Fifa 11 - pogra ktoś?
-
.lufcias
Odp: Fifa 11 - pogra ktoś?
Trudna sytuacja . Sam winowajca Pavlo powinien chociaż raz się wypowiedzieć czemu nas wyciulał ;p Widziałem,że dziś komentował newsy to mógł chociaż na chwilę tu zajrzeć.

-
maciejos
Maciejos (Manchester City) - Zozol (Juventus FC) 7:1
-
Klanies
aktualizuje wyniki.
EDIT. Zaktualizowane. Do zakończenia I rundy pozostały 4 spotkania.
EDIT. Zaktualizowane. Do zakończenia I rundy pozostały 4 spotkania.
Ostatnio zmieniony 3 gru 2010, 00:06 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]Dai Forza Inter Facci Un Gol, Solo Per Noi !

C'e Solo L'Inter... Magica Inter...

-
Haj
hahahaha.. dobre Co niektórzy jak dzieci (np.lufcias.) 
ogólnie radzę co niektórym osobom zapoznać się z regulaminami wszystkich lig piłkarskich. gier itp..
Będzie wam się lepiej myślało.. czytam ten temat bo mnie śmieszy 
a ja bym miał taką propozycje, bo nigdy się nie dogadacie (jestem osobą obiektywną) - Pavlo na pewno nie gra tak samo jak Il Capitano, a skoro nie można anulować wyników (absurd), a dawać walkowery (absurd nr.2) to niech Il Capitano zagra z każdym 2 mecze i po problemie.. Każdy ma inne umiejętności
PS.Lufcias ja też pcham się w górę...
po schodach.
Pozdrawiam uczestników
i Kibice Interu nie kłóćcie się 
Ps 2.Nauczmy się wszyscy regulaminów i kłopotu nie będzie

Forza Inter
ogólnie radzę co niektórym osobom zapoznać się z regulaminami wszystkich lig piłkarskich. gier itp..
a ja bym miał taką propozycje, bo nigdy się nie dogadacie (jestem osobą obiektywną) - Pavlo na pewno nie gra tak samo jak Il Capitano, a skoro nie można anulować wyników (absurd), a dawać walkowery (absurd nr.2) to niech Il Capitano zagra z każdym 2 mecze i po problemie.. Każdy ma inne umiejętności
PS.Lufcias ja też pcham się w górę...
po schodach.
Pozdrawiam uczestników
Ps 2.Nauczmy się wszyscy regulaminów i kłopotu nie będzie
Forza Inter
Ostatnio zmieniony 3 gru 2010, 03:10 przez Haj, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteśmy Hardkorami!
-
Klanies
a ten co się wtrącił
haha bez przesady, damy se rade
oczywicie 13 graczy w lidze na pewno nie będzie.
to nie dla tych co nie czytają długich postów:
kiedy ja wklejam regulamin rozgrywek ligowych piłki nożnej, to ktoś odpowiada mi, że gdybym miał więcej szczęścia to też dostałbym walkowera, ale niestety mam pecha, że był taki terminarz jaki był i walkowery dostaną inni. jeżeli tu chodzi o szczęscie to po co jakieś zasady? nie chcę pisać na ten temat już więcej bo napisałem tyle, że nawet do niewidomego i głuchego powinno to trafić. regulaminy vs. szczęście, i uczciwe walkowery vs. uczciwe porażki. szkoda, że nie wzięłeś pod uwagę, że jako jedyny w całej rundzie grałem z Pavlem na wyjeździe, na jego lagach. Dziwne, że wygrał tylko z 2 ostatnimi drużynami i... ze mną? to tez sprawiedliwe? tego też nie chcesz widziec, widzisz tylko swoje uczciwe zwycięstwo, uczciwe walkowery dl tych ktorzy z nim nie zagrali, a żadne zasady do Ciebie nie trafią. "Narazie sam ustaliłeś żeby anulować jego mecze,"bo tak po prostu jest"" - nie bo tak po prostu jest, tylko uargumentowuje to zasadami do gry w piłkę nożną (i nie tylko, bo w większości ligowych rozgrywek tak jest). Chcesz dołożyć nowego gracza, ale zarazem zaliczać wyniki poprzedniego i dopisywać walkowery. No to dopisz walkowery do 22 kolejki i pauzuj co kolejkę za innych, bo nie będzie w lidze 13 gracza, co za tym idzie byśmy musieli dopisać 14 walkowerów do końca sezonu. Kiedy piszesz ze do konca I rundy pozostał mu tylko jeden mecz wiec dopiszmy walkower, ja odpisuje Ci ze nie jestes na bierzaco i ze nie wiesz ze nie zagrał 3 meczów, to zmieniasz argument ze nidy nie widziales zasady o anulowaniu wynikow w przypadku nierozegrania polowy spotkan i ironicznie piszesz ze nie znasz się na piłce ale jak dotąd w fifie masz same zwycięstwa. Ale przeciez ty nie zawiniles i wygrales z nim uczciwie, fajnie, ja za to nieuczciwie przegralem i mam dopisac 3 uczciwe walkowery. Kiedy piszę, że po 11 kolejce nie moze dojsc do takiej sytuacji co za tym idzie w koncowce sezonu to nie moze sie wydarzyc ("w przypadku rozegrania 50% lub więcej spotkań – zalicza się do punktacji wyniki uzyskane na boisku, natomiast pozostałe do rozegrania zawody zostaną zweryfikowane jako walkower (3:0) na korzyść przeciwnika.") - nie trafia do Ciebie i juz nic nie odpisujesz, bo znów obaliłem twój argument. W zamian proponujesz ze Il Capiatno dogra rundę za Pavla, zmierzy się z niektorymi graczami dwukrotnie, z niektorymi zas zmierzyl się Pavlo - co za tym idzie połączymy ich w jednego zawodnika - absurd. Pavlo nie rozegrał połowy spotkan w lidze, sprawa jest zamknięta.
dla graczy:
wy lepiej zajrzyjcie na stronę ligi bo się trochę pozmieniało

