Fifa 11 - pogra ktoś?

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Milo

Odp: Fifa 11 - pogra ktoś?

Post autor: Milo »

KŁANIEŚ pisze: 10 kolejke mozna grac od piatku (26.11) do wtorku (30.11). Te 2 mecze... nie zostały rozegrane :/ Mecz Ynter-Zozol ma się odbyć w ten weekend, a o meczu Milo-Pavlo nie wiem kompletnie nic...
Ja tam się starałem ale Pavlo coś wolał grać nie zemną ale cóż tak też bywa
Ynter

Post autor: Ynter »

Milo 1:2 yntEr

Czy wszystkie moje ligowe mecze musze rozgrywać akurat w deszczu? -.- Ta gra jest bardzo złośliwa wobec mnie  :-(
puMba

Post autor: puMba »

pumba 4-4 Piekarz :P
Obrazek
Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"
.lufcias

Post autor: .lufcias »

To może wprowadzimy zasade,by nie grać w deszczu? Przeciez w deszczu nie da rady grać ...
Obrazek
Ynter

.lufcias pisze: To może wprowadzimy zasade,by nie grać w deszczu? Przeciez w deszczu nie da rady grać ...
Nie no ja tylko żartowałem... Deszcz wkurwia i powoduje lagi, ale przecież to niczyja wina. Często ciężko się graczom chociaż raz połaczyć i zagrać przez bugi itd. a co dopiero by było gdyby trzeba była resetować za każdym razem pada deszcz. Ja mam po prostu pecha bo zawsze jak już uda mi się z kimś połaczyć na ligowca to jak na złość pada deszcz ;p
MatiInter

Post autor: MatiInter »

Pavlo sie nie odezwal dzisiaj mija termin...
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
Klanies

Post autor: Klanies »

Dzisiaj podejmiemy decyzje odnośnie Pavla (który najzwyczajniej w świecie przepadł) i Zozola (z którym jest kontakt ale nie rozgrywa on swoich spotkań nie wiedzieć czemu...). Przypomne, że Pablo jako ostatni dołączył do naszej ligi z listy rezerwowej i specjalnie dla niego musiałem edytować terminarz. Dziwne, że ktoś najpierw prosi o miejsce w rozgrywkach, dostaje ostatnią 12 pozycję, a w trakcie rozgrywek daje se spokój i psuje zabawę pozostałym uczestnikom (tak wynika z informacji Matiintera i Milo, którzy mieli rozegrać z nim swoje spotkania - oni się odezwali, a na forum brak wieści od Pavlo). W 1 przypadku (Pavlo) najprawdopodobniej decyzja o usunięciu z rozgrywek, w drugim przypadku (Zozol) walkowery za nierozegrane mecze.

Do Zozola: Termin 10 kolejki minął wczoraj (zero informacji zarówno od Ciebie jak i Maciejosa), a twoje zaległe spotkanie 9 kolejki z Ynterem (początkowo 25.11) jako, że nie miałeś czasu w tygodniu miało odbyć się do końca weekendu (28.11), ale... jako, że o nim "całkowicie zapomniałeś" miało zostać rozegrane w poniedziałek (29.11), ale tu wystąpiły problemy z pingami... więc ostatecznie mecz miał odbyć się we wtorek (30.11). Miał się odbyć, ale się nie odbył... tak tylko spytam: ile można przeciągać? w nieskończoność?

Decyzje nie są oficjalne, podaje tylko możliwe warianty. 5!
[center]Dai Forza Inter Facci Un Gol, Solo Per Noi !
Obrazek
C'e Solo L'Inter... Magica Inter...
Obrazek
maciejos

Post autor: maciejos »

Od kilku dni nie mogę złapać zozola choć tak na dobrą sprawę piszę do niego od 24 października.
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

Sorry, ludzie, wiem, teraz nie tyle miałem robotę, co jeszcze na weekendzie zapomniałem. Z Ynterem gra coś nie wyszła, a wczoraj... zapomniełem :roll:
Akurat teraz będę szedł oglądać mecz. Poprzedni mój zastój dało się nadrobić to spróbuję i ten.
Z Ynterem nie będzie problemu, grać, pod warunkiem, że nie będzie znowu jakichś dziwnych lagów, z maciejosem, jeszcze się dogadam.
Jutro wieczorem na 100% się pojawię, sobie nawet w telefonie przypomnienie nastawiłem. Od 18 do 24 będę siedział na GR i czekał...

