Piłki kopane na blaszaka :P
-
Lamatico
- Kontakt:
Odp: Piłki kopane na blaszaka :P
Ja w PES'a zagrałem może z 5 meczy i stwierdziłem, że to nie dla mnie. Pozostałem wierny EA Sports i gram sobie w Fife 07 (właśnie skończyłem grać :lol2:) dla mnie to możecie ją krytykować, ale ona i tak będzie numerem jeden rzecz jasna to tylko moja opinia.
Ja tylko czekam aż wersja FIFA08 przeciągnia na swoją stronę fanatyków PES'a i znów produkt EA stanie się modny, a nie ciągle krytykowany.
Powiem że pierwsze moje dni z 07 to była masakra, ciężko mi było sie przestawić z 06 ale już po jakimś tygodniu zaczęło mi się to wszystko podobać.
Ja tylko czekam aż wersja FIFA08 przeciągnia na swoją stronę fanatyków PES'a i znów produkt EA stanie się modny, a nie ciągle krytykowany.
Powiem że pierwsze moje dni z 07 to była masakra, ciężko mi było sie przestawić z 06 ale już po jakimś tygodniu zaczęło mi się to wszystko podobać.
-
dzielik
Ja w PES'a nie grałem więc nie mogę porównywać, ale gram w fifę od wersji 2000 i mimo wszysto myślę, że seria się rozwija, może nie tak, żeby za każdą nową wersję bulić ok. 150 zł. ale jednak. I mi się fifa podoba, 2007 była w porządku, teraz czekam na wersje 08:) No i za piłke na blaszaka można tez uznac fm'a, tutaj to już w ogóle czekam na wersję 2008;D
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
doug
- Kontakt:
Szczerze mówiąc, to kiedyś byłem fanem FIFY, chyba do 2005, pozniej te fify jakos mnie nie przekonywały. Chcieli zrobic dobrze a spaprali to. Gdy dostałem Pes'a 5 od kumpla, to była maskara. FIFY odeszły do lamusa, całymi dniami pykanie w PES'a. Co z tego, że nie ma wszystkich klubów, fizyka gry (według mnie) jest lepsza w niż FIFIE. Acha, podoba mi się w PESie, że nie da się skopiować poprzedniej akcji. NIgdy nie trafiłęm drugiej bramki w taki sam sposób. NIe wiem jak jest teraz w FIFIE, ale w 2005 to bramki wpadały identycznie i była schematyczna
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007, 00:33 przez doug, łącznie zmieniany 1 raz.
Henryk V - "Od chwili tej do końca świata w pamięci ludzkiej będziemy żyć, wybrańców garść, kompania braci. Kto dziś wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem "
-
Woo-cash
- Kontakt:
No to ja tez cos napisze. Wczesnije oczywiscie gralem tylko w Fife. 07 rowniez obowiazkowo zaliczylem i pozniej przezucilem sie na PES'a 6 w ktorego gram do tej pory ale nie ma co sentyment do FIFY zawsze pozostanie i sam juz sie nie moge doczekac kiedy wyjdzie nowa FIFA no pozniej pewnie PES 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
scozzi
nie znam nawet fify 2007. i powiem ze jakos nie bardzo mni ciągnie do niej. To nie to co kiedys, Fifa 98 etc
Fifa ostatnimi latami w porównaniu z PES-em wypadała tak blado, że aż przykro było patrzeć..
Fifa ostatnimi latami w porównaniu z PES-em wypadała tak blado, że aż przykro było patrzeć..
-
iss84
- Kontakt:
Bramki sa strzelone na Top Player na czerwone/szare strzalki przeciwko CPU
...........::::WE ARE PES::::..............
...PES is for men..fifa is for boys....
...........::::WE ARE PES::::..............
...PES is for men..fifa is for boys....

-
klusek
Przecież to brzmi jak: "klocki LEGO są dla mężczyzn... resoraki są dla chłopców"iss84 pisze: ...PES is for men..fifa is for boys....
-
Woo-cash
- Kontakt:
A tam czepiasz sieklusek pisze:Przecież to brzmi jak: "klocki LEGO są dla mężczyzn... resoraki są dla chłopców"iss84 pisze: ...PES is for men..fifa is for boys....![]()
-
mORGAN
-
Woo-cash
- Kontakt:
-
mORGAN
Do FIFY
Mówcie co poprawić
Ostatnio zmieniony 29 maja 2007, 17:43 przez mORGAN, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Łeee... jak do FIFY to lipa 
-
Lamatico
- Kontakt:
aaa tam zajebiście bo ja stały fan i gracz FIFY pozdro dla mORGAN'aMaster Snake pisze: Łeee... jak do FIFY to lipa![]()
-
Woo-cash
- Kontakt:
No to Ty sie cieszmatico pisze:aaa tam zajebiście bo ja stały fan i gracz FIFY pozdro dla mORGAN'aMaster Snake pisze: Łeee... jak do FIFY to lipa![]()
-
mORGAN
Mam nadzieję, że nie trzeba tłumaczyć jak wgrać do gry. Na specjalne życzenie postaram się zrobić do PES'a choć jeszcze nigdy tego nie robiłem 
-
Moldar
możesz wytłumaczyć 
nigdy nie bawiłem się w dodawanie przeróżnych zmian, dodatków itp. więc laik ze mnie jeżeli chodzi o instalowanie tego![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
nigdy nie bawiłem się w dodawanie przeróżnych zmian, dodatków itp. więc laik ze mnie jeżeli chodzi o instalowanie tego
-
Lamatico
- Kontakt:
No jasne wytłumacz bo ja nie mam zoelonego pojęcia. Jedyne co z grami umiem robić to instalować i zgrywać cracka :lol2: (nie licząc grania)Moldar pisze: możesz wytłumaczyć
nigdy nie bawiłem się w dodawanie przeróżnych zmian, dodatków itp. więc laik ze mnie jeżeli chodzi o instalowanie tego![]()
PS: mam mało czasu i gram tylko w jedną grę od kilku lat - FIFA (maleńki epizod z NFS UG2
-
Bart
Ja przez długi czas już w żadne gry nie grałem, ale ostatnio powróciłem do kultowych pozycji. W Fifie 98 awansowałem San Marino do MŚ i będzie szarża o puchar.
