Fifa 11 - pogra ktoś?

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Ynter

Odp: Fifa 11 - pogra ktoś?

Post autor: Ynter »

.lufcias pisze: Paranoja. Chciałem rozegrać spokojnie 10 kolejke. Gram sobie , 3-0 wygrywam do pierwszej połowy,Nagle nasz Interista wychodzi... i stwierdza co się stało i że był remis 1-1 ;o No coz ja moglem zrobic... Nie mam dowodu... No to gram kolejnego mecza, dlugo bylo 0-0 ,a nawet prowadzil 1-0... Gdy koncowy wynik byl 4-1 dla mnie to nagle przy 4 bramce jakis problem byl ;o... i nasz kolega stwierdza ze" pod koniec mecza w chuja poleciałem bo wygrywał 3-1" ;o Najs...

A oto link screen wszystko wyjasniacy jaki byl wynik spotkania:
http://img200.imageshack.us/img200/6028/faildo.jpg

Czy ja rozgrywając te 9 spotkań stwarzałem jakieś problemy? Czy oszukiwałem? Wstyd mi,że nasz ukochany klub prowadzi taki oszust.
Jak dla mnie screen wszystko wyjaśnia i nie ma żadnych wątpliwości co do wyniku. Wynik każdy widzi, czas gry też, nawet widać obydwa nicki czyli obaj byli obecni w grze. Tak bardzo jak chciałbym żeby Lucifas się potknął tak no nie mam się do czego przyczepić ; D Także interista nie kombinuj, bo grasz Interem(mimo że jak byk stało, że Interu nie wybieramy) a Inter to klub czysty, nie biorący udziału w machlojkach :p
Klanies

Post autor: Klanies »

Milo (Bayern Monachiun) 1:4 Maciejos (Manchester City)
co to za mecz?

Maciejos jednego dnia nadrobił swoje wszystkie zaległe spotkania. Obecnie nie ma już nic zaległego ! :) Co do problemu Lufciasa to również uważam, że screen wyjaśnia wszystko, ale zadecyduje Randama. Dodam, że nienawidzę oszustów. Pytanie tylko, czy Randama zgodził się już na rozegranie spotkania z następnej rundy? Wyniki zaktualizowane
Ostatnio zmieniony 24 lis 2010, 22:51 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]Dai Forza Inter Facci Un Gol, Solo Per Noi !
Obrazek
C'e Solo L'Inter... Magica Inter...
Obrazek
.lufcias

Post autor: .lufcias »

Co za różnica czy dodam wynik dzisiaj czy jutro ;D A jak chcecie żebym stracił punkty,to nie bójcie się , w końcu nie będę miał takiego szczęścia jak np w meczu z Kłaniesiem.Tylko proszę,jak mam przegrywać,to uczciwie ...
Ostatnio zmieniony 24 lis 2010, 23:06 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Ynter

.lufcias pisze: Co za różnica czy dodam wynik dzisiaj czy jutro ;D A jak chcecie żebym stracił punkty,to nie bójcie się , w końcu nie będę miał takiego szczęścia jak np w meczu z Kłaniesiem.Tylko proszę,jak mam przegrywać,to uczciwie ...
W końcu będziesz musiał właczyć zraszacze! :-D :inter:
Klanies

Ynter (Manchester United) - Zozol (Juventus FC)
Milo (Bayern Monachium) - Pavlo (Tottenham Hotspur)

