Walentynki

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
djqbaa

Odp: Walentynki

Post autor: djqbaa »

To może zabierz ją w miejsce, w którym jeszcze nigdy nie była (i tu masz rację, że kino to złe miejsce, bo nie dość, że nie możesz z nią porozmawiać, to w kinie zapewne była kilka razy i jeszcze nie raz się do niego wybierze) i poprzez zrobienie czegoś nowego dla niej powinna zapamiętać ten moment na dłużej. Chodzi o, aby nie myśleć stereotypowo i zabrać dziewczynę do kina, później na spacer i kupić jej różę, tylko zabrać na wspinaczkę, jazdę konną (bez skojarzeń :P), paintball, quady, czy na inne tego typu dość nietypowe zajęcia. Jednak należy pamiętać, że nie każdej dziewczynie takie spędzenie wolnego czasu się spodoba.

Zawsze możesz zabrać ją do salonu piękności na jakieś manicure lub jakieś zabiegi upiększające/relaksujące. Dziewczynie powinno się podobać, ale czy Tobie tego nie wiem?

Ale według mnie i tak obojętnie gdzie ją zabierzesz to wszystko będzie zależało od rozmowy. Ale z tego co widzę z tym nie ma problemu i życzę Tobie powodzenia :yes2:
groch

Post autor: groch »

A teraz ja mam pytanie... Co zrobic gdy moja kobieta mieszka na wiosce a ja w miasteczku w ktorym nie ma kina nie ma nic! jest tylko pizzeria xD i nic wiecej ! :( co mam zrobic? kwiatki?
Obrazek
,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
dzielik

Post autor: dzielik »

zabierz ją do pizzerii
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

djqbaa pisze: jazdę konną (bez skojarzeń :P),
Moja kobieta kształci się w zawodzie Technik Hodowca Koni :p To należy dostosować do charakteru i zamilowania.. :P
Strażnik obcasów pisze: Chłopie :P Mi już podchodzy mineły. Umawiam się z nią bo wiem, że z tego coś bedzie :P Zreszta rozmawialismy już na taki temat :P to tylko kwestia czasu :D Ja tylko chce byc pewny ze sie mi nie znudzi po miesiacu ;p bo jestem zwolennikiem długich zwiazkow :) Co do meczu to nie głupia sprawa, musze sie dowiedziec czy ma c+ :D
Nie ma sie co zakładac, wygre Inter :D Dlatego żałoże sie na odwrót huaaa ;d lubie czuc sie zdominowany hehe ;d
Jeśli tak to ma mój gust... Domowa atmosfera... Romantyczny wieczór i rozmowa o Was... Dziewczyny to lubią... Jakies buziaki, przytulanie... wszystko samo się rozkręci zobaczysz... :)
gumi2006

Post autor: gumi2006 »

@Strażnik Obcasów jaki będzie Twój następny temat? "Mój pierwszy pocałunek? Jak mam to zrobić?" a może polecisz bardziej hard "Jaka pozycja jest najlepsza przy pierwszym stosunku? Boję się, że mi nie wyjdzie - pomocy!111!! 1". Ile Ty masz lat? Ile wy macie lat? Śmiejecie się z tych wszystkich pudelkowych czy różowych stronek dla nastolatek a sami robicie niezły burdel z jeszcze rok temu wydawałoby się bardzo dobrej stronki - przede wszystkim normalnej. Gratuluję naprawdę gratuluję ale też przestrzegam: nie idźcie tą drogą Obywatelu bo jakością a nie ilością zdobywa się szacunek.

PS Technik Hodowca Koni - normalnie człowiek uczy się przez całe życie(pierwszy raz słyszę, naprawdę) - "O, tempora, o mores".

Bez odbioru roooschhoooffffiiiii  :/
Pitagoras: "Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia."

Churchill: "Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację."
Nen

Post autor: Nen »

gumi2006 pisze: @Strażnik Obcasów jaki będzie Twój następny temat? "Mój pierwszy pocałunek? Jak mam to zrobić?" a może polecisz bardziej hard "Jaka pozycja jest najlepsza przy pierwszym stosunku? Boję się, że mi nie wyjdzie - pomocy!111!! 1". Ile Ty masz lat? Ile wy macie lat? Śmiejecie się z tych wszystkich pudelkowych czy różowych stronek dla nastolatek a sami robicie niezły burdel z jeszcze rok temu wydawałoby się bardzo dobrej stronki - przede wszystkim normalnej. Gratuluję naprawdę gratuluję ale też przestrzegam: nie idźcie tą drogą Obywatelu bo jakością a nie ilością zdobywa się szacunek.

PS Technik Hodowca Koni - normalnie człowiek uczy się przez całe życie(pierwszy raz słyszę, naprawdę) - "O, tempora, o mores".

