Przed zakupem pochwal zawodnika w mediach,nieraz nawet jak jest napisane,że nie jest zainteresowany przejściem do takiego klubu to po pochwaleniu go w mediach zmienia zdanie na ten temat
PS.Ci zawodnicy spokojnie powinni przejść do ciebie

szczerze to nie zwróciłem nawet uwagi na to, może dlatego, że zawsze był zablokowany ten numerAdriano_forever pisze: Numer 3 na koszulce? Jakim cudem?
a już wiem dlaczego, bo ja gram w starego managera 08, ale z aktualizacją składów na 14.04.2012, a jak tworzyli managera 2008 to numer 3 jeszcze nie był zastrzeżony, powiedzcie mi co zrobic, by gracz przekonał się do podpisania umowy ze mną, mówie tu o Guarinie, którego mam na wypożyczeniu, ktoś pisał, że trzeba ich chwalic, ale czy to coś da?Adriano_forever pisze: u mnie w FMie nadal jest zablokowany
a pamietacie sytuacje z kerlonem? on był wypożyczony do Chievo, żeby nie blokowac miejsca z UE czy on był zakupiony do Chievo, a potem nam odsprzedany?Don Balon pisze: przy samym transferze moża wybrać opcje dot. terminu realizacji.
Co do numerów to nie mozna zastrzegac. Choc nie zdziwie sie ze raz na 1000 gier zarzad moze zablokowac nr. Nie takie kwiatki fm serwował (np. pamiętna rodzinka managerów ^^)
Czarson pisze: Inter 2016/2017
Skład: Skład
Najlepszy transfer jeśli chodzi o ratio cena/jakość gry : Nani
Crisetig : Crisetig , Kariera
Wychowankowie : Piras , Tiberio , Albanese
Mołdawianin : Balakhin , Kariera
Środkowy obrońca : Antunes
Napastnicy: Koasciuk , Fierro
Środkowy pomocnik : Podstawski
Młodzi Włosi : kupiony z Empoli za 3,5mln € Michelotti i sprowadzony z Romy za 625k € Rozzi
Najlepszy zawodnik : Willian , Kariera

Tu masz wszystkoPiter9702 pisze: Siemka, jestem leniwy i nie chce mi się czytać o czym to jest wiec powiedzie mi w dwóch zdaniach na szybko?
I na której stronie ( w tym temacie) jest link do pobrania.