Tylko się nie śmiejcie
PS.Może mi ktoś wytłumaczyć na privie jak nakładać na siebie warstwy

W sklepie komputerowym...Nasir pisze:gdzie mozna kupic taki papier cos sie przykleja
No to musi być jakiś dobry ten komputerowy, a jak nie masz jakiegoś porządnego to do drukarni.Richy pisze:W sklepie komputerowym...

yyyy... chyba Freddiego chciałeś powiedziećAnton pisze: EDIT:A tu nieco ulepszona wersja Cambiasso jako wampira![]()

Musisz go z tego pierwotnego tła wyciąć - najlepiej za pomocą lassa magnetycznego lub zwykłego. A jeżeli chcesz żeby sam piłkarz był bardziej zlany z tłem to zmniejsz mu krycie.Anton pisze: A i jak zlać obrazek z tłem bo nie mogę się z tym połapać???
Ja miałem od początku po polsku i też nic z tego nie kumałem, no ale teraz wydaje mi się, że jest coraz lepiej 8)Qrde a ja sobie ściągnełem tego photopiainta i szczerze mówiąc nie kumam, ale może jak ściągne sobie spolszczenie to bedzie lepiej .
@anton - no całkiem nieźle ci to zaczyna wychodzić jak na początkującego.
Thx za cynk RoB, nareszcie coś ruszyło, że tak powiem w moich projektachMusisz go z tego pierwotnego tła wyciąć - najlepiej za pomocą lassa magnetycznego lub zwykłego. A jeżeli chcesz żeby sam piłkarz był bardziej zlany z tłem to zmniejsz mu krycie.

Jeżeli miałbym wybrać jeden z tych trzech co dałeś to wybrałbym ver 3.Możecie mi doradzić który wzór wybrać.
Ja jestem chętnyJeśli ktoś jest chętny, mogę paru osobom przesłać.