Fantasy Football
-
Baszczu
Odp: Fantasy Football
W fazie grupowej operujesz tylko wybraną przez siebie 15-tką. Między kolejkami fazy grupowej możesz dokonać jednego bezpłatnego transferu. W trakcie jednej kolejki możesz również dokonać pewnych zmian wewnątrz składu (np. kto ma zejść kto grał we wtorek, a jaki rezerwowy mający grać w środę ma za niego wejść). Jeśli jednak nie chcesz, to komputer po kolejce wywali nieuczestniczących w danej kolejce zawodników z wyjściowej XI i wstawi rezerwowych w ich miejsce (kolejność który rezerwowy wchodzi pierwszy ustalasz Ty w menu "My Team").
Więcej danych o transferach tutaj - http://en.uclfantasy.uefa.com/M/help.mc ... =transfers
Więcej danych o transferach tutaj - http://en.uclfantasy.uefa.com/M/help.mc ... =transfers
-
Karpik
Z tego co mi wiadomo, po 1. kolejce możemy wymienić tylu graczy ilu Nam się podoba, jednakże tylko 1. (słownie: pierwszy) transfer jest gratis, a za kolejne płacisz 4 mln od transferu. Jeśli się mylę, niech mnie ktoś poprawi, bo nie chcę niepotrzebnie wprowadzać Was w błąd.

By Kropasz
-
Kruq
zawsze jakoś życie utrudnią, na tą polską edycję bez sms'ow dodatkowych się nie obyło jeśli chciało się coś więcej podziałać w grze (zmiany zawodników kontuzjowanych itd.)
-
Jimi
a można jakoś podpatrzeć skład wybrany przez innych? bo ciekaw jestem jakie składy powybieraliście. wiem, że kiedyś można było. niedługo rusza też fantasy dla pucharu europy tam też by można ligę zrobić.

-
Baszczu
Można, ale jak się skończą zmiany dotyczące pierwszej kolejki (czyli bodaj 14 września 20:30)
-
Kruq
Niech mi ktoś powie jak usunąć swoje konto z drużyną ??
meila źle wpisałem i wszystko szlak trafi prędzej czy później ... jestem na nowym koncie ale to stare wypadało by usunąć. Jakieś pomysły??
-
kolus
Mam problem nei wchodzi mi na ta strone wyskakuje "500 internal server error" i nie wiem co zrobic. Wie ktos jak pomoc?
-
Baszczu
http://en.uefa.com/community/mypage/account.htmxKruq pisze: Niech mi ktoś powie jak usunąć swoje konto z drużyną ??meila źle wpisałem i wszystko szlak trafi prędzej czy później ... jestem na nowym koncie ale to stare wypadało by usunąć. Jakieś pomysły??
w ogóle nie możesz wejść na witrynę www.uefa.com czy w jakiś dział?kolus pisze: Mam problem nei wchodzi mi na ta strone wyskakuje "500 internal server error" i nie wiem co zrobic. Wie ktos jak pomoc?
-
kolus
o juz jest dobrze musialem wchodzic przez uefa.com a przez link nie moglem
-
Baszczu
Po tym co dzisiaj zobaczyłem to momentalnie wyrzucam Huntelaara i Rakitica 
-
Jimi
-
Baszczu
Ok, jutro podejmę się tego 
-
keloo08
jak zmienic im ustawienie bo u mnie pique gra na boku a save changes nic ne daje
-
Baszczu
to czy obrońca jest ustawiony po prawej stronie, lewej czy w środku nie ma żadnego znaczenia. Nie ma podziału na skrajnych obrońców i środkowych. Jedyny podział jaki obowiązuje to bramkarze, obrońcy, pomocnicy i napastnicy.keloo08 pisze: jak zmienic im ustawienie bo u mnie pique gra na boku a save changes nic ne daje
-
Karpik
Ale jak już tak bardzo Ci zależy to kombinuj ze zmianami z graczem rezerwowym.

By Kropasz
-
Jaszczu91
A wogóle mamy jakąś ligę fcinter.pl na polskiej stronie wygraj ligę mistrzów? Czy tylko na tej uefa?
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Baszczu
Ja nie bawię się w odpowiedniki oficjalnej gry, bawię się tylko w oficjalną i tam też stworzyłem ligę.
-
BoLoNsKi
i słusznie. Od paru lat gram w FF ale jakoś bez szału
Dużo ludzi w trakcie rezygnuje i można sporo podskoczyć, głównie po fazie grupowej 

-
Baszczu
Postaram się na bieżąco informować o zbliżających się kolejkach. Mi z reguły udaje się dotrwać do końcaBoLoNsKi pisze: i słusznie. Od paru lat gram w FF ale jakoś bez szałuDużo ludzi w trakcie rezygnuje i można sporo podskoczyć, głównie po fazie grupowej
-
Johnson
To robimy lige na LE?
-
Filip©
- Kontakt:
Dołączyłem i ja
Baszczu, zakładaj teraz w LE, bo Kłareżma, Amauri, Guti czekają na moje powołania![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Baszczu, zakładaj teraz w LE, bo Kłareżma, Amauri, Guti czekają na moje powołania
-
Baszczu
Przypominam, że deadline jest dzisiaj o 20:30, naliczanie punktów zaczynam od pierwszej kolejki, więc jak ktoś się obudzi za późno, to będzie miał kilkadziesiąt punktów w plecy. Zapraszam!
Stworzyłem ligę fcinter.pl w grze Europa League Fantasy Football. Kod to 9921-1484, a gra jest dostępna pod adresem http://en.uelfantasy.uefa.com. Jeśli pojawia się Wam error, często sposobem na ten błąd jest wyczyszczenie ciasteczek.
Stworzyłem ligę fcinter.pl w grze Europa League Fantasy Football. Kod to 9921-1484, a gra jest dostępna pod adresem http://en.uelfantasy.uefa.com. Jeśli pojawia się Wam error, często sposobem na ten błąd jest wyczyszczenie ciasteczek.
-
K-Krush
- Kontakt:
Dołączyłem i do LE i Ligi Mistrzów 
-
Jimi
heh tak w ogóle jakby wszyscy co zapisali się do ligi zrzucili się po 10zł to by można dla zwycięzcy oryginalną koszulkę Interu kupić 

-
Karpik
Niegłupie! Trochę pozno wpadlismy na ten pomysl, bo za godzine zaczyna sie gra -.-

By Kropasz
-
Jimi
no niby za godzinę się zaczyna ale trwać będzie do końca maja prawie więc nawet po pierwszej kolejce każdy będzie miał szansę na wygraną, a w ten sposób atrakcyjniejsza by była rywalizacja.

-
Baszczu
czy we wszystko trzeba pompować pieniądze?
-
Filip©
- Kontakt:
bez sensu!
-
Jimi
w ostatniej chwili jak zobaczyłem składy zamieniłem Soldado na Chicharito i nie mogę sobie darować