Sny i ich znaczenie...
-
Globus
Odp: Sny i ich znaczenie...
Mojego dzisiejszego snu nic nie przebije
Sen zaczyna się od spotkania na lotnisku z Ljarrem, Morą i Ibanezem, wybieramy się na mecz z Napoli
Chłopaki oznajmiają mi że reszta ekipy już poleciała i mamy się z nimi spotkać na miejscu w Mediolanie. Oczywiście cały czas przerażała mnie myśl o locie samolotem i byłem obiektem drwin z tego powodu! Poszedłem do toalety i gdy wróciłem to nikogo już nie było... oczywiście się spóźniłem
Pani na lotnisku oznajmiła mi że za 15 minut wylatuje następny samolot do Mediolanu i mogę wykorzystać swój bilet, mimo strachu wsiadam do samolotu i tutaj jaja- cały lot rozmawiałem z nowo poznanym kolegą i nawet nie wiedziałem że samolot wystartował a okazało się że jesteśmy na miejscu. W Mediolanie jednak nikogo z forumowiczów nie mogę znaleść i wyruszam samotnie bez znajomości języka w stronę stadionu dopytując się Włochów w jakiś banalny sposób typu "where giuseppe meazza"
Udaje mi się dotrzeć pod jakieś kasy które znajdują się podobno nie daleko stadionu, oczywiście zakupiłem bilet i tam spotykam kolegę od siebie z miejscowości (w snach wszystko jest możliwe) który wybiera się na mecz
Zadowolony że będzie mi raźniej spotykam kumpla ze studiów i w między czasie ginie mi kolega udający się na mecz
Na szczęście zauważam stadion i pieszo idę w jego stronę... wtedy na ulicę wyskakuje banda w kominiarkach i na ulicy zadyma na całego naszych kiboli z chuliganami Napoli, masa psów ale sytuacja się uspokaja. Wreszcie jestem na stadionie
Widzę już murawę z około 10 metrów a tu nagle ochroniarz oznajmia mi "po naszemu", że to trybuna dla vipów i muszę udać się do jakichś tam innych drzwi
Szukam ich ostro ale znaleść nie mogę... na stadion nie wchodzę!!! Nie powiem w jakim nastroju wychodzę po meczu przed budynek a tutaj grupa około 30 osobowa z faną "FDP" robi sobie zdjęcie
Ktoś mnie tam poznał i wszyscy idą do mnie dowiedzieć się jak sobie poradziłem... pokazuję wam nie skasowany bilet. Następnym elementem snu była podróż powrotna jakimś metrem na lotnisko ale tutaj się obudziłem! W przeciągu całego snu były jeszcze jakieś spotkania na ulicy z turystami w koszulkach Górnika Zabrze i rozmowa z kibolem Napoli który znał oczywiście język Polski
Takiego realistycznego snu jeszcze nigdy nie miałem- mimo wielu typowych głupot był to chyba najciekawszy sen w moim życiu.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Pinturicchio
Tak...Ja miałem sen,właściwie nie sen,bo w sumie fantazja 8)Budzę się w swoim domu idę do sklepu na javascript:void(0);
rogu.Wychodzę na ulicę,a tam same kobiety
:lol:Wchodzę do sklepu i nikogo nie ma 
Nagle podchodzi jakaś kobieta i wręcza mi okulary ja je wkładam i okazało się,że prześwituje ubrania

To był hardcore.Nie byłem pełnoletni,a jeździłem autami z ulicy(jak w GTA VC tylko,że to nie była kradzież,bo przecież nie należało do nikogo)Miałem dziewczynę heheh,a zwie się Vide Guerra,chyba wszyscy ją znacie :lol2:.Było tak przez jakiś czas.Aż nagle budzę się i...wszystko po staremu
:lol2:Idę zaś do sklepu i koniec snu..