PS Mówcie mi Nieuchwytny Joe  :hahaha:
Ostatnio zmieniony 1 gru 2010, 19:49 przez zzz_v1, łącznie zmieniany 1 raz.
Klanies

OFICJALNE DECYZJE.

Zozol: mecze z Maciejosem i Ynterem do czwartku (Maciejos w piątek wyjeżdża) - w innym przypadku walkowery. Mam nadzieję, że ani Maciejos ani Ynter nie chcą wygrywać walkowerem i umówią się z Juventinim na rywalizację fair-play na boisku.
Pavlo: zostaje wykluczony z rozgrywek, a jako, że nie rozegrał przynajmniej połowy spotkań w sezonie, jego mecze zostają anulowane.
W II rundzie będzie 11 drużyn przez co każdy raz będzie pauzował.

Termin 11 Kolejki: 1.12.10 - 6.12.10
Do 6 grudnia wszyscy gracze będą mieli rozegrane 10 spotkań. Rundę rewanżową rozpoczniemy 7 grudnia.
Wstępny termin 12 Kolejki: 7.12.10 - 12.12.10

Jako, że Maciejos wyjeżdża w piątek na ok. tydzień, rozegrał 1 spotkanie awansem (12 kol.).
11 kolejka: Maciejos (Manchester City) - Interista8 (Inter Mediolan) 7:4
12 kolejka: Milo (Bayern Monachiun) - Maciejos (Manchester City) 1:4 (wynik zostanie dodany na stronie ligi po zakończeniu I rundy rozgrywek)
Il Capitano pisze: Pamiętajcie, że są chętni na Wasze miejsce(np ja :-P)
PS. Co myślicie o tym, żeby na drugą rundę w miejsce Pavla do terminarza wskoczył nowy gracz, np. Il Capitano? Rozegrałby w lidze 11 spotkań i zaczynałby od 0 pkt (wiadomo, że tylko dla przyjemności i zachowania równowagi w rozgrywkach bo ciężku mu byłoby osiągnąć coś grając dwa razy mniej spotkań od innych). Także pomyślcie (i napiszcie o tym), czy chcielibyście żebyśmy na 2 rundę wzięli kogoś nowego, żeby nie było pauz, czy mamy grać w 11.

www.fifa11.blog.pl

Pozdro
Ostatnio zmieniony 2 gru 2010, 04:35 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
Ynter

Dawaj Il Capitano :wink:
Klanies

a inni jak uważają? czekamy na opinie.
no i Panowie rozgrywamy mecze ostatniej kolejki I Rundy !! Zozol zagra swoje zaległe mecze i mamy przejrzystą tabele bo teraz to ciężko cokolwiek stwierdzić (Zozol 7 meczy rozegranych, Ynter 8, a Interista i Randama po 10) :)
Obrazek
Obrazek
puMba

Nie mam nic przeciwko żeby dołączył, im więcej tym lepsza zabawa :P
Obrazek
.lufcias

Ja jestem za tym żeby po prostu wymienić Pavlo za kogoś. Zmieni się tylko nick i nie będzie bałaganu.

EDIT: Trochę zbyt pochopnie zrobiłeś z tym Pavlo.
Ostatnio zmieniony 2 gru 2010, 16:41 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Klanies

