Wasze bramki z PES i FIFA
-
Re: Wasze bramki z PES i FIFA
W Ultimate team niema problemu z pokazaniem swojego skladu, ale z sezonow to nawet nie probowalem...bo nie gram
tylko w UT

1. Zawodnicy podają dokladnie tam gdzie chcesz jesli masz ustawione na maxa wspomaganie podań, dla bardziej profesjonalnych graczy, zmniejszasz wspomaganie lub wylączasz, to jest dopiero jazda jak musisz sam kierowac dokladnie kierunek podania i siłe aby doszło dokladnie, można robić wtedy takie akcje ze głowa małahQ pisze:Jak można grać w PES'a. To jest kompletnie nie grywalne, zawodnicy podają gdzie chcą. Obrońcy i bramkarze to jakaś komedia, nie masz w ogóle żadnej kontroli nad ich ruchami. Dodając do tego jeszcze te powolne i drewniane animacje przy kontakcie dwóch zawodników to zastanawiam się czy się śmiać czy płakać. Co roku ściągam z PSS demo FIFY i PES'a dla porównania, od 2010 roku wygrywa FIFA. PES stoi w miejscu. W PES'a 10 na PC grałem godzinami, aż do momentu, aż zobaczyłem filmiki na YT z konsolową FIFĄ. Jedyne co mnie przyciągało do PES'a to tylko Liga Mistrzów. Tak to wszystko w FIFIE jest dla mnie o niebo lepsze od gry KONAMI. Aczkolwiek, każdy ma swój gust i dobrze, że są dwie różne gry, aby każdy był zadowolony.
P.S. Da się zrobić screenshota na PS3? Też chciałbym się pochwalić swoim składem
2. Nie masz kontroli nad obrońcami i bramkarzem?

Poza tym, FIFA to łatwa arcadówka w której wszystko jest proste, powylaczaj wszystkie wspomagania w PESIE i naucz sie grać w ten sposob, to zobaczysz co to jest prawdziwy symulator pilki noznej.
Do tego dochodzą swietne twarze w PESIE a juz mowienie ze w PESIE nie ma licencji to jakis zart, jest od groma patchy ktore wychodzą zaraz po premierze gry, osobiscie moge polecić kilka świetnych
PES > FIFA
-
W Fifie masz to samo. Tez mozesz powylaczac wszystkie wspomagacze. Wtedy to jest jazda bez trzymanki.
Nie zebym chcial kogos obrazic. Ale coutinho24 jestes strasznym hejterem. Kochasz PESa? Ok ale pamietaj ze inni wolą co innego...i to zdecydowana wiekszosc.
Nie zebym chcial kogos obrazic. Ale coutinho24 jestes strasznym hejterem. Kochasz PESa? Ok ale pamietaj ze inni wolą co innego...i to zdecydowana wiekszosc.
Ja jestem hejterem? ja tylko odpowiedzialem na te argumenty, ktore nie są prawdą:claudio86 pisze:W Fifie masz to samo. Tez mozesz powylaczac wszystkie wspomagacze. Wtedy to jest jazda bez trzymanki.
Jak można grać w PES'a. To jest kompletnie nie grywalne, zawodnicy podają gdzie chcą. Obrońcy i bramkarze to jakaś komedia, nie masz w ogóle żadnej kontroli nad ich ruchami. Dodając do tego jeszcze te powolne i drewniane animacje przy kontakcie dwóch zawodników to zastanawiam się czy się śmiać czy płakać.