NIE ZMYŚLAŁEM TAKI SEN MIAŁEM NAPRAWDĘ.NArka
rogu.Wychodzę na ulicę,a tam same kobiety
Nagle podchodzi jakaś kobieta i wręcza mi okulary ja je wkładam i okazało się,że prześwituje ubrania
To był hardcore.Nie byłem pełnoletni,a jeździłem autami z ulicy(jak w GTA VC tylko,że to nie była kradzież,bo przecież nie należało do nikogo)Miałem dziewczynę heheh,a zwie się Vide Guerra,chyba wszyscy ją znacie :lol2:.Było tak przez jakiś czas.Aż nagle budzę się i...wszystko po staremu
NIE ZMYŚLAŁEM TAKI SEN MIAŁEM NAPRAWDĘ.NArka
-
Jeremy
Kurde Il Tifoso ciekawe sny masz musze ci powiedziec 
Jesli sie nie myle to twoj drugi sen z GTA VC.Cos za duzo w tą gre grywales
Jesli mialbym cos wybierac co bym chcial z tego snu to moja odpowiedz moze byc tylko jedna - Vida Guerra
A tak wlasciwie to jak ja rozpoznales?Widziales ja na filmach czy w gazetach?
Jesli sie nie myle to twoj drugi sen z GTA VC.Cos za duzo w tą gre grywales
Jesli mialbym cos wybierac co bym chcial z tego snu to moja odpowiedz moze byc tylko jedna - Vida Guerra
A tak wlasciwie to jak ja rozpoznales?Widziales ja na filmach czy w gazetach?
Ostatnio zmieniony 23 sie 2008, 01:42 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Pinturicchio
Zlatan8:I w tym i w tym.Wiem,że trudno w to uwierzyć,ale tak było.Dzień przed snem,oglądałęm dużo zdjęć w necie i tak już jest,jak o czymś cały dzień myślę,to najczęściej temat moich snów 
-
groch
Temat ma nazwe Sny i ich znaczenie...
Kto mi powie znaczenie takiego bezsensownego snu... Ogolem siedzialem z dziewczyna w domu ona dostala telefon od taty ze musi wracac odprowadzilem ja jak wracalem bylo wielkie centrum handlowe ktorego wzcesniej nie widzialem jak weszlem okazalo sie ze to jeden sklep... Teraz uwaga usiadzcie bo bedzie najlepsze
za lada siedzial Johnny Bravo i namawial mnie do kupna zelu do wlosow... reszty nie pamietam niestety
Kto mi powie znaczenie takiego bezsensownego snu... Ogolem siedzialem z dziewczyna w domu ona dostala telefon od taty ze musi wracac odprowadzilem ja jak wracalem bylo wielkie centrum handlowe ktorego wzcesniej nie widzialem jak weszlem okazalo sie ze to jeden sklep... Teraz uwaga usiadzcie bo bedzie najlepsze
-
Pinturicchio
Specjalnie piszę teraz po obudzeniu.Otóż miałem chyba najrealistyczniejszy sen.Zaczyna się tak:
Siedzę sobie w domu.Godz.23 z groszami.Naglę patrzę przez okno,trzy identyczne panienki lekkich obyczajów
,właśnie-Patrzę w drugą stronę,a tam koło Sypka(taki zakład koło mojego domu)a tam moi dwaj kuzyni.
Wołają mnie.Schodzę.Jest z nimi super laska.Każą mi gdzieś z nimi jechać.Nagle pojawił się rower
.Pojechaliśmy.
Zaczął mnie gonić pies,ale tylko mnie
.Ponieważ miałem rower udało mi się zwiać.Nagle oni w trójkę gdzieś odjechali,a ja skręciłem do domu.Nagle w rękach pojawiły mi się klucze od samochodu taty
i zaczął gonić ten sam pies.Jadę,aż tu nagle klucze wypadają
.Pies bierze je do pyska i ucieka.Ja schodzę z roweru i biegną za nim.Nagle duży płot przed nami tam upuścił klucze i uciekł na drugą stronę...po czym wziął je do pyska.Wsadziłem mu rękę do pyska i pogryzł mi ją,a drugą wziąłem klucze.Pies zniknął.Wziąłem rower i ruszyłem do domu.
Rodzice w ogóle nie okrzyczeli mnie,że bez pozwolenia pojechałem i nie było mnie tak długo.Po czym pomaszerowałem do swego pokoju.Spodobała mi sie tamta dziewczyna i piszę SMS-a do kuzyna czy ma na nią namiary.Przypadkowo wysłałem go do innego kuzyna i ten oddzwonił nie wiedząc o co chodzi,a przecież jechał z nami.
