Fifa 11 - pogra ktoś?

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Klanies

Odp: Fifa 11 - pogra ktoś?

Post autor: Klanies »

NO I WPORZO. także mamy 7 rozegranych kolejek w których 2 spotkania zostały przełożone (mecze Maciejosa z 6 i 7 kolejki zostaną rozegrane po 22 listopada). Do niedzieli 21.11.10 trwa 8 kolejka ! :) A później tylko 3 i mamy półmetek sezonu :) Trochę ponad miesiąc będziemy potrzebowali na rozegranie I rundy, więc myślę, że mniej więcej w takim samym tempie rozegramy rundę rewanżową (+ przerwa świąteczna). Jeśli udałoby się to w połowie stycznia będziemy mieli po rozgrywkach... no może pod koniec stycznia :) Jak narazie mamy zdecydowanego lidera i dwóch outsiderów :) Ale do końca jeszcze 15 kolejek... :)
[center]Dai Forza Inter Facci Un Gol, Solo Per Noi !
Obrazek
C'e Solo L'Inter... Magica Inter...
Obrazek
MatiInter

Post autor: MatiInter »

Milan 1-1 Chelsea
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

Juventus - Arsenal 3:1
g0raFCI

Post autor: g0raFCI »

Chamska wygrana. Całkowicie niezasłużona. Randama z pewnością mi to przyzna bez bicia,  bo mecz był wyrównany. Jak padł gol? Zła wrzutka Sneijderem, wybicie któregoś z obrońców na przedpole na dół ekranu że tak powiem,  a tam Eto'o pięknym strzałem w okieno brama. Wg mnie nie zasłużyłem na win bo grałem źle. Interista8 1-0 Randama
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Lalalalalalala,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
Klanies

brawo panowie, tempo rozgrywania spotkań mi się podoba. fajnie jak ktoś wraz z wynikiem zamieszcza krótki subiektywny opis spotkania, czy wygrał zasłużenie czy wydaje mu się, że fartem, a może przegrał a miał 2 słupki i poprzeczke + 60% utrzymywnia się przy piłce, czy decydujący gol padł w końcówce itp :)
Obrazek
Obrazek
.lufcias

Post autor: .lufcias »

Zozol,gratuluje pierwszych punktów :)
Obrazek
Klanies

faktycznie, zapomniałem. szczerze gratuluje pierwszych punktów! jeszcze Milo niech się weźmie do roboty !!
Obrazek
Obrazek
Ynter

Post autor: Ynter »

Proszę o dodatkowe dwa dni na zagranie meczu z Lucifasem. Powód: raz, że dzisiaj kompletnie nie mam ochoty grać 1vs1 bo benitez(nie będe już tego pisał z wielkiej litery), dwa, że jestem członkiem komisji wyborczej więc jestem dziś zalatany. Z góry dzięki za wyrozumiałość.
Klanies

a w piątek i sobotę nie było czasu? i "bo Benitez" to każdy z nas może mówić co 3 dni przy obecnej formie naszych... myślisz, że inni są szczęśliwi i skaczą z radości? ehz. można przed meczem wkalkulować, że po nim będzie się wnerwionym na maxa i zagrać przed spotkaniem Interu. 2 kolejne dni na rozegranie 15 minutowego meczu. od piątku czekamy tylko na twój mecz.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2010, 19:25 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
Ynter

Wyraźnie mówię chyba, że jestem w komisji wyborczej. I wczoraj i dzisiaj latam ciągle. Dajesz termin 3dniowy na weekend i jeszcze sapy masz? Ja w weekend to mam zawsze coś do roboty :/ Get a life...

Randama jakoś problemów nie robił i się zgodził a to on jest organizatorem ;]
maciejos

Post autor: maciejos »

7 kolejka. Maciejos (Manchester City) 3:8 Pumba (Arsenal Londyn) :)
Klanies

Ynter pisze: Wyraźnie mówię chyba, że jestem w komisji wyborczej. I wczoraj i dzisiaj latam ciągle. Dajesz termin 3dniowy na weekend i jeszcze sapy masz? Ja w weekend to mam zawsze coś do roboty :/ Get a life...

