Wszystko co związane z siatkówką !
-
anett
Odp: Wszystko co związane z siatkówką !
To może jako wampirzyca spróbuję hahahahahaa na pewno będę się dobrze kojarzyć grin
-
Klinsi64
Wampirzyca to zły pomysł pewnie przerobiliby Cię na nietoperza 
-
anett
Hahahaha! Ale stój orzełka byłby na mnie za duży... Ta fucha nie dla mnie... 
-
anett
-
anett
Ostro! Połtawski nie będzie grał w LŚ i ME :O Jest kontuzjowany. Dla naszej reprezentacji to dobra wiadomość 
-
anett
Dokładnie ten
Georg Grozer też nie będzie na LŚ
To Niemcy sobie nie pograją 
-
Klinsi64
widzisz jak się znam
a ten Abramov(Avramov) gra jeszcze w naszej lidze?
-
anett
Nie wiem dokładnie. On w tamtym roku chyba grał... w tym już chyba nie. Ale nie jestem pewna. Musisz gdzieś sprawdzić. Ja się Ligą aż tak bardzo nie interesuję
No chyba, że czołowe zespoły
A on grał w Jastrzębskim, więc nie kojarzę...
-
Klinsi64
podobno mecze Ligi Światowej będzie mozna obejrzeć tylko w Polsat Sport,powodem tego jest absencja gwiazd w reprezentacji Polski i spadek zainteresowania siatkówką wśród telewidzów...ach te polskie media 
-
anett
Cooo?? Ale lipa...;/ Kurde... nie mam Polsatu Sport...
To tylko Internet mi pozostanie...
Jaki spadek zainteresowania...? Chyba nie wiedzą, co mówią. Dziady i tyle!
Jaki spadek zainteresowania...? Chyba nie wiedzą, co mówią. Dziady i tyle!
-
★Intero★
- Kontakt:
No bo to prawda, już więcej ludzi zasiada przed TV, aby obejrzeć Galileo niż jakiś mecz w polskiej lidze. 
-
anett
No polskiej ligi to może nie oglądają, ale Ligę Światową z udziałem naszej reprezentacji na pewno. To, że Mistrzostwa Świata przez nasze porażki nie cieszyły się zbyt dużą oglądalnością nie oznacza, że Ligi nikt nie będzie oglądał... W LŚ grają najlepsze drużyny świata. Moim zdaniem złe posunięcie władz Polsatu... trudno...
-
anett
Jak informuje media2.pl: "Przedstawiciele Polskiego Związku Piłki Siatkowej będą namawiać władze Polsatu do zmiany decyzji. Tym bardziej, że jak podaje Gazeta, umowa z głównym sponsorem (siecią Plus) zakłada m.in. ekspozycję marki w otwartym Polsacie. Z kolei umowa z PZPS nie nakłada na nadawcę obowiązku, by mecze były nadawane w głównym kanale Polsatu."
Jeszcze nie wszystko stracone
Jeszcze nie wszystko stracone
-
Lamatico
- Kontakt:
Ja mam wszystkie Polsaty, co więcej pakiet Polsatu i ich antenę mam tylko i wyłącznie dla siatkówki zakupiony. Inne programy ogólnie w TV mnie nie interesują.
C+ Sport i nSport oglądam przez Internet.
Trochę mnie boli, że połowa spotkań będzie w nocy ;/, ale czekają mnie najdłuższe wakacje więc będzie motywacja, żeby w nocy wstawać.
Ja i tak najbardziej czekam jak zwykle na sezon klubowy.
C+ Sport i nSport oglądam przez Internet.
Trochę mnie boli, że połowa spotkań będzie w nocy ;/, ale czekają mnie najdłuższe wakacje więc będzie motywacja, żeby w nocy wstawać.
Ja i tak najbardziej czekam jak zwykle na sezon klubowy.
-
anett
Nie chwal się tak tak tym Polsatem 
A mecze w nocy to nie nowość
Ja zamierzam oglądać
Dla mnie ważniejszy jest sezon reprezentacyjny 
A mecze w nocy to nie nowość
-
Klinsi64
a ja czekam...sam nie wiem na co
a tak na poważnie to nie wierzę aby oglądalność LŚ w zamkniętym Polsacie była wyższa niż w otwartym,zawsze ktos nawet nie interesujący się siatkówką zerknie z nudów okiem na mecz,jak zwykle
działacze stanęli na wysokości zadania sprzedając prawa na odpieprz,później mamy takie kwiatki jak PP w TVN Turbo itp przypadki
działacze stanęli na wysokości zadania sprzedając prawa na odpieprz,później mamy takie kwiatki jak PP w TVN Turbo itp przypadki
-
anett
No niestety... Jak się zbierze banda debili do podpisywania czegokolwiek, to trudno spodziewać się lepszych umów... życie 
-
anett
I kolejna sensacja! Najprawdopodobniej Simon, Leal i Hierrezuelo z reprezentacji Kuby nie będą grać w LŚ. Spore osłabienie, ale to lepiej dla nas. Leal podobno słabiutko się uczy i dlatego właśnie został odsunięty od gry w reprezentacji. Chodzą pogłoski, że Kubańczycy zamierzają grać w klubach europejskich. Może chociaż jeden będzie grał np w Skrze 
A Anastasi trenuje Bartmana na atakującego
Ciekawe co z tego wyjdzie 
A Anastasi trenuje Bartmana na atakującego
-
Klinsi64
a Murillo był o krok od podpisania kontraktu ze Skrą... 
-
Czarson
Liczę na jakiś hit transferowy w polskiej lidze siatkówki , nie wyszło z Murillo , szkoda .