Wysłałem poprawnie SMS.I ni z tego ni z owego pojawiłem się na jakimś zabudowanym odludziu.Był dzień
Spotkałem trzech lekko mówiąc"panów często spożywających alkohol".Chcieli mnie pobić,ale miałem rower i uciekłem.Za zabudowaniami spotkałem dziewczynę i zioma z jej serialu(później wyjaśnię co i jak).Rozmawiam z nią mówię,że jest ładna,inteligenta itd.I gdy on już przykłada mi usta,to....Ziom co tam był też coś gada,ona go całuje,a po czym kieruje się na mnie i......koniec snu DO SZKOŁY MARSZ
!!!!
P.S.To była aktorka tu macie link: http://www.disneyjuice.com/disney_juice ... c.jpg
Pierwsza z lewej.Nie wiele widać,ale jest."Ziom" z serialu to:Drugi z prawej.Nara
A ziom był z jej serialu.Nara
Siedzę sobie w domu.Godz.23 z groszami.Naglę patrzę przez okno,trzy identyczne panienki lekkich obyczajów
Wołają mnie.Schodzę.Jest z nimi super laska.Każą mi gdzieś z nimi jechać.Nagle pojawił się rower
Zaczął mnie gonić pies,ale tylko mnie
Rodzice w ogóle nie okrzyczeli mnie,że bez pozwolenia pojechałem i nie było mnie tak długo.Po czym pomaszerowałem do swego pokoju.Spodobała mi sie tamta dziewczyna i piszę SMS-a do kuzyna czy ma na nią namiary.Przypadkowo wysłałem go do innego kuzyna i ten oddzwonił nie wiedząc o co chodzi,a przecież jechał z nami.
Wysłałem poprawnie SMS.I ni z tego ni z owego pojawiłem się na jakimś zabudowanym odludziu.Był dzień
Spotkałem trzech lekko mówiąc"panów często spożywających alkohol".Chcieli mnie pobić,ale miałem rower i uciekłem.Za zabudowaniami spotkałem dziewczynę i zioma z jej serialu(później wyjaśnię co i jak).Rozmawiam z nią mówię,że jest ładna,inteligenta itd.I gdy on już przykłada mi usta,to....Ziom co tam był też coś gada,ona go całuje,a po czym kieruje się na mnie i......koniec snu DO SZKOŁY MARSZ
P.S.To była aktorka tu macie link: http://www.disneyjuice.com/disney_juice ... c.jpg
Pierwsza z lewej.Nie wiele widać,ale jest."Ziom" z serialu to:Drugi z prawej.Nara
A ziom był z jej serialu.Nara
-
MarcoPolo
- Kontakt:
ostatnio coraz rzadziej miewam sny ale jakiś rok temu wiem ,że miałem coś konkretnego
chodziło o to ,że Adriano przyjechał do mojego domu gadał z rodzicami grałem z nim w noge opalałem się z nim
potem nagle zniknął i szedłem z Dodą przez ulice koło budki telefonicznej byłem przyjacielem dody normalnie z nią gadałem
potem jakieś 2 dni ciągle oglądałem zdjęcia Dody aż mi przeszło ale normalnie taki shiz tu Adriano Kawka Plaża a tu nagle Doda Cię głaszcze i się uśmiecha
chodziło o to ,że Adriano przyjechał do mojego domu gadał z rodzicami grałem z nim w noge opalałem się z nim
potem nagle zniknął i szedłem z Dodą przez ulice koło budki telefonicznej byłem przyjacielem dody normalnie z nią gadałem
potem jakieś 2 dni ciągle oglądałem zdjęcia Dody aż mi przeszło ale normalnie taki shiz tu Adriano Kawka Plaża a tu nagle Doda Cię głaszcze i się uśmiecha
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Pinturicchio
Kiedyś miałem sen(top było w 2004),że byłem na Delle Alpi i dostałem różowy strój z owego sezonu
.Ale nie po to piszę.Witam.Po trzech i pół miesiąca chciałbym odświeżyć ten temat jako,że miałem ostatnio bardzo ciekawy sen i myślę,że to moje przeznaczenie a zarazem misja.Otóż to było przed wigilią(dzień czy dwa).Przyśniła mi się ta oto kobitka http://www.brendasongsite.com/
Użytkownicy o większym stażu wiedzą,iż było u mnie o niej głośno w czerwcu,ponieważ przyśniła mi się ona.We śnie po prostu odwiedziła mnie w chacie,a ja płynnie mówiłem po angielsku i dogadałem się z nią.Fabuła snu układała się w film romantyczny,lecz wyglądał jak moje życie codzienne,tyle że po mieście łaziłem z nią u boku(i nie chodziłem do szkoły ).Aż tu nagle zakończenie w łóżku nie będę pisał co się działo,bo bana dostanę,ale pamiętam wszystko ze szczegółami.Po tym było jak było(para 8) )lecz po tym śnie uświadomiłem sobie iż jest ona mnie przeznaczona.Zachęcam też do tego by odświeżyć ten świetny temat Pozdrawiam!