Wyjasnilem w punktach dlaczego to nie jest prawdą

-
- Kontakt:
Mówisz o konsolach .. bo jeśli ktoś nie ma konsoli to na PC króluje właśnie PES. Żadnej kontroli ? na tym polega poziom trudności obu gier... Fifa to gra arcadowa a PES to prawdziwa symulacja, jest odpowiednie tempo, gra sie toczy szybko. Żeby nie było mówię wyłącznie o wersji na peceta bo na konsoli nie gralem .hQ pisze:Jak można grać w PES'a. To jest kompletnie nie grywalne, zawodnicy podają gdzie chcą. Obrońcy i bramkarze to jakaś komedia, nie masz w ogóle żadnej kontroli nad ich ruchami. Dodając do tego jeszcze te powolne i drewniane animacje przy kontakcie dwóch zawodników to zastanawiam się czy się śmiać czy płakać. Co roku ściągam z PSS demo FIFY i PES'a dla porównania, od 2010 roku wygrywa FIFA. PES stoi w miejscu. W PES'a 10 na PC grałem godzinami, aż do momentu, aż zobaczyłem filmiki na YT z konsolową FIFĄ. Jedyne co mnie przyciągało do PES'a to tylko Liga Mistrzów. Tak to wszystko w FIFIE jest dla mnie o niebo lepsze od gry KONAMI. Aczkolwiek, każdy ma swój gust i dobrze, że są dwie różne gry, aby każdy był zadowolony.
Ogarnij się chłopie... teraz sie powtórze... jeśli chodzi o konsole fifa jesli chodzi o peceta to pes. Ci co graja na konsolach wola fife ci co graja na pecetach wola pesa. To jest krotka pilka, wiec skoncz z textami typu '' zdecydowana wiekszosc ''claudio86 pisze: Nie zebym chcial kogos obrazic. Ale coutinho24 jestes strasznym hejterem. Kochasz PESa? Ok ale pamietaj ze inni wolą co innego...i to zdecydowana wiekszosc.
-
Ja tam gram na pececie, wolę fifa i nic komu do tego... A przepychanie się która to gra jest lepsza jest żałosne, bardziej Ci się podoba ta, to graj w nią a nie wychwalaj ją, bo po co?NeraZ pisze: Ogarnij się chłopie... teraz sie powtórze... jeśli chodzi o konsole fifa jesli chodzi o peceta to pes. Ci co graja na konsolach wola fife ci co graja na pecetach wola pesa. To jest krotka pilka, wiec skoncz z textami typu '' zdecydowana wiekszosc ''
-
A ja gram w to i w to... ale Wy urwa macie problemy...Kubuś:) pisze:Ja tam gram na pececie, wolę fifa i nic komu do tego... A przepychanie się która to gra jest lepsza jest żałosne, bardziej Ci się podoba ta, to graj w nią a nie wychwalaj ją, bo po co?NeraZ pisze: Ogarnij się chłopie... teraz sie powtórze... jeśli chodzi o konsole fifa jesli chodzi o peceta to pes. Ci co graja na konsolach wola fife ci co graja na pecetach wola pesa. To jest krotka pilka, wiec skoncz z textami typu '' zdecydowana wiekszosc ''
-
Tez gram na pc w fife ;p . Od małego grałem w pes'a ,a teraz tylko fifa. Głównie ze względu na granie przez internet i za genialny tryb ultimate team.Kubuś:) pisze:Ja tam gram na pececie, wolę fifa i nic komu do tego... A przepychanie się która to gra jest lepsza jest żałosne, bardziej Ci się podoba ta, to graj w nią a nie wychwalaj ją, bo po co?NeraZ pisze: Ogarnij się chłopie... teraz sie powtórze... jeśli chodzi o konsole fifa jesli chodzi o peceta to pes. Ci co graja na konsolach wola fife ci co graja na pecetach wola pesa. To jest krotka pilka, wiec skoncz z textami typu '' zdecydowana wiekszosc ''
Pozdr.
-
ale kolega NeraZ wie lepiej 
Poza tym zobacz sobie wyniki sprzedaży obydwu gier. Bo piszesz o czyms o czym nie masz pojęcia
Ja swoje slowa mam podparte argumentami, a Ty? Przypuszcenia?
Nawet pod wzgledem sprzedazy przez ostatnie pare miesiecy w UK Fifa13 nie schodzila z 1 miejsca.
Wiec tak. Zdecydowana wiekszosc woli fife, nastepnym razem jak bedziesz chcial kogos "ogarnąć" najpierw sie doinformuj
Fifa i PES to swietne gry, ale jednak wiekszej ilosci osob przypadl do gustu produkt EA ktory mimo wszystko nie jest bez wad, a w trybie sieciowym(UT) czasami robia sobie jaja z ludzi. Naprawde strasznie niedopracowany produkt jesli chodzi o tryby sieciowe. Musieliby cos z tymi serwerami zrobic.

