Piłki kopane na blaszaka :P
-
Szycha
Odp: Piłki kopane na blaszaka :P
Przez wiele lat grałem w Fife do czasu gdy jeden z moich kumpli użyczył mi gry w PES-a 5 na pleju. Gra ta w każdym aspekcie bije na głowe Fife. Jedyną uwagą w grze może być tylko brak oryginalnych nazwisk w większośći lig zagranicznych. Teraz gdy będzie jakiś przypływ gotówki to zakupuje sobie pada pod USB załatwiam Pesa 5 bądź jak już bedą miał możliwość gry w 6 na swoim Pc. Na koniec powiem tylko jedno... w Pes 5 Choutos jest genialny. Zdobywa mi mase bramek i jest już małą legendą w rozgrywkach z kumplami. Jak patrze na Martinsa to aż sie łezka w oku pojawia... speed 99 :-o Z tego co widziałem jeszcze Perea ma tyle 
Ostatnio zmieniony 15 paź 2006, 10:26 przez Szycha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MiRas.
- Kontakt:
Własnie zagrałem w PESa6... 1/10 meczu Inter - Milan i powiem tyle, ze zero.. absolutnie zero roznicy między PESem5, a PESem6.. w tym roku, jak dla mnie FIFA wygrywa.. bo co mi po grze, w której zmienili tylko menu, stroje zawodników i dodali buty z Reeboka? ... PES6 dla mnie.. sux...
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
EL_CHINO
To wyłącznie musiałeś krótko grać (przynajmniej tak napisałeś). Mnie to nie zdziwi, że się nie zmienią stroje, stadiony itp. itd. jak ktoś chce to wszystko mieć to zachęcam do zagrania w Fifę, ale jeśli ktoś chce zagrać w grę gdzie z edycji na edycję podwyższają sztuczną inteligencję zawodników to może taka osoba liczyć na PES'a 6, jeszcze jej nie mam, ale w najbliższym czasie jak (będzie wypłata) będzie w okolicy to kupię ją na PS2 i mam nadzieję, że nie powtórzę tego samego co MiRas, choć każdy ma różne upodobania i inny gust, ja po prostu wiem czego mogę się spodziewać, bo troszeczkę się naczytałem różnych opinii i faktów, no i mam małą obsesję na punkcie tej gry 
-
Woo-cash
- Kontakt:
No ja tam pozostane wierny Fifie... Wlasnie sobie wymiatam w 07. Choc jak dla mnie za duzo sie nie zmienilo w porownaniu z poprzednim wydaniem...
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Kujon
- Kontakt:
no musze się pochwalić, że grałem jakiegoś miecha w Fife07.... i nawet mi się spodobało....tylko wkurw mnie jedna rzecz...że w każdym spotkaniu(!!!!!) bramke dla mnie strzelał Cambiasso....może to nic dziwnego, tylko zawsze z takiej samej sytuacji. Jest np róg, albo dośrodkowanie w pole karne....przegram pojedynek główkowy i piłka jest wybita przed pole karne....leci po ziemi i nikt do niej nie biegnie....podbiega Esteban, uderza się z malutką siłą ok 1/8 - 1/5 paska strzału....i okienko albo gol przy słupku murowany
a teraz gram w największe cudo na świecie.... PRO EVOLUTION SOCCER 6 - gra jest poprostu świetna....poprawiono bramkarzy, drybling, głupie zachowania...prawie ideał....i po polsku (komentarz radze wyłaczyć w trosce o zdrowie waszych uszu)...
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
EL_CHINO
No i w końcu mam tą upragnioną grę niestety narazie na PC, ale PS2 już niedługo (przez co też rzadko ostatnio się wypowiadam na forum również z braku czasu)
Zgadzam się co do komentatorów z przedmówcą, ale jak narazie go jeszcze nie wyłączam
Bardzo mi się podoba realność tej gry, np. przepychanie, trudność strzelania bramek itp. itd. Nic więcej nie mogę napisać, w to trzeba po prostu zagrać, nie wiem czy zainstalować Fifę 2007, bo będzie to chyba tylko strata czasu i miejsca na kompie...
-
Ljarro
No tak, PES utrzymał się cały tydzień u mnie na dysku i pofrunął 
-
Nasir
Nom, ten polski komentarz to mnie po drugim meczu o sen przyprawia. ale najlepsze jest to..."odemnie, i od zespolu Konami, dobranoc..." w pietnastej minucie meczu. albo jak czasem podaje wynik."niesamowity rezulatat...4:4..." kiedy ja akurat prowadze 3:0. tak pozatym to niewiele zmian od poprzedniej wersji. podobno jest bardzo zwodow, ale narazie tylko kilka umiem...