.lufcias pisze: Trochę zbyt pochopnie zrobiłeś z tym Pavlo.
nie pochopnie, bo nie podejmują pochopnych decyzji od tak. Rozmawiałem z nim, więc sprawa się wyjaśniła, nie było tak, że sobie zadecydowałem, że usuwamy go z ligi i już. Czekałem, aż wkońcu się odezwie. On nie ma najzwyczajniej w świecie czasu na grę z nami. Szkoda, że po prostu trochę szybciej nam nie napisał, bo Ci co mieli grać z nim ostatnie kolejki to po prostu zostali zrobieni w balona, pisali, pisali i pisali do niego a on to zlewał. No i rozumiem, że czas jest potrzebny nie tylko na rozegranie meczu ale także na umówienie się z kimś żeby go zagrać, a ktoś tego czasu ma więcej, ktoś mniej.. Nie będę przecież zmuszał Pavla, żeby dla naszej przyjemności dokończył z nami ligę. Już trudno.
.lufcias pisze: Ja jestem za tym żeby po prostu wymienić Pavlo za kogoś. Zmieni się tylko nick i nie będzie bałaganu.
No i tak najprawdopodobniej zrobimy, z tym, że nie będziemy rozdawać graczom walkowerów za nierozegrane mecze z Pavlem, a on niestety nie dokończył I rundy (gdyby zaliczył po 1 spotkaniu z każdym graczem - jego wyniki byłyby zaliczone - taki jest regulamin we wszystkich ligowych rozgrywkach chociażby w Polsce). No i nie może być też tak, że Il Capiatano dodamy punkty które zdobył Pavlo i stworzymy zawodnika Pavlo/Il Capiatano bo to poza tym, że będzie niesprawiedliwe to i zarazem nielogiczne, bo drużynę prowadzi 1 gracz a nie zespół graczy, a w dodatku z niektórymi Il Capiatno zagrałby dwukrotnie, a z innymi 1 mecz rozegrałby Pavlo. Także, nie możemy w czasie trwania I rundy wprowadzić do gry nowego gracza. Rozwiązaniem jest zaproszenie Il Capitano do gry w rundzie rewanżowej, tak, żeby z każdym graczem zagrał 1 spotkanie - wtedy to będzie miało sens i będzie sprawiedliwe. No i w tym przypadku nie byłoby pauzowania, co dla większości jest chyba dobre (ja tam pauzować nie chcę). Jeżeli Il Capitano rozegrałby 11 spotkań i zmierzyłby się z każdym graczem to jego wyniki byłyby zaliczone i uwzględnione w tabeli końcowej.

Piszcie swoje opinie, bo nie chcę sam o wszystkim decydować, bez zasięgania waszego zdania. Chcę żeby było jak najbardziej fair dla każdego. Zabawa musi mieć sens, zasady, musi być sprawiedliwa no i sprawiać nam przyjemność z rywalizacji i dawać trochę adrenaliny :) I wcale się nie spinam (ktoś już napisał, że za dużo piszę i biorę to zbyt na poważnie)... :)
Ostatnio zmieniony 2 gru 2010, 17:51 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
.lufcias

A według mnie Walkowery powinny być chociaż do I rundy (został zaledwie 1 mecz),ponieważ ci co z nim wygrali mogą czuć się pokrzywdzeni bo ot tak 3 pkt. się nie zdobywa ;p
Obrazek
Klanies

.lufcias pisze: A według mnie Walkowery powinny być chociaż do I rundy (został zaledwie 1 mecz),ponieważ ci co z nim wygrali mogą czuć się pokrzywdzeni bo ot tak 3 pkt. się nie zdobywa ;p
3 mecze a nie zaledwie 1. Pavlo nie rozegrał spotkań z Milo, Matiinterem i Randamą. Jest różnica? Znów nie jesteś zorientowany i mocno przekręcasz fakty. Poza tym Pavlo nie rozegrał nawet połowy spotkań w sezonie, a zasady z anulowaniem wyników w takim przypadku sobie nie wymyśliłem, tylko tak po prostu jest. Wyniki zespołu który nie rozegra przynajmniej 1 spotkania z każdą drużyną z ligi (w przypadku naszej ligi 11 spotkań) zostają anulowane. Pokrzywdzeni? A ci co z nim przegrali co mają powiedzieć, gdy inni dostaliby walkowery bez gry? Wtedy byłoby sprawiedliwie?
Ostatnio zmieniony 2 gru 2010, 18:42 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Mogę dołączyć do ligi na rundę rewanżową, jakby co biorę Liverpool. Od razu jednak zaznaczam, że mogę grać tylko w weekendy jak jestem w domu, bo na stancji mam net bezprzewodowy z limitem. Decyzja należy do organizatorów.
g0raFCI

Post autor: g0raFCI »

Ja jestem za. Poza tym, wg mnie kłanieś to jedyna osoba zdolna do ogarnięcia, właściwa osoba na właściwym stanowisku :)
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Lalalalalalala,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
Klanies