Jak zwykle - pozdro wszystkim, nawet tym co nie czytają moich postów i tym co mają inne poglądy niż ja hahaha 8)

www.fifa11.blog.pl :flaga33:
oczywicie 13 graczy w lidze na pewno nie będzie.
to nie dla tych co nie czytają długich postów:
kiedy ja wklejam regulamin rozgrywek ligowych piłki nożnej, to ktoś odpowiada mi, że gdybym miał więcej szczęścia to też dostałbym walkowera, ale niestety mam pecha, że był taki terminarz jaki był i walkowery dostaną inni. jeżeli tu chodzi o szczęscie to po co jakieś zasady? nie chcę pisać na ten temat już więcej bo napisałem tyle, że nawet do niewidomego i głuchego powinno to trafić. regulaminy vs. szczęście, i uczciwe walkowery vs. uczciwe porażki. szkoda, że nie wzięłeś pod uwagę, że jako jedyny w całej rundzie grałem z Pavlem na wyjeździe, na jego lagach. Dziwne, że wygrał tylko z 2 ostatnimi drużynami i... ze mną? to tez sprawiedliwe? tego też nie chcesz widziec, widzisz tylko swoje uczciwe zwycięstwo, uczciwe walkowery dl tych ktorzy z nim nie zagrali, a żadne zasady do Ciebie nie trafią. "Narazie sam ustaliłeś żeby anulować jego mecze,"bo tak po prostu jest"" - nie bo tak po prostu jest, tylko uargumentowuje to zasadami do gry w piłkę nożną (i nie tylko, bo w większości ligowych rozgrywek tak jest). Chcesz dołożyć nowego gracza, ale zarazem zaliczać wyniki poprzedniego i dopisywać walkowery. No to dopisz walkowery do 22 kolejki i pauzuj co kolejkę za innych, bo nie będzie w lidze 13 gracza, co za tym idzie byśmy musieli dopisać 14 walkowerów do końca sezonu. Kiedy piszesz ze do konca I rundy pozostał mu tylko jeden mecz wiec dopiszmy walkower, ja odpisuje Ci ze nie jestes na bierzaco i ze nie wiesz ze nie zagrał 3 meczów, to zmieniasz argument ze nidy nie widziales zasady o anulowaniu wynikow w przypadku nierozegrania polowy spotkan i ironicznie piszesz ze nie znasz się na piłce ale jak dotąd w fifie masz same zwycięstwa. Ale przeciez ty nie zawiniles i wygrales z nim uczciwie, fajnie, ja za to nieuczciwie przegralem i mam dopisac 3 uczciwe walkowery. Kiedy piszę, że po 11 kolejce nie moze dojsc do takiej sytuacji co za tym idzie w koncowce sezonu to nie moze sie wydarzyc ("w przypadku rozegrania 50% lub więcej spotkań – zalicza się do punktacji wyniki uzyskane na boisku, natomiast pozostałe do rozegrania zawody zostaną zweryfikowane jako walkower (3:0) na korzyść przeciwnika.") - nie trafia do Ciebie i juz nic nie odpisujesz, bo znów obaliłem twój argument. W zamian proponujesz ze Il Capiatno dogra rundę za Pavla, zmierzy się z niektorymi graczami dwukrotnie, z niektorymi zas zmierzyl się Pavlo - co za tym idzie połączymy ich w jednego zawodnika - absurd. Pavlo nie rozegrał połowy spotkan w lidze, sprawa jest zamknięta.
dla graczy:
wy lepiej zajrzyjcie na stronę ligi bo się trochę pozmieniało
Jak zwykle - pozdro wszystkim, nawet tym co nie czytają moich postów i tym co mają inne poglądy niż ja hahaha 8)
Ostatnio zmieniony 3 gru 2010, 12:06 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
.lufcias
" i tym co mają inne poglądy niż ja hahaha " . - Pokazujesz w ten sposób,że twoje zdanie jest najważniejsze.Obiektywizm? 3 osobom z ligi nie podoba się anulowanie tych pie#@lonych meczy.
Nie znam zasad ligowych.Lepiej?
Haj - Dobry pomysł , najuczciwiej by było ,abyśmy zagrali z nim dwie rundy po prostu.
"PS.Lufcias ja też pcham się w górę...
po schodach." -
Zabawne
Tylko pomyliłeś osoby chyba,bo to nie moje słowa.
Róbcie co chcecie,przystosuje się.
Nie znam zasad ligowych.Lepiej?
Haj - Dobry pomysł , najuczciwiej by było ,abyśmy zagrali z nim dwie rundy po prostu.
"PS.Lufcias ja też pcham się w górę...
po schodach." -
Zabawne
Róbcie co chcecie,przystosuje się.
Ostatnio zmieniony 3 gru 2010, 12:45 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Klanies
