Koszulki z promocji mBanku

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
Hanys

Re: Koszulki z promocji mBanku

Post autor: Hanys »

chyba nas w ch**a zrobili ... ale przynajmniej 60 zl dostaliśmy xd
coutinho24

Post autor: coutinho24 »

Spokojnie, moim zdaniem koszulki będą :)
webo123

Post autor: webo123 »

będą na pewno, jeśli wszystko zrobiliśmy poprawnie niebawem koszulki będziemy mieć;
podobną akcję mBank uruchomił także na inne kluby, nie wiem już skąd ale ktoś mi tak mówił czy gdzieś o tym czytałem:P Pozdrawiam
coutinho24

webo123 pisze:będą na pewno, jeśli wszystko zrobiliśmy poprawnie niebawem koszulki będziemy mieć;
podobną akcję mBank uruchomił także na inne kluby, nie wiem już skąd ale ktoś mi tak mówił czy gdzieś o tym czytałem:P Pozdrawiam
Taka akcja była na wszystkie największe europejskie kluby, naprawde wiele tego bylo, na kazdej Polskiej stronie najwuiększych klubów bylo info o tej promocji.
Szlachta25

Post autor: Szlachta25 »

ktos juz dostal koszulke ? chyba jakis przekret to byl
webo123

Szlachta25 pisze:ktos juz dostal koszulke ? chyba jakis przekret to byl
ja nie dostałem jeszcze, też się iuż niecierpliwię, ale wierzę, że jeszcze listonosz do mnie przyjdzie z koszulkami:)
coutinho24

Niech ktoś mi powie, czy wiecie kto z tej strony to ogarnia? jest ktoś z modów czy cos ktory to organizowal/umieszczal na stronie? bo zadnych konkretów :/
Darek

Post autor: Darek »

Z mbanku już do mnie dwa razy zdążyli zadzwonić z pytaniami różnego typu a koszulki jak nie było tak nie ma...
coutinho24

W ogóle:
8. Koszulka zostanie wysłana w ciągu 14 dni od zatwierdzenia przez system mBank prowizji na koncie Partnera. Aby otrzymać darmową koszulkę należy w terminie 120 dni od dnia złożenia wniosku na tym rachunku musi zostać zanotowane saldo dzienne w wysokości co najmniej 200zł. Na podpisanie umowy czekamy do końca kolejnego miesiąca następującego po miesiącu, w którym złożono wniosek.
Co to ma znaczyć?, przeciez koszulka miala byc gwarantowana, a jak się mialo wplacic 200zł na 24 godziny na konto, to tylko po to aby brac udzial w losowaniu innych nagród. WTF?
eKubaL
Kontakt:

Post autor: eKubaL »

coutinho24 pisze:Niech ktoś mi powie, czy wiecie kto z tej strony to ogarnia? jest ktoś z modów czy cos ktory to organizowal/umieszczal na stronie? bo zadnych konkretów :/
Coutinho24, FcInter.pl nie jest organizatorem akcji z koszulkami, nie jesteśmy partnerem o którym mowa w regulaminie. Nie my ustalaliśmy zasady i nie my odpowiadamy za wysyłkę nagród. Nie mogę Ci napisać dlaczego nie dostałeś i czy w ogóle dostaniesz koszulkę. Na stronie http://odbieramnagrode.pl/ masz zakładkę "kontakt". Próbowałeś może tam zapytać? Ile osób wzięło w ogóle udział w tej akcji?

Patrzyłem teraz na jedną ze stron Chelsea i widzę, że tam też narzekają, że się dodatkowy punkt w regulaminie pojawił. Musicie się chyba pogodzić z tym że koszulki zobaczycie wyłącznie w formacie jpg. Oczywiście jeśli ktoś chce to może próbować dojść swoich racji bezpośrednio z "organizatorem". Ja ze swojej strony już napisałem z prośbą o wytłumaczenie tej całej sytuacji. Jeśli dostanę odpowiedź, wrzucę info w tym wątku.
bobogol
Kontakt:

Post autor: bobogol »

Panowie, do kur** nędzy, dostaliście coś kiedyś za darmo?! Pewnie nie i to się nie zmieni.
Grupa Getin dostała za to za darmo komplecik Waszych danych, dostała za darmo też cenne statystyki swojego portfela klientów. Potraktujcie to tak jakbyście zrobili dobry uczynek, ktoś Was wydzwoni teraz na śmierć, zrobi miesięczny plan i będzie się cieszył premią przy piwku. Frajer not dead !

btw: jak Wam wyskakują bony na tysiąc złotych do biedronki przy ogarnianiu streamów do meczów to też podajecie adres korespondencyjny?
coutinho24

eKubaL pisze:
coutinho24 pisze:Niech ktoś mi powie, czy wiecie kto z tej strony to ogarnia? jest ktoś z modów czy cos ktory to organizowal/umieszczal na stronie? bo zadnych konkretów :/
Coutinho24, FcInter.pl nie jest organizatorem akcji z koszulkami, nie jesteśmy partnerem o którym mowa w regulaminie. Nie my ustalaliśmy zasady i nie my odpowiadamy za wysyłkę nagród. Nie mogę Ci napisać dlaczego nie dostałeś i czy w ogóle dostaniesz koszulkę. Na stronie http://odbieramnagrode.pl/ masz zakładkę "kontakt". Próbowałeś może tam zapytać? Ile osób wzięło w ogóle udział w tej akcji?

