List gratulacjyny od fcinter.pl

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Lamatico
Kontakt:

Odp: List gratulacjyny od fcinter.pl

Post autor: Lamatico »

Orzeu i EL CHINO: 6494151 piszcie na gg będź maila: maticointer@gmail.com Waszych danych jeszcze nie mam.

Własnoręcznego podpisu jak napisał Wizard juz nie trzeba.
PS: posiadam już 181 podpisów.
Wizard

Post autor: Wizard »

Jak dociągniemy do 200 będzie git :]
Shady

Post autor: Shady »

Wizard pisze: Jak dociągniemy do 200 będzie git :]
To i tak malo jak na 38 milionowe panstwo... ja bym odpuscil sobie umieszczanie podpisow oraz wymienianie kazdego z osobna...
Ocheck

Post autor: Ocheck »

wiesz Shady ja zauwazylem ze jestes osoba ktora sie do wszystkiego dopierdala.......Owszem 38 mln i co wszyscy to kibice Interu?? Nie rób jaj...Podpisy beda bo wiekszosc tego chce, ale ty nie chcesz to nie twojego nie musi byc. Tak jak nie pasuje ci ze Fc jest po Internazionale a nie przed. Zamiast sie cieszyc ze pojawila sie taka inicjatywa i ludzie chetnie biora w niej udzial to szukasz dziury w calym powiedz mi po jaka cholere, bo chyba tylko po to aby sie doczepic. Taki madry jestes to czemu nie zaangażowałeś się w ten projekt tylko wszystko krytykujesz??
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2007, 23:33 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]Obrazek

[center]
Wizard

Dostałem już wstepna wersje od fc_ochecka listu po polsku. Postaram sie to dzisiaj pozmieniac po swojemu, ale jak mi sie nie uda to wybaczcie. Wiecie zakonczenie roku itp ...

Ale napewno sie za to w koncu zabiore ;]
Lamatico
Kontakt:

Hehe Ocheck no to pojechałeś  :-D

ShadY napisałeś raz że podpisy Ci nie odpowiadają i styknie. Tak jak napisal Ocheck będą gdyż jest tym ogromne zainteresowanie według mnie.

Posiadam już 198 podpisow. Przeliczyłem sie o 120 bo stawiałem na 80 ale cóż... jestem mile zaskoczony.
Mka

Post autor: Mka »

Matico ja dziś zagadam do Ciebie na gg :P
Fajny pomysł.:)
Forza non mollare mai !

Nie mówię szeptem gdy mówię skąd jestem
Obrazek
Darek

Post autor: Darek »

matico pisze: Hehe Ocheck no to pojechałeś  :-D

ShadY napisałeś raz że podpisy Ci nie odpowiadają i styknie. Tak jak napisal Ocheck będą gdyż jest tym ogromne zainteresowanie według mnie.

Posiadam już 198 podpisow. Przeliczyłem sie o 120 bo stawiałem na 80 ale cóż... jestem mile zaskoczony.
To pewnie kibice z innych drużyn też się podpiąć bo dzięki temu zawsze gdzieś będzie ich nazwisko:-) A może niektórzy podali dane całej rodziny i znajomych hehehe
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Shady

Post autor: Shady »

fc_ocheck pisze: wiesz Shady ja zauwazylem ze jestes osoba ktora sie do wszystkiego dopierdala.......Owszem 38 mln i co wszyscy to kibice Interu?? Nie rób jaj...Podpisy beda bo wiekszosc tego chce, ale ty nie chcesz to nie twojego nie musi byc. Tak jak nie pasuje ci ze Fc jest po Internazionale a nie przed.
Nie dopierdalam sie tylko wyrazam swoje zdanie na ten temat... inicjatywa bardzo fajna, a ze w pojedynczych kwestiach mam ciut inne zdanie od twojego to uwazasz odrazu ze na zlosc sie dopierdalam? Daj spokoj...
Ocheck

Słuchaj gosciu nie bede z toba dyskutował...ponieważ przeglądałem twoje wypowiedzi i to nie jest pierwsza wyp w ktorej sie dopierniczass o byle co i sie czepiasz ludzi za byle co wiec to ja radze wyluzowac gosciu bo nie tylko ja mam Cie tutaj dość....

Tak jak pisalem koniec tematu i nie radze tego komentowac.
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]Obrazek

[center]
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Hm, chyba Shady odebrał mi pierwsze miejsce w rankingu "nielubienia" buuu xD.