Poza tym zobacz sobie wyniki sprzedaży obydwu gier. Bo piszesz o czyms o czym nie masz pojęcia

Nawet pod wzgledem sprzedazy przez ostatnie pare miesiecy w UK Fifa13 nie schodzila z 1 miejsca.
Wiec tak. Zdecydowana wiekszosc woli fife, nastepnym razem jak bedziesz chcial kogos "ogarnąć" najpierw sie doinformuj

Fifa i PES to swietne gry, ale jednak wiekszej ilosci osob przypadl do gustu produkt EA ktory mimo wszystko nie jest bez wad, a w trybie sieciowym(UT) czasami robia sobie jaja z ludzi. Naprawde strasznie niedopracowany produkt jesli chodzi o tryby sieciowe. Musieliby cos z tymi serwerami zrobic.
claudio86 pisze:ale kolega NeraZ wie lepiej
Hehe, a wziales pod uwage to ze EA są duuuuuzo bogatsi i mają milion razy lepszą promocje gry niz ci z konami?

Kazdy dzieciak kupi FIFE bo to arcade i jest Messi na okladce :PP
Mi sie nie podoba taka nienaturalna predkosc gry, nienaturalnie robią zwody i w ogole wszystko, wszystko tak szybciutko, tam mozna zrobic 10 trickow pod rząd i strzelic bramke, ale w PESIE jest to juz duzo bardziej skomplikowane, trzeba byc pro

-
Skoncz z tym "pro"
Gralem w PESa i troche nienaturalnie ta gra jak dla mnie wyglada, mialem swoje "schematy" na strzelanie goli. W PESie tez mozna zrobic "10 trickow pod rząd i strzelic bramke" chyba ze sie nie potrafi 
Ja mialem ta mozliwosc grania w jedna i druga gre i kupilem fife. Zmuszalem sie zeby kupic PESa(2 lata nie gralem ani w fife ani w pesa jedynie demko bo mnie nudzily ale w tym roku postanowilem kupic i z kumplem czasami do piwka sobie pogramy) kuszacy tryb Champions League, ale nic a nic mnie ta gra nie wciaga..no nie podoba mi sie.
Ty uwazasz ze PES jest lepszy(ma swoje zalety nie zaprzeczam), ja ze Fifa i niech tak bedzie
Wazne ze sa 2 gry ktore na siebie naciskaja bo tak to juz wogole mielibysmy odgrzewane kotlety.

Ja mialem ta mozliwosc grania w jedna i druga gre i kupilem fife. Zmuszalem sie zeby kupic PESa(2 lata nie gralem ani w fife ani w pesa jedynie demko bo mnie nudzily ale w tym roku postanowilem kupic i z kumplem czasami do piwka sobie pogramy) kuszacy tryb Champions League, ale nic a nic mnie ta gra nie wciaga..no nie podoba mi sie.
Ty uwazasz ze PES jest lepszy(ma swoje zalety nie zaprzeczam), ja ze Fifa i niech tak bedzie

-
- Kontakt:
to się teraz uśmiałem, koleżko kogo obchodzi sprzedaż skoro ''miliony'' ludzi i tak ściągnie pirata z sieciclaudio86 pisze:ale kolega NeraZ wie lepiej
Wiec tak. Zdecydowana wiekszosc woli fife, nastepnym razem jak bedziesz chcial kogos "ogarnąć" najpierw sie doinformuj![]()

pamiętaj, że nie mówie o konsolowcach... fife na pc kupia dzieci ze względu na lepsza promocję, licencje i lepsza grafike

-
Usmiales sie? Ze swojego braku wiedzy?
Nie kieruj sie przypuszczeniami, a faktami. A fakty sa takie iz miażdzaca jest przewaga sprzedanych egzemplarzy Fify13 na wszystkie platformy w porownaniu do PESa2013. Wiec mysle ze moje slowa o "zdecydowanej wiekszosc" nie sa zabawne..predzej twoje komentarze ktore nie ukazuja jakichkolwiek dowodow iz masz racje.
Z mojej strony to wszystko. Niestety zrobil sie maly OT.

