Football Manager
-
rumcyk
Odp: Football Manager
Chłopacy a widzieliscie jakiegos patcha do fm 12 z Pele,Maradona itp? wiem ze w starszych wersjach byly napewno
Kto ma cierpliwość, będzie miał, co zechce:)
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają miliony ludzi na świecie, którzy nie mają pieniędzy, by kupić swoim dzieciom jedzenie. To jest presja. Nie w futbolu.- J.M
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają miliony ludzi na świecie, którzy nie mają pieniędzy, by kupić swoim dzieciom jedzenie. To jest presja. Nie w futbolu.- J.M
-
kibix
Re: Football Manager
dzisiaj zacząłem pykać w fm 12, ostatni jaki gralem to byl 08 i to już trochę dawno ;] mam takie pytanie : na jaką najlepiej szerokość ustawić suwak obciążenia wytrzymałości i szybkości przed sezonem i w trakcie? pomożecie? bo ja to średnio ogarniam a niechcę żeby mi zdychali po połowie sezonu 
-
dolin123
Tami moj maly sukces Udinese na kolejke przed koncen sezonu
http://imageshack.us/photo/my-images/703/udineses.jpg/
-
dolin123
Taki moj maly sukces Udinese na kolejke przed koncen sezonu
A to wynik ostatniego meczu w sezonie
http://imageshack.us/photo/my-images/521/udinese1.jpg/
Moj skad
http://imageshack.us/photo/my-images/641/udinese2.jpg/
Tabela na koniec sezonu
http://imageshack.us/photo/my-images/853/udinese3.jpg/
A to wynik ostatniego meczu w sezonie
http://imageshack.us/photo/my-images/521/udinese1.jpg/
Moj skad
http://imageshack.us/photo/my-images/641/udinese2.jpg/
Tabela na koniec sezonu
http://imageshack.us/photo/my-images/853/udinese3.jpg/
-
berniol21
Jak udało Ci się ściągnąć Welbecka ??
-
sampam
Nie chce odpowiadac za druga osobe, ale w moim przypadku Welbeck czesto wystawiany byl na liste transferowa i nie wybrzydzal przy wyborze klubu.berniol21 pisze:Jak udało Ci się ściągnąć Welbecka ??
-
berniol21
Ja chciałem go ściągnąć ,ale transfer nie wchodził w grę.
-
sampam
Subskrybuj go sobie, wyraz zainteresowanie i poczekaj sezon lub 2. Masz 2 drogi do pozyskania pozadanego gracza:berniol21 pisze:Ja chciałem go ściągnąć ,ale transfer nie wchodził w grę.
- koniec kontraktu (wysoka tygodniowka)
-wystawiony na liste transferowa (za pol ceny mozna kupic)
-
berniol21
sampam jakim klubem grasz/grałeś ?
-
sampam
Roznymi, ale generalnie mowiac byly to Inter, Napoli, Fiorentina, czasem Everton.berniol21 pisze:sampam jakim klubem grasz/grałeś ?
Jezeli masz dobre wyniki, to po paru sezonach, klub zyskuje na renomie i dobrzy pilkarze nie wybrzydzaja. Fiorentina czy Napoli maja na dzien dobry sklad do walki o czolowke w lidze.
-
berniol21
Ja zazwyczaj gram Inter,ManU i Porto.
-
kolus
W ManU chyba bylo najtrudniej go bylo sciagnac ;D
-
berniol21
Dokładnie tak hhe :d ,a teraz chce sprowadzic RvP do siebie ,ale jak na razie nie da rady.
-
dolin123
Welbecka wypozyczylem i po sezonie moglem go kupic za 8 milionow euro ale go nie kupilem bo sie u mnie nie sprawdzil gral na pozycji "lis pola karnego" malo bramek strzelilberniol21 pisze:Jak udało Ci się ściągnąć Welbecka ??
Kolejny sezon i kolejne wypozyczenia tym rezem: Guarin(z Porto), Kuyt( z Liverpoolu), Alverez(z Interu), Sturridge(z Chelsea)
-
berniol21
Jakie tam rzucasz ceny na wypożyczenie ??
-
dolin123
Akurat za Welbecka mialem cene okolo 25-28 milionow ale po sezonie zaproponowali mi go za 8 milionowberniol21 pisze:Jakie tam rzucasz ceny na wypożyczenie ??
Guarin- 5 milionow cena do wykupienia
Kuyt- 2,8 miliona cena do wykupienia
Sturridge- 12,250 milionow cena do wykupienia
Alvarez- 2 miliony cena do wykupienia
Jesli sie ktos sprawdzi to wykupie
-
berniol21
Ja wypozyczylem Tello z barcy moze go potem wykupie ,ale zobaczymy.
-
dolin123
A kim teraz grasz?berniol21 pisze:Ja wypozyczylem Tello z barcy moze go potem wykupie ,ale zobaczymy.
Pokaz sklad
-
berniol21
Ja gram Fc Porto ,ale dopiero zaczynam takze kupil tylko Van der Wiela i sprzedalem Guarina.
-
groch
Apropo FM'a. Tak sobie zobaczyłem ten temat i postanowiłem sciągnąć i pomucić do czasu FM13.
Gram "Srokami" i szczerze Siem De Jong to najlepszy transfer. Kibice burzyli się, że wydałem za niego 4,5mln ale co co robi ten chłopak jako klasyczna "10" to coś wspaniałego.
Po sparingach bardzo słabo wypadł Santon...