Taki mały offtop :P
Lamatico
Kontakt:

Ljarro  :?: Ty nielubiany  :?: Szczerze to z jakich względów  :lol2: Piszesz najkonkretniejsze posty z forumowiczów  :-D. Ja tam zawszę Cię podziwiałem i podziwiał będę za zimną krew i kapitalne riposty  :lol2:
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

matico pisze: Ljarro  :?: Ty nielubiany  :?:
Już się nie podlizujmy, choc może i krócej jesteś na forum, prawda panie L? :>
Ljarro

Post autor: Ljarro »

EL_CHINO pisze:
matico pisze: Ljarro  :?: Ty nielubiany  :?:
Już się nie podlizujmy, choc może i krócej jesteś na forum, prawda panie L? :>
No i jakie to ma znaczenie? Niektorzy są dłużej, a nadal potrzebują twardej ręki, co nie Panie EC?
Globus

Post autor: Globus »

Najbardziej nielubiany to chyba ja tutaj jestem :P za wejscie i afere z Milanem :/
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Lol.. mnie to chyba nienawidzę ci, którzy dostali ode mnie bana... :P
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
dudu
Kontakt:

Post autor: dudu »

robicie offtopa ;]
jak tam sprawy z tym listem moze jak juz jest tresc po polsku to moze dajcie tu do przeczytania???
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
Ocheck

hehe a co nie wolno :P:P, oczywiscie zartuje.

Co do ilości to przekroczylismy 210  wpisów, beda one zamieszczone bo wiekszosc tego chce i to juz nie podlega dyskusji. Dodam ze cały czas owe wpisy wplywaja do Matico na maila, w tej chwili liczymy na okolo 250  - jest liczba bardzo duzą, która przerosła kilkukrotnie nasze oczekiwania. 
. List juz zostal napisany po polsku teraz jego poprawą zajmuje  sie  Wizard. Nie wiem ile mu to zajmie wiec nie chce obiecywać kiedy list zostanie zamieszczony w temacie. Od Wizarda tekst wędruje od razu do Gaszki, ktory bedzie walczyl z wersją włoską.

Oprawa graficzna została już przygotowana i zaakceptowana przez uzytkowników.

Jak widać wszystko przepiega nadspodziewanie płynnie co jest ogromnym powodem do zadowolenia.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2007, 16:26 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]Obrazek

[center]
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Ljarro pisze: No i jakie to ma znaczenie? Niektorzy są dłużej, a nadal potrzebują twardej ręki, co nie Panie EC?
Może mnie źle zrozumiałeś, jest krótko w tym sensie, że nie widział jak kilka osób potrafiło się na Ciebie wkurzyc, ja np. z Tobą kiedyś polemizowałem, ale się na Ciebie nie wkurzyłem, bo nie uraziłeś mnie w jakiś bezpośredni sposób, ale były osoby które się na Ciebie wkurzały i obrażały... no i zasada:
"Admin ma zawsze rację, nawet jeśli nie ma racji" :P ;) :offtopic:
Lamatico
Kontakt:

:offtopic:był off ale wtrące jeszcze swoje "3 grosze"  :lol2:

Co prawda to prawda EL_CHINO. Na forum obecny jestem bodaj od maja zeszłego roku, czyli w tym miesiącu będę miał pierwsza rocznicę. Oczywiście siegam pamięcią wstecz i przypominam sobie ostrzeżenie od ... Ljarro bodaj za obrażenie jednego z klubów (nie był to Milan ani Juve :lol2:) do dziś tego żałuję to był jeszcze taki szczeniacki wybryk początkującego.

Co do tematu bardzo mnie cieszy ogromna ilośc podpisów, jestem mile zaskoczony. Wszystko sprawnie i prężnie działa co do kwestii treści więc jestem bardzo zadowolony. Grafika sami widzieliście jak dla mnie brak słów.

Co do ilości podpisów Ocheck sie troszeczkę przeliczył ale tylko troszeczkę chyba że on ma jeszcze jakieś. Na liście posiadam 219 podpisów.

PS: czekam na nazwiska redakcyjnych kolegów do których pisałem na gg i nie wiem czy doszy wiadomości:
MiRas, Ljarro, mocny_ful, rdk, interista, Radzisz_IM, Mati, Peter
Bardzo proszę o napisanie maila: maticointer@gmail.com bądź o wiadomość na gg 6494151
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Możemy się jedynie cieszyć,że tak szybko i sprawnie się to wszystko odbywa.Miejmy nadzieję,że już niebawem ujrzymy treść listu....Ja chciałbym nawiązać nieco do zupełnie czegoś innego...Mianowicie jak ktoś już tutaj wspomniał chodzi mi o założenie Fan Clubu....byłby to całkiem niezły pomysł,do tego jednak jest potrzebna większa liczba osób zainteresowanych taką inicjatywą, po drugie na pewno taką sprawe trzeba by było przedystkutować na jakimś zjeździe,po trzecie mógłbym się tą sprawą zająć...chodzi mi o sprawy organizacyjne....Popytałbym jednego założyciela (Fan Club FCB :-D).Ale jak już pisałem,potrzebne jest zebranie i omówienie ewentualnych kwestii :-)
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Lamatico
Kontakt:

Widze że diametralnie odbiegamy od tematu ale... w końcu to taki jednoczący i organizacyjny topic wiec ...