Użytkownicy o większym stażu wiedzą,iż było u mnie o niej głośno w czerwcu,ponieważ przyśniła mi się ona.We śnie po prostu odwiedziła mnie w chacie,a ja płynnie mówiłem po angielsku i dogadałem się z nią.Fabuła snu układała się w film romantyczny,lecz wyglądał jak moje życie codzienne,tyle że po mieście łaziłem z nią u boku(i nie chodziłem do szkoły ).Aż tu nagle zakończenie w łóżku nie będę pisał co się działo,bo bana dostanę,ale pamiętam wszystko ze szczegółami.Po tym było jak było(para 8) )lecz po tym śnie uświadomiłem sobie iż jest ona mnie przeznaczona.Zachęcam też do tego by odświeżyć ten świetny temat Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 29 gru 2008, 22:33 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bart
Aaa!! Dziś śniło mi się, że w środę do przerwy dostawaliśmy na Old Trafford 0-5. Po przerwie z piłkarzy MU na murawę wybiegł tylko Van der Sar i skończyło się 5-2. :lol2: Chyba bierze mnie już stres przedmeczowy.
-
Nen
-
and1
- Kontakt:
Mi się śnił rewanż na Old Trafford, i wygrana 1:2 po bramce Muntariego i Samuela 

-
Woo-cash
- Kontakt:
Chyba każdego przed rewanżem dręczą niespokojne sny. Mi się śniło skromne 0-1 dla nas ale co gorsza do 85 minuty. Film mi się urwał i nie wiem co dalej 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Pestario
Mi przed 1 meczem na San Siro snil sie rewanz w Anglii, bramka Stankovica z glowki, ale co dzialo sie dalej to nie wiem... 
CZARNO NIEBIESKIE BARWY KROLEWSKIE
-
Gomez
myślałem, że to tylko ja mam futbolowe sny, a jednak jest Nas więcej 
-
IlCapitano
Dziś śnił mi się mecz z Manchesterem... Inter prowadził po bramce Adriano 1-0, ale potem w końcówce wyrównał Vidic a w doliczonym czasie na 2-1 strzelił.. no właśnie, nie pamiętam kto
To nie jest pierwszy sen dotyczący meczu, wcześniej śniły mi się wyniki spotkań ze Sportingiem(sprawdził się
) i z Liverpoolem(nie sprawdził się).
Ciekawe jak będzie tym razem...
Ciekawe jak będzie tym razem...
-
RafiQ
Mi sie śnił w ostatnią sobotę mecz z Manchestem na OT / mam nadzieje że sie nie sprawdzi bo przzez cały mecz kontrolowaliśmy gre , a gdy doszło do karnych w (8 czy 9 serii ) Maxwell przestrzelił...
-
Dzonyy
Mi się śniło dziś że zaliczyłem egzamin z matmy
Mam nadzieję że to był proroczy sen 
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
kcpwwa
Nie ma sie co dziwic snom o meczu z MU... ostatecznie to jedno z najwazniejszych wydarzen miesiaca. Ja narazie sypiam jak zarzniety,a jak znam zycie,z wtorku na srode bede lezal do piatej rano,az zmorzy mnie zmeczenie.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Seba
Inter - Mu 1:1 (bramka Figo na 1:0, wyrównanie MU w końcówce meczu)
Juventus - Chelsea 1:1 (prowadzenie Juve, Chelsea wyrównuje ok 90 minuty)
Barca - Lyon 2:2
Roma - Arsenal (remis lub wygrana Anglików)
Tak mi sie dzisiaj przyśniło i nie miałbym nic przeciwko aby sie sprawdziło
Tak mi sie dzisiaj przyśniło i nie miałbym nic przeciwko aby sie sprawdziło

-
kcpwwa
no nie mow,ze przysnily Ci sie wyniki czretech meczow... 
napisz w dziale typy bukmacherskie i pedz do zakladow z paroma zetonami.
