Mam pytanie

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
MiRas.
Kontakt:

Odp: Mam pytanie

Post autor: MiRas. »

http://asmax.pl/produkty/pokaz/acro/asm ... _ar-1004_g

Polecam Asmaxy, sam posiadam i działa dobrze, znajoma, której kupiłem taki sam i sam osobiscie konfigurowałem chodzi również bez zarzutu. Konfiguracja jest bardzo prosta, sprawa zasięgu zależy równiez od tego gdzie go położyć i od przestrzeni w domu, ilości drzwi i ścian, możesz mieć najnowszego i najdroższego Linksysa, a ściany zrobione w taki sposób, że będą ekranowały Ci sygnał i routera nie podepniesz.

Zwracam również uwagę, by nie mieć w domu nadajników na 2,4 GHz, bo będą się gryzły nawet, gdy pracują na innych kanałach.

Kiedyś dzieliłem łącze osiedlowe, do tego miałem Linksysa WRT54GC, czyli dosyć dobry router i wieszał się z częstotliwością ok 1 raz na trzy tygodnie, Asmax, którego Ci podesłałem dzieli mi ADSLa od lipca i zawiesił mi się może z 2 razy, co daje jedną zwiechę na trzy miesiące ;)
Ostatnio zmieniony 15 gru 2010, 21:33 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Robertho

Post autor: Robertho »

witam, chciałbym się wybrac na mecz interu do mediolanu na początku przyszłego roku, czy ktoś z forumowiczów może udzielic mi wszelkich informacji odnośnie kupowania biletów na mecze interu tj. gdzie? jaki sektor? mozliwośc rezerwacji online? czy trzeba mieć coś takiego jak KK? ..Z góry bardzo dziękuję! Forza Inter.
Forza LaBeneamata!!!
YoozeQ

Post autor: YoozeQ »

Mam maly problem z moim DVD(LG lh-t 362) a wlasciwie z pilotem do niego. W pewnym momencie przestal dzialac. Wymiana baterii nic nie pomogla. DVD moge normalnie uruchomic guzikami na panelu ale nie moge wlaczyc przez niego ustawien i sprawdzic czy cos tam sie nie namieszalo. Jakies pomysly co moglo sie stac ?
anett

Post autor: anett »

Jest na forum jakiś polonista albo polonistka? Bo potrzebuję małej pomocy:)
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Mam win7 i w momencie gdy instaluje "avast! Pro Antivirus" muszę skopiować cracka ale nie mogę tego zrobić, ponieważ pojawia mi się taki komunikat: "Aby wykonywać kopiowanie do tego folderu, musisz podać uprawnienia administratora"

Mam tylko jedno konto - administratora.

POMOCY !
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Pomoże ktoś ?
mediolan

Post autor: mediolan »

nie wiem jak jest w win 7 ale na xp mozesz sobie zrobic z 10 kont administratora ale to glowne  i tak bd ukryte :D w xp jak musialem juz koniecznie cos zrobic na koncie ADMINISTRATORA tego glownego konta nie do ruszenia to wlaczalem tryb awaryjny i tam jest administrator glowny bo inaczej go znalesc nie umialem xD i robilem co potrzebowalem na awaryjnym nie wiem czy tobie tez to pomoze ale warto sprobowac :P
Obrazek Obrazek
interbig

Post autor: interbig »

czyżby Inter podczas kampusu w Krakowie załatwił sobie dodatkowego sponsora:)? Oknoplast jakoś na swojej stronie się nie chwali ale zastanawia mnie co robi tam ta reklama:

Obrazek
Obrazek
Serpente

Post autor: Serpente »

Widzę szybkie działanie moderatorów, to mi się podoba ! ;)

Down: ?  :P
Ostatnio zmieniony 4 sty 2012, 14:53 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
interbig

Post autor: interbig »

Nerazzurro_ pisze: Widzę szybkie działanie moderatorów, to mi się podoba ! ;)
Nerrazurro, you're my man!
Obrazek
Erti

Post autor: Erti »

Ja mam pytanie. Ta strona Stadion Biało-Czerwonych, to będzie strona, którego stadionu budowanego? Bo rozpoznać nie mogę...
http://stadionbialoczerwonych.pl/

PS: Fajny podpis interbig, chyba skopiuję ;)
Serpente

http://fcinter.pl/news/14787-marca-trzy ... e-samuelem

Dysponuje ktoś zdjęciem takim samym jak podanym przeze mnie newsie? Tylko wiadomo, trochę większe :P
Obrazek
Baszczu

Post autor: Baszczu »

Nerazzurro_ pisze: http://fcinter.pl/news/14787-marca-trzy ... e-samuelem

Dysponuje ktoś zdjęciem takim samym jak podanym przeze mnie newsie? Tylko wiadomo, trochę większe :P
http://operachic.typepad.com/.a/6a00d83 ... 970b-400wi - większego nie znalazłem :)
slawkomir11
Kontakt:

Post autor: slawkomir11 »

niezła fotka
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Mam pytanko co do bycia sędzią piłkarskim. Czy ktoś kiedyś próbował albo obecnie dorabia jako sędzia? Jak to jest? Gdzie należy przejść kurs? Ile to kosztuje? No i czy macie jakieś nieprzyjemne przygody z tym związane?
krystianeczek

Post autor: krystianeczek »