Il Capitano pisze: Mogę dołączyć do ligi na rundę rewanżową, jakby co biorę Liverpool. Od razu jednak zaznaczam, że mogę grać tylko w weekendy jak jestem w domu, bo na stancji mam net bezprzewodowy z limitem. Decyzja należy do organizatorów.
Damy radę. Mam tylko nadzieję, że jak już przystąpisz do gry to na poważnie :) Dogrywamy I rundę do końca i od 7 grudnia dołączasz. Na stronie ligi w najbliższych dniach, pojawi się (zostanie edytowany :)) już terminarz na rundę rewanżową, z Liverpoolem zamiast Tottenhamu. A w pierwszej kolejce rundy rewanżowej (12 kolejka) zagrasz ze mną! Więc się szykuj i ostro trenuj! :) Podaj jeszcze swój numer GG, dodam na strone ligi, żeby każdy gracz miał ułatwiony kontakt z Tobą. Zaczynasz ze mną więc mi pierwszemu się przyda :) 5!
Ostatnio zmieniony 2 gru 2010, 19:09 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
.lufcias

KŁANIEŚ pisze:
.lufcias pisze: A według mnie Walkowery powinny być chociaż do I rundy (został zaledwie 1 mecz),ponieważ ci co z nim wygrali mogą czuć się pokrzywdzeni bo ot tak 3 pkt. się nie zdobywa ;p
3 mecze a nie zaledwie 1. Pavlo nie rozegrał spotkań z Milo, Matiinterem i Randamą. Jest różnica? Znów nie jesteś zorientowany i mocno przekręcasz fakty. Poza tym Pavlo nie rozegrał nawet połowy spotkań w sezonie, a zasady z anulowaniem wyników w takim przypadku sobie nie wymyśliłem, tylko tak po prostu jest. Wyniki zespołu który nie rozegra przynajmniej 1 spotkania z każdą drużyną z ligi (w przypadku naszej ligi 11 spotkań) zostają anulowane. Pokrzywdzeni? A ci co z nim przegrali co mają powiedzieć, gdy inni dostaliby walkowery bez gry? Wtedy byłoby sprawiedliwie?

Pierwszy raz widzę ,żeby w lidze mecze były anulowane które już się odbyły...Ja nie zawiniłem i uczciwie wygrałem z nim mecz,a ty przegrałeś.Wchodzę na stronę,punkty mi wyparowały i przewaga nad tobą zmieniła się z 11 punktów na tylko 8 ;p Pomyśl sobie jakby takie coś zdarzyło się pod koniec sezonu... i bym przeważał jednym punktem nad tobą.Też byś anulował te wszystkie mecze? Uważam,że jeśli byłbyś na miejscu Matintera i miałbyś dostać teraz Walkowera dzięki Pavlo ,to byś co innego wymyślił,bo ciasno na tym drugim miejscu ;d To wszystko zależy od farta jak ułoży się terminarz,w dodatku sam go układałeś xD

EDIT: Mam Propozycje... Może Il Capitano zagra po prostu zaległe mecze Pavla? Tak by było najlepiej. Nie byłoby żadnych Walkowerów itd. ...
Ostatnio zmieniony 2 gru 2010, 19:28 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
MatiInter

tak to raczej by bylo niesprawiedliwie, ze jedni graja z Pavlo a nasza trojka z Capitano. bo to nie sa te same mecze szanse, ten sam przeciwnik. To raczej zły pomysl.
Kłanieś ogarnij to! :P
Klanies

.lufcias pisze: Pierwszy raz widzę ,żeby w lidze mecze były anulowane które już się odbyły...Ja nie zawiniłem i uczciwie wygrałem z nim mecz,a ty przegrałeś.Wchodzę na stronę,punkty mi wyparowały i przewaga nad tobą zmieniła się z 11 punktów na tylko 8 ;p Pomyśl sobie jakby takie coś zdarzyło się pod koniec sezonu... i bym przeważał jednym punktem nad tobą.Też byś anulował te wszystkie mecze? Uważam,że jeśli byłbyś na miejscu Matintera i miałbyś dostać teraz Walkowera dzięki Pavlo ,to byś co innego wymyślił,bo ciasno na tym drugim miejscu ;d To wszystko zależy od farta jak ułoży się terminarz,w dodatku sam go układałeś xD

