Fm rozgryziony

gram 3 sezon Udinese, przez 2 ledwo utrzymałem stołek, niemal co miesiąc na dywaniku i tłumaczenie się czemu tak słabo. Wysprzedawałem w Udinese graczy którzy byli mi zbędni i brałem tylko z wolnego transferu przeznaczając kasę na płacę i ewentualne wypożyczenia. Tym sposobem ściągnąłem Rulli'ego na jeden sezon, czemu na jeden ? bo Juve dało mi 44 mln euro za niego, grzechem było nie skorzystać. I co zrobiłem z tymi pieniędzmi ? ano to co wcześniej wyczekałem okazji i ... udało mi się ściągnąć Gotze, któremu wygasł kontrakt. Pobawiłem się taktyką i zrobiłem ustawienie 4-3-3, moja obrona składa się z graczy wypożyczonych, a co znaczy dobry obrońca mogłem się przekonać podczas tego sezonu, wcześniej miałem Hertaux i Vlaara, sprzedałem ich za grosze, i wypożyczyłem dostępnych Velazqueza z Atletico i Kane z Chelsea. Efekt jestem liderem z 6 punktów przewagi na Juventusem. Skład Scuffet - Widmer Kane Velazquez Di Marco (genialny) Dembele Song Fernandes - Rossi Galeano i Gabriel Jesus, mój najdroższy transfer, 23 bramki ma obecnie, od 3 lat grania w FMa żaden z moich graczy nie strzelił tylu bramek. Taktyka jest zabójcza, sprawdziłem w Interze i teraz Udinese i śmiem twierdzić, że lepszej nie ma. Skoro beznadziejnie słabe w tej grze Udinese jest w stanie wywalczyć mistrza ( tylko kataklizm mógłby spowodować, że nie wygram z taką przewagą ) to lepszej taksy nie ma. Taktykę stosuję zarówno w domu jak i na wyjeździe, bramek strzelam mnóstwo, gdybym miał jeszcze lepszą obronę to zapewne trochę mniej bym stracił, ale po takim okresie gdzie chciano mnie zwolnić, dam temu klubowi mistrzostwo z takim składem to potencjał tej taktyki jest niesamowity.