Patrzyłem teraz na jedną ze stron Chelsea i widzę, że tam też narzekają, że się dodatkowy punkt w regulaminie pojawił. Musicie się chyba pogodzić z tym że koszulki zobaczycie wyłącznie w formacie jpg. Oczywiście jeśli ktoś chce to może próbować dojść swoich racji bezpośrednio z "organizatorem". Ja ze swojej strony już napisałem z prośbą o wytłumaczenie tej całej sytuacji. Jeśli dostanę odpowiedź, wrzucę info w tym wątku.
Ale chyba coś z nimi ustalaliście skoro ich konkurs byl na waszej stronie, byl nawet w newsie...
bobogol pisze:Panowie, do kur** nędzy, dostaliście coś kiedyś za darmo?! Pewnie nie i to się nie zmieni.
Grupa Getin dostała za to za darmo komplecik Waszych danych, dostała za darmo też cenne statystyki swojego portfela klientów. Potraktujcie to tak jakbyście zrobili dobry uczynek, ktoś Was wydzwoni teraz na śmierć, zrobi miesięczny plan i będzie się cieszył premią przy piwku. Frajer not dead !

btw: jak Wam wyskakują bony na tysiąc złotych do biedronki przy ogarnianiu streamów do meczów to też podajecie adres korespondencyjny?
Nie rozpędzaj się tak, ja np dostalem 60zł zakladając to konto darmowe w mBanku :)
interfann

Post autor: interfann »

coutinho24 pisze:
eKubaL pisze:

Ale chyba coś z nimi ustalaliście skoro ich konkurs byl na waszej stronie, byl nawet w newsie...
No raczej strona Fcinter.pl działa jako strona informacyjna i raczej jak coś byłoby ustalone to w kontekście czysto informacyjnych.
Ucz się tak jakbyś miał żyć wiecznie,
Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro.
Michal_fci

Post autor: Michal_fci »

Coutinho teraz niech Ci redakcja kupi koszulke, bo dali takiego newsa... Dali informacje o promocji i tyle, co oni maja z tym wspolnego?
Hanys

Coutinho jak według Ciebie forum zrobiło Cie w konia to możesz zrezygnować z akcji a te 60 zl co dostałeś od Mbanku to tak choćbyś dostał od nas więc możesz je przesłać na konto FDP...
Darek

Dzisiaj rano maila dostałem od nich, pewnie większość z was też. Gość się tłumaczył że miał wyjazd prywatny bardzo ważny więc się opóźniło ale do końca tygodnia koszulki mają być u niego i zacznie się rozsyłanie. Cytuję fragment: "Zamówiłem 154 koszulki dla tych osób które wykonały wszystkie pkt.
regulaminu, a mowa o :

"8. Koszulka zostanie wysłana w ciągu 14 dni od zatwierdzenia przez
system mBank prowizji na koncie Partnera. Aby otrzymać darmową koszulkę
należy w terminie 120 dni od dnia złożenia wniosku na tym rachunku musi
zostać zanotowane saldo dzienne w wysokości co najmniej 200zł. Na
podpisanie umowy czekamy do końca kolejnego miesiąca następującego po
miesiącu, w którym złożono wniosek.""

Co jest zaprzeczeniem tego co gość napisał na pierwszej stronie tego tematu:

"Jeżeli złożyłeś wniosek dzisiaj to podpisz umowę i czekaj na 60zł od mbanku (15 kwietnia powinna być kaska)
22 kwietnia mamy raporty od mbanku i wtedy zamawiamy koszulki czyli ok. maja można się spodziewać t-shirtu. Jeżeli chcesz wziąć dodatkowo udział w losowaniu oryginalnej koszulki Interu lub innych rzeczy musisz na to konto wpłacić 200zł i trzymać min. 24h po tym czasie możesz kaske odesłać :) W raporcie mamy napisane kto wpłacił i na tej podstawie zrobimy losowanie.