-
No mi się wydawało, że na tym to polega, ale co ja tam wiem...NeraZ pisze: ze wszyscy kupuja to znaczy ze lepsze ????
-
Jak dla mnie zdecydowanie produkt Konami. Żadna gra piłkarska nie oddaje takiego realizmu jak PES 2013. Każdy jednak gra w to co lubi. O gustach się nie dyskutuje;)
-
- Kontakt:
Hehe jaka zadyma
Wyluzujcie, każdy gra w co chce i co lubi. Ja ostatnio nie gram ani w FIFĘ ani w PESa
Pocinam w Need For Speed Carbon, ściągnąłem z internetu kilka starszych samochodów (Ferrari F40, Lamborghini Diablo, Ferrari F50) i jazda 8-)

Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Zrob chociaz 3-4 tricki i strzel gola, grając na wysokim poziomie lub z kimś, nagraj to, czekamclaudio86 pisze:Skoncz z tym "pro"Gralem w PESa i troche nienaturalnie ta gra jak dla mnie wyglada, mialem swoje "schematy" na strzelanie goli. W PESie tez mozna zrobic "10 trickow pod rząd i strzelic bramke" chyba ze sie nie potrafi
Ty uwazasz ze PES jest lepszy(ma swoje zalety nie zaprzeczam), ja ze Fifa i niech tak bedzieWazne ze sa 2 gry ktore na siebie naciskaja bo tak to juz wogole mielibysmy odgrzewane kotlety.

claudio86 pisze:Usmiales sie? Ze swojego braku wiedzy?Nie kieruj sie przypuszczeniami, a faktami. A fakty sa takie iz miażdzaca jest przewaga sprzedanych egzemplarzy Fify13 na wszystkie platformy w porownaniu do PESa2013. Wiec mysle ze moje slowa o "zdecydowanej wiekszosc" nie sa zabawne..predzej twoje komentarze ktore nie ukazuja jakichkolwiek dowodow iz masz racje.
Bo FIFKA to arcade dla dzieci, jest reklamowana na wielka skale i kazdy dzieciak chce zeby mama mu kupila, a jak ktos chce pograc w symulator to bierze PESA

-
- Kontakt:
Kazdy dzieciak kupi FIFE bo to arcade i jest Messi na okladce - człowieku nie kompromituj się
PES ma Ronaldo, wcześniej też miał Messiego i co z tego? FIFA pod względem sprzedaży od 2010 klepie PES'a i temu nie można zaprzeczyć.
Co do Twoich punktów:
Ad1. w FIFIE masz to samo, więc nie masz się czym chwalić.
Ad2. Nie mam kontroli nad obroną, bo zmieniają mi się w ogóle nie na tych co chcę. Nie wiem, może alfabetycznie się zmieniają
. Nie mówię, że nie mam kontroli nad bramkarzem (?), tylko on prostą piłkę w środek bramki zamiast złapać, odbija jak siatkarz i wystawia nadbiegającemu przeciwnikowi.
Ad3. W FIFIE wszystko jest proste? Aha, szkoda, że moi znajomi grający w PES'a grają ze mną na równi z równym, a jak gramy w FIFĘ to nie mam sobie równych, bo PESowcy nie umieją się przestawić na wyższy poziom FIFY pod względem 'ciężkości' operowania, że tak powiem.
Ad4. Świetne twarze, łoł super argument. Szkoda, że w kadrze Polski gra Braszczykowski, Roger jest biały, a Rooney wygląda jak kosmita. Jedne twarze są lepsze, inne gorsze. Poza tym, ja jako klient wymagam licencji, a nie że mam ściągać sobie jeszcze jakieś patche.