Bez odbioru roooschhoooffffiiiii  :/
Nie wiem w czym Ty masz problem, przecież Ziemniak nie spytał jak ma znaleźć dziewczynę tylko chce poznać nasze zwyczaje i porównać je ze swoimi planami. Nikt tutaj desperacko nie szuka rady, jesteśmy ludźmi, którzy dużo ze sobą rozmawiają i chcą wymienić się poglądami na różne tematy, nie tylko kto ma zasilić Inter i czy lubisz Quaresme. Skoro jesteś takim twardzielem, że temat walentynek Cię frustruje po prostu go omiń...
God protect me
Biały

Post autor: Biały »

dokładnie :) zawsze się znajdzie jakiś napinacz. Jak nie pasuje, nie czytaj, proste.
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco

M. ;**

http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y  "Bassiamo i toni" ;D
Shady

Post autor: Shady »

Weź laskę na noc do jakiegoś fajnego hotelu, jak dobrze poszukasz to za dość przystępną cenę masz przez całą noc moc atrakcji :D
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Shady pisze: Weź laskę na noc do jakiegoś fajnego hotelu, jak dobrze poszukasz to za dość przystępną cenę masz przez całą noc moc atrakcji :D
\

Pomysł pierwsza klasa... Wiem, co mówię, bo praktykowałem to po Studniówce mojej ukochanej :):):)
Strażnik obcasów

Post autor: Strażnik obcasów »

Quady kosztuja. Ale takie myślenie właśnie mi się podoba. Zrobic cos awangardowego. Nie cieszy mnie pójście na marcinke (Nen wie ocb) gdzie będzie 2 miliardy innych par. Żadne parki, skwery, pizzerie, kina, to wszystko jest zawalone aż niedobrze. Rozmyślam nad wspólnym gotowaniem kolacji. Coś typu sos na łyżke i walka :D A potem, romantycznie coś zjeśc. Z natury lubie wiazac usmiech z powaga :P
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

grochinter pisze: A teraz ja mam pytanie... Co zrobic gdy moja kobieta mieszka na wiosce a ja w miasteczku w ktorym nie ma kina nie ma nic! jest tylko pizzeria xD i nic wiecej ! :( co mam zrobic? kwiatki?
Zawsze można podjechać do miasta i wyskoczyć do kina, na romantyczny wieczór itd, ale może lepiej się zastanowić na zrobieniu w Walentynki bobasa? :P Niezapomniane wrażenie do końca życia ... :P
Strażnik obcasów

Post autor: Strażnik obcasów »

Forza_eDi pisze:
grochinter pisze: A teraz ja mam pytanie... Co zrobic gdy moja kobieta mieszka na wiosce a ja w miasteczku w ktorym nie ma kina nie ma nic! jest tylko pizzeria xD i nic wiecej ! :( co mam zrobic? kwiatki?
Zawsze można podjechać do miasta i wyskoczyć do kina, na romantyczny wieczór itd, ale może lepiej się zastanowić na zrobieniu w Walentynki bobasa? :P Niezapomniane wrażenie do końca życia ... :P
na dodatek wiesz jak będą wyglądały Twoje walentynki 15/16 lat w przód, wykup juz program tv na te lata :D
Patryk05
Kontakt:

Post autor: Patryk05 »

Wydaje mi się , że najlepsze rozwiązanie, to kupno jakiegoś prezentu i właśnie zaproszenie dziewczyny do kina.
Patryk ;)
djqbaa

Post autor: djqbaa »

Patryk05 pisze: Wydaje mi się , że najlepsze rozwiązanie, to kupno jakiegoś prezentu i właśnie zaproszenie dziewczyny do kina.
A mi się wydaję, że to jest najbardziej banalne rozwiązanie, którego autor tematu chciał uniknąć :P
Gaszka
Kontakt:

Post autor: Gaszka »

Po wpisaniu w google oryginalne walentynki natrafiłem na coś takiego: http://www.swistak.pl/a2780921,ORYGINAL ... TYNKI.html

Znów walentynki się zbliżają. Jak zwykle w tym okresie jestem bez pieniędzy, jak co roku w walentynki/dzień kobiet. Ale przynajmniej cyfra+ przysłała dwie darmowe wejściówki do multikina :lol2:, więc w ostateczności tam zabiorę moją dziewczynę. Nawet nie pamiętam co robiliśmy w trakcie walentynek w ostatnich 3 latach (widocznie nic nadzwyczajnego skoro nie pamiętam), ale w kinie na bank nie byliśmy, więc nie jest tak najgorzej. Choć jak piszecie sposób oklepany i mało oryginalny, ale zawsze miły.