Kolega jest i ja też chyba spróbuję.  Nie wiem jak to jest dokładnie ale u mnie w najbliższym podokręgu takie szkolenia są raz na jakiś czas. Kasy się za to nie płaci dużo, a w weekend można sporo zarobić sędziując np 3 mecze. Sędzia to osoba niezbyt lubiana powszechnie, ale z tego co wiem to na wyzwiskach po meczu na tym się kończy.
fudalik1995

Post autor: fudalik1995 »

Wydaje mi się że kurs kosztuje 120 zł i masz 2 próby ;d
Mój kumpel jest sędzią koszykówki jeździ na mecze co tydzień i zgarnia kasę za mecz i dojazd chyba ale jak jest ich 3 to na bełte sie złoża i wychodzi i jeszcze taniej.Meczu nie sędziujesz u siebie to kto Cie znajdzie ;) Chyba że po meczu Cie beda do auta gonic haha.
Obrazek
Serpente

Dzięki Baszczu ;D
Obrazek
KoRNeL

Post autor: KoRNeL »

Panowie mam pytanie : czy ktoś zapisujący się na prawo jazdy ma prawo do wyboru z kim chce wyjeździć swoje godziny do egzaminu ? bo koleżanka ma problem chce zmienić instruktora bo jej nic nie uczy tylko "bajeruje ją " i miłe panie w biurze nie chcą jej zmienić tego instruktora na drugiego chodź ten drugi ma wolne terminy . czy one mogą odmówić w ogóle ? z góry dzięki za pomoc :)
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Kermitt

Post autor: Kermitt »

No odpowiem Ci że musiała trafić do bardzo dziwnej firmy. Oczywiście że ma takie prawo, może też zrezygnować z kursu i zapłacić za wyjeżdżone godziny. Z tego co ja wiem po sobie, w firmie w której ja uczyłem się jeździć wszystko załatwiałem z człowiekiem który się tym zajmował i sam uczył. Nie było żadnych sekretarek, jeździł on i jego brat i wszystko można było spokojnie ustalić.
KoRNeL

trochę to dziwna łukowska firma , że tak powiem ;D a jest to gdzieś zapisane w jakimś paragrafie albo cuś takiego ?
Kermitt

Oj, niestety nie znam się na tych wszystkich paragrafach, więc może znajdzie się ktoś inny kto Ci będzie mógł pomóc. Ale mam dla Was propozycje, niech Twoja koleżanka spróbuje - może troszeczkę zalecieć szantażem - postawić sprawę w ten sposób że jeżeli nie zostanie zmieniony jej instruktor to zrezygnuje z kursu. Wydaje mi się że to ostatnia z możliwości, bo rozumiem że grzecznie poprosić już próbowała :P ?
KoRNeL

Próbowała oczywiście a dziś po południu ja się przejde tam i załatwie tą sprawe amma nadzieje
Kermitt

Napisz jak się sprawa rozwiązała bo aż sam jestem ciekawy ;)
Michal_fci

Post autor: Michal_fci »

oni maja obowiazek zmienic Ci instruktora jesli jest takie twoje zyczenie. Oczywiscie jesli maja innego ;) Ja sie uczylem gdzie gosciu byl sam i wszystko bylo ladnie pieknie.  Ale to jest ich obowiazek i mozesz smialo robic awanture bo to nie oni decyduja kto, kiedy i o ktorej jezdzi z toba bo to oni maja dopasowac sie do twoich terminow.
Gdy­byś kiedyś we śnie poczuła, że oczy mo­je już nie pat­rzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał.
KoRNeL

A więc załatwiłem dziś tą sprawę :
poszedłem od razu do właściciela i nim pogadałem z 15 min a facetka z biura dostała od niego ładną wiązankę i przeprosiła mnie ale ja nie przyjąłem tych przeprosin bo to mnie nie powinna przeprosić ...
The end :D
interfann

Post autor: interfann »

Cześć chłopaki, interesuje mnie jedna rzecz. Może ktoś z Was brał w testach w celu podjęcia służby w Państwowej Straży Pożarnej i może mi powiedziec jak to wszystko przebiega http://www.straz.pl/home/praca-i-sluzba ... cje-ogolne znalazłem coś takiego lecz to tylko suche info. pozdr
Ucz się tak jakbyś miał żyć wiecznie,
Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro.
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

interfann pisze: Cześć chłopaki, interesuje mnie jedna rzecz. Może ktoś z Was brał w testach w celu podjęcia służby w Państwowej Straży Pożarnej i może mi powiedziec jak to wszystko przebiega http://www.straz.pl/home/praca-i-sluzba ... cje-ogolne znalazłem coś takiego lecz to tylko suche info. pozdr
Ja mam ziomka co pracuje w PSP. Powiem jedno. Znajmości. Jak chcesz mogę się zapytać jak to się wszystko przedstawia od kuchni.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Dominho

Post autor: Dominho »

Wczoraj włączając komputer wyświetlił mi się komunikat
"CMOS checksum error - Defaults loaded"
Mogę ominąć ten błąd przyciskając F1, ale wtedy muszę od nowa ustawiać datę i godzinę (innych błędów nie zauważyłem).
Wie ktoś może o co chodzi i jak naprawić ten problem? Szczerze powiem, że nie jestem wielkim znawcą komputerów.
Z góry dzięki :)
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Wymien baterie na plycie glownej
ODPOWIEDZ