Co do Twoich punktów:
Ad2. Nie mam kontroli nad obroną, bo zmieniają mi się w ogóle nie na tych co chcę. Nie wiem, może alfabetycznie się zmieniają

Ad3. W FIFIE wszystko jest proste? Aha, szkoda, że moi znajomi grający w PES'a grają ze mną na równi z równym, a jak gramy w FIFĘ to nie mam sobie równych, bo PESowcy nie umieją się przestawić na wyższy poziom FIFY pod względem 'ciężkości' operowania, że tak powiem.
Ad4. Świetne twarze, łoł super argument. Szkoda, że w kadrze Polski gra Braszczykowski, Roger jest biały, a Rooney wygląda jak kosmita. Jedne twarze są lepsze, inne gorsze. Poza tym, ja jako klient wymagam licencji, a nie że mam ściągać sobie jeszcze jakieś patche.
-
Ta dyskusja nie ma sensu. Są osoby faworyzujące Fifę i Pesa. Tego nikt nie zmieni. Ja też jestem z tych co wolą Pesa co nie zmienia faktów, że i w Pesie i w Fifie każdy znajdzie jakieś plusy i minusy. Więc sprzeczanie się czy lepsza Fifa czy Pes nie ma najmniejszego znaczenia. O gustach się nie dyskutuje 

AD1 Jak juz mowilem EA to o wiele wieksza firma od KONAMI, mają duzo wiekszą promocje, na calym swiecie w kazdej telewizji mozesz znalezc reklame FIFY o kazdej porze, to ze wiecej dzieciakow ja kupuje to nie znaczy ze gniecie PESA bo to jest dopiero smieszny argumenthQ pisze:Kazdy dzieciak kupi FIFE bo to arcade i jest Messi na okladce - człowieku nie kompromituj sięPES ma Ronaldo, wcześniej też miał Messiego i co z tego? FIFA pod względem sprzedaży od 2010 klepie PES'a i temu nie można zaprzeczyć.
Co do Twoich punktów:
Ad2. Nie mam kontroli nad obroną, bo zmieniają mi się w ogóle nie na tych co chcę. Nie wiem, może alfabetycznie się zmieniają. Nie mówię, że nie mam kontroli nad bramkarzem (?), tylko on prostą piłkę w środek bramki zamiast złapać, odbija jak siatkarz i wystawia nadbiegającemu przeciwnikowi.
Ad2 jakoś ja mam kontrole nad obrońcami, a jak jeszcze ci mało to wylącz automatyczną zmiane i bedziesz sam sobie zmienial w 100%, bramkarz moim zdaniem gra dobrze, czasem wybije do przodu, czasem za bramke, czasem nad, czasem rzuci sie wykopie, jest wiele opcji , tak jak w prawdziwych meczach, zalezy tez czy dostanie bombe w ręce czy nie, ale jak skila ma wiekszego to i te mocniejsze potrafi lapać
Ad3 Dalbym ci lekcje ale mam pirata

AS4 tak jest to argument, mi sie podoba jak zawodnicy sa bardzo podobni, wymieniles jakiegos rogera i co z tego? to sprawia ze twarze w PESIE nie są lepsze?

-
- Kontakt:
No mam manualną zmianę zawodników, bo przy automacie to już w ogóle jaja są
Z tym, że zamiast zmienić mi na zawodnika, który jest najbliżej przeciwnika to zmienia mi się na gościa goniącego zawodnika, który nie ma szans go dogonić. Poza tym. Dziwisz się, że ludzie wolą FIFĘ? Kto chce kupować grę z London FC lub Merseyside czy jakoś tak
W ogóle jeśli dla Ciebie lepszość twarzy jest głównym powodem wyboru gry to pozdrawiam.

