Fifa 11 - pogra ktoś?
-
IlCapitano
Odp: Fifa 11 - pogra ktoś?
MatiInter(Milan) - Il Capitano(Liverpool) 1:0
Il Capitano(Liverpool) - MatiInter(Milan) 3:0 (regulaminowe 90 minut 1:0, po dogrywce 3:0)
Il Capitano(Liverpool) - MatiInter(Milan) 3:0 (regulaminowe 90 minut 1:0, po dogrywce 3:0)
Ostatnio zmieniony 27 gru 2010, 19:19 przez IlCapitano, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Klanies
Przy 4:2 dla Ciebie tworzona byłaby mała tabelka między zainteresowanymi, czyli w tym przypadku między wszystkimi drużynami w waszej grupie, a jako, że ty i Mati mielibyście taki sam bilans bramkowy, z grupy wyszedłby On, ponieważ był wyżej rozstawiony w losowaniu. Ale mimo wszystko, na prawdę tak słabo grał? Sam mówił, że chciał wyjść z drugiego miejsca, więc na pewno w jakiś tam sposób kalkulował...krystianeczek pisze: To Mati musi mieć nerwy ze stali czekając do ostatniej minuty strzelając mi bramkę na 4:3, bo przy wyniku 4:2 to on odpadał z rozgrywek.
Ja jestem zadowolony ze swojej postawy, powoli zaczynam rozumieć o co chodzi, a jeszcze nie rozegrałem w tą grę 10 meczy.
Dla mnie ten remis to największa sensacja w turnieju, a teraz to ja trafiłem na Ciebie... 2 mecze o wszystko.Il Capitano pisze: Skoro wszyscy się tak boją Lufciasa to podwójnie cieszy mnie remis, który z nim ugrałem w grupie :-D Pamiętajcie, Liverpool to turniejowa drużyna... :P Pozdro
Faktycznie, w lidze z Tobą wymęczyłem remis... a tu poszło dosyć gładko...puMba pisze: Z tą grą, którą ostatnio prezentuje nie dziwie się, że tak szybko odpadłem.
Chyba za dużo gram a to nie wychodzi na dobre
Spokojnie, jak się pojawi to zagracie.lufcias pisze: Wgl to ja miałem z piekarzem zagrać ligowego w święta ... Nie mam z nim kontatku ;/
----------
No to znamy wszystkich półfinalistów !
Hahaha Mati odpadł, nie wierzę w to po prostu:)
Jednak kalkulowanie w takich turniejach nie zawsze popłaca
Jedziemy półfinały !!
WYNIKI NA www.fifa11.blog.pl
[center]Dai Forza Inter Facci Un Gol, Solo Per Noi !

C'e Solo L'Inter... Magica Inter...

