matura...

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Globus

Odp: matura...

Post autor: Globus »

http://webmaster.waw.pl/przecieki_maturalne.html

A tak na marginesie koledzy to czuje się wyjątkowo spokojnie :D mykam spać!!! DAMY RADE
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
dawid_166

Post autor: dawid_166 »

Życzę wszystkim tym co zdają mature niech zdadzą na 100% :pijaki: .Dla mnie do matury jeszcze daleko ale ... :cry:
Obrazek
Obrazek

FORZA INTER
Grzybek

Post autor: Grzybek »

No to panowie, Życze Wam jak najlepszych wyników i 3mam kciuki za każdego z osobna jak i za wszystkich razem :) Powodzenia !! :D
Wojtala

Post autor: Wojtala »

No to co panowie 11 godzin do matury aa ja chuja umie :P
Nie mniej jednak życze wam a przede wszystkim sobie powodzenia na maturze !!
Oby tematy siadły i będzie ok
Powodzenia maturzyści ahhh jak to dumnie brzmi hehe
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
Shady

Post autor: Shady »

No u mnie wrazenia po maturze jak najbardziej pozytywne :) napisalem ja w jakies 1,5h. Mysle ze na 99,99% zdam. Pisalem pierwszy temat, ten o dziadach.
doug
Kontakt:

Post autor: doug »

ja sobie głowy maturą nie ryje, napisałem i jest ok. Zdam, nie zdam leje na to. Acha temat to wziąłem ten z Dziadów, a te pytania do tekstu to były poprostu do dupy. Który napisaliście akapit w tym jednym zadaniu?
Henryk V - "Od chwili tej do końca świata w pamięci ludzkiej będziemy żyć, wybrańców garść, kompania braci. Kto dziś wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem "
Globus

Ja pisałem 2 temat o Przedwiośniu i Granicy... poszło mi średnio bo mnie sikanie złapało na początku :/ wypracowanie w miare ok ale czytanie ze zrozumieniem było chujowe trochę :/ pytania powalone...

Obrazek
doug
Kontakt:

ja przed maturą w chacie musiałem odwalic papierkową robote w wc, chamsko mnie chwyciło, pozniej na maturze się skupić nie mogłem ;)
Ostatnio zmieniony 4 maja 2007, 12:42 przez doug, łącznie zmieniany 1 raz.
Henryk V - "Od chwili tej do końca świata w pamięci ludzkiej będziemy żyć, wybrańców garść, kompania braci. Kto dziś wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem "
Paolo_

Post autor: Paolo_ »

Pisałem 2 temat, chociaż Granicy nawet streszczenia nie czytałem :P Ale na podstawie tego tekstu dało się coś napisać. Przedwiośnie czytałem także tutaj już więcej z siebie wyprodukowałem :-) Ogólnie nie jest źle. Czytanie faktycznie dziwne, ale też aż tak bardzo źle mi nie poszło chyba. Licze na jakieś 65% czyli tyle ile zakładałem wcześniej
Obrazek
Slepy

Post autor: Slepy »

A ja pojebałem wszystko, od lektur, po złe policzenie akapitów, nie bata, nie zdam matury
PioFCI

Post autor: PioFCI »

Panowie masakra!!! Dojebali nam z tymi pytaniami...rozumiem pisac o glownych bohaterach Przedwiosnia i Dziadow ale o matkach?? i w Granicy jeszcze o matce jakies tam podrzednej dziewki?? Skurwysyny oszukali nas:D Ja w sumie polalem wode na ponad 330 slow...a tekst czytania ze zrozumieniem...hmm tekst latwy! ale pytania do niego?;/ poleglem na nich..nie moglem sie skupic na poczatku...wkurwia mnie to, ze pisze w poleceniu "wymien 3 cechy" a punktuja 0-1 pkt...wymienisz 2 cechy i masz 0pkt...PODSUMOWUJAC: Probna byla w chooy latwiejsza..najgorsze jest to czekanie
Inter na zawsze !!!
Wizard

Post autor: Wizard »

Chyba jakos dalem rade ...;/
Faktycznie te pytania chujowe byly, ale licze, ze jakies 10 pkt tam uciułałem :P
Pozostałe 11 powinno sie znalezc w wypracowaniu bo jakies tam pojecie mialem na temat tych lektury :]
Pisalem temat z przedwiosniem i granicą :P

Nie narzekajcie, bo ja juz jutro mam ustnego niemca!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

No to panowie najgorsze macie za sobą, napisaliście (bądź tez polaliście wodę ;) ) z najbardziej bezsensownego przedmiotu na maturze, na który trzeba mieć dar przewidywania klucza i tok myślenia tych, co układali pytania ;) .. ślepy mojemu kumplowi w tamtym roku pojebały się chłopy z dziadami..  i.... i zdał na 56% ;)
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
doug
Kontakt:

zdechłe odpowiedzi   http://slimak.onet.pl/_m/matury/matura2 ... P_rozw.pdf
zobaczyłem 3 pytania i wyłączyłem, bo dolina
Ostatnio zmieniony 4 maja 2007, 13:49 przez doug, łącznie zmieniany 1 raz.
RoB

Post autor: RoB »

Nie bójcie się, jakby co Roman pomoże.:wink:
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Piszę z Zakopca  :lol2:

Widze że nastroje mieszane zdacie wszyscy ja to czuję amnestia będzie zniesiona dopiero w przyszłym roku tak słyszałem wiec macie szansę. Jesteście zdolni i inteligentni (widze to po postach) i według mnie daliście sobie rade.