EDIT: Mam Propozycje... Może Il Capitano zagra po prostu zaległe mecze Pavla? Tak by było najlepiej. Nie byłoby żadnych Walkowerów itd. ...
Przeczytaj to co napisałem, raz jeszcze. Błagam.
Jeżeli zdarzyłoby się to pod koniec sezonu to wyniki byłyby zaliczone, czy ty widzisz, co piszesz i co ja piszę? Połowa spotkań - pod koniec sezonu każdy musi mieć rozegrane conajmniej 50% spotkań, jak ty to sobie inaczej wyobrażasz? Także od 11 kolejki nie może zdarzyć się taka sytuacja, chyba, że 11 kolejkę uważasz za końcówkę sezonu.
Na prawdę nigdy nie widziałeś takiej sytuacji? Czyli chyba nigdy w piłkę nie grałeś bo słabo znasz jej zasady.
"nie byłoby żadnych walkowerów" - no i nie będzie. nie będzie też tak, że ktoś zagrał z Pavlo 1 mecz, a ktoś z nowym uczestnikiem 2 mecze. I nowemu graczowi nie przyznamy punktów zdobytych przez Pavla. Bo za co?
"bo ciasno na tym drugim miejscu" - spokojnie, jesteś pierwszy, ale mniej też szacunek do innych. fajnie ze gra toczy się o 2 miejsce. w kolejnej edycji zgłosze się szybciej i wybiorę silniejszą drużynę, ciekawe czy też tak będziesz pisał?
Zarzucasz mi, że ułożyłem terminarz pod siebie i zasady wyciągam z rękawa, wymyślam je tak, żeby było z korzyścią dla mnie. To nie jest fair z twojej strony, bo chyba nie zauważasz jak się staram. Zapomniałeś chyba, że byłem 11 osobą która dołączyła do gry a Pavlo był osobą 12. Nie chciałem komplikować gry i w pierwszej kolejce nie zmieniłem terminarza stworzonego przez Randamę, po prostu dopisałem jedno spotkanie. Poza tym piszesz jakbyś uważał, że chce za wszelką cenę pchać się w górę. Gdybym grałby dla samych wyników a nie radości z uczestnictwa, nie wybierałbym na początku gry Hoffenheimu. Ten wybór był celowy, nie zawsze trzeba wybierać Barceloną czy Chelsea żeby się dobrze bawić :) Ale cóż, specjalnie dla Ciebie, skoro się z tym nigdy nie spotkałeś, wyciągi z różnorakich regulaminów:

- "1. Drużyna, która nie rozegra z własnej winy trzech spotkań w danym cyklu rozgrywek zostanie skreślona i
wycofana z dalszych rozgrywek o mistrzostwo.
2. W przypadku wycofania drużyny z mistrzostw lub skreślenia jej, należy:
a) w przypadku rozegrania mniej niż 50% spotkań należy anulować wyniki dotychczasowych meczów,
b) w przypadku rozegrania 50% lub więcej spotkań zalicza się do punktacji wyniki uzyskane na boisku,
natomiast w pozostałych przyznaje się walkowery dla przeciwnika."

- "a) w przypadku rozegrania mniej niż 50% spotkań – należy anulować wyniki dotychczas rozegranych spotkań;
b) w przypadku rozegrania 50% lub więcej spotkań – zalicza się do punktacji wyniki uzyskane na boisku, natomiast pozostałe do rozegrania zawody zostaną zweryfikowane jako walkower (3:0) na korzyść przeciwnika."

- "09.04.2010.Powoli zbliżamy się do znacznie opóźnionych wiosennych rozgrywek ligowych. Skład zespołów w naszej grupie znacząco się jednak zmienił. Wydział Gier i Ewidencji Mazowieckiego Związku Piłki Nożnej poinformował, że z rozgrywek wycofały się aż dwie ekipy: Huragan Wołomin i Hutnik Warszawa. Wszyscy rywale tych drugich w rundzie rewanżowej otrzymają punkty walkowerem, natomiast wyniki spotkań jesiennych z udziałem graczy z Wołomina zostały anulowane z uwagi na fakt, iż zespół ten nie rozegrał 50% spotkań."

- "30. W przypadku wycofania się drużyny z rozgrywek , lub jej skreślenia należy:
a) pozostałe do rozegrania mecze zweryfikować jako walkower 5:0 dla przeciwnika , o ile drużyna wycofana z mistrzostw lub skreślona rozegrała co najmniej połowę spotkań całego cyklu nie licząc walkowerów
b) anulować jej wyniki jeżeli rozegrała mniej niż połowę meczy" z regulaminu futsalu.