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Szycha
Ja pykam w angieską wersje gry i bardzo sie z tego ciesze. W obecnym sezonie jak gram milan kupil Puyola
Grafika praktycznie taka sama, ale grywalność jest bez apelacyjnie lepsza w porównaniu z Fifą. Szkoda, że nie wprowadzili tylko jakieś waluty tylko punkciki 
-
Woo-cash
- Kontakt:
hehe....chyba sie bede musial skusic na PES'a. Bo widze ze wszyscy zachwalaja ta gre. A ja jak narazie mecze sie z nowa FIFA. A mam taka prosbe niech ktos mi napisze dane techniczne PES'a
tzn. ile zajmuje ile RAM'u i inne pierdoly... 
-
Orzeu
- Kontakt:
powiem tak: jeśli chodzi Ci Fifa 07 to PES 6 powinien również chodzić bez problemu

-
Orzeu
- Kontakt:
Mam problem: nie wiecie jak zmienić klawisze w PESie 6, żeby było następująco:
D - strzał, wyjazd, odebranie piłki bez wślizgu
S - podanie krótkie
A - dośrodkowanie, długie podanie, wślizg
E - sprint
C - kiwka
W - podanie na dobieg
Bo w poprzednich PESach w konfiguracji były 2 ekrany tzn np. do kwadraciku mogłem podporządkować obojętnie jaki klawisz w drugim ekranie, natomiast pierwszy to była taka typowa konfig., a teraz chyba tego nie ma i nie wiem jak zmienić te pier.. klawisze, a w obecnym ustawieniu bardzo źle mi się gra.
S - podanie krótkie
E - sprint
C - kiwka
W - podanie na dobieg
Bo w poprzednich PESach w konfiguracji były 2 ekrany tzn np. do kwadraciku mogłem podporządkować obojętnie jaki klawisz w drugim ekranie, natomiast pierwszy to była taka typowa konfig., a teraz chyba tego nie ma i nie wiem jak zmienić te pier.. klawisze, a w obecnym ustawieniu bardzo źle mi się gra.

-
Gaszka
- Kontakt:
Klawisze zmienia się w pliku settings.exe, który jest w katalogu gdzie zainstalowałeś grę. Chyba trzeba zmienić zarówno w klawiaturze jak i player 1.Orzeu pisze: Mam problem: nie wiecie jak zmienić klawisze w PESie 6, żeby było następująco:
S - podanie krótkie
E - sprint
C - kiwka
W - podanie na dobieg
// >> www.FcInter.pl << //
-
Orzeu
- Kontakt:
-
Lamatico
- Kontakt:
Ja osobiście chyba na przekór wszystkim wolę Fifę07 nie wiem czemy chyba sentyment. Te hokejowe wyniki w gruncie rzeczy są spoko i jakoś sie przyzwyczaiłem.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2006, 22:51 przez Ljarro, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Woo-cash
- Kontakt:
No ja juz niedlugo przekonam sie czym mnie zaskoczy PES 6
Jak narazie to targam w FIFE
Tak jak piszesz matico hokejowe wyniki maja w sobie to "cos" 
-
Interista17
- Kontakt:
Grałem w demko fify 07 i jakos specjalnie mnie nie zachwyciło. Zdecydowanie wole PES 6. Ale niestety po kilku godzinach granie ten polski komentarz jest strasznie
. Mogliby sie bardziej postarac i te komentarze dopracowac np. wykonuje rzut rożny i koleś strzela jakies 20m od bramki ,a komentarz jest taki ,,Piłka prawie otarła się o poprzeczke,,
. FORZA INTER !! 
