Hattrick

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
PioFCI

Hattrick

Post autor: PioFCI »

Moja ekipa: Nerazzurri F.C.
Liga: V.57

Teraz nie moge grywac sparingow bo gram sobie w prywatnyn pucharze 8)
Co do programow to ja polecam Hattrick Buddy, polski niezawodny programik... :wink:
Inter na zawsze !!!
17_7

Hattrick

Post autor: 17_7 »

wiecie, ze na prawde mnie wciagnelo ?
Andy
Kontakt:

Hattrick

Post autor: Andy »

Mnie także coś ta gra wciągnęła :) , chociaż że przegrywam , ale to już nie moja wina :mrgreen: . Jeżeli jest ktoś chętny na sparinga moja drużyna Fc Sqota Squad VI.882
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Sosik

Hattrick

Post autor: Sosik »

Niedawno znalazłem strone, za jej pośrednictwem :D możemy zagrać w rozgrywkach pucharowych. Mecze są roZgrywane jako sparingi co tydzień w środę. Tak więc kto bylby zainteresowany grą w Pucharze Kibiców Interu?
17_7

Hattrick

Post autor: 17_7 »

Sosik pisze:Niedawno znalazłem strone, za jej pośrednictwem :D możemy zagrać w rozgrywkach pucharowych. Mecze są roZgrywane jako sparingi co tydzień w środę. Tak więc kto bylby zainteresowany grą w Pucharze Kibiców Interu?
ja jestem i to bardzo !! mysle, ze inni tez :)

PS. moj pierwszy nieprzegrany mecz ligowy !! i to na wyjezdzie :) 1:1 :D
dzielik

Hattrick

Post autor: dzielik »

Szkoda, że ten temat upadł, bo ja gram od 4 miesięcy i z chęcią bym pokibicował Ht interowcom:) Gra ktoś w to jeszcze??
PS. W związku z ostatnim tematem o "nowych urzydkownikach" przepraszam wszystkich, że temat który był na stronie 4, przeze mnie znowu pojawi się na 1 i orzeu, za to, że się nie udzielam i mnie nie zna i tego postu nie przeczyta. Żeby nie było popieram admina, a mój faworyt to temat coś o "dragon bull" i "jaka postać pasuje do jakiego piłakarza" no ale oddzielcie spamerów, od tych co zbyt wiele nie piszą, a czytają..
To wszystko było btw, pamietajcie, że pytam o ht:)
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Lombardinho

Hattrick

Post autor: Lombardinho »

mnie cos wkurza :::

Napisali mi ze usuną mi drużyne ponieważ sie nie loguje a nie otrzymałem jeszcze hasła od momentu rejestarcji
Amor Patriae Nostra Lex
Woo-cash
Kontakt:

Hattrick

Post autor: Woo-cash »

poczytalem wasze wypowiedzi na temat tej gry i sam postanowilem sie zarejestrowac narazie czekam na 'pozytywne rozpatrzenie mojej prosby' jak bede mial juz ta swoja druzzyne to dam na siebie namiary :lol:
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
dzielik

Hattrick

Teraz mają kupe problemow, jakieś błedy itp itd:) Co prawda już wszystko naprawione no ale opoznienia sa:) Na szczescie dodali nowa lige wiec kolejka siegajaca ponad tysiac osob :!: a teraz kolo 20:) NO i z tego co widze to juz nikt stad w to nie gra wiec wielkiej zabawy nie bedzie:)
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
SAKO

Hattrick

Post autor: SAKO »

Moja druzyna: Real_Legia
Do dzisiaj byłem liderem mojej ( VII ) ligi, ale niestety dzisiaj zremisowałem 3:3 :( Nom i mam 2 miejsce ze stratą 2 punktów :(
www.realmadryt.org --> najlepsza stronka Realu Madryt w Polsce!!!!
dzielik

Hattrick

No to moze jakis sparing, bo z tego co widze tylko my gramy w te gre z tego forum teraz:)
Lombardinho

Hattrick

Post autor: Lombardinho »

ja też gram mój team Viola Rzeszotary
Amor Patriae Nostra Lex
Szymon

Hattrick

Post autor: Szymon »

A mam pytanko. Ile się tak mniej więcej czeka na przyłączenie do rozgrywek :?:
Obrazek
dzielik