"nawet tym co nie czytają moich postów i tym co mają inne poglądy niż ja hahaha" przeciez to tylko ironia 
EDIT. Po rozmowie z Lufciasem. Sprawa już zakończona. Nie piszemy na ten temat.
Decyzje są wiążące.
Il Capitano dołącza na II rundę. W grze jest więc nadal 12 graczy.
Na stronie ligi są wszystkie potrzebne informacje (uczestnicy, wyniki, terminarze, tabela)
i nowa opcja - statystyki
(oczywiscie bez strzelców bramek czy zoltych kartek bo bysmy nie ogarnęli) ;-) 
Planuję, żeby rozgrywki w okolicach świąt i nowego roku (22.12.2010 - 3.01.2011) się nie odbywały.
W tym czasie możemy zagrać turniej, mały puchar jakiś (klubami którymi gramy w lidze), świąteczna LM
W turnieju zagraliby chętni - czyli tacy którzy w tym okresie mają dostęp do Internetu, nie wyjeżdżają na narty,
mają trochę wolnego czasu mimo wszystko bo to święta, chlanie na Sylwka itp
Zapisy trwałyby do 21 grudnia. 22 grudnia losowanie, terminarz, system rozgrywek - zależne od ilości uczestników. No i jazda...
Jakiego jesteście zdania? byliby chętni?
EDIT. Po rozmowie z Lufciasem. Sprawa już zakończona. Nie piszemy na ten temat.
Decyzje są wiążące.
Il Capitano dołącza na II rundę. W grze jest więc nadal 12 graczy.
Na stronie ligi są wszystkie potrzebne informacje (uczestnicy, wyniki, terminarze, tabela)
i nowa opcja - statystyki
Planuję, żeby rozgrywki w okolicach świąt i nowego roku (22.12.2010 - 3.01.2011) się nie odbywały.
W tym czasie możemy zagrać turniej, mały puchar jakiś (klubami którymi gramy w lidze), świąteczna LM
W turnieju zagraliby chętni - czyli tacy którzy w tym okresie mają dostęp do Internetu, nie wyjeżdżają na narty,
mają trochę wolnego czasu mimo wszystko bo to święta, chlanie na Sylwka itp
Zapisy trwałyby do 21 grudnia. 22 grudnia losowanie, terminarz, system rozgrywek - zależne od ilości uczestników. No i jazda...
Jakiego jesteście zdania? byliby chętni?
Ostatnio zmieniony 3 gru 2010, 13:19 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Ynter
Ja zawsze chętnie pogram, zwłaszcza, że w święta się nigdzie nie wybieram ;]
A Ty Haj, nie nazywaj kogoś kogo nie znasz dzieckiem, na podstawie kilku postów, bo to infantylne. Wiszą mi regulaminy wszystkich lig piłkarskich, ponieważ nasza liga nie ma poważnego charakteru i na samym początku było mówione, że jedyny regulamin jest taki, że gramy 6min połowa, najlepiej w terminie i żadnego kombinowania ; ) Dlaczego ma mnie obowiązywać regulamin, który ktoś ustalił sobie w swojej lidze?
Sprawa wygląda tak, że we wszystkich innych sprawach się nas Kłanieś pytałeś o zdanie ale decyzję o anulowaniu wyników podjąłeś zupełnie sam, a dopiero potem zacząłeś ją tłumaczyć wklejając jakieś regulaminy, które nas kompletnie nie dotyczą.
Tyle ode mnie
A Ty Haj, nie nazywaj kogoś kogo nie znasz dzieckiem, na podstawie kilku postów, bo to infantylne. Wiszą mi regulaminy wszystkich lig piłkarskich, ponieważ nasza liga nie ma poważnego charakteru i na samym początku było mówione, że jedyny regulamin jest taki, że gramy 6min połowa, najlepiej w terminie i żadnego kombinowania ; ) Dlaczego ma mnie obowiązywać regulamin, który ktoś ustalił sobie w swojej lidze?
Sprawa wygląda tak, że we wszystkich innych sprawach się nas Kłanieś pytałeś o zdanie ale decyzję o anulowaniu wyników podjąłeś zupełnie sam, a dopiero potem zacząłeś ją tłumaczyć wklejając jakieś regulaminy, które nas kompletnie nie dotyczą.
Tyle ode mnie
-
IlCapitano
Wstępnie się piszę na tą "LM", ale ostateczną decyzję podejmę przed samymi zapisami jak już na 100% będę wiedział czy nigdzie nie wyjeżdżam.
-
Klanies
Pumba (Arsenal Londyn) - Kłanieś (TSG Hoffenheim) 3:3
1:0, 2:0, 2:1, 2:2 (HT'), 3:2, 3:3 (FT')
Zremisowałem w 89 minucie.
1:0, 2:0, 2:1, 2:2 (HT'), 3:2, 3:3 (FT')
Zremisowałem w 89 minucie.