Co do Fan Clubu to jestem jak najbardziej ZA Jeśli będą towrzone jakieś zapisy to ja jestem pewniakiem. Co do kwestii omówienia wszystkiego na zjeździe to ogromnie ubolewam nad tym iż mój wiek  :-x mi na to nie pozwoli. Hmm może wiek jak wiek, ale siła wyższa - rodzice. Jak juz niektórzy wiedzą a inni co nie wiedza sie dowiedzą jestem rocznikiem 1991, wiec idzie mi dopiero 16 rok życia. Jeśli tylko dojdę do pełnoletności sam postaram się aby taki zjazd się odbył, ale teraz sami rozumiecie... sami pewnie byliście w takim wieku  ;(.
maxik

Post autor: maxik »

Rozumiem cię matico jestem w podobnej sytuacji :-|
Wizard

Takie zycie... Wszystko w swoim czasie ;]

Skonczylem juz prawie edytować treść listu, zaraz go wrzuce na forum.
Wizard

Hm mam nadzieje, ze sie spodoba. Zapraszam do lektury...

"Mamy Scudetto! Po wielu latach niepowodzeń wreszcie te piękne słowa mogły paść z ust każdego kibica Interu Mediolan. Pragniemy podziękować wszystkim ludziom pracującym na ten sukces od wielu lat. Bez ich ogromnego wysiłku i zaangażowania  Nerazzurri nie mieli by szans na triumf w Serie A. Każdy z nich wykonał w tym sezonie ogromną pracę, której plony możemy podziwiać teraz. W takiej chwili osobą, której w szczególności należą się podziękowania jest Ś.p. Giacinto Facchetti.
Mamy również nadzieje, że następne rozgrywki przyniosą kolejne sukcesy, nie tylko we Włoszech, ale również na Starym Kontynencie. Bez wątpienia tak wielki klub jak Internazionale zasługuje również na królowanie w Europie. Bardzo mocno wierzymy w te sukcesy. Za razem jesteśmy przekonani, że w tak wybitnym składzie Inter jest w stanie je osiągnąć.
W tak pięknej chwili nie trudno być kibicem Interu. Jednak chcemy podkreślić, że mimo wielkiej odległości dzielącej Włochy i Polskę nasze serca zawsze są w Mediolanie. Zarówno wtedy, gdy Nerazzurri wygrywają jak i przegrywają.

Ten sezon dla wielu polskich kibiców był spełnieniem marzeń, czymś na co czekali całe życie dlatego nie pozostaje nam napisać nic więcej oprócz Grazie Ragazzie!.

Z wyrazami szacunku Polska rodzina kibiców Interu."
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2007, 22:11 przez Wizard, łącznie zmieniany 1 raz.
Lamatico
Kontakt:

No dobrze dobrze.

Czy to jest ostateczna wersja  :?: Brakuje mi tutaj czegoś o Giacinto Facchettim, naprawdę powinna być jakaś wzmianka choćby jedno zdanie. Reszta bardzo dobra treściwa co ważne, bo jeśli by zobaczyli masę tekstu to mogliby sie zniechęcić  :lol2:.

Czekamy na inne opinie...
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2007, 22:11 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Wizard

Jesli beda jakies uwagi to mozna cos pozmieniac.
Zaraz dodam cos o Facchettim.
VIRUS

Post autor: VIRUS »

jestem godzien podziwu dla wszystkich pracujących przy tym liście.Świetna inicjatywa i dobre wykonanie.
Myślę że z takimi fanami jesteśmy w stanie w końcu zaistniec kiedyś jako prawdziwy Fun Club.
Co do listu treść jest ok!
pozdro
Dawid.Ch
Kontakt:

Post autor: Dawid.Ch »

Dobra tresc szata graficzna listu też oby tylko ten list przeczytali :D
Obrazek
Obrazek
www.ForzaItalia.prv.pl
Zapraszam na moje nowo otwarte forum o Włoskim Futbolu!! FORZA INTER!!
Zzzz

Post autor: Zzzz »

O k....  piękne  :hold:
ODPOWIEDZ