Hattrick

Sorki ze dopiero teraz.
Jeśli w dniu pisania postu złożyłeś podanie, to teoretycznie powinienes już dostać drużyne. Jednak bardzo często jest tak, że po pierwszej próbie drużyny sie nie dostaje. W takim wypadku musisz próbować aż do skutku - niestety w tej grze rejestracja ( i tylko ona) jest zrobiona beznadziejnie. Jak po kilku próbach nie dostaniesz drużyny napisz do GMów, napewno ci pomogą. Naprawdę warto się zarejestrować i niewarto rezygnować z tej gry spowodu problemów z przydzieleniem drużyny. Zrozumiesz to po paru miesiącach:)
Jeśli już będziesz miał drużyne napisz, a z miło chęcia ci pomoge, tak samo jak mi pomagali znajomi, bo gierka na początku wydaje sie skomplikowana, a i głupie błędy nie służa w przyszłości:)
Pozdro
Szymon

Hattrick

Post autor: Szymon »

widzę że jeszcze raz musze się zarejestrować bo chciałem własną drużynę już od 1 i tego dnia ją zgłosiłem. Idę znowu próbować :P
Obrazek
Bartosh
Kontakt:

Odp: Hattrick

Post autor: Bartosh »

Wszystkie osoby, które nadal grają w Ht i mają wykupiony Supporter zapraszam do Polskiej Federacji Interu Mediolan (PFIM) (AllianceID: 48775). Stworzyłem ją wczoraj (tj. 27 października) i jeśli w przeciągu tygodnia nie będzie chociaż 5 członków federka zostanie usunięta.
Tak więc zgłaszajcie się !!!!!
Obrazek
pat
Kontakt:

Re: Hattrick

Post autor: pat »

Pio_FCI pisze: http://www.hattrick.org To jest najlepszy menager online na calym swiecie...
nejlepsi jest soccerproject. http://www.soccerproject.com/index.php? ... &uID=49597
Wizard

Post autor: Wizard »

widze, ze zdania sa podzielone :]

Najlepszy na zawsze bedzie sokker.org :]
Jakis wplyw taktyki jest itp, a nie to co w HT :|
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Wizard pisze: Najlepszy na zawsze bedzie sokker.org :]
Popieram w 100%. Sam cisne w sokkera i jest swietny :)
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Bartosh
Kontakt:

No to super  :hahaha: Ale to jest topic o HT  :flaga33: a nie SK

BTW. Ostatnio widziałem w SK wyjazdowe zwycięstwo (w pucharze) gościa 33:0 gdzie wszystkie gole zdobywało tylko dwóch zawodników...
Obrazek
miniu86

Post autor: miniu86 »

Mam pytanie, jak zaczynam w to grac to na początku jaki proponujecie mi trening i ile procent na kondycje w tym treningu?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
miniu86

Post autor: miniu86 »

Jaki waszym zdaniem trening jest najlepszy, co ile mam go zmieniac. Np jak wybieram rozgrywanie to przez jaki czas powinienem go zostawic żeby dał efekty i w jakie dni się aktualizujeą postępy w treningu. Ile w treningu mam zostawic procen na kondycje?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
Bartosh
Kontakt:

A więc jeśli niedawno zacząłeś przygodę z HT to jesteś pewnie w którejś z lig niższych (VII-IX). Najważniejsza tam jest ciągle pomoc - więc trening rozgrywania (daje najlepsze efekty przy grze ustawieniem 3-5-2). Co do kondycji to proponuję ustawić w przedziale 15-20 %

Czas trenowania skilli, to sprawa indywidualna. Np w meczach ligowych wystawiasz zawodników, których będziesz miał dla siebie w przyszłości, a w sparingach zawodników których możesz sprzedać zaraz po skoku skilla. Takie rozwiązanie wydłuża jednak trening.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2008, 10:05 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

A ja wciąż czekam na drużyne :P
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
paqao

Post autor: paqao »

wszystkich kibiców Interu grających w grę Hattrick zapraszam do mojego turnieju w tą grę
zapisy do turnieju do 5.05
1. należy wejść na stronę http://www.cupmanager.org/files/index.php i zarejestrować się (można zmienić język na polski:)
2. podajemy hasło inne niż na stronie gry, kod bezpieczeństwa mozna zmienić w ustawieniach
3. po zalogowaniu klikamy na Szukaj/ w nazwie początek pgg / klikamy na puchar obok PGG Euro CUP
4. w prawym menu klikamy rejestracja/ potwierdzamy rejestrację
5. czekamy na akceptację i rozpoczęcie turnieju
Quest11

Post autor: Quest11 »

Ja gram w HT od ponad roku i jak narazie zrobiłem dwa awanse pod rząd :D tearz jestem w VIII ;)
moj team to FDP Bes-ter
ID:1809749
gra ktoś spara ?;D
ODPOWIEDZ