-
Ynter
Piekarz weź się jakoś ze mną skontaktuj bo na GR się nie pokazujesz a trzeba mecza zagrać ;] Moje gg 611541
-
g0raFCI
Ja od razu mówie, że 6.01 i 7.01 mnie nie będzie, bo mam święta ( prawosławna wigilia i 1 dzień ) Mam nadzieje że to dla was nie przeszkadza i nie nazwiecie mnie jakimś dzikusem z powodu innego wyznania niż katolickie ( z takimi obelgami się spotkałem na jedym z forów )
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Kto się tam dostanie, ten ma przegwizdane!
Lalalalalalala,
Przyjechali ludzie z miasta,
Zobaczyli co się dzieje,
Cała polska nie istnieje, Białystok szaleje...
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
-
Klanies
spoko, termin kolejki ma zwykle od 4 do 7 dni, biorąc pod uwagę, że od 22.12 do 3.01 będzie przerwa w lidze, to kolejka w tym okresie czasu pewnie będzie miała termin od 4.01 do 8.01 zy 9.01, więc na pewno dasz rade. Pozdrointerista8 pisze: Ja od razu mówie, że 6.01 i 7.01 mnie nie będzie, bo mam święta ( prawosławna wigilia i 1 dzień ) Mam nadzieje że to dla was nie przeszkadza i nie nazwiecie mnie jakimś dzikusem z powodu innego wyznania niż katolickie ( z takimi obelgami się spotkałem na jedym z forów )