Natomiast w CM 01/02 staram się odkurzyć 7-krotnych mistrzów Włoch, Pro Vercelli. Zaczynam 4 sezon, już dwie klasy wyżej, w Serie B. Kompletuję naprawdę porządny skład prawie na samych free transferach, nikt też nie dostaje więcej niż 1900 euro na tydzień, średnia wieku 22. 
-
klusek
CM 01/02 rządzi.
Ja wybrałem sobie kilka mocnych lig, zacząłem grę Górnikiem Łęczna, potem trafiłem do Legii, a obecnie jestem trenerem Blackburn Rovers (przejąłem drużynę walczącą o utrzymanie w Division One - utrzymałem ich i dotarłem do półfinału Pucharu Anglii
). Drużyna ma potencjał, więc mam nadzieję, że awansuję i w końcu zwojuję coś w Europie. A potem, mam nadzieję Inter (który radzi sobie średnio, raz nawet prawie spadł z Serie A
).
-
Nasir
No to ja mam wielkie zyczenie i bardzo prosze i stworzenie tego kitu do PES 6.mORGAN pisze: Na specjalne życzenie postaram się zrobić do PES'a choć jeszcze nigdy tego nie robiłem
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
mORGAN
Wgranie kitsa do FIFY jest banalnie proste. Wystarczy http://downloads.gamingaccess.com/index ... le_id=7276 Kit Raptor. Co do stroju do PES'a to będzie problem bo nie mam tej gierki 
-
Lamatico
- Kontakt:
Chyba jestem jakiś ciemny ale spytam:mORGAN pisze: Wgranie kitsa do FIFY jest banalnie proste. Wystarczy http://downloads.gamingaccess.com/index ... le_id=7276 Kit Raptor. Co do stroju do PES'a to będzie problem bo nie mam tej gierki![]()
Jak to pobrać (gdzie nacisnąć)
A co do wgrania to jakoś prościej bo za bardzo nie wiem o co biega z tym "Kit Raport"
Edit: Udało mi sie znaleźć pobierania ale jednak po zainstalowaniu tego i wklejeniu tego co dałeś co tego czegoś stroju jak ni ebyło tak nie ma ;/
Wielkie dzięki
Ostatnio zmieniony 4 cze 2007, 18:06 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Lamatico
- Kontakt:
Ale gafa kurde zrobiłem te koszulki ale wstawiłem je w miejsce tych nerazzurri a nigdzie ich nie mogę znaleźć i teraz nie mam ;/ jeśli ktoś by mógl mi je podesłać to bede wdzięczny
-
mORGAN
Poszukaj sobie jakichś
http://soccergaming.tv/forumdisplay.php?f=185
-
Nasir
Umie ktos moze zrobic plik konfiguracyjny do kitsow do PES 6. Bo sciagnolem sobie te nowe koszuli interu z czerwonym krzyzem ale mi tak smiesznie je wyswietla, bo nie mam pliku config. pomocy
Tu jest link do stroju
http://xs215.xs.to/xs215/07204/Inter_aw ... orutsa.png
Tu jest link do stroju
http://xs215.xs.to/xs215/07204/Inter_aw ... orutsa.png
-
Orzeu
- Kontakt:
num ja też dołączam się do prosby...
ps. Nasir kozacki avek :p... czyżby to był Tony Montana ?
ps. Nasir kozacki avek :p... czyżby to był Tony Montana ?

-
Nasir
Antonio Montana...political prisoner from Cuba;p
Nikt inny
Nikt inny
-
blo
dla mnie liczy sie tylko jedna gra PES 6 gralem w fife z fifowcem:P dostal pare razy od interu wpierdziel:P:D hehe w pro tez dostaje;D PRO>FIFA ;p
-
Nasir
Ja w ostatnio Fife jaka gralem to bylo chyba 2005. Odkad pierwszy raz zagralem w PES 4 to mnie wywalilo z krzesla i Fifa poszla sie je...
Jeszcze czasem pogram w Fifa Street 2, ale tylko dlatego, ze nie ma PES Street:)
Jeszcze czasem pogram w Fifa Street 2, ale tylko dlatego, ze nie ma PES Street:)
-
blo