nie możesz oceniać atmosfery na Niemieckich stadionach po jednym meczu.Szczególnie w niższych ligach są częste awantury a zdarzają sie także w bundeslidze.I zapewniam Cie że na większości meczy nie do pomyślenia byłoby wspólne picie piwa.Jeśli nie wiesz jak jest to wysnuwaj takich wniosków.Na Zagłębie Sosnowiec jeździ (na wyjazdy) pewna staruszka ok 70 lat z szalikiem i nigdy nikt jej nie uderzył i nietrafne było Twoje sformułowanie o babci która by dostała w ryj.Jesteś kolejnym który przedstawia kibiców w złym świetle(bryluje w tym stacja TVN).Tylko dlatego przychodzi na mecze piłkarskie coraz mniej ludzi bojąc się że stanie im sie krzywda,a to jest nieprawda stadion są teraz bezpieczne.Chyba że jedziesz na wyjazd a to jest inna sprawa.
A JAK WAM SIĘ NIE PODOBAJĄ PRZEKLEŃSTWA NA MECZACH TO PRZEŻUĆCIE SIE NA SIATKÓWKE
I jeszcze rada wyjebcie wszystkich dresów to na mecz przyjdzie 1000 wąsów i właśnie TY
Stadiony są teraz bezpieczne? Pozwól, że zostawię to bez komentarza, bo ja mam co do tego zdanie odemienne o 180 stopni...
A gdyby ode mnie zależało wywalenie dresow, to wierz mi, że oni dawno mają bana na stadiony...
A, że przedstawiam kibiców w złym świetle? A co chcesz od tego, kiedy wchodzę na mecz drugiej ligi i na dzień dobry za przeproszeniem muszę spierdalać nie widząc nawet drużyn, bo idiotom zachciało się mieć tzw. "sztamę" z Widzewm i bez przyczyny najechali na ŁKS

I może ich za to jeszcze będę chwalił, że o mało krzesłem w morde nie zenbrałem za to, że przyszedłem sobie na mecz

Jeśli Twoim zdaniem obrona barw drużyny to najazd na kibiców innej przy stanie 2:0 dla swoich to rzeczywiście słuszna obrona... może dresikó nazwiamy jeszcze RYZERZAMI DOBRODUSZNYMI XXI WIEKU? Bo nie dość, że płacą za bilety (nie wnikajmy skąd mają na to hajs, bo to oczywiste) to jeszcze "oddają życie" za swój klub...
A jeśłi nie byłeś na meczu Bundesligi, czy Eredivise to nie mów, zebym nie oceniał atmosfery po jednym meczu... bo jeśli oceniam mecz klubów, które nie przepadają za sobą, a to dlatego, ze z VFL poszło wielu świetnych piłkarzy do Arminii (z Buckley'em na czele, który w tym meczu jeszcze strzelił Bochumczykom bramkę) i byławo kilka ekscesów w
przeszłośći , a widzę stosaunki kibiców do tylko mogę przypuszczać, jakie są stosunki w meczach drużyn zaprzyjaźnionych, mających sztamę, ktorą nie zdobywa się w postaci lania innych jak w naszym wypadku, na naszych paskudnych stadionach...
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.