- "a) jeżeli skreślona drużyna rozegrała mniej, niż połowę liczby wszystkich przewidzianych kalendarzem spotkań w sezonie, to unieważnia się uzyskane w nich wyniki;
b) jeżeli skreślona drużyna rozegrała co najmniej połowę wszystkich przewidzianych kalendarzem spotkań w sezonie, to zalicza się dotychczas uzyskane wyniki, a pozostałe spotkania weryfikuje się jako walkower dla przeciwników."
Obrazek
Obrazek
Ynter

A ja po raz kolejny uczciwie mówię, że nie przeczytałem kilometrowego postu Kłaniesia, ale chcę powiedzieć, że zgadzam się z Lucifasem odnośnie anulowania wyników ;) Moim zdaniem jest to niewłaściwa decyzja bo w tym momencie ten kto przegrał z Pavlo nadrabia punkty do osoby, która z Pavlo wygrała.
.lufcias

Po zdaniu o ustawianiu pod siebie terminarzu i z tym,że nie szanuje swoich przeciwników, kompletnie odechciało mi się czytać to co napisałeś. Totalna bzdura. Napisałeś,że Walkowery byłyby  bardziej nieuczciwe wobec ludzi którzy z nim przegrali,w takim razie gdybyś miał troszkę większe szczęście to byś nawet z nim nie grał,tak jak m. in. Matiinter,wszystko zależy od TERMINARZU.Nikt Ci nie zarzucił(wspomniałem tylko o stworzeniu przez ciebie terminarzu),że sobie coś tam ustaliłeś pod siebie,więc trochę wyluzuj.Po drugie twierdzisz,że nie szanuje swoich przeciwników... Argument jakiś? Narazie sam ustaliłeś żeby anulować jego mecze,"bo tak po prostu jest".Dałeś jakiś regulamin z ligi futsalu? Może i tak jest ,ale czemu nie możemy zadecydować o regułach wspólnie,nie uważasz,że w taki sposób byłoby najbardziej sprawiedliwe?

Jak napisałeś,nie znam się na piłce,bo pierwszy raz taką sytuacje widzę... Dziwne,ten leszcz nieznający się na tym wspaniałym sporcie,jeszcze nie przegrał.

Niechce się z tobą kłucić bo mimo wszystko odwalasz kawał dobrej roboty,zrobiłeś terminarz , i przejrzystą stronkę z wynikami(musiałeś trochę czasu poświęcić),ale takie jest moje zdanie na temat Pavla i jego meczy.
Ostatnio zmieniony 2 gru 2010, 20:44 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

Przypominam, że już od dwóch godzin jestem na GR i czekam.
puMba

Nie jestem za tym aby anulować mecze.
Obrazek
Ynter

yntEr 6:0 zozol
MatiInter

traktujmy to tak jak gdy jeden sie nie odzywa w terminie i walkower wtedy.  wiem ze to po mysli naszej trojki ale innego wyjscia nie ma.
Klanies

Ynter pisze: A ja po raz kolejny uczciwie mówię, że nie przeczytałem kilometrowego postu Kłaniesia, ale chcę powiedzieć, że zgadzam się z Lucifasem odnośnie anulowania wyników ;) Moim zdaniem jest to niewłaściwa decyzja bo w tym momencie ten kto przegrał z Pavlo nadrabia punkty do osoby, która z Pavlo wygrała.
i traci do tych którzy z Pavlem nie grali i dostają walkowery. Pavlo nie rozegrał ze wszystkimi swoich spotkań w I rundzie, sprawa jest jasna. W takim przypadku, zawsze wyniki drużyny która nie rozegrała połowy spotkań są anulowane.
Ynter pisze: A ja po raz kolejny uczciwie mówię, że nie przeczytałem kilometrowego postu Kłaniesia, ale chcę powiedzieć, że zgadzam się z Lucifasem odnośnie anulowania wyników ;) Moim zdaniem jest to niewłaściwa decyzja bo w tym momencie ten kto przegrał z Pavlo nadrabia punkty do osoby, która z Pavlo wygrała.
Nie przeczytałeś mojego postu, ale z jego postem się zgadzasz. A to dobre :) Obiektywnie bardzo. Chamsko troche.
Ostatnio zmieniony 2 gru 2010, 23:57 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