Te 2 mecze zostaną rozegrane (termin do jutra), no i jedziemy z 10 kolejką.
.lufcias pisze: Co za różnica czy dodam wynik dzisiaj czy jutro ;D
No jo, co to za różnica :D Choć do rundy rewanżowej jeszcze kupa czasu, Maciejos zrobił sobie z Pavlem samowolke i zagrali 12 kolejkę. Co to za różnica? :D Ja jutro zagram 15 i 17. Po co jakieś terminy, jedziemy to co w danej chwili da się zagrać, tak? Zagram z nim teraz bo jest na gg a za 3 tygodnie to nie wiem jak będzie. Beznadzieja i niesprawidliwość. Po to jest terminarz, żeby grać mecze w kolejności, trzymać się ustalanych przez Randame terminów. Rozumiem, że można mieć zawalony jakiś tydzień, zapytać Randamy czy można zagrać mecz kolejnej rundy awansem czy po powrocie z kądś tam, ale nie po prostu samowolnie sobie zadecydować "a to se zagram już 4 kolejki do przodu, najwyżej wynik wkleje za 2 tygodnie na forum". Co to za zabawa? Tu nie chodzi o to kiedy wkleisz wynik na forum, tylko o to, że kolejka nie jest otwarta a wy ją już gracie. Pytaliście Randamy czy możecie grać awansem? Po co jakieś zasady wogóle? Też chętnie bym sobie już zagrał 10 kolejke, a nawet i 11 i 12... Przecież nie wszyscy zagrali w 9 kolejce. Równie dobrze w pare dni możemy dograć ligę do końca i koniec zabawy. Dziś zagram 11 i 14 kolejke, jutro 10, 12 i 15... Po prostu super! I runda się nie skończyła, a rewanżowa kurna się nie zaczęła! Przecież nikt nie dostał walkowera, za to, że wyjechał na 10 dni. Nawet jak ktoś się spóźnił z rozegraniem meczu i zagrał go po dacie zamknięcia kolejki to czy został ukarany? Nie trzeba grać 3 kolejek w przód! Zaraz ktoś napiszę, że stwarzam problemy...

FAJNIE, ŻE NASI DZIŚ WKOŃCU ZDOBYLI KOMPLET PUNKTÓW... NO I SIĘ STARALI!
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 00:28 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
.lufcias

Boże jedną kolejke do przodu zagrałem i problem,jak już tak przestrzegamy regulaminu i nie mogę rozegrać meczu dwa dni przed terminem to jeśli ktoś zagra jeden dzień za późno to to się nie liczy i walnąć mu Walkowera(Za nieprzestrzeganie regulaminu).Usunę tamtego posta i jutro wkleje go i napiszę znów jak jest taki problem duży ;x
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 15:55 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Klanies

.lufcias pisze: Boże jedną kolejke do przodu zagrałem i problem,jak już tak przestrzegamy regulaminu i nie mogę rozegrać meczu dwa dni przed terminem to jeśli ktoś zagra jeden dzień za późno to to się nie liczy i walnąć mu Walkowera(Za nieprzestrzeganie regulaminu).Usunę tamtego posta i jutro wkleje go i napiszę znów jak jest taki problem duży ;x
nie chodzi tylko o twoj mecz, a głównie o spotkanie 12 kolejki Maciejos vs Milo. uwazasz ze to wporzo ze jadą juz runde rewanzową chlopaki? a gdzie 10 i 11 kolejka? no i co ty z tym walkowerem? 9 kolejka nie została rozegrana do końca a ty jedziesz już z 10. I uważasz, że skoro ktoś tam się spóźnił to teraz każdy sobie może grać już wcześniej daną kolejkę "skoro on mógł, to ja też"? niezły bajzel by się zrobił. Czy na stronie ligi otwarta jest już 10 kolejka? Czy Randama napisał, że można grać już następną kolejkę? sam ustalasz sobie zasady? zresztą widać, że nic nie rozumiesz z tego co napisałem. okey, usuń posta i wklej za 2 dni. mądre to!
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 16:30 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
.lufcias

Narazie dyskutujemy czy Randama pozwolił czy nie ,a on sam mało się udziela ;p A nic mi niewiadomo że ktoś jedzie już runde rewanżową... To już lekka przesada.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 16:58 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
MatiInter

