Cieszę się, że zarówno pojedyncze osoby, jak i całe FDP coś na wrzesień planują.
W grupie zawsze raźniej, a jeśli jest ktoś kto zna choć trochę miasto, w szczególności chodzi tutaj o noclegi to duży atut.
Ja chciałbym podobnie jak 88mj. Oprócz meczu spędzić ok 2-3 dni w mieście, by na spokojnie sobie pochodzić, bez zbędnego biegu i dokładnie wszystko zwiedzić.
Poza tym jadąc wcześniej zakładając, że mecz będzie w niedzielę można bilety przykładowo kupić w piątek, bo przedsprzedaż pewnie rusza odpowiednio wcześnie.
Co do przeciwnika nie mam wymagań. Chciałbym mecz z Ceseną, bo również w pewnym stopniu sympatyzuję z tym zespołem. Wszystko jednak zależy od Lega Calcio jaki ustali terminarz.
Pierwszy wyjazd na Giuseppe Meazzy :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odp: Pierwszy wyjazd na Giuseppe Meazzy :)
trzeba trzeba . ekipa cała o nieb lepiej niz samemu 

FORZA INTER !!!
-
- Kontakt:
Cessena ?? troche kijowy rywal ;p jak na pierwszy mecz;pLamatico pisze: Cieszę się, że zarówno pojedyncze osoby, jak i całe FDP coś na wrzesień planują.
W grupie zawsze raźniej, a jeśli jest ktoś kto zna choć trochę miasto, w szczególności chodzi tutaj o noclegi to duży atut.
Ja chciałbym podobnie jak 88mj. Oprócz meczu spędzić ok 2-3 dni w mieście, by na spokojnie sobie pochodzić, bez zbędnego biegu i dokładnie wszystko zwiedzić.
Poza tym jadąc wcześniej zakładając, że mecz będzie w niedzielę można bilety przykładowo kupić w piątek, bo przedsprzedaż pewnie rusza odpowiednio wcześnie.
Co do przeciwnika nie mam wymagań. Chciałbym mecz z Ceseną, bo również w pewnym stopniu sympatyzuję z tym zespołem. Wszystko jednak zależy od Lega Calcio jaki ustali terminarz.
FORZA INTER !!!
-
- Kontakt:
Gdyby to była siatkówka to można szukać lepszych rywali, ale tutaj zawsze będzie 90 minut. Najważniejsze by zobaczyć naszych chłopaków w akcji. Gdyby Cesena utrzymała obecny skład i lekko się wzmocniła to będzie w górnej części tabeli w przyszłym sezonieLubuszanin pisze: Cessena ?? troche kijowy rywal ;p jak na pierwszy mecz;p

-
- Kontakt:
Akurat nie to było powodem. W odpowiedzi na moją reklamację otrzymałem informację, że było to spowodowane usterką techniczną w samolocie.Messie pisze: te opoznienie było spowodowane wybuchem wulkanu na Islandii, mysle ze zewzgledu iz troche w tej rundzie przyspalismy z wyjazdami na jakis /wrzesien/pazdziernik cos wykombinujemy:)
-
- Kontakt:
to dziwne bo w mediach trąbili o wulkanie, ja juz kilka krotnie tam latałem do Mediolanu i nawet jak byla usterka to sie czekalo max 2h a nie 10h, ale coz, szkoda, napewno pojedziemy tak by nie bylo problemu z wejsciem lub kupnem biletow:)
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
-
A ja wróciłem z Mediolanu w poniedziałek był to mój pierwszy wyjazd:)Byłem na meczu Inter - Catania. Mecz wygrany.Kibiców około 60tys.bilety bez problemu można było kupić w kasach.Oczywiście na Curva Nord wykupione były.bilet na drugi poziom 20 euro, kobiety 17euro sektor czerwony ,blisko młyna kibiców.Nie ma co więcej pisać po prostu zajebiście było
:P
Ekipa meczowa liczyła 7 osób w tym 3 dziewczyny
http://imageshack.us/photo/my-images/825/21234949.jpg/

Ekipa meczowa liczyła 7 osób w tym 3 dziewczyny
http://imageshack.us/photo/my-images/825/21234949.jpg/
Ostatnio zmieniony 25 maja 2011, 11:08 przez R.Baggio, łącznie zmieniany 1 raz.