-
MatiInter
nie lubilem milanu, teraz juz go nienawidze... dno z tylu u nich ;/ męczę sie jak gram nimi ;d czekam na lige zeby tam powalczyc o utrzymanie sie w trojce 
Dumny po zwycięstwie, Wierny po porażce. FORZA INTER!!!
-
Klanies
Jestem pierwszym finalistą
Czekam na rywala!
HOFFE W FINALE LM !
1 mecz: Liverpool prowadzi 2:0, przegrywa 2:3...
2 mecz: Hoffe gra bardzo defensywnie, utrzymuje się długo przy piłce i... strzela 3 bramki. Później zryw Liverpoolu który strzela kontaktowego gola na 2:3. Ostatnie słowo należy do "Wieśniaków" którzy wygrywają 4:2...
1 PÓŁFINAŁ:
Hoffenheim - Liverpool 3:2
Liverpool - Hoffenheim 2:4
Wynik: 7:4 dla Hoffenheim
Awans: TSG Hoffenheim
2 PÓŁFINAŁ:
Manchester Utd. - Barcelona
Barcelona - Manchester Utd.
1 mecz: Liverpool prowadzi 2:0, przegrywa 2:3...
2 mecz: Hoffe gra bardzo defensywnie, utrzymuje się długo przy piłce i... strzela 3 bramki. Później zryw Liverpoolu który strzela kontaktowego gola na 2:3. Ostatnie słowo należy do "Wieśniaków" którzy wygrywają 4:2...
1 PÓŁFINAŁ:
Hoffenheim - Liverpool 3:2
Liverpool - Hoffenheim 2:4
Wynik: 7:4 dla Hoffenheim
Awans: TSG Hoffenheim
2 PÓŁFINAŁ:
Manchester Utd. - Barcelona
Barcelona - Manchester Utd.
Ostatnio zmieniony 27 gru 2010, 21:00 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Ynter
PÓŁFINAŁ NUMER DWA:
UNITED (yntEr) 4:1 Barcelona (lufcias)
Barcelona (lufcias) 2:0 UNITED (yntEr)
Sory Luffa ale musze to napisać: WŁĄCZYLI ZRASZACZE NA CAMP NOU
OBRONIŁEM!! 
UNITED (yntEr) 4:1 Barcelona (lufcias)
Barcelona (lufcias) 2:0 UNITED (yntEr)
Sory Luffa ale musze to napisać: WŁĄCZYLI ZRASZACZE NA CAMP NOU
-
.lufcias
-
Klanies
Lider rozgrywek ligowych nie zdobędzie Ligi Mistrzów! Grupa B okazała się grupą śmierci - w finale zagrają dwie drużyny z tej grupy: Manchester Utd i kopciuszek turnieju Hoffenheim
Już w pojedynku grupowym czułem, że Ynter zajdzie daleko, no i spotkamy się ponownie tym razem już o najwyższą stawkę. Przypomnę, że w fazie grupowej dostałem lanie 0:3. CZAS NA FINAŁ LIGI MISTRZÓW !!
Ostatnio zmieniony 28 gru 2010, 02:40 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Piekarz
Informuję, że ciągle nie mam Internetu i w tym roku się to nie zmieni. Jak Bóg da, to zagram zaległy mecz po Nowym Roku przed startem ligi. Przepraszam wszystkich za niedogodności.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Klanies
Champions League dla HOFFENHEIM !! Wieśniaki tryumfują !!
Hoffe w fazie pucharowej, gdzie gra się o życie, na 5 rozegranych meczy - 5 zwycięstw. Angielskie giganty poległy... Arsenal w 1/4, Liverpool w 1/2 i Manchester Utd. w Finale.
No a teraz czas na mały felietonik
Jeśli chodzi o samo spotkanie finałowe, to był to mecz walki, ale także umiejętności taktycznych
United chyba odczuwało jeszcze skutki "Obrony Częstochowy" z Camp Nou w półfinale
, bo mozolnie konstruowało swoje akcje, a ich styl nie przypominał tego ze wcześniejszych spotkań (szybki, dokładny, precyzyjny, spokojny w defensywie). Po mocnym uderzeniu na samym początku spotkania jakby spuścili z tonu... Filozofia gry Czerwonych Diabłów wzięła w łeb wraz ze straceniem pierwszej bramki, kiedy rywal też nie chciał się już odkrywać, a wręcz odwrotnie, chciał zagrać to co MU, dorzucając od siebie bezlitośnie długie utrzymywanie się przy piłce. Manchester jeszcze w końcówce na chwilę przypomniał sobie, że to mecz finałowy, ale to nie wystarczyło nawet na kontaktowego gola. Ynterowi strasznie nie leży mój defensywny styl gry. Wygrał grupę (w której pokonał finałowego rywala 3:0) z kompletem punktów i czystym kontem oraz wyeliminował faworyta turnieju, a mimo to w finale musiał pogodzić się z porażką... Mecz nie został rozegrany w deszczu. Angolom wystarczy moczenia się po bliskim spotkaniu ze zraszaczami w Barcelonie...
Ynter chciał, żeby powtórzyła się piękna historia Interu - półfinał z Barcą, wygrane wysoko pierwsze spotkanie i bronienie wyniku na Camp Nou, później zraszacze itp, finał z Niemiecką drużyną... ale zapomniał, że nie gra Interem, a pisze nową historię Manchesteru (hehe), no i na jego nieszczęście nie udało mu się powtórzyć sukcesu Nerazzurrich... Wieśniaki górą! 
FINAŁ LIGI MISTRZÓW KIBICÓW INTERU:
TSG HOFFENHEIM - MANCHESTER UNITED 3:1 (2:1)
ok 10 min. 0:1 - gol dla MU
ok 25 min. 1:1 - gol dla Hoffe
ok 40 min. 1:1 - gol dla Hoffe
ok 65 min. 1:1 - gol dla Hoffe
Jeszcze odnośnie całego turnieju.
Bardzo sprawnie przeprowadzone rozgrywki!
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA UDZIAŁ W TURNIEJU!
http://fifa11.blog.pl/
Hoffe w fazie pucharowej, gdzie gra się o życie, na 5 rozegranych meczy - 5 zwycięstw. Angielskie giganty poległy... Arsenal w 1/4, Liverpool w 1/2 i Manchester Utd. w Finale.
No a teraz czas na mały felietonik
Jeśli chodzi o samo spotkanie finałowe, to był to mecz walki, ale także umiejętności taktycznych
FINAŁ LIGI MISTRZÓW KIBICÓW INTERU:
TSG HOFFENHEIM - MANCHESTER UNITED 3:1 (2:1)
ok 10 min. 0:1 - gol dla MU
ok 25 min. 1:1 - gol dla Hoffe
ok 40 min. 1:1 - gol dla Hoffe
ok 65 min. 1:1 - gol dla Hoffe
Jeszcze odnośnie całego turnieju.
Bardzo sprawnie przeprowadzone rozgrywki!
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA UDZIAŁ W TURNIEJU!
http://fifa11.blog.pl/