Post autor: MatiInter »

popieram Kłaniesia. Jest terminarz i trzeba sie go trzymac. Mecze mozna przekladac na przyszlosc ale rozgrywac przed wyznaczonym terminem? nie jest to dobry pomysl
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
g0raFCI

Post autor: g0raFCI »

Gdybym mógł, zrobiłbym screena 3-1, ale jak było jeszcze 3-1 z niewiadomych przyczyn miałem czarny ekran, potem połączenie z przeciwnikiem zostało utracone i to tyle w tym temacie. Poza tym, lufcias nie grał jakoś kosmicznie dobrze jak tak mówicie, przegrałem ale uważam że nie był to mecz z przewagą jednej ze stron
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
Klanies

.lufcias pisze: Narazie dyskutujemy czy Randama pozwolił czy nie ,a on sam mało się udziela ;p A nic mi niewiadomo że ktoś jedzie już runde rewanżową... To już lekka przesada.
1.No to czytaj wyraźnie to co pisze, a nie czytasz tylko to co chcesz i krytykujesz.
2.To, że Randama się mało udziela nie oznacza, że nie można do niego napisać czy można wcześniej zagrać jakiś mecz?
 Nawet jeśli rzadko odzywa się na forum i wydaje się być "nieobecny" nie oznacza, że można robić co się chce. Jednak są jakieś zasady.
3.Czekamy na mecze Ynter-Zozol i Milo-Pavlo i jedziemy dalej...
4.Co do zasad, regulaminów itp.

Zasady ustalania kolejności w tabeli:
1. liczba zdobytych punktów w lidze;
2. liczba punktów zdobyta w meczach bezpośrednich;
3. różnica bramek w meczach bezpośrednich;
4. różnica bramek w lidze;
5. liczba zdobytych bramek w lidze;

Czyli zasady zaciągnięte z m.in LM i LE (Usunięty tylko podpunkt o bramkach zobytych na wyjeździe).
Jak dotąd tabela na stronie prowadzona jest wg. różnicy bramek i będzie tak do zakończenia I Rundy.
Od rundy rewanżowej priorytetem przy równej ilości dużych punktów będą bezpośrednie spotkania.
Najbardziej sprawiedliwy system, podam prosty przykład: Zajmujesz na koniec sezonu 3 miejsce i twój rywal którego pokonałeś w dwumeczu uzbierał tyle samo punktów. Skoro wygrałeś dwumecz i jesteś od niego lepszy, to jesteś wyżej w tabeli - proste. System różnicy bramek nie uwzględniający bezpośrednich spotkań ma pare minusów (np. wygrałeś z kimś 3:0 i 1:0, ale masz gorsze bramki bo dostałeś od Lufciasa i Matintera 5:0 czy 6:0 i jesteś w tabeli za kimś od kogo okazałeś się zdecydowanie lepszy bo masz łączną różnicę bramek np. o 1 gorszą od niego). Poza tym bramki z całego sezonu nie do końca muszą odzwierciedlać prawdziwą dyspozycję, bo łatwo jest wzbogacić się na graczach z dołu tabeli, ktoś wygra 2:0 i jest to zdecydowane zwycięstwa, a ktoś 8:0 (jak np. ja z Milo).
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 17:48 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
.lufcias

KŁANIEŚ pisze:
.lufcias pisze: Narazie dyskutujemy czy Randama pozwolił czy nie ,a on sam mało się udziela ;p A nic mi niewiadomo że ktoś jedzie już runde rewanżową... To już lekka przesada.
no to czytaj wyraźnie to co pisze, a nie czytasz tylko to co chcesz i krytykujesz.
Chciałem tylko siebie wybronić , bo mnie zacytowałeś a nie ich.