Randama jakoś problemów nie robił i się zgodził a to on jest organizatorem ;]
Coś jednak muszę wyjaśnić.
- Wyraziłem tylko swoje zdanie, ze takie przeciąganie terminów mi się niezbyt podoba.
- To nie ja daje 3 dniowy termin bo nie ja jestem organizatorem, jedynie proponuje, a organizator wyznacza daty kolejek.
- Nie jestem za walkowerami czy jakimis innymi konsekwencjami wynikającymi z niedotrzymania terminu i zadeklarowania nowego (nie, że zagram za rok albo jak puszczą w tv 6527 odcinek Mody na Sukces czy coś), dlatego nic o tym nie napisalem, więc nie wiem jakie problemy miałbym robić.
- Uważam, że o wypadkach nielosowych i innych podobnych (takich o których wie się wcześniej, że nie da się rady lub jest taka ewentualność) mozna po prostu napisac wcześniej a nie ostatniego dnia kolejki. Nie dowiedziales sie przeciez dzis ze jestes w komisji wyborczej prawda? gdybys np. w piatek czy chociazby w sobote dal nam znac ze nie dasz rady, to juz w niedziele inni mogliby zagrac swoje mecze kolejnej rundy, bo wiedzielibysmy o twojej sytuacji, ze twoj mecz i tak bedzie przelozony. Dzieki temu ktos kto ma mniej czasu w nastepnym tygdniu moglby miec mecz juz za soba i w kolejnej rundzie byloby mniej problemow z terminem rozegrania meczow. Bo co innego jak komuś coś wypadło nagle, a termin nieubłaganie zbliża się do końca.
- To nie ja jestem strona decydujacą o przyznawaniu nowych terminów itp tylko organizator, dlatego w żadnym zdaniu nie wyraziłem opini na temat tego czy termin powinien zostać przyznany, czy powinien byc walkower, czy cokolwiek innego. Fajnie, że Randama się zgodził, jak już pisałem nie jestem za walkowerami. Z twojego opisu wynika, że Randama jest fajny bo się zgodził a ja nie fajny bo krzycze haha :D
- Co do całej sytuacji, to na pewno nie zalezy mi na twoim nieszczęściu, szczególnie że szczerze życzę Ci zwyciestwa w tej kolejce z niepokonanym Lufciasem, dla wiekszego smaczku naszej zabawy.

Chciałbym dodac ze nie zamierzam sie z nikim kłócić (szczególnie z fanem Interu:D) i nie to mialem na celu, bo to przeciez tylko zabawa, no moze cos wiecej, gra o prestiż :) Poza tym, też jestem fanem Interu, a to było chwile po tym czymś czego meczem nazwać nie można, a tak poza tym to gburem nie jestem. Fajnie po prostu jakby wszystko było cacy czyli wszyscy trzymali sie terminow itp ale to nie możliwe, bo kazdy ma swoje zycie, wazne i wazniejsze sprawy a to tylko gra. Starajmy się po prostu pisać wcześniej o zaplanowanych sprawach (jak np. bycie w komisji wyborczej), bo wtedy łatwiej będzie ustalać terminy kolejek i wszystko planować.

Zgodnie z ustaleniami Randamy, jak tylko w danej kolejce zostaną rozegrane wszystkie mecze, można rozgrywać spotkania następnej rundy. Także spotkanie Ynter vs. Lufcias zostaje przełożone, a 9 kolejka jest już otwarta. Maciejos już wrócił więc po rozegraniu jego zaległych meczów tabela nabierze prawdziwego wyglądu.
pozdro :)
Ostatnio zmieniony 22 lis 2010, 00:08 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
bioly1928

Post autor: bioly1928 »

Założyłem konto na gamerangerze, gdyby ktoś chciał jakiś sparing zagrać, mój nick Bioly, ewentualnie szukajcie po mailu - bartekkssj1928@o2.pl
Obrazek
Obrazek
.lufcias

A ja dziś nie mogę bo TePsa ma jakieś roboty i moje latency jest w okolicach 400/500 ;p
Obrazek
Piekarz

Post autor: Piekarz »

Randama (Real) 0 - 4 Piekarz (Chelsea)
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
puMba

Post autor: puMba »

Pumba (Arsenal) 5-4 Interista8 (Inter) .. masakra mecz :D
Obrazek
Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"
Klanies

9 kolejka do czwartku 25.11.2010. Wyniki i tabela zaktualizowane.

www.fifa11.blog.pl
Obrazek
Obrazek
.lufcias

Jak dla mnie to trochę za mało czasu na rozegranie kolejki jest ;p Mam dwa mecze zaległe,teraz jestem,lecz nie ma moich rywali i cóż ja mogę zrobić ? ; p
Obrazek
maciejos

Maciejos (Manchester City) 1:3 Ynter (Manchester United)
Ynter

Ja się zgadzam z Lucifasem, 2-3 dni to jest malutko, proponuję dawać termin minimum 4-5 dniowy ;)

Maciejos 1:3 yntEr

Dobre, zacięte derby Manchesteru. Pierwsze dziesięć minut mi lagowało ale na szczęście reszta meczu płynnie, bez opóźnienia także nie miało to wpływu na wynik. Myślę, że Maciejos się zgodzi, że na wynik zasłużyłem :)
Klanies