-
puMba
Mam nadzieję, że ruszamy od razu z ligą.

Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"
-
Klanies
Skracamy święta! Wznawiamy rozgrywki ligowe! Można grać już 15 kolejkę. Tylko dwóch graczy nie miało czasu bądź z innych powodów nie wzięło udziału w LM - Maciejos z którym w 15 kolejce gram ja (już się z nim umówiłem na mecz) oraz Piekarz (który ma problemy z netem), który w tej rundzie na całe szczęście miał grać z Zozolem, więc z wiadomych przyczyn wygrywa walkowerem. Termin zamknięcia kolejki pozostaje jednak taki jaki był ogłoszony, żeby ktoś kto jednak nie będzie mógł teraz zagrać nie mógł powiedzieć, że ogłoszono już termin najbliższej kolejki i znacznie go skrócono, przez co czuje się oszukany. Jeżeli jednak uda nam się rozegrać kolejkę szybciej (przed 9 stycznia) co jest bardzo prawdopodobne, to 16 kolejkę otworzymy szybciej (nie wątpię, że jeszcze przed Nowym Rokiem). Także do roboty, odpalać Fife! Przed nami 5 spotkań w 15 kolejce! PozdrawiampuMba pisze: Mam nadzieję, że ruszamy od razu z ligą.
15 kolejka:
Ynter (Manchester United) - Randama (Real Madryt)
Pumba (Arsenal Londyn) - Matiinter (AC Milan)
Lufcias (FC Barcelona) - Milo (Bayern Monachium)
Kłanieś (TSG Hoffenheim) - Maciejos (Manchester City)
Piekarz (Chelsea Londyn) - Zozol (Juventus FC) 3:0
Interista8 (Internazionale FC) - Il Capitano (Liverpool FC)
Nowe terminy:
Przerwa w rozgrywkach (23.12-27.01.2010)
15 kolejka (28.12.2010-9.01.2011)

-
krystianeczek
To nie mógłbym zozola zastąpić?
-
.lufcias
Z tego co wiem to zozol rozegral cala I runde. Ja nie miałbym nic przeciwko jeśli byś grał w naszej lidze,jednak wszystko zależy od Kłaniesia ; >

-
puMba
Ja powiem od siebie, że mógłbyś zacząć od II rundy jak Il Capitano.krystianeczek pisze: To nie mógłbym zozola zastąpić?
Oczywiście wiąże sie to z anulowaniem wyników z zozolem i rozegraniem tych meczy normalnie a nie walkowery na prawo i lewo