EDIT: Co do zasad punktacji ... Są one jak najbardziej sprawiedliwe i jest to najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi i mecze bezpośrednie.
interista8 pisze: Gdybym mógł, zrobiłbym screena 3-1, ale jak było jeszcze 3-1 z niewiadomych przyczyn miałem czarny ekran, potem połączenie z przeciwnikiem zostało utracone i to tyle w tym temacie. Poza tym, lufcias nie grał jakoś kosmicznie dobrze jak tak mówicie, przegrałem ale uważam że nie był to mecz z przewagą jednej ze stron
Nikt tu nie pisze że gram kosmicznie , przynajmniej ja tak uważam. Do wygranej też szczęście jest potrzebne. Piszesz że wygrywałeś 3-1 , a potem stwierdzasz,że przegrałeś choć nie miałem przewagi...Mam nadzieję,że sprawa rozwiązała się.

EDIT2: Ok , to ostatni raz tak się zdarzyło,że rozegrałem mecz przed kolejką,w razie czego będę takie coś zgłaszał Randamie lub Kłaniesiowi.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 18:19 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Ynter

Z zozolem zagram w weekend bo napisał mi, że ma sporo nauki a ja mam tydzień matur i uczę się na egzamin z prawka ;]

Kłanieś piszesz tak długie posty, że za cholere nie chce mi się ich czytać ;D Zbyt poważnie to wszystko traktujesz jak dla mnie. Tu chodzi głównie o zabawę. Na moje powinniśmy się wystrzegać tylko wszelkiego rodzaju oszukiwania, no i zgodzę się, że granie 12 kolejki w trakcie 9 nie jest OK. Ale nie rozstrzeliwujcie ludzi za to, że nie mają czasu. Ja wiem, że to tylko 12min ale to 12min muszą mieć obydwie osoby w tej samej chwili. A ja już wiele razy miałem tak, że ja do kogoś pisałem po południu a ktoś do mnie pisał na wieczór i się mijaliśmy.
Klanies

.lufcias pisze: Nikt tu nie pisze że gram kosmicznie , przynajmniej ja tak uważam. Do wygranej też szczęście jest potrzebne. Piszesz że wygrywałeś 3-1, a potem stwierdzasz,że przegrałeś choć nie miałem przewagi...Mam nadzieję,że sprawa rozwiązała się.
Ok, to ostatni raz tak się zdarzyło,że rozegrałem mecz przed kolejką,w razie czego będę takie coś zgłaszał Randamie lub Kłaniesiowi.
Nie grasz kosmicznie, ale wyjątkowo skutecznie, no i masz komplet punktów, więc potrafisz sporo :)
Wynik meczu 4:1 dla Lufciasa będzie zaliczony. Uważam, że print screen jest wystarczającym dowodem.
Proszę nie oszukujmy :( To nie turniej o złote kalesony!
Ynter pisze: Z zozolem zagram w weekend bo napisał mi, że ma sporo nauki a ja mam tydzień matur i uczę się na egzamin z prawka ;]
Ok.
Ynter pisze: Kłanieś piszesz tak długie posty, że za cholere nie chce mi się ich czytać ;D Zbyt poważnie to wszystko traktujesz jak dla mnie. Tu chodzi głównie o zabawę. Na moje powinniśmy się wystrzegać tylko wszelkiego rodzaju oszukiwania, no i zgodzę się, że granie 12 kolejki w trakcie 9 nie jest OK. Ale nie rozstrzeliwujcie ludzi za to, że nie mają czasu. Ja wiem, że to tylko 12min ale to 12min muszą mieć obydwie osoby w tej samej chwili. A ja już wiele razy miałem tak, że ja do kogoś pisałem po południu a ktoś do mnie pisał na wieczór i się mijaliśmy.
Piszę tyle ile trzeba, żeby wszystko było jasne, jeśli nie jesteś zainteresowany, nie czytaj wszystkiego. Myślałem, że właśnie do tego służy forum?
Sam piałeś mi, że na początku zbyt poważnie do tego podchodziłeś, a ja nie podchodzę do tego zbyt poważnie, ale jeśli nikt nie będzie starał się utrzymać jakiegoś porządku i zasad to ta liga się rozleci, ludzie zaczną sobie grać mecze z obojętnie jakiej kolejki itd. Już zresztą zaczęły się jakieś oszustwa, co mnie bardzo smuci. Jeżeli chodzi o przekładanie meczy to spoko, tylko trzeba robić to po prostu z głową i starać się pisać chociażby na forum, że nie da rady rozegrać spotkania w terminie (wiadomo, że są różne przypadki, że ktoś nawet nie da rady poinformować co się z nim dzieje, ale walkower to ostateczność, szczególnie, że na prawdę wszystko idzie dość sprawnie całej 12 uczestników). Teraz napisałeś, że twój rywal nie da rady rozegrać meczu do dziś i sprawa jest jasna. Dzięki temu inni gracze nie będą czekać na ten 1 mecz tylko zostanie on przełożony a kolejka runda otwarta.

