matura...

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Wizard

Odp: matura...

Post autor: Wizard »

Ja raczej tez nie jestem zadowolony bo dopiero teraz sprawdzilem sobie odp...
Na probnej bylo 74% i teraz tez na conajmniej tyle liczylem, a bedzie z 50-60% góra ;(
Slepy

Post autor: Slepy »

Mnie, na rozszerzeniu zajebiscie podpasowały pytania, gdyby nie to coś co we mnie wstąpiło? Moze jeszcze mnie mecz z Romą trzymal, to otarłbym sie o 90%. Ale nie jest zle, chociaz nie odzaluje tego chyba nigdy :-P

No i grunt, czy zdam polski. :lol:
Wizard

heh;]

Ile sie uczyliscie na ustny polski?
PioFCI

Post autor: PioFCI »

Wizard ja jeszcze ani minuty! bo mam dopiero w czwartek:) od wtorku zaczynam, ale nie ucze sie na pamiec tylko czytam, kojarze i te sprawy....bede caly dzien chodzil z ta prezentacja to cos mi sie zapamieta:) Pozdro
Inter na zawsze !!!
Globus

Post autor: Globus »

Ja mam w poniedziałek... troche się boję poniewaz nic nie umiem :/ przeczytałem prace kilka razy ale nie wyobrazam sobie ze mam tam wyjsc i nawijac przez 10 min :/ ale mam jeszcze jutro cały dzien więc muszę go poswięcic na edukacje :)
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
pythonas

Post autor: pythonas »

Ja na ustny polski uczyłem się dzień przed samym egzaminem.. I wyszło mi to na dobre..:) 16/20 pkt. A tak w ogole zdawal ktoś z was biologie?
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
PioFCI

Panowie jutro matma !!!! aaaaa ide spac:d
Inter na zawsze !!!
Shady

Post autor: Shady »

Ustny angielski 14pkt na 20... wiec nie jest zle, choc liczylem na 15 wzwyz :P
PioFCI

i jak tam po matmie co niektorzy??
Ja pierdole skurwysyny co za zadania dali!! na 120 minut dac tyle czasochlonnych zadan no nie wytrzymam....rozwiazalem ostatnio 6 testow i mialem wszystkie ponad 60-70% !! a teraz ledwo ledwo wyciagne te minimum 30%...pajace! czekam na klucz, bedzie cos kolo 17:30 na gazeta.pl ale zawiodlem sie strasznie;/
Inter na zawsze !!!
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Jak tak patrzę na tą mate to powiem, ze była mniej więcej taka sama jak rok temu, może nawet ciut łatwiejsza.. podstawa to nawet nie ma co pisać, bo banał (oprócz rachunku prawdopodobieństwa, bo tego dziadostwa nigdy nie umiałem, nie umiem i umieć nie będę :P )... z ego co zauważyłem to nie mieliście zadania, które ma rozwiązanie i na jego podstawie analogicznie rozwiązać drugie, a szkoda, bo by za to Wam wpadły 3 pkt za darmo... więc jeden minus.. poziom rozszerzony.. oprócz tradycyjnie prawdopodobieństwa nie był zły, jednak zadania bardzo pracochłonne się Wam trafiły i takie nudne w sumie... W tamtym roku to za to mieliśmy sobie funkcje narysować.. i wziąć ją centralnie z dupy... :P ... już możecie o licealnej matematyce zapomnieć... się Wam już nie przyda ;)

Jednak tak patrze po opisach na gg od qmpli to widzę, że nie przypadła Wam ta mata... :P i się Wam nie dziwię... żeby dobrze ją napisać mając z sobą wiedzę ze średniej szkoły to trzeba być naprawdę dobrym w te klocki... a same lekcje maty nie wystarczą... szczególnie na rozszerzenie.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2007, 16:14 przez MiRas., łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Globus

Polski 18/20 gitara, ognisko :D :D jutro wszyscy 3majcie mocno kciuki za mój pisemny rosyjski bo to moja kula u nogi... na próbnej tylko 33% było...

Obrazek
PioFCI

Ja raczej matme zalicze ale zadowolony nie jestem... Nie bylo wlasnie takiego zadania co mowisz-analogicznie do przykladu i 3-4 pkt wpadaja, nie bylo latwych dzialan do liczenia poteg, nie bylo sredniej, mediany i wariancji za co mozna zawsze bylo dostac z 5 pkt... A prawdopodobienstwo dzisiaj licze 4/4 :D Miras robilem test z maja 2006 w piatek i mialem 82% na lajcie...a dzisiaj ledwo ledwo zaliczylem i mysle ze bedzie kolo 50%. Jednak na AE zaoczne to raczej wystarczy...ehh ile nerwow...
Inter na zawsze !!!
doug
Kontakt:

Post autor: doug »

Polski ustny zdany, kit, że 11\20. Jaki dowcip. Dopiero rano sie uczyłem prezentacji, a w niedziele napisałem
Henryk V - "Od chwili tej do końca świata w pamięci ludzkiej będziemy żyć, wybrańców garść, kompania braci. Kto dziś wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem "
eKubaL
Kontakt:

Post autor: eKubaL »

MiRas pisze: Jak tak patrzę na tą mate to powiem, ze była mniej więcej taka sama jak rok temu, może nawet ciut łatwiejsza.. podstawa to nawet nie ma co pisać, bo banał (oprócz rachunku prawdopodobieństwa, bo tego dziadostwa nigdy nie umiałem, nie umiem i umieć nie będę :P )... z ego co zauważyłem to nie mieliście zadania, które ma rozwiązanie i na jego podstawie analogicznie rozwiązać drugie, a szkoda, bo by za to Wam wpadły 3 pkt za darmo... więc jeden minus.. poziom rozszerzony.. oprócz tradycyjnie prawdopodobieństwa nie był zły, jednak zadania bardzo pracochłonne się Wam trafiły i takie nudne w sumie... W tamtym roku to za to mieliśmy sobie funkcje narysować.. i wziąć ją centralnie z dupy... :P ... już możecie o licealnej matematyce zapomnieć... się Wam już nie przyda ;)