-Jeżeli nie chcesz wziąć udziały w losowaniu to nie wpłacasz 200zł i czekasz na prezent od mbanku czyli 60zł i od nas koszulka która będzie w maju"

Zaczyna się kręcenie...
coutinho24

No i Darek też mi się to nie podoba, jak można tak jawnie ludzi w konia robić?
Nawet bym wpłacił te 200zł na 24 godziny, ale już nawet nie wiem kiedy założyłem to konto... czy już te 3 miesiące mineły.
webo123

Pany to ja nawet takiego maila nie miałem w skrzynce:(
Darek

Poszukaj w folderze spam :-) Ale skoro nie wszyscy dostali tego maila to go wrzucam w całości:

Witam,

PROSZĘ NIE ODPISYWAĆ NA TEGO MAILA, gdyż nie jesteśmy w stanie
wszystkim na czas odpisać!

Na wstępie pragniemy Przeprosić za zwłokę. Wróciłem niedawno z
podróży w prywatnych sprawach. Teraz jestem osiągalny oraz zająłem
się sprawami koszulek. Jeszcze raz Przepraszam za czas trwania.

Zamówiłem 154 koszulki dla tych osób które wykonały wszystkie pkt.
regulaminu, a mowa o :

"8. Koszulka zostanie wysłana w ciągu 14 dni od zatwierdzenia przez
system mBank prowizji na koncie Partnera. Aby otrzymać darmową koszulkę
należy w terminie 120 dni od dnia złożenia wniosku na tym rachunku musi
zostać zanotowane saldo dzienne w wysokości co najmniej 200zł. Na
podpisanie umowy czekamy do końca kolejnego miesiąca następującego po
miesiącu, w którym złożono wniosek."

Zgodnie z ustaleniami firmy która wykonuje dla nas koszulki będą One
dostarczone w przyszłym tyg. (ok. 13 czerwca) oraz postaramy się aby pod koniec
przyszłego tyg. wysłać do Państwa.

Jeżeli nie wykonałeś "punktu 8" masz czas 120 dni od podpisania umowy.
Jeżeli dostałeś 60zł od mbanku bardzo jest nam miło, ale jeżeli
chciałbyś dostać koszulkę musisz na to nowo otwarte konto wpłacić 200
zł na min. 24h (lub więcej pieniążków i dłużej) , po tym czasie
możesz wypłacić pieniążki albo przelać z powrotem na inne konto.

Jeżeli wykonasz ten punkt w tym miesiącu czyli w czerwcu to możesz się
spodziewać w lipcu koszulki (osoby które wcześniej wykonały ten punkt, dostaną koszulkę
w przyszłym tyg.).

Jeszcze raz Przepraszam za zwłokę oraz powtarzam, Proszę nie odpisywać
na tego maila. Jeżeli wpłaciłeś pieniążki to czekaj na koszulkę.

Pozdrawiam
OdbieramNagrode.pl
coutinho24

Ale idac że to jest odrazu ściema, odrazu w tym mailu do wszystkich powysylal punkt 8, ktorego wcześniej nie bylo, co za trol.
bobogol
Kontakt:

Post autor: bobogol »

"pieniążki" - moje ulubione słowo. kibicuje Wam mocno, panowie!
webo123

no to teraz uwaga!!! dostałem koszulkę w końcu:) jednak to nie była ściema:)
Szlachta25

Post autor: Szlachta25 »

a wplacales 200 zl ?
webo123

Szlachta25 pisze:a wplacales 200 zl ?
wpłaciłem
Darek

Czyli powinieneś wziąć udział w losowaniu dodatkowej nagrody a koszulka była za samo założenie konta, przynajmniej tak podawali na początku. Ciekawe czy ktokolwiek kto nie wpłacił tych 200 zł dostanie obiecaną koszulkę...
Matteo

Post autor: Matteo »

Webo jak mozesz to wrzuć fote, pewnie wszyscy są ciekawi jak się prezentuje :)
webo123

Matteo pisze:Webo jak mozesz to wrzuć fote, pewnie wszyscy są ciekawi jak się prezentuje :)
powiem tak sam jej jeszcze nie widziałem, nie ma mnie w domu na razie brat mi napisał, że przyszła mi ta koszulka; w poniedziałek ją pewnie będę miał przed oczami:) zrobię fotę i wrzucę pzdr
webo123

webo123 pisze:
Matteo pisze:Webo jak mozesz to wrzuć fote, pewnie wszyscy są ciekawi jak się prezentuje :)
powiem tak sam jej jeszcze nie widziałem, nie ma mnie w domu na razie brat mi napisał, że przyszła mi ta koszulka; w poniedziałek ją pewnie będę miał przed oczami:) zrobię fotę i wrzucę pzdr
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/631 ... fd343.html

proszę, rewelacji nie ma jeśli chodzi o jakość koszulki, jest cienka i pewnie szybko się rozciągnie niby 100% cotton:P dajcie znać jak i do Was dotrze koszulka, pzdr
Hanys

ee tam ważne że jest xd
webo123

nikt więcej nie dostał koszulki???
ODPOWIEDZ