Widzę, że amatorów jest więcej.

Odkąd dowiedziałem się z BS, że Sneijder to lewy obrońca i przeczytałem te ich artykuły o niczym to przestałem to kupować.kusy pisze: ja to tylko przegląd sportowymuszę kupić Bravo sport z ciekawości jak to teraz wygląda
![]()
Bravo Sport z plastrem na nos to był hit,człowiek nakleił,wyglądał jak idiota,ale czuł się na boisku jak Marcin MięcielCarlitosLopez pisze:No ja zacząłem tak jak wszyscy(albo większość)też od "Bravo Sport",przez pare lat,dla wywiadów no i oczywiście dla plakatów.Później chciałem czegoś poważniejszego więc kupiłem "Piłke Nożną",która wtedy dla mnie była za mało poważna,ogólnie mówiąc nie zaspokajała moich potrzeb:D.
dokładnie KlinsiKlinsi64 pisze:Bravo Sport z plastrem na nos to był hit,człowiek nakleił,wyglądał jak idiota,ale czuł się na boisku jak Marcin MięcielCarlitosLopez pisze:No ja zacząłem tak jak wszyscy(albo większość)też od "Bravo Sport",przez pare lat,dla wywiadów no i oczywiście dla plakatów.Później chciałem czegoś poważniejszego więc kupiłem "Piłke Nożną",która wtedy dla mnie była za mało poważna,ogólnie mówiąc nie zaspokajała moich potrzeb:D.Pierwszą "Piłkę Nożną" kupiłem w czasie mundialu we Włoszech,potem jak już byłem starszy to co tydzień,nie wyrzucałem tylko zbierałem kolejne numery.Moje potrzeby ten tytuł zaspokajał,może dlatego iż nie liczyłem,że będą żarcie dołączać do gazety.