Po kinie jakieś tanie :lol2: wino i co dalej zobaczymy  :yes2:
Ostatnio zmieniony 6 lut 2009, 02:01 przez Gaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
// >> www.FcInter.pl << //
RdK.
Kontakt:

Post autor: RdK. »

dla mnie będą to tym razem samotne walentynki... :-(
Obrazek
Nen

rdk pisze: dla mnie będą to tym razem samotne walentynki... :-(
Jeszcze tydzień więc kto wie co się wydarzy u Ciebie  :piwko:
God protect me
Miroslav

Post autor: Miroslav »

(Wale)ntynki jak sama nazwa wskazuje to czas w którym wszystkie zakochane pary powinny się "walić" w spokojnym pomieszczeniu
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Miroslav pisze: (Wale)ntynki jak sama nazwa wskazuje to czas w którym wszystkie zakochane pary powinny się "walić" w spokojnym pomieszczeniu
Masz bardzo YNTELYGENTNE posty.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Darek

Post autor: Darek »

Krwawy_eM. pisze:
Miroslav pisze: (Wale)ntynki jak sama nazwa wskazuje to czas w którym wszystkie zakochane pary powinny się "walić" w spokojnym pomieszczeniu

Imię zobowiązuje...
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Darosław pisze:
Krwawy_eM. pisze:

Imię zobowiązuje...
Wiedziałem, że to akurat Ty napiszesz... powiem Ci Darku jesteś już słaby, bo bardzo przewidywalny ;D Nie zaskakujesz ... ;D
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Darek

Post autor: Darek »

Krwawy_eM. pisze:
Wiedziałem, że to akurat Ty napiszesz... powiem Ci Darku jesteś już słaby, bo bardzo przewidywalny ;D Nie zaskakujesz ... ;D

Mam nadzieję że skoro ja jestem tak przewidywalny, Ty wreszcie choć raz zaskoczysz mnie w walentynki a nie tak jak zawsze tanie wino i wazelina...
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Ulis

Post autor: Ulis »

Mora pisze: Możesz też na przykład spacerując wieczorem po mieście włączyć Waszą ulubioną piosenkę (tylko coś wolnego ,a nie techno :P ) i z zaskoczenia zacząć z Nią tańczyć na oczach wszystkich przechodniów.
buahahahahaaha wyobraziłem sobie siebie albo kogoś takiego  :hahaha: :hold: poleciałeś Mora :D nie ma co:D
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !ObrazekObrazek
"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."Obrazek
BoDzIo

Post autor: BoDzIo »

Rzygam tym komercyjnym świętem! To tak jakby nie kochać kogoś przez cały rok a dopiero 14 lutego o dziwo powiedzieć że sie Go/Ją kocha. Głupie święto i nie obchodze go. nie ma tak że sie kogoś kocha przez cały rok a w walentynki kocha bardziej i bardziej okazuje. To jest dobre dla tych co im kwiaty, maskotki, kartki pocztowe nie schodzą na bazarach. Bez urazy...
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
Shady

Post autor: Shady »

BoDzIo pisze: Rzygam tym komercyjnym świętem!
Boże Narodzenie jest dużo bardziej komercyjne.
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Ulis pisze:
Mora pisze: Możesz też na przykład spacerując wieczorem po mieście włączyć Waszą ulubioną piosenkę (tylko coś wolnego ,a nie techno :P ) i z zaskoczenia zacząć z Nią tańczyć na oczach wszystkich przechodniów.
buahahahahaaha wyobraziłem sobie siebie albo kogoś takiego  :hahaha: :hold: poleciałeś Mora :D nie ma co:D
Heh ostatnio przyjaciółka chciała mi przybić ksywkę Sir Walentino  :lol:
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
GULI

Post autor: GULI »

bodzio w pełni sie z Toba zgadzam ująłes to tak jak ja bym to napisał a nawet lepiej...jakies obce świeta do nas sprowadzaja postepująca amerykanizacja życia...ja juz wole jakies inne typowe Polskie święto np dzień wagarowicza albo Matki Boskiej Gromnicznej heh:P
Obrazek
Nen

guli1908 pisze: bodzio w pełni sie z Toba zgadzam ująłes to tak jak ja bym to napisał a nawet lepiej...jakies obce świeta do nas sprowadzaja postepująca amerykanizacja życia...ja juz wole jakies inne typowe Polskie święto np dzień wagarowicza albo Matki Boskiej Gromnicznej heh:P
Tu się zgadzam, ale nie dziwmy się Amerykanom, pracując 12 godzin plus po godzince na dojazd do pracy ciężko znaleźć czas na miłość... Więc sobie wymyślili to święto w jeden dzień jak się wcześniej zwolnią, to nie zbankrutują.
God protect me
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Walentynki, walentynki i po walentynkach ... Pojawiło się dość sporo pomysłów jak je spędzić, więc teraz pochwalcie się jak je spędziliście ... :P
sopel19888

Post autor: sopel19888 »

sam na sam z dziewczyna ;) a reszty juz mowic nie trzeba ;P
I.F.C na zawsze!!! :)
ODPOWIEDZ