napisz w dziale typy bukmacherskie i pedz do zakladow z paroma zetonami.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2009, 15:28 przez kcpwwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Jeremy
Ciężko uwierzyć w to, żeby komuś jednej nocy przyśniły się wyniki czterech spotkańzeberra pisze: Inter - Mu 1:1 (bramka Figo na 1:0, wyrównanie MU w końcówce meczu)
Tak mi sie dzisiaj przyśniło i nie miałbym nic przeciwko aby sie sprawdziło![]()
Sig by Kropasz
Thx
-
kcpwwa
Naukowo udowodniono ze abstrakcyjnosc i stopien skomplikowania snow jest osobniczo zroznicowany,wiec nie mow ze ciezko uwierzyc,bo twoje sny Jeremy tez czesci spoleczenstwa moglyby wydac sie nieprawdopodobne. 
-
Jeremy
Dobrze, ale nie wydaje ci się dziwne, że wielu, bardzo wielu osobom, śnią się sny o meczu, akurat przed ważnymi spotkaniami, i na dodatek z dokładną, treściwą relacją? Kto strzelił gola/gole, w której minucie padały bramki, kto podawał, kto wszedł z ławki, kto strzelił karnego/kto nie strzelił karnego, kto dostał czerwoną kartkę, jaka drużyna kontrolowała przebieg spotkania?
Ostatnio zmieniony 10 mar 2009, 15:47 przez Jeremy, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx
-
ForzaeDi
Dziwne, nie dziwne. Może akurat komuś dokładnie śni się mecz, więc pisze w tym temacie. Osobiście mi się nic nie śniło czy tam przyśniło, więc nie będę przecież pisał, że śnił mi się mecz i Inter wygrał 10 - 0 bo to by nie miało żadnego sensu ażeby zmyślać tylko po to, żeby coś napisać 

To jest nie możliwe, ponieważ taki mecz już był. Teraz jest mecz Man U - Inter ... No chyba że coś Ci się poprzestawiałozeberra pisze: Inter - Mu 1:1 (bramka Figo na 1:0, wyrównanie MU w końcówce meczu)
Ostatnio zmieniony 10 mar 2009, 16:20 przez ForzaeDi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Seba
Chodziło oczywiście o mecz MU-Inter. Napisałem w złej kolejności. Co do wyników spotkań, to po prostu śniło mi się, iż w trakcie spotkań zaglądałem na livescore i dlatego napisałem o czterech spotkaniach. Jeszcze był Liverpool - Real ale nie pamiętam wyniku. Coś mi tylko świta, że było 1:0 ale nie wiem dla kogo 

-
kcpwwa
Nie wiem co uznac za dziwne,a czego nie...uwierz mi, ja miewam tak kretynskie sny,ze jedne nadawalyby sie na thrillery paranormalne,a inne na komedie,ktore mozesz obejrzec tylko wtedy,kiedy jestes pijanyJeremy pisze: Dobrze, ale nie wydaje ci się dziwne, że wielu, bardzo wielu osobom, śnią się sny o meczu, akurat przed ważnymi spotkaniami, i na dodatek z dokładną, treściwą relacją? Kto strzelił gola/gole, w której minucie padały bramki, kto podawał, kto wszedł z ławki, kto strzelił karnego/kto nie strzelił karnego, kto dostał czerwoną kartkę, jaka drużyna kontrolowała przebieg spotkania?
-
Baszczu
Miałem proroczy sen. Wygrana 4:0 po znakomitym meczu, bramkach Adriano, Zlatana i dwóch Stankovica... Czasem ponoć sny się spełniają
Realnie patrząc taki wynik wydaje się być średnio możliwy, ale Hull zdobyło na OT 3 bramki to my nie możemy zdobyć 4? 
-
Radek
Ja też dzisiejszej nocy miałem sen, w którym to samego meczu nie widziałem ale zaraz po nim wszedłem na livescore patrze a tu wynik 2:2. Wynik mieści się w granicach rozsądku i nie mam nic przeciwko takiemu rezultatowi 8)
Forza Inter !
-
Dominik
Mnie się śniło, że graliśmy z Polonią Warszawa i przegraliśmy 1:2. Po meczu na boisko wbiegli piłkarze Man Utd i cieszyli się z awansu do 1/4. Dziwaczne to 
FORZA INTER!!!