-
Kondux
Ja grałem sobie w fife07 i może być ;p Nie zachwyca ale według mnie jest to dobra propozycja dla kogoś kto chce sobie pograć dla rozrywki 
-
Woo-cash
- Kontakt:
Gaszka pisze:Klawisze zmienia się w pliku settings.exe, który jest w katalogu gdzie zainstalowałeś grę. Chyba trzeba zmienić zarówno w klawiaturze jak i player 1.Orzeu pisze: Mam problem: nie wiecie jak zmienić klawisze w PESie 6, żeby było następująco:
S - podanie krótkie
E - sprint
C - kiwka
W - podanie na dobieg
A jak sie dokladnie zmienia klawisze w tym pliku bo probuje na rozne sposoby i nie moge
-
Woo-cash
- Kontakt:
Juz zalapalem wszystko co i jak. Na poczatku mialem wlasnie problem z klawiszami ale wszystko jest OK. Teraz wlasnie skonczylem grac i musze powiedziec ze jest dosc duza roznica miedzy FIFA a PES'em. Jak narazie zostaje przy PES'ie... Bo musze powiedziec ze mi sie nawet spodobalMaster Snake pisze:A jak sie dokladnie zmienia klawisze w tym pliku bo probuje na rozne sposoby i nie moge![]()
-
Woo-cash
- Kontakt:
Cholera i znowu nie mam opcji "modyfikuj" przy swoim poscie i niestety musze napisac juz 3 pod rzad. A wracajac do sprawy chodzi mi mianowicie o PES'a. A moje pytanko jest nastepujace : Czy da sie dokonywac transferow jak gram w trybie "Liga" bo skonczylem sezon i transferow nie moge dokonywac? A moze sie nie da? Prosze aby mnie ktos troche oswiecil na temat tej gry bo musze przyznac z reka na sercu ze bardzo mi sie spodobala a jeszcze wszystkiego nie rozkminilem 
-
Lamatico
- Kontakt:
MI PES nie chodzi bo żeby chodził musiałbym zrobic formata a jak pomyślę że musze później wszystko od nowa wgrywać to daruje se te grę. Mam Fife 07 i jetsem zadowolony. PES jets fajny ale ... FIFA mnie bardziej przekonuje. MAm już pewne doświadczenie z formatami i mnie męczy to że non stop czegoś brakuje i trzeba wgrywać.
-
Orzeu
- Kontakt:
-
Ljarro
Dlaczego niektórzy nie mogą zrozumieć, że ktoś woli Fife od Pes'a ? Ja gram w każdego PES'a od 3 i mi sie po prostu nie podoba. Dla mnie to jest typowy arcade na pada i tyle.Orzeu pisze: hehehe MAtico widać, że jednak nie grałeś chyba w PESa ...
-
MiRas.
- Kontakt:
W roku 2007 Fifa pobiła PES'a... po prostu... już nie chodzi mi o same wymagania [co do wymagań to chyba są przesadzone.. kiedyś trzeba było 2 C-64, żeby odpalić rakiety w kosmos, a dzisiaj trzeba karty graficznej ze 128 ramu i prockiem przynajmniej 2gHZ, żeby gra jako tako śmigała... lol].. FIFA ma to COŚ czego nie ma w tym roku PES...
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
EL_CHINO
Czym jest to COŚ? To nie jest złośliwe pytanie, bo się zastanawiam czy zwolnić trochę miejsca dla Fify. Może chodzi Ci o opcje menadżerskie?FIFA ma to COŚ czego nie ma w tym roku PES...
-
elvis
- Kontakt:
jak dlamnie jedyna przewaga Fify na PESem są licencje ale to radocha na krótką mete 

-
Kondux
Może i radocha na krótką mete ale ja wole grać piłkarzami z prawdziwymi nazwiskami niż jakieś wymyślone 
-
Shady
masz neta, masz leb... to kombinuj, sciagnac patcha to zaden problem, a wtedy problemu z brakiem licencji w PESie juz nie masz, no i masz sporo dodatkow w postaci wiekszej ilosci strojow, stadionow, zepsolow jak troszke sie wysilisz i poszukasz...Kondux pisze: Może i radocha na krótką mete ale ja wole grać piłkarzami z prawdziwymi nazwiskami niż jakieś wymyślone![]()
a co do PES6... dla mnie krok w tyl w stosunku do poprzedniej wersji... PES5 wedlug mnie byl lepszy. FIFA07 wporzasiu... najwiekszy "+" to ze mozna grac Lechem
-
Woo-cash
- Kontakt:
Napisze mi ktos wreszcie cos na ten temat ? czy nie ?Master Snake pisze: A moje pytanko jest nastepujace : Czy da sie dokonywac transferow jak gram w trybie "Liga" bo skonczylem sezon i transferow nie moge dokonywac? A moze sie nie da? Prosze aby mnie ktos troche oswiecil na temat tej gry bo musze przyznac z reka na sercu ze bardzo mi sie spodobala a jeszcze wszystkiego nie rozkminilem![]()