NASTĘPNA KOLEJKA BĘDZIE MIAŁA DŁUŻSZY TERMIN NA ROZEGRANIE SPOTKAŃ SKORO LUDZIE NIE DAJĄ RADY. Piątek 26.11-Wtorek 30.11?
Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 23:15 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
.lufcias

Z innej beczki teraz... Może zrobimy Champions League po skończeniu Ligi , a po LM znów liga(2 sezon) ?
Obrazek
Klanies

Na pewno coś pogramy, a zainteresowanych grą jest na pewno więcej graczy :)
Obrazek
Obrazek
g0raFCI

Post autor: g0raFCI »

Proponuje mistrzostwa świata w okrojonej liczbie graczy do 16. Tylko reprezentacjami oczywiście  :-D
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
.lufcias

interista8 pisze: Proponuje mistrzostwa świata w okrojonej liczbie graczy do 16. Tylko reprezentacjami oczywiście  :-D
Wg mnie jest to świetny pomysł.
Obrazek
Klanies

też uważam, że spoko, ale najpierw dograjmy lige :) Jeszcze 13 kolejek :)
Obrazek
Obrazek
MatiInter

chyba wczoraj miala sie kolejka 10 zaczac a tamte 2mecze dograne juz? :)
Klanies

10 kolejke mozna grac od piatku (26.11) do wtorku (30.11). Te 2 mecze... nie zostały rozegrane :/ Mecz Ynter-Zozol ma się odbyć w ten weekend, a o meczu Milo-Pavlo nie wiem kompletnie nic...
Obrazek
Obrazek
MatiInter

Pavlo odezwij sie bo na gg nie odp mi
Ynter

Zozolek się nie odezwał ani nie pojawił na GR przez weekend także zagram z nim jak go złapię ;p
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

O kurde, zupełnie zapomniałem o turnieju. Postaram się nadrobić.
Ynter

zozol pisze: O kurde, zupełnie zapomniałem o turnieju. Postaram się nadrobić.
No wiesz... Jak to zapomniałeś? Chcesz spaść do SerieB?  :lol3:
.lufcias

W sumie można by zrobić Drugą Ligę jakby było jeszcze trochę chętnych :D
Obrazek
Klanies

widzę, że w grze jest "delikatny moment" :D chłopaki grajcie swoje mecze! :) zozol się już odszukał... ale co z pavlo?

Randama (Real) - Kłanieś (Hoffenheim) 0:4
Obrazek
Obrazek
Bartekwawa

Post autor: Bartekwawa »

Siemano. Jak ktoś gra w fife 11 niech pisze na 5331789
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

Próbowałem grać z Ynterem, ale jakieś jajca z pingami były, że nie zagraliśmy.
Ynter

zozol pisze: Próbowałem grać z Ynterem, ale jakieś jajca z pingami były, że nie zagraliśmy.
Nie szło zagrać, ani na moim hoście ani na zozola hoście. Cieło tak jakbyśmy obydwoje mieli grafe na maxa. Spróbujemy jutro, powinno być OK.
ODPOWIEDZ