-
- Kontakt:
Ahhh czasy pieknego dziecinstwa, gdy sie klocilo, ktora gra jest lepsza mi sie przez was przypomnialy:P
Ad rem
Rok temu kupilem Fifee, pogralem miesiac, znudzila mi sie rozrgrywka samemu i online. W tym roku mam Pesa, juz powoli odczuwam symptomy znudzenia. Na zadna z tych gier wydanych pieniedzy nie zaluje, sa dobre, prezentuja ciekawy poziom i sprawiaja przyjemnosc kupujacemu. To, ktory styl gry ktos woli to juz kwestia wtorna.
Wy naprawde macie czas grac w obie gry naraz? Ech starosc sie zaczyna
"Kto chce kupować grę z London FC lub Merseyside czy jakoś tak" <--- ja pamietam ISS 98 na ktore sie do mnie do domu polowa podworka zlatywala, tam bylo moze 50 reprezentacji z pilkarzami jak romedio (Romario) i katowalismy te gre po kilkanascie godziny, ile razy to do domu mojego w nocy rodzice, ktoregos kumpla przychodzili, by go wreszcie wyciagnac:P Jak gra jest dobra, to moze byc i 10 zespolow i tak bedziesz sie swietnie bawic, jak jest slaba, to nawet licencja na tysiac nie pomoze (nie jest to zarzut wobec zadnej z gier)
Pozdrawiam i zycze wam wielu bramek, czy to w Pesie, czy Fifie.
Ad rem
Rok temu kupilem Fifee, pogralem miesiac, znudzila mi sie rozrgrywka samemu i online. W tym roku mam Pesa, juz powoli odczuwam symptomy znudzenia. Na zadna z tych gier wydanych pieniedzy nie zaluje, sa dobre, prezentuja ciekawy poziom i sprawiaja przyjemnosc kupujacemu. To, ktory styl gry ktos woli to juz kwestia wtorna.
"Kto chce kupować grę z London FC lub Merseyside czy jakoś tak" <--- ja pamietam ISS 98 na ktore sie do mnie do domu polowa podworka zlatywala, tam bylo moze 50 reprezentacji z pilkarzami jak romedio (Romario) i katowalismy te gre po kilkanascie godziny, ile razy to do domu mojego w nocy rodzice, ktoregos kumpla przychodzili, by go wreszcie wyciagnac:P Jak gra jest dobra, to moze byc i 10 zespolow i tak bedziesz sie swietnie bawic, jak jest slaba, to nawet licencja na tysiac nie pomoze (nie jest to zarzut wobec zadnej z gier)
-
Dokładnie pamiętam czasy ISS pro Evolution na pierwszego PSXa, mimo schematów i błędów do dzisiaj zachowała swój urok i niepowtarzalny klimathbk pisze:Ahhh czasy pieknego dziecinstwa, gdy sie klocilo, ktora gra jest lepsza mi sie przez was przypomnialy:P
Ad rem

LOL, London FC, przeciez ci mowilem ze jest tyle patchy do wyboru ktore zainstaluje kazde dziecko, ze glowa mala, a z ta zmianą to ja nie wiem, cos chyba ty zle robisz. Nie powiedzialem ze lepszosc twarzy jest dla mnie wyznacznikiem lepszości gry, byl to jeden z argumentow, więc nie wymyślaj bzdurhQ pisze:No mam manualną zmianę zawodników, bo przy automacie to już w ogóle jaja sąZ tym, że zamiast zmienić mi na zawodnika, który jest najbliżej przeciwnika to zmienia mi się na gościa goniącego zawodnika, który nie ma szans go dogonić. Poza tym. Dziwisz się, że ludzie wolą FIFĘ? Kto chce kupować grę z London FC lub Merseyside czy jakoś tak
W ogóle jeśli dla Ciebie lepszość twarzy jest głównym powodem wyboru gry to pozdrawiam.
Popatrzcie na to - http://www.sadistic.pl/fifa13-vt162575.htm
Przeciez to co robi sie w tej grze to jakas fantastyka, zero realnosci, PES to prawdziwy symulator
Nawet jak on jakos edytowal swoją gre, to i tak fifa jest smieszna, takie nienaturalne tam wszystko
-
coutinho24 ale co Ci tak zalezy na tym by wszystkich przekonac na PESa ?
Swieta sa wyluzuj
Zamiast grac lepiej czas spedzic z rodzina
PS Nie pisz prosze Cie ze tylko dzieci kupuja Fife
bo strasznie sie mylisz
arkadowka symulator..a ch mnie to obchodzi wazne zeby byla frajda z gry i realizm i wlasnie w fifie wiele osob to dostrzega. Ty nie? To graj w PESa i sie ciesz z niego jak teraz bo to tez ciekawa gra. Alleluja