-
MatiInter
ja od wczoraj nie mam caly dzien neta, dzisiaj tez nie, nie wiem do kiedy, pisze posta z kompa kumpla. prosze o wyrozumialosc i przelozenie mojego meczu. sory
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
-
Ynter
yntEr 0:1 Piekarz
30 strzałów 0 celnych
30 strzałów 0 celnych
-
g0raFCI
te 30 z przymrużeniem oka? czy na serio? jak na serio to koks 
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
-
Klanies
Tak cos myslalem ze cos sie wydarzylo u Ciebie bo juz wczoraj podobno mieliscie grac z Lufciasem. Jak tylko będziesz miec net, to umówcie się i zagrajcie. Chcemy zakończyć I rundę, będzie przejrzysta tabelamatiinter pisze: ja od wczoraj nie mam caly dzien neta, dzisiaj tez nie, nie wiem do kiedy, pisze posta z kompa kumpla. prosze o wyrozumialosc i przelozenie mojego meczu. sory

-
zzz_v1
Zaraz zwariuję. 4 razy odpalaliśmy z Milo. 3 razy u niego. Były lagi, wybitnie średnio mi się grało, zdążył mi jeszcze gola wbić (1:0 po 30 minutach gry wylazłem). Potem za 4 razem u mnie było, 2:1 wygrałem. Milo twierdzi, że mu lagowało, dodając "idealnie nigdy nie będzie". No cóż. Ja cały dzień idealnie grałem. Milo twierdzi, żebym robił co mi się podoba. Ja zostawiam decyzję prowadzącemu.
Ostatnio zmieniony 4 gru 2010, 23:20 przez zzz_v1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Milo
No 4 razy plus twoje marudzenie głowa mnie boli gorzej niż po kacu
jak mówilem mi to rybka:)
jak mówilem mi to rybka:)
-
Klanies
Milo (Bayern Monachium) - Zozol (Juventus FC) 1:2
Do zakończenia I rundy pozostał 1 mecz ! I to mecz na szczycie ! Hit rundy "jesiennej":
Matiinter (AC Milan) - Lufcias (FC Barcelona)
Do zakończenia I rundy pozostał 1 mecz ! I to mecz na szczycie ! Hit rundy "jesiennej":
Matiinter (AC Milan) - Lufcias (FC Barcelona)
Ostatnio zmieniony 5 gru 2010, 00:50 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
g0raFCI
Ale się złożyło
Ostatnia kolejka i hit jesieni 
Gdzieś na Podlasiu leży,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
Miasto Białystok zwane,
Lalalalalalala,
Zobaczyli co się dzieje,
-
.lufcias
-
MatiInter
Lufcias 3-0 MatiInter
nie ma to jak przegrac w ostatnich 10min. nie umiem kurna sam na sam akcji wykorzystywac...
nie ma to jak przegrac w ostatnich 10min. nie umiem kurna sam na sam akcji wykorzystywac...
-
.lufcias
-
MatiInter
ciezko tym milanem sie gra ;d obiecuje ze sie zrewanzuje! 
-
Klanies
Koniec I Rundy ! Lufcias 10 spotkań, 10 zwycięstw ! Respekt. Od jutra runda rewanżowa ! Aktualizuje wyniki !
EDIT.

WWW.FIFA11.BLOG.PL
EDIT.

WWW.FIFA11.BLOG.PL
Ostatnio zmieniony 7 gru 2010, 01:20 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
MatiInter
MatiInter 4-2 Maciejos. mecz rozegrany bo Maciejos wyjezdza 
-
puMba
pumba 5-1 yntEr

Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"
-
zzz_v1
Mam spartolony internet w akademiku, nie będę grał przez jakiś czas (znowu).
-
zzz_v1
Internet mi powrócił.
Lufcias zagramy na weekendzie.
PS. Wiem, dwa posty pod rząd. Edytować nie da się już po takim czasie.
Lufcias zagramy na weekendzie.
PS. Wiem, dwa posty pod rząd. Edytować nie da się już po takim czasie.