Tabela:
M BZ:BS PKT
1. Fanatycy Interu 2 24:10 6pkt
2. Orły Zanettiego 2 18:12 3pkt
3. Farciarze 0 0:0 0pkt
4. Team 14 0 0:0 0pkt
5. Team 17 2 11:31 0pkt

nie bardzo rozumie dlaczego tak nagle zmieniane sa daty najpierw 28 teraz nagle do dzis(tzn wiem bo nikt nie gra ale co z druzynami które chca a nie mogą bo nikt sie nie oddzywa).... a co ma zrobic "Team12: Kiełben, djgbaa, dudu" jak nikt sie nie oddzywa na nasze posty i nawolywania a chcemy grac ....MiRas. pisze:
NAJWAŻNIEJSZE:
Mecze w grupie rozgrywane mają być do dnia 28.01.2011 roku, jeśli drużyny nie zdążą dostają z automatu 0 pktów.

Skoro wierzysz, że w 4 dni zostaną rozegrane 25 spotkań (a od tygodnia ledwo się ludzie się zebrali do rozegrania 15 meczy) to gratuluję optymizmu... Jak ktoś chce to niech gra, ale bądźmy realistami, z takim zapałem z jakim się spotkaliśmy to ciężko będzie osiągnąć nawet 30 meczy, by turniej miał jakikolwiek sens.dudu pisze:nie bardzo rozumie dlaczego tak nagle zmieniane sa daty najpierw 28 teraz nagle do dzis(tzn wiem bo nikt nie gra ale co z druzynami które chca a nie mogą bo nikt sie nie oddzywa).... a co ma zrobic "Team12: Kiełben, djgbaa, dudu" jak nikt sie nie oddzywa na nasze posty i nawolywania a chcemy grac ....MiRas. pisze:
NAJWAŻNIEJSZE:
Mecze w grupie rozgrywane mają być do dnia 28.01.2011 roku, jeśli drużyny nie zdążą dostają z automatu 0 pktów.

Mecze ćwierćfinałowe można rozgrywać teoretycznie od soboty. Więc myslę, że do środy wszyscy się uporają...interfann pisze: apeluje o rozpoczecie meczow cwiercfinalowych od poniedzialku![]()
To jest nasz team ;PP A co ;>FCI_Knighter pisze: Co to jest za team AK-47?:D

Z wami zamkniętymi oczami i na lagach damy sobie radęFCI_Knighter pisze: Haha a nic;p zastanawiałem sie kto następny pod nóz pojdzie:D
Bedziecie grac czy od razu dajecie Walkowera?;p

Ja próbowałem ugadać się z dudu na GG, ale niestety nic z tego nie wyszło. Napisałem konkretny termin, lecz odpowiedzi brak.Kiełben pisze: jedna wielka paranoja , nie mogę tego inaczej nazwać.
team 12 , czyli ja , djqbaa i dudu , chcieliśmy grać , posty na forum , pisanie na gg , na SB wszystko było.
Nikt nie chciał zagrać i mamy przez to 4 miejsce w grupie?
no zajebiście...