Barona? Jaki barona?

Wszystko w Euro, tylko i wyłącznie w FMa gram w Euro walucieSoprano1986 pisze:Adriano ale o jakiej walucie mówisz ??
Dokładnie, najgorzej jest jak zaczynasz grać i myślisz, że nie masz wpływu na gre po ustawieniu taktyki.rumcyk pisze: Problemem jest to, że opisy poleceń taktycznych niekoniecznie odzwierciedlają tego co jest opisane, że powinno odzwiercidlać.
.zrobiłem swoją taktykę i nie idzie w ogóle. W sparingach przed sezonem tylko jedna wygrana z jakimiś ogórki a tak to przegrane. Jaka taktyka tzn ustawieniem grasz?rumcyk pisze:Dolin123, tez sciagalem taktyki ale od kilku lat, męcze nawet kilka sezonow zeby ustawic jedna a dobra, nerwow to troche kosztuje ale wygranie Ligi Mistrzów na swojej taktyce daje największą radość w tej grze. Problemem jest to, że opisy poleceń taktycznych niekoniecznie odzwierciedlają tego co jest opisane, że powinno odzwiercidlać. Nie było fma w którym bym nie wygrał LM czy innych pucharów. czasami zajmuje to 3 sezony a czasami 5. Wykonawcy zawsze mają duże znaczenie.
Co do graczy to ja kupiłem Pione Sisto, Balante. Dodatkowo ciekawymi graczami są Lucas Romero i Hirving Lozano. Milik tez jest w rozsądnej cenie, ale on nie chcial przejsc do Interu.
Nie lepiej ci kupić na allegro za 1zl? I do tego będziesz miał aktualizacjeferii pisze:Macie linka do torrenta skad mozna sciagnac football Managera 16 ?
Lincoln z Germio, matko bosko jak on wygląda na 17 lat to jest masakraKujon pisze:Wreszcie FM zakupiony i zobaczymy co tam pozmieniali
Na razie zaczynam, macie jakieś "nowe" talenty? Bo widzę, że się posiłkujecie z wersji 14 i 15 (Romero, Balanta, Barbosa, Sisto, J.Silva) - ja już znalazłem jedną nową perełkę, zobaczymy jak się rozwinie, ale jak na 18 lat to umiejętności ma naprawdę dobre - Rodrigo Bentancur
Pierwszy sezon grałem na 1 napastnika, którym był tylko Icar, grał w każdym meczu niemal i został królem strzelców w lidze biorąc pod uwagę, że skończyłem sezon na 2 miejscu to Icar grał ładnie. Sam stwarzał i wykańczał okazje, nie tak jak w realnym życiu ;Dkolus pisze:skonczylem pierwszy sezon i w klub zostal przejety przez jakiegos turasa ktory sypnal 115mln na transfery. Ktos tez mial taka sytuacje? Fajne transfery mi z tego wyszly Rulli za darmo, Krychowiak, Milik, Chambers i Klassen(czy jakos tak). Niestety montoya wybral Barce. A out Melo, Palacio, Miranda, Handa, Perisic. I jak u was sie spisuje Icardi bo widze ze u niektotych dobrze u mnie do konca lutego 2 gole w lidze ale potem sie przebudzil i skonczyl z 14 golami, a jak jovetic bo u mnie strasznie duzo kontuzji lamie 60% sezonu w szpitalu.