Musiałem sciągnąc Bridge za 2mln i szczerze powiedziawszy gra o niebo lepiej od Włocha. Ale jakoś z sympatii nie mogę pominąć Dawida przy ustalaniu "11"
Gram "Srokami" i szczerze Siem De Jong to najlepszy transfer. Kibice burzyli się, że wydałem za niego 4,5mln ale co co robi ten chłopak jako klasyczna "10" to coś wspaniałego.
Po sparingach bardzo słabo wypadł Santon...
Musiałem sciągnąc Bridge za 2mln i szczerze powiedziawszy gra o niebo lepiej od Włocha. Ale jakoś z sympatii nie mogę pominąć Dawida przy ustalaniu "11"
-
szymson95
Ja Santona kupiłem za 18 mln w 2 sezonie, ale na prawą strone, na lewej Alexsandro. Niby nie najlepsze skille mają, ale cena nie spada, a średnia nota ok 7.50 PS. widze że "groch" jesteś z Kruszwicy, mam 15 km do tej miejscowości ;p, może w okolicy mieszkają jeszcze jacyś kibice Interu żeby zrobić jakiś mały zjazd? ;p sorki że nie na temat postu. :szal:
-
Balon
U mnie Santon jest gwiazdą Serie A i kapitanem .... Milanu. Próbowałem go podkupić, ale 28 mln zostało odrzucone, a zawodnik nie chce przechodzić.
-
emsi
ja gram interem w fma 12 . kupilem tak cavaniego , damiao , lass , alex sandro
-
groch
Szczerze powiedziawszy u mnie Santon występuje na LO i ma gorszą średnią niż Bridge który kosztował mnie 1,9mln. Po sezonie na pewno poszukam jakiegoś lepszego LO. Może ktoś mi powiedzieć jak sprawdza się Borini? Wygasa mu kontrakt i nie wiem czy się nim nie zainteresować. Mam Vossena, Ba, Sturridge, Ameobiego i szczerze powiedziawszy każdy ma przebłyski. Nikt nie potrafi grać równo. Ba potrafi w 2 meczach strzelić 5 goli by później przez 7 spotkań nie strzelać nic. Potrzebuje typowego egzekutora. Gram 4-2-3-1 polecicie kogoś? Dostałem właśnie 40mln na transfery więc 20 jestem w stanie wydać na napastnika 
-
szymson95
Mi na transfery dali ok 140 mln
, jeszcze sprzedałem kilku niepotrzebnych piłkarzy i mam 260 ;p
-
groch
Dodam, że gram Newcastle i nie każdy chce do mnie przyjść
. Więc jakbyście mogli jakoś polecić dobrego bramkostrzelnego napastnika i dobrego obrońce (Valencia zwineła mi Ogbonne) bo Coloccini zarabia u mnie krocie....
-
Balon
Fierro <3
Sonogo nieźle w Legi wymiatał. We włoszech szalał Abel Hernandez.
Na ukrainie jest taki młody ziomek zrobiony na szewczenke. Identyczny styl i tak i sam potencjał, co wiecej w 1 sezonie przechodzi do Milanu...
Sonogo nieźle w Legi wymiatał. We włoszech szalał Abel Hernandez.
Na ukrainie jest taki młody ziomek zrobiony na szewczenke. Identyczny styl i tak i sam potencjał, co wiecej w 1 sezonie przechodzi do Milanu...
-
zoniek
Seydou Doumbia - u mnie gość był przekotem (nie schodził poniżej średniej 7.45) do momentu aż mi save padł...
-
Lucas
groch pisze:Szczerze powiedziawszy u mnie Santon występuje na LO i ma gorszą średnią niż Bridge który kosztował mnie 1,9mln. Po sezonie na pewno poszukam jakiegoś lepszego LO. Może ktoś mi powiedzieć jak sprawdza się Borini? Wygasa mu kontrakt i nie wiem czy się nim nie zainteresować. Mam Vossena, Ba, Sturridge, Ameobiego i szczerze powiedziawszy każdy ma przebłyski. Nikt nie potrafi grać równo. Ba potrafi w 2 meczach strzelić 5 goli by później przez 7 spotkań nie strzelać nic. Potrzebuje typowego egzekutora. Gram 4-2-3-1 polecicie kogoś? Dostałem właśnie 40mln na transfery więc 20 jestem w stanie wydać na napastnika
Sprawdź Jonathana Cristaldo. Ja grałem Metalistem Charków identyczną taktyką. Był na szpicy-odgrywający. Bodaj 45 meczy w sezonie i 35 bramek. Coś koło tego

-
berniol21
Ja takze gram Srokami ,wczesniej gralem Porto ale nudna liga. Jestem po 12 spotkaniach i zajmuje 4miejsce. Potwierdzam fakt ze za bardzo nikt nie chce przyjsc do Newcastle i wlasciwie nikogo nie kupilem w okienku bo malo kasy i jak juz ktos zaakceptowal oferte to zawodnik nie chcial dojsc. Wypozyczylem Sturridgea i sprawuje sie bardzo dobrze.Ba,Ameobi i Daniel strzelaja duzo ,ale w kratke i co mecz zmieniam dwojke napastnikow.U mnie Santon gra dobrze,ale mam problem na drugiej stronie obrony i tam poszukam wzmocnienia zima.Kogo polecacie?? Szukam jeszcze zawodnika na srodek pomocy bo Tiote i Cabaye graja roznie i przydalby sie jakis zmiennik.