Jednak tak patrze po opisach na gg od qmpli to widzę, że nie przypadła Wam ta mata... :P i się Wam nie dziwię... żeby dobrze ją napisać mając z sobą wiedzę ze średniej szkoły to trzeba być naprawdę dobrym w te klocki... a same lekcje maty nie wystarczą... szczególnie na rozszerzenie.
Miras, ja się nie zgodzę, tylko na podstawie lekcji, bo nawet powtórek porządnych nie robiłem, zdawałem rozszerzony i liczę na około 80-90%. Zadania wszystkie zrobione, ale wiesz, jak jest z kluczami do tych zadań, zawsze sie można przyczepić.
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
MiRas.
Kontakt:

Ale wiesz.. do maty trzeba mieć smykałkę, jeśli się ją zdaje tylko po to, by zdać to takie jest spojrzenie na nią, a jeśli mate się lubi, to nie trzeba się przygotowywać...
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
eKubaL
Kontakt:

Post autor: eKubaL »

No fakt, ale patrząć po znajomych po tej maturze, to część nie wiedziała co tam robi. Matematyka to taka fajna dziedzina, której nie da sie wkuć, trzeba to rozumieć. :)
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
Globus

Rosyjski pisemny na podstawie trudny :/ boje się że nie dam rady... standardowo nic nie dało się zrozumiec co ten baran tam mówił w słuchance :) mam prośbę jezeli ktos ma arkusz odpowiedzi to był bym wdzięczny :) ale nie ten z onetu i wp bo mi nie chodzą :/ Zapomniałem napisać najważniejszego- jestem po maturach i ide dzisiaj ostro pić :P

Obrazek
Wizard

ech... a przedemną ustny polski... ;/
Shady

Post autor: Shady »

Wizard pisze: ech... a przedemną ustny polski... ;/
przedemna tez.... w piatek ustny polak... i po maturach.
Kowal

Post autor: Kowal »

A ja wczoraj uzyskalem z ustnego polaka 19/20  :ave:
Ciesze sie jak głupek z tego wyniku  ;-)
Tego posta miałem napisac wczoraj,ale w zwiazku z oblewaniem wyniku :-D jakoś niemogłem ;-)
Obrazek
Kujon
Kontakt:

Post autor: Kujon »

Ja wczoraj miałem ustny angielski :/ i wole tego nie wspominać....

Ja miałem 12/20, ale moja komisja była chyba jakaś naćpana....z tego co powiedziałem liczyłem na ok 18 pkt, bo nie dość że miałem dość łatwe rozmówki i obrazek to jeszcze miare wychodziło mi mówienie :(

Zresztą 14 osób zdawało ze mną i najwyższy wynik to było 13/20  :o  i to jeszcze 13 pkt miała osoba, która chodzi 3 lata na Callana (jakby ktoś nie wiedział szkoła językowa), co wakacje jeździ do Anglii i ogólnie jest perfekt z angielskiego  :o
""  Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki"  "" P.Zarzeczny
Globus

Nie przejmuj się Kujon ustnymi ;) i tak nigdzie nikt nie zwraca na to uwagi :) powiesz że jesteś Kujon i każda uczelnia Cię przyjmie

Obrazek
PioFCI

Panowie musze sie pochwalic:D Polski ustny 20/20 !! 100% !!! yeah a przygotowywalem sie tylko i wylacznie wczoraj !! pol dnia starczylo, zeby zagiac komisje;) Pozdro
Inter na zawsze !!!
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Pio_FCI pisze: Panowie musze sie pochwalic:D Polski ustny 20/20 !! 100% !!! yeah a przygotowywalem sie tylko i wylacznie wczoraj !! pol dnia starczylo, zeby zagiac komisje;) Pozdro
No i się nie dziwie, mało stresu=większe szanse na zdanie i to nawet lepiej od tych co 'ryli' dniami i nocami. Gratuluje 'Pieroński Hanysie' ;)
PioFCI

Dzieki EL_CHINO...Dokladnie ! Wlasnie Ci co ryli wszystko na pamiec juz od miesiaca dzisiaj polegli i dostali mniej punktow, bo sie zacinali i stali w miejscu...

PS: Podoba mi sie Twoj avatar:D Nie wiedzialem, ze idziesz za Górnikiem;) Pozdro
Inter na zawsze !!!
MiRas.
Kontakt:

No widzisz... i to jest prawidłowe podejście :) Po co ryć miesiąc i polec, skoro można pare godzin y wykosić wszystkich :)

P.S. El Chino.. ta odwrócona eRka mi się nie podoba tam... jak będę na meczu Grónika na ochronie to Cię za tą eRke nie wpuszczę na stadion! :P
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Wizard

No i ja rowniez wreszcie mam koniec matur!
Dzisiaj polski ustny 18/20 - wiec ogolnie jestem zadowolony. Biorac pod uwage to, ze nie powiedzialem zakonczenia bo nie zdazylem to jest gitara;]
scozzi

Post autor: scozzi »

a eLka w kółeczku się tu komuś podoba? ; )
Obrazek
.
Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

scozzi pisze: a eLka w kółeczku się tu komuś podoba? ; )
Mi a co ?
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Globus

scozzi pisze: a eLka w kółeczku się tu komuś podoba? ; )
Mi się bardzo podoba! W Polsce tylko Legia! sorki za OT

Obrazek
ODPOWIEDZ