM chyba już mogę zapomnieć , czeka mnie bój o 3 miejsce w grupie z Macabi Tel Awiw aby awansowac do LE chociaż
niestety nie mogę przełamać kryzysu 2 sezonu ( w fm;ach zawsze tak jest że w 2 sezonie zespół gra o wiele słabiej ) przegrywam z najwiekszymi ogórkami i o awansie z grupy w LM chyba już mogę zapomnieć , czeka mnie bój o 3 miejsce w grupie z Macabi Tel Awiw aby awansowac do LE chociaż
-
Gomez
i dlatego skończyłem grę Interem, 3 sezon i 200+ mln na transfery, dla mnie to żadna radość, teraz obaczę ligę japońską, bo nigdy tam nie grałem
-
dani7
Tak jak prognozowałem w sezonie drugim triumfowała Atalanta (chciałem zrobić screena, ale zamiast tabeli notorycznie dostawałem obraz mojego pulpitu). Ja moją Genoą zakończyłem sezon ledwie na ósmym miejscu, lecz na osłodę sięgnąłem po Puchar Włoch (1-0 z Udine).
-
puMba
Przedstawię piękną sytuację:
1.Tabela tuż przed 38 kolejką:

2.Mecze 38 kolejki:

3.Juventus - Lazio:

4.Tabela po 38 kolejce:

P.S. Z PW odpadłem w ćwierćfinale z Genoą, która jak się okazało ograła w finale Inter i zwyciężyła w tych rozgrywkach. W LE odpadłem w 2 rundzie z PSG. W lidze natomiast bardzo dobre 3 miejsce.
1.Tabela tuż przed 38 kolejką:

2.Mecze 38 kolejki:

3.Juventus - Lazio:

4.Tabela po 38 kolejce:

P.S. Z PW odpadłem w ćwierćfinale z Genoą, która jak się okazało ograła w finale Inter i zwyciężyła w tych rozgrywkach. W LE odpadłem w 2 rundzie z PSG. W lidze natomiast bardzo dobre 3 miejsce.

Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"
-
szymson55
dani7 ja miałem tak samo i musiałem specjalnie zmienić widok gry, zamiast na cały monitor musiałem zmienić w ustawieniach na okno.
-
szymson55
zdjęcia postaram wysłać jutro, bo tak mi net zamula że nie mogę wrzucić zdjęć na serwer ;/ 
-
Kujon
- Kontakt:
Screeny się robi tak:szymson55 pisze: dani7 ja miałem tak samo i musiałem specjalnie zmienić widok gry, zamiast na cały monitor musiałem zmienić w ustawieniach na okno.
ALT+ F9 i zapisuje się printscreen w dokumentach z FM.
Trochę głupie, że nie można zrobić normalnie, ale cóż.
Ja zaczynam przygodę z klubem Alessandria w Serie C2/A. Gram, aż zdobędę Scudetto
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
lena182
http://www.centrumfm.org/news-1443,Magia_grafiki.htmlNerazzurro_ pisze: To te z 11 są kompatybilne z tymi z 12 czy jak ?
tu masz linki...
Ostatnio zmieniony 12 lis 2011, 00:24 przez lena182, łącznie zmieniany 1 raz.

-
szymson55
Dzięki Kujon następnym razem będę wiedział ;p, udało mi się wgrać zdjęcia składu oto one:http://wrzucacz.pl/file/7581321037483 , http://wrzucacz.pl/file/9981321037591 , http://wrzucacz.pl/file/7961321037730(w tamtym składzie był jeszcze tylko Richards z man city na wyporzyczenie i lupiłem Santona i młodzików, a tak to składu już nie zmieniałem z poprzedniego sezonu). Ja na transfery w 2 sezonie dostałem 48mln. A teraz z innej beczki, na którym miejscu jest u was Polska w rankingu, bo u mnie 9! ;D. Na mistrzostwach europy doszli do ćwierć finału i dostali z Holandią 4-2, która wygrała mistrzostwa.
-
Blablarzynca
- Kontakt:
Zaproponujecie jakiś interesujący, z ciekawą historią klub, z Serie C2 ?
-
Helton
a jak sie u was sprawuje Poli??
-
Adriano_forever
Nie zbyt dobrze. Ja go nawet po sezonie nie wykupiłem. To zrobił to Milan:) Ale tam też przez sezon zagrał z 5 meczy
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
lena182
Blablarzynca.... w serie C2 chyba Pisa gra... mają kolorki Interu
ja chciałbym jeszcze San Mariono zagrać ale oni chyba są jeszcze niżej... w Pucharze włoch występują 
Pali słabo... ja go chyba wypożyczę... nie dość że gra słabo to jeszcze teraz zmieniłem ustawienie na takie że raczej będzie miał ciężko wejść na boisko...
w alkoholowym amoku kupiłem Teveza za 11Mln i ma 185 tys pensji.... Cały czas próbuję sprzedać julio Cesara i Mottę ale nikt kasy nie wykłada... Mottę na początku chciała roma za 1,8 mln ale im się odwidziało... Cesarem się totencham interesuje ale kasy jak na razie nie wykładają (łącznie żądam 32mln) zobaczyy... jeszcze 4 dni okienka
Pali słabo... ja go chyba wypożyczę... nie dość że gra słabo to jeszcze teraz zmieniłem ustawienie na takie że raczej będzie miał ciężko wejść na boisko...
w alkoholowym amoku kupiłem Teveza za 11Mln i ma 185 tys pensji.... Cały czas próbuję sprzedać julio Cesara i Mottę ale nikt kasy nie wykłada... Mottę na początku chciała roma za 1,8 mln ale im się odwidziało... Cesarem się totencham interesuje ale kasy jak na razie nie wykładają (łącznie żądam 32mln) zobaczyy... jeszcze 4 dni okienka

-
lena182
...Inter mnie już zdenerwował... Lucio gra piach, bramkarza nie mam...
czas na prawdziwe wyzwania 

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

-
krystianeczek
Znowu mam błąd. Skończyłem sezon jako mistrz i zdobywca pucharu włoch i jak daje chce dalej grać z 14 na 15 maja wywala mnie z gry i wyskakuje, że błąd.
-
hQ
- Kontakt:
Spróbuj urlopem.
-
krystianeczek
próbowałem i nic
-
hQ
- Kontakt:
Może jakieś dodatki się ze sobą gryzą i 'spotykają się' właśnie tej daty i wtedy gra nie potrafi sobie z tym poradzić i się wyłącza? Zobacz czy nie masz za dużo dodatków, które mogą na siebie 'nachodzić' w jakimś stopniu. Jeżeli jednak to nie to, to nie wiem.