Kujon pisze:
Mieliśmy się MiRas spotkać w Gliwicach, ale nic z tego nie wyjdzie

:D matme sobie odpuściłem, bo to nie dla mnie..zresztą, może nie z tą kobietą, co mam teraz...
Kujon no bez jaj...

Mata w liceum to naprawdę nic trudnego, choć faktem jest, ze rok temu miałem co do tego odmienne zdanie

... ale po tym co zobaczyłem na studiach to już zrozumiałem dlaczego ludzie na studiach polewają z maty w liceum... i w ogóle ze szkoły średniej...
Po geografii także możesz iść na Polibude.. np. Energetyka

Ale to nie mój wydział niestety...
Globus pisze:
Co do matury to nauka mi słabo idzie powtarzam głównie jezyk i h*** wiem. Rozwala mnie przygotowywanie do matury w mojej szkole- zero luzu musze siedziec na religiach i pisac mase spr. z biologii czy chemii które mnie nie interesuja i wkur*** mnie to strasznie! Na polskim biurokracja... 5 razy drukowałem bibliografie bo zawsze cos jej nie pasowalo! zalosc....
Ano bo to polska jest.. nie ważne co umiesz.. ile umiesz.. z czego piszesz, ważne byś na bibliografii nawet kropki nie zapomniał.. bo to grozi konsekwencjami i jest to ważny dokument (który notabene dostajesz po maturze ustnej i możesz nim sobie dupę wytrzeć

) ... niektórzy "n-le" chrzanią to, że masz mature... ich to nie interesuje i musisz pisać sprawdziany z ich dennych przedmiotów.. i apel na koniec... olejcie naukę dla ocen.. uczcie się lepiej do tego co macie na rozszerzonym... z samych 4ek i 5tek na świadectwie studiów Wam nikt, ale to nikt nie da...
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.