PS Nie pisz prosze Cie ze tylko dzieci kupuja Fife

-
Jak zawsze bylem za PES tak teraz nie da sie w to grac. Fifa poprostu rozniosla teraz PES ( mam fife 13 i PES 13 ). Choc mysllem ze nigdy fifa nie dojdzie do pesa to bardzo sie mylilem bo jest duza roznica miedzy nimi teraz wiec mysle teraz ze ciezko bd PESowi dojsc do fify bo przepasc jest wielka
-
- Kontakt:
coutinho, tym linkiem się skompromitowałeś troszkę. Gościu ma dostęp do kodu gry czy coś tam i zrobił sobie taki filmik
. Podobno za rok PES ma być na nowym silniku, jeśli będzie bardziej grywalny od FIFY to się przerzucę na twór KONAMI. Nie wiem jak inni, ale ja nie należę do tych, którzy grają w FIFĘ bo tak i już. Tylko po prostu co roku wybierają lepszą grę dla siebie. Z mojej strony koniec tematu, nikt nikogo nie przekona, ważne aby każdemu miło się grało w grę, którą sobie kupił lub ściągnął. Wesołych.

Wcale mi nie zalezy, tylko wyjasniam niektorym dlaczego sie mylą podając argumenty ktore wcale nie mają sensu, dlaczego tez sądzisz ze gram teraz w PESA? ostatnio gralem jakies 5 dni temu z kumplemclaudio86 pisze:coutinho24 ale co Ci tak zalezy na tym by wszystkich przekonac na PESa ?Swieta sa wyluzuj
Zamiast grac lepiej czas spedzic z rodzina
![]()
PS Nie pisz prosze Cie ze tylko dzieci kupuja Fifebo strasznie sie mylisz
arkadowka symulator..a ch mnie to obchodzi wazne zeby byla frajda z gry i realizm i wlasnie w fifie wiele osob to dostrzega. Ty nie? To graj w PESa i sie ciesz z niego jak teraz bo to tez ciekawa gra. Alleluja

Ja poprostu jak patrze na FIFE to widze sztucznosc i nie realność, to jak to wszystko wygląda i co sie dzieje w FIFIE jest poprostu czasem wręcz nie mozliwe, ja stawiam na to aby wszystko bylo jak najprawdziwsze, jedyne co FIFA ma lepsze to tylko fizyke, ale to zrozumiale bo w PESIE przestarzaly silnikhQ pisze:coutinho, tym linkiem się skompromitowałeś troszkę. Gościu ma dostęp do kodu gry czy coś tam i zrobił sobie taki filmik. Podobno za rok PES ma być na nowym silniku, jeśli będzie bardziej grywalny od FIFY to się przerzucę na twór KONAMI. Nie wiem jak inni, ale ja nie należę do tych, którzy grają w FIFĘ bo tak i już. Tylko po prostu co roku wybierają lepszą grę dla siebie. Z mojej strony koniec tematu, nikt nikogo nie przekona, ważne aby każdemu miło się grało w grę, którą sobie kupił lub ściągnął. Wesołych.
-
coutinho24 pisze:LOL, London FC, przeciez ci mowilem ze jest tyle patchy do wyboru ktore zainstaluje kazde dziecko, ze glowa mala, a z ta zmianą to ja nie wiem, cos chyba ty zle robisz. Nie powiedzialem ze lepszosc twarzy jest dla mnie wyznacznikiem lepszości gry, byl to jeden z argumentow, więc nie wymyślaj bzdurhQ pisze:No mam manualną zmianę zawodników, bo przy automacie to już w ogóle jaja sąZ tym, że zamiast zmienić mi na zawodnika, który jest najbliżej przeciwnika to zmienia mi się na gościa goniącego zawodnika, który nie ma szans go dogonić. Poza tym. Dziwisz się, że ludzie wolą FIFĘ? Kto chce kupować grę z London FC lub Merseyside czy jakoś tak
Popatrzcie na to - http://www.sadistic.pl/fifa13-vt162575.htm
Przeciez to co robi sie w tej grze to jakas fantastyka, zero realnosci, PES to prawdziwy symulator
Nawet jak on jakos edytowal swoją gre, to i tak fifa jest smieszna, takie nienaturalne tam wszystko
Chłopie, koleś sobie zrobił jaja i zmontował kilka "cieszynek".Btw świetnie to zrobił