-
anett
-
anett
Odbył się mecz towarzyski Polska-Rosja. I kto wygrał...? Nasza zacna reprezentacja. Na dodatek nie byle jakim wynikiem, bo 3:1!
Liga może być ciekawa 
-
anett
Pierwszy mecz Ligi Światowej: Polska-USA zakończył się wynikiem 3:0
Andrea Anastasi miał wspaniały debiut z naszą reprezentacją. Mecz całkiem ciekawy. Zagraliśmy zespołowo! To jest ważne, że tworzymy zgraną drużynę
Dziś zdecydowanie najlepiej zagrał Bartosz Kurek, który zdobył najwięcej punktów, dlatego też został wyróżniony jako najlepszy zawodnik tego meczu. Bartman również wspaniale się odnalazł na nowej pozycji. Trochę monotonna gra skrzydłami w trzecim secie mogła się dla nas źle skończyć. Na szczęście wszedł Paweł Woicki, który uruchomił środek i wszystko skończyło się dobrze. Jak widać można wygrywać bez największych gwiazd ;] Jutro rewanż!!! 
-
Andy
- Kontakt:
Drugie spotkanie w LŚ z udziałem naszych siatkarzy zakończyło się porażką...W piątek to Polacy dyktowali warunki rywalowi, ale w sobotę zobaczyliśmy już zupełnie inną drużynę..nie potrafiącą nawiązać równej walki..reprezentacja USA bardzo dobrze się zrehabilitowała i pokazał Polakom , że tak łatwo im tym razem nie pójdzie.
Jak będzie dalej ? Bardzo chciałbym wiedzieć co będziemy prezentować za panowania Włocha
..co mnie martwi to transmisje
..jako że nie mam dostępu do polsatu sport, z tego co pamiętam to kiedyś mecze Polaków były pokazywane na otwartym kanale...a teraz ?!? Do czego to musiało dojść ? Nie mam zamiaru specjalnie z powodu jednych zawodów wykupywać cyfrowy polsat bo zbytnio mi się to nie opłaca. Tyle ode mnie
.
Jak będzie dalej ? Bardzo chciałbym wiedzieć co będziemy prezentować za panowania Włocha
-
anett
Za tydzień mecze w Brazylii! Pewnie dostaniemy niezłe baty... ale przynajmniej będziemy mieć dobry trening
Anastasi jak na razie świetnie się prezentuje. Wie czego chce od drużyny. Warto dodać, że w końcu przeniósł Zibiego na atak. On już dawno powinien grać na tej pozycji. W sobotnim meczu, w trzecim secie, pokazał na co go stać
Oby tak dalej! Co do transmisji to polecam meczenazywo.pl. Duży wybór i nie zacina 
-
Lamatico
- Kontakt:
Pierwszego meczu nie mogłem obejrzeć - pierwszy zlot absolwentów miałem:D
Drugi z racji dnia poprzedniego śledziłem cyklami na kanapie. Oko się powlekał z wiadomych względów
Co mi się rzuciło w oczy? Fatalna postawa rozgrywającego, plus słabe przyjęcie zagrywki. Żygadło nawet gdy miał piłkę dograną w punkt nie potrafił rozegrać na pojedynczy blok. Rozgrywający reprezentacji Polski powinien również próbować grać kombinacyjnie z 2-3 metra. Jest to możliwe, kibice siatkówki o tym wiedzą.
Woicki zagrał lepiej, ale z tym wzrostem to za duża dziura w bloku jest.
Brawo dla Bartmana, bo chłopak się starał jak mało kto. W pierwszym meczu po statystykach widziałem, że Kurem był nie do zatrzymania - 23 punkty w 3 setach.
Z Brazylią? Można wygrać, ale w składzie z Wlazłym, Winiarskim, Plińskum i Zagumnym.
Drugi z racji dnia poprzedniego śledziłem cyklami na kanapie. Oko się powlekał z wiadomych względów
Co mi się rzuciło w oczy? Fatalna postawa rozgrywającego, plus słabe przyjęcie zagrywki. Żygadło nawet gdy miał piłkę dograną w punkt nie potrafił rozegrać na pojedynczy blok. Rozgrywający reprezentacji Polski powinien również próbować grać kombinacyjnie z 2-3 metra. Jest to możliwe, kibice siatkówki o tym wiedzą.
Woicki zagrał lepiej, ale z tym wzrostem to za duża dziura w bloku jest.
Brawo dla Bartmana, bo chłopak się starał jak mało kto. W pierwszym meczu po statystykach widziałem, że Kurem był nie do zatrzymania - 23 punkty w 3 setach.
Z Brazylią? Można wygrać, ale w składzie z Wlazłym, Winiarskim, Plińskum i Zagumnym.
-
anett
Czy ja wiem... Odpowiednio Bartman, Kurek, Nowakowski/Możdżonek i Woicki/Łomacz mogliby ich dobrze zastąpić. Kwestia treningów i dobrej taktyki. Ale to w końcu Brazylia...
Żygadło moim zdaniem gra zbyt prosto i czytelnie. Jak będzie rozgrywał tak dalej to za dużo nie zyskamy, a nasze skrzydła w końcu się wyczerpią... Łukasz za mało gra środkiem ;/
Żygadło moim zdaniem gra zbyt prosto i czytelnie. Jak będzie rozgrywał tak dalej to za dużo nie zyskamy, a nasze skrzydła w końcu się wyczerpią... Łukasz za mało gra środkiem ;/
-
Klinsi64
Zagumny to mistrz na rozegraniu nikt go nie zastąpi...niestety oglądanie siatkówki w necie nie jest zbyt komfortowe nie po to mam 32 calowy telewizor żeby mecz w malutkim okienku oglądać
co do trenera to bije od niego charyzma(cokolwiek to znaczy)