Co tu bede owijał trochę mi sie litery plączą a pewnie wiecie dlaczego ... pozdro wieczorem perwnie też wpadne na stronke koło 20:00
jankos

Post autor: jankos »

Przynajmniej polski pisemny już za Wami. Z tego co czytałem na necie, pytanie rzeczywiście idiotyczne, ale zdacie! :wink:
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Przeczytałem sobie podstawowy i rozszerzony i ten drugi wydał mi sie łatwiejszy :P
Wojtala

Co wam powiem MATURA 2007 była wręcz popierdolona :) tekst fakt łatwy pytania pojebane w chuj. Tematy to jeden wielki chuj ten 1 temat? wytłumaczy mi ktoś co to kurwa było ??
Drugi dośc latwy lałem wode jak sie dało ze 35 musze ustukać z testu bede miał ze 3 punkty i bedzie git :P

Jeszcze Anglik i Gegra i finito :P Polak powiem szczerze jak dla mnie trudny, w porównianiu do próbnej.
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
Shady

Wojtala pisze: Tematy to jeden wielki chuj ten 1 temat?
hehe ja ten pierwszy pisalem... ale spoko, wszyscy moi znajomi pisali na drugi temat, na probnej tez bylem inny niz wszyscy i mialem drugi wynik w klasie :P

ps. Blaszczykowski z Wisly K. tez dzis pisal i pisal na drugi temat :P ponoc sie nie stresowal... ale ja tez sie nie stresowalem :P
Ostatnio zmieniony 4 maja 2007, 20:25 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

ja pierwszy pisałem i co mogę powiedzieć ... chu...owe tematy dali, ja na swoim tylko lałem wodę, ale mam nadzieję trochę pktów za niego dostać. Poza tym zamknięte pytania chyba dobrze raczej... to znaczy mam taką nadzieję... a jutro o 11 40 trzymajcie kciuki mam anglika ustnego
Obrazek
Wojtala

ShadY Orzeu - prze chuje z was :D ja nie napisał bym nawet wstępu.
ok bede trzymał kciuki ja mam w poniedziałek.
Wizard

Post autor: Wizard »

Wczoraj ustnego niemca mialem :]

13/20 :P Chcialem miec 10 pkt a kazdy pkt wiecej ponadto traktuje jako sukces :]
Juz tylko 3 egzaminy ...
Slepy

Post autor: Slepy »

Uff, chyba zdam jednak tego polaka. Jakos sie uda, zapomnialem ze punktuja kompozycje i zapis w wypracowaniu, wiec, jakies 5 punktow do przodu :P Jutro angol..oby jakos poszlo, bo orlem nie jestem, a 90% z podstawy (jak na probnej) wzialbym z otwartymi rękoma. Potem w czwartek gera, poniedziałek matma, sroda polski i .....29 angol! Ale to juz z gorki :P
Kujon
Kontakt:

Post autor: Kujon »

no no Wizard :D to już masz 2 rzeczy z głowy :D wogóle ja mam dziwnie w budzie, ustne od 16 maja są...

I się na Polski solidnie wkurzyłem w piątek:/ uczyłem się 4 dni po 8 godzin, każdą lekture przeczytałem (streszczenie), przyszłem wykuty jak nigdy w życiu a tu....wypracowanie które napisałem z podanych fragmentów :D no ale przynajmniej mam już "pewne" że mature zdałem :D:D:D bo na angielski to chyba jak prawie każdy z was się nie ucze, no może z 2 godzinki dziś poświęce :) najgorsze mnie czeka w czwartek czyli gera rozszerzona :/
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Globus

Ja mam jutro ustny rosyjski :/ najgorsza część matury jak dla mnie bo z języków słabiutki jestem...

Obrazek
Shady

Globus pisze: Ja mam jutro ustny rosyjski :/ najgorsza część matury jak dla mnie bo z języków słabiutki jestem...
Mnie jutro czeka anglik pisemny, a najbardziej denerwuje mnie... ustny Polski, bo nie chce mi sie tego uczyc :P
doug
Kontakt:

ja najbardziej sie boje ustnych, bo na polski nic nie mam jeszcze, a na anglika boje sie ze mi czasu braknie na gadanie, a tak to looz jest, jutro anglik, w piatek biologia, ale to jest nic, w tym tygodniu co mam ustna mature, zdaje jeszcze na prawko!
Rysiu

Post autor: Rysiu »

Ma ktoś z Was stronkę ze wzorami np listów, kartek, zaproszeń, czy tym podobnych rzeczy w języku angielskim? Potrzebowałbym to na zaraz  :yes2: PS. Wczoraj miałem ustny Polski, ledwo, ale zdałem, miałem 40% :)
POMEZANIA MALBORK
Wojtala

Kujon pisze: najgorsze mnie czeka w czwartek czyli gera rozszerzona :/
No co ty gegra banał nie boje sie w ogóle te 80% ustukam spokojnie.
Boje sie anglika jutro no i troche ustnego polaka :(
ODPOWIEDZ