-
MatiInter
Klanies gratulacje!
Ze tak powiem nie mam pytan 
-
Klanies
Odnośnie zastąpienia Zozola przez Krystianeczka.
Ja podzielam wasze opinie i też nie miałbym nic przeciwnko żeby Krystianeczek dołączył do naszej gry i zagrał II rundę, świetnie byłoby gdyby w II rundzie ilość drużyn była parzysta i nie byłoby automatycznych walkowerów za mecze z Zozolem, ale niestety w tej części sezonu to niemożliwe do zrealizowania. Mamy 12 drużyn które tworzą ligową tabelę i gdyby Krystianeczek zajął miejsce Zozola, to automatycznie musielibyśmy anulować wyniki Juventusu z I rundy, a nie możemy tego zrobić bo Zozol zagrał z każdym z nas dokładnie 1 spotkanie, więc zagrał wymagane 50% spotkań (połowę sezonu). W przypadku Il Capitano który dołączył do zabawy przed II rundą, było inaczej, ponieważ zastąpił gracza którego wszystkie wyniki zostały anulowane bo nierozegrał połowy ligowych spotkań (całej rundy, po 1 meczu z każdym graczem), więc ilość drużyn (12) w lidze nie uległa zmianie. Nie możemy w trakcie sezonu dołożyć 13 drużyny, bo kto słyszał o powiększaniu ligi w trakcie rozgrywek, a chyba nie chcemy robić z naszej ligi lipy jak w polskiej ekstraklasie?
Poza tym mamy już 15 kolejkę, sezon wkracza w decydującą fazę i nieubłaganie dobiega końca. Dokładanie nowego gracza i pozwolenie mu rozgrywania spotkań od 12 kolejki wprowadziłoby kolejny zamęt w rozgrywkach (a nie mało ich już było, jednak ostatnimi czasy wszystko toczyło się już tak jak powinno). Także niestety, ale mimo wszystko uważam, że Krystianeczek powinien dołączyć do naszej zabawy w kolejnym sezonie. A przed nowymi rozgrywkami ma być podobno jeszcze Mundial
Pozdrawiam
Ja podzielam wasze opinie i też nie miałbym nic przeciwnko żeby Krystianeczek dołączył do naszej gry i zagrał II rundę, świetnie byłoby gdyby w II rundzie ilość drużyn była parzysta i nie byłoby automatycznych walkowerów za mecze z Zozolem, ale niestety w tej części sezonu to niemożliwe do zrealizowania. Mamy 12 drużyn które tworzą ligową tabelę i gdyby Krystianeczek zajął miejsce Zozola, to automatycznie musielibyśmy anulować wyniki Juventusu z I rundy, a nie możemy tego zrobić bo Zozol zagrał z każdym z nas dokładnie 1 spotkanie, więc zagrał wymagane 50% spotkań (połowę sezonu). W przypadku Il Capitano który dołączył do zabawy przed II rundą, było inaczej, ponieważ zastąpił gracza którego wszystkie wyniki zostały anulowane bo nierozegrał połowy ligowych spotkań (całej rundy, po 1 meczu z każdym graczem), więc ilość drużyn (12) w lidze nie uległa zmianie. Nie możemy w trakcie sezonu dołożyć 13 drużyny, bo kto słyszał o powiększaniu ligi w trakcie rozgrywek, a chyba nie chcemy robić z naszej ligi lipy jak w polskiej ekstraklasie?

-
krystianeczek
A dałoby rady, żeby nie anulować wyników z I rundy zozola, a ja bym zaczął od drugiej i te mecze rozegrał, nie ma ich dużo także szybko się to nadrobi.
-
Klanies
Nie, bo byłbyś 13 graczem w 12 zespołowej lidze.krystianeczek pisze: A dałoby rady, żeby nie anulować wyników z I rundy zozola, a ja bym zaczął od drugiej i te mecze rozegrał, nie ma ich dużo także szybko się to nadrobi.

-
puMba
Można zrobić tak, że zozol pauzuje w II rundzie.
Anuluje się te walkowery, krystianeczek wchodzi do terminarza za jego miejsce i wszyscy są szczęśliwi.
Będzie nas grać 12 tylko w tabeli będzie 13.
Anuluje się te walkowery, krystianeczek wchodzi do terminarza za jego miejsce i wszyscy są szczęśliwi.

-
.lufcias
Popieram. Mimo wszystko to tylko zabawapuMba pisze: Można zrobić tak, że zozol pauzuje w II rundzie.

