Bo u nas posty sie pisze, nie nabija...ps-man pisze:Jest Was więcej niż na naszym forum, a mimo to mało postów piszecie... U nas rekordzisci mają ponad 2000, ja sam choc nabijam tylko 8 miesiecy mam prawie 1000...
Elegancko ujęteScpn pisze:Bo u nas posty sie pisze, nie nabija...ps-man pisze:Jest Was więcej niż na naszym forum, a mimo to mało postów piszecie... U nas rekordzisci mają ponad 2000, ja sam choc nabijam tylko 8 miesiecy mam prawie 1000...
Hmm.... lepiej nie. Patrzac na to jakie nabijactwo jest teraz, az strach pomyslec co bedize jak wprowadzi sie to co opisales. Chociaz... mozna zrobic tak ze przy jakiejs tam liczbie postow ktos dostanie wybrana przez siebie range, ale tlyko wtedy, keidy moderatorzy uznaja ze nie nabija on postow. Tylko wtedy ktos moze moderatorom zarzucic nieobiektywne decyzje...Andy pisze:A może by tak zrobić >> kto przekroczy określoną liczbe postów dostanie podpis jaki będzie chciał![]()
![]()
Wcześniej oczywiście by się ustaliło jakąś norme ( tylko mam nadzieje , oczywiście jeżeli weszło by to w życie
, że nikt by bez sensu nie nabijał postów 8)
).Co wy o tym sądzicie
![]()
Oczywiście jak najbardziej takie coś istniejeCitka pisze: zeby poprostu nie zaliczalo niekorych postow ( czytaj. nabijanie przez innych sobie postow )