.lufcias pisze: Jak dla mnie to trochę za mało czasu na rozegranie kolejki jest ;p Mam dwa mecze zaległe,teraz jestem,lecz nie ma moich rywali i cóż ja mogę zrobić ? ; p
To jest termin na rozegranie meczów 9 kolejki, a nie spotkań zaleglych. 4 dni to malo na 1 mecz (2x6 min.)? Poza tym masz 1 mecz zalegly, nie 2. Ynter zadeklarował, że potrzebuje 2 dni na rozegranie zaleglego meczu z Tobą, więc do wtorku mial się odbyć... dziś środa. W 9 kolejce grasz z Maciejosem i na ten 1 mecz są 4 dni :) Co do zaległego meczu z Ynterem to decyduje Randama. Pozdro
Ynter pisze: Ja się zgadzam z Lucifasem, 2-3 dni to jest malutko, proponuję dawać termin minimum 4-5 dniowy ;)
Przecież termin jest 4 dniowy? Co z twoim zaleglym meczem z Lufciasem który zaproponowaleś, że rozegrasz do wtorku?
Ostatnio zmieniony 24 lis 2010, 19:46 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
maciejos

Maciejos (Manchester City) 6:2 Pavlo (Tottenham Hotspur)
Klanies

Maciejos nie narzeka tylko robi swoje :D Ynter i Maciejos - jeśli wygralibyście z Lufciasem to zrobiloby się mega ciasno w czołówce i mega ciekawie. Z drugiej strony dobre wyniki Lufciasa sprawią, że ucieknie już wszystkim zdecydowanie i sam będzie rozdawał karty. Zapowiadają się ciekawe mecze. Czy Lufcias pozostanie bez porażki? Wieczorem aktualizacja wyników i tabeli.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2010, 20:06 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
maciejos

Maciejos (Manchester City) 1:4 Lufcias (FC Barcelona)
.lufcias

do 70 min 1-0, i kilka bardzo dobrych okazji maciejosa aż w końcu strzelił. Byłem troszkę w tarapatach ,lecz wziełem się do roboty. Teraz z Ynterem ;d
Obrazek
Ynter

Ynter 1:3 Lucifas

Pozdrawiam Berbatova, który przy sytuacji dwóch na bramkarza z Rooneyem podał na skrzydło do Naniego, mimo że wcisnął najlżej podanie jak się dało ;D Szanse miałem, nie wykorzystałem, dostałem kontry i po mnie. Lucifas pewnie już na półmetku będzie mistrzem bo każdy chce z nim wygrać a on, niczym Inter, kontra, kontra, kontra... To znaczy prawdziwy Inter, nie to co teraz, ehh, wspomnienia :pijaki:
.lufcias

Już cię uprzedzam przed rewanżem,że nie będzie Interu ;d Takich lagów w tej lidze to jeszcze nie miałem xD Nie wiem może przez ten deszcz jak mówisz ;p Tak więc mówie,nie mogę się doczekać rewu :D
Obrazek
Klanies

I wszystko w temacie, Luffa ucieka ! :)
Ynter to kolejny gracz który dał się wciągnąć Lufciasowi na własna połowę, a ten pojechał go z kontry bezlitośnie :)
Luffa jest świetny w obronie i niszczycielski w kontrach. W dodatku gra Barcą - chyba najsilniejsza w Fifie od kilku lat.
Jeśli nie zagra się z nim defensywnie, nie ma się szans. No i trzeba trafiać to co się stworzy.
On naprawdę karci wszystkich jak prawdziwy Inter w poprzednim sezonie :)
Miałem z nim najlepszy wynik jak dotąd :D Zabrakło 10 sekund do zabrania mu punktów. No i miałem słupek ale z takiej sytuacji, że i tak by nie wpadło... Zrobił ze mną to co z innymi, bo za wszelką cenę chciałem wygrać. A on jest bezlitosny... FORZA HOFFE ! :d
Obrazek
Obrazek
.lufcias

Paranoja. Chciałem rozegrać spokojnie 10 kolejke. Gram sobie , 3-0 wygrywam do pierwszej połowy,Nagle nasz Interista wychodzi... i stwierdza co się stało i że był remis 1-1 ;o No coz ja moglem zrobic... Nie mam dowodu... No to gram kolejnego mecza, dlugo bylo 0-0 ,a nawet prowadzil 1-0... Gdy koncowy wynik byl 4-1 dla mnie to nagle przy 4 bramce jakis problem byl ;o... i nasz kolega stwierdza ze" pod koniec mecza w chuja poleciałem bo wygrywał 3-1" ;o Najs...

A oto link screen wszystko wyjasniacy jaki byl wynik spotkania:
http://img200.imageshack.us/img200/6028/faildo.jpg

Czy ja rozgrywając te 9 spotkań stwarzałem jakieś problemy? Czy oszukiwałem? Wstyd mi,że nasz ukochany klub prowadzi taki oszust.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2010, 21:34 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
maciejos

Milo (Bayern Monachiun) 1:4 Maciejos (Manchester City)
ODPOWIEDZ