-
Ynter
Też nie widzę problemu żeby Krystian zagrał drugą rundę zozola. Żeby nikt się nie srał to Krystian może mieć wszystkie mecze wyjazdowe żeby nie było 
-
IlCapitano
Tyle, że kilka osób w tym ja dostało już walkowery za mecz z zozolem. Po co zamieszanie robić? Dogramy tę rundę do końca i Krystian zagra w Mundialu. Zresztą, decyzja należy do organizatora, róbcie co chcecie.
Ja też gram wszystkie wyjazdowe i nie widzę w tym żadnego problemu. To tylko zabawa.Ynter pisze: Żeby nikt się nie srał to Krystian może mieć wszystkie mecze wyjazdowe żeby nie było![]()
-
Klanies
Ale mnie namawiacie! I na prawdę chcecie 13 drużynę dopisywać do rozgrywek pod koniec sezonu i w jego decydującej fazie? Mi osobiście wydaje się to dziwaczne. Jeśli wszyscy którzy w II rundzie otrzymali walkowery za mecze z Zozolem zgodzą się rozegrać zaległe mecze z Krystianeczkiem (ja też dostałem już WO, jeśli inni się zgodzą to zagram), to może on grać w II rundzie zamiast Zozola, z zastrzeżeniem, że ze wszystkimi graczami rozegra spotkania wyjazdowe.

-
puMba
To tylko 3 mecze, Lufcias się zgodził, Ty też możesz zagrać i Il Capitano zagra.KŁANIEŚ pisze: Jeśli wszyscy którzy w II rundzie otrzymali walkowery za mecze z Zozolem zgodzą się rozegrać zaległe mecze z Krystianeczkiem (ja też dostałem już WO, jeśli inni się zgodzą to zagram), to może on grać w II rundzie zamiast Zozola, z zastrzeżeniem, że ze wszystkimi graczami rozegra spotkania wyjazdowe.
Piekarza nie ma, więc tą kolejkę zagrają kiedy indziej. Mi się nie spieszy, nie wiem jak Wam.
Ja osobiście wole zagrać niż dostać w/o.

-
IlCapitano
To nie można po prostu wykreślić zozola z tabeli i w jego miejsce dać Krystiana? Ja mogę rozegrać ten mecz, mimo, że dostałem walkowera. Kłanieś, decyzja :)
EDIT.
15 kolejka:
Inter - Liverpool 1:7
Z Krystianeczkiem zagraliśmy już ten mecz z 14 kolejki w razie gdyby został włączony do rozgrywek. A więc:
14 kolejka:
Liverpool - Napoli 4:1
EDIT.
15 kolejka:
Inter - Liverpool 1:7
Z Krystianeczkiem zagraliśmy już ten mecz z 14 kolejki w razie gdyby został włączony do rozgrywek. A więc:
14 kolejka:
Liverpool - Napoli 4:1
Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 19:03 przez IlCapitano, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ynter
United (yntEr) 5:0 Real (Randama)
-
Klanies
Nie, nie można wykreślić Zozola. Jak chcesz to zrobić? Anulować całą rozegraną rundę Zozola? Krystianeczek przecież nie rozegra meczów za I rundę, w której Zozol rozegrał z każdym 1 spotkanie.Il Capitano pisze: To nie można po prostu wykreślić zozola z tabeli i w jego miejsce dać Krystiana?
Krystianeczek wchodzi do gry na II rundę i wskakuje w terminarz Zozola. Mecze Zozola z pierwszej rundy zostają zaliczone, a w drugiej rundzie nie bierze udziału. W ten sposób Krystianeczek jest 13 graczem w rozgrywkach. Wszystko będzie podane na stronie ligi.
Krystianeczek podaj od razu swój numer GG jak możesz, żebym mógł wstawić na stronę ligi, wtedy każdy gracz będzie miał do Ciebie szybki kontakt.
EDIT.
Na stronie wszystko uaktualnione. Tabela nam się posypała, jeszcze dziś rano praktycznie wszyscy gracze mieli rozegraną tą samą ilość spotkań, teraz cięzko cokolwiek o niej powiedzieć
www.fifa11.blog.pl - można zapoznać się z aktualną tabelą i zmienionym terminarzem II rundy. Jeśli jakieś zmiany są nie takie jakie być powinny, to piszcie
Ostatnio zmieniony 30 gru 2010, 00:38 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Ynter
No to Krystian pamiętaj kto się za Tobą wstawił i tym samym z kim masz przegrać ligowca

-
Klanies
no no bez takich
żeby to się jakiś podszywacz nie okazał
chlopaki wstawili swojego do gry, ogra tych co trzeba i powie dowidzenia

-
MatiInter
Arsenal 7-5 Milan