Gry sieciowe
-
Dzonyy
Odp: Gry sieciowe
Ja też niecale 2000 mam
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Ibanez
Wykorzystales cale spa??? Czy jak to zrobiles?Dzonyy pisze: Ja też niecale 2000 mam
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
-
pilson_bz
nie cale. jeszcze troche mi zostalo .tylko trenuje ultrasow i kupuje te pierdoly do opraw baloniki zimne ognie i jest wiecej respa za to i kasy.Ibanez pisze: A tak wogole pilson jak tys nazbieral te 2000??? Chyba cale spa wykorzystales, co?
ale lepsze oprawy robie jak przeciwnik ma 2 gwiazdki. a teraz cos mi ta stronka padla.
FORZA INTER
-
Ibanez
I co pilson wynajeles juz jakichs dodatkowych ludzi?? Bo troche na to kasy ci pojdzie....
A stadion bedziesz rozbudowywal? Masz juz wystarczajaco kasy... Ja mam 20000 ale za chwile przyjdzie mi placic dniowki pieciu ultrasom i zostanie mi tylko 10000...
A stadion bedziesz rozbudowywal? Masz juz wystarczajaco kasy... Ja mam 20000 ale za chwile przyjdzie mi placic dniowki pieciu ultrasom i zostanie mi tylko 10000...
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
-
pilson_bz
tak mam w sumie 13 ultrasow... i teraz 23000 floty.
mam zamiar rozbudowac stadion ale jak bedzie wiecej kasy;D
jaka akcje robicie jak na stadionie jest od 30 do 50 psow??
mam zamiar rozbudowac stadion ale jak bedzie wiecej kasy;D
jaka akcje robicie jak na stadionie jest od 30 do 50 psow??
FORZA INTER
-
Ibanez
Jak jest tyle psow to ja maksymalnie napinke, przewaznie bluzgi a nieraz to nic. Jak daje cos wiecej to mnie zamykaja albo jest porazka. Mam tylko 5 hoolsow na pierwszym poziomie mma, wiec za duzo nimi nie zrobie. A Ty ilu masz?
I ile placisz swoim ultras?? Bo cos duzo kasy masz narazie jak na 13-stu... chyba(moze to ja mam malo)
I ile placisz swoim ultras?? Bo cos duzo kasy masz narazie jak na 13-stu... chyba(moze to ja mam malo)
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
-
pilson_bz
hoolsow mam 5 i cwicza jeszcze mma;/ stosuje sie do rad Globusa:D
Ibanez ty tez masz jakies problemy z ta stronka?? ja nie moge sie polaczyc;/
jak mi wejdzie to Ci napisze ile place tym ultras.
Ibanez ty tez masz jakies problemy z ta stronka?? ja nie moge sie polaczyc;/
jak mi wejdzie to Ci napisze ile place tym ultras.
FORZA INTER
-
Matrix23
A jak mogę trenować tych pożyczonych ultrasów? Bo chcę zrobić jakąś inną akcję, mam wystarczająco ultrasów ale nic mi nie wychodzi bo jest napisane że mam za mało ultrasów
Metal thrashing mad
-
pilson_bz
wejdz w trening i ultras i tam sobie wybierz w czym ich trenowac i tyle.
Ibanez ja place tym ultrasa od 3000 do 1500 na dzien dzisiejszy:/
Ibanez ja place tym ultrasa od 3000 do 1500 na dzien dzisiejszy:/
FORZA INTER
-
Dzonyy
Skąd bierzecie tyle kasy ? Ja ledwo 15k mam a tu 2 wyplaty trza dać 
-
Ibanez
Ja narazie zadnych problemow ze strona nie mam.
A co do terningu to nowych ultras trzeba trenowac od poczatku tan. najpierw baloniada, fajerwerki, smieciowisko itd.
Jak narazie place niecale 2000 kazdemu... ale caly czas wzrasta; jak wychodzilem z domu to bylo jeszcze kolo 1500:/
A co do terningu to nowych ultras trzeba trenowac od poczatku tan. najpierw baloniada, fajerwerki, smieciowisko itd.
Jak narazie place niecale 2000 kazdemu... ale caly czas wzrasta; jak wychodzilem z domu to bylo jeszcze kolo 1500:/
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
-
pilson_bz
mnie denerwuje ze ultrasi z treningu na trening biora coraz wiecej floty!!
Globus dlugo juz w to grasz???
Globus dlugo juz w to grasz???
FORZA INTER
-
Globus
Grałem kiedys na maxa i mialem chyba 100 miejsce w respekcie a 40 w hools oczywiscie w 1 lidze
ale to było dawno
rada dla was nie trenujcie MMA tylko sztuki z dolnej półki
a jesli chodzi o kase to musicie maaase meczy grac i trenowac ultrasów i trenowac i trenowac i dokupywac w miare rozwoju ekipy!
A tak własciwie to radze dobrze poczytac info ze stronki ultrasgame
1.
Gra ma charakter ciągły czyli gracz cały czas dysponuje swoją ekipą, zakupionymi przedmiotami oraz poziomem rozbydowy stadionu, a z każdym pierwszym dniem miesiąca wszystkie pkt. hools i respekt są zerowane.
2.
W grze każdy użytkownik rywalizuje w dwóch indywidualnych kategoriach:
Respekt - mecze rozgrywane są u siebie i na wyjeździe. Gracz za mecze u siebie zyskuje pkt. respekt (ilość jest zależna od ilości ekipy ultras, ilości i rodzaju użytych przedmiotów oraz atrakcyjności przeciwnika).Gracz zdobywa także pkt. Respekt za mecze na wyjeździe - możesz zrobić każdą akcję, ale jej powodzenie jest uzależnione od waleczności twojej ekipy oraz ilości policji na meczu, która jest uzależniona od atrakcyjności rywala (czym więcej gwiazdek ma rywal tym więcej policji znajduje się na meczu)
Hools - użytkownicy walczą pomiędzy sobą w ustawkach. Liczy się tutaj ilość ekipy hools i stopień jej wytrenowania (waleczność, wytrzymałość, technika). Każdy użytkownik może zaatakować innego, ale pod warunkiem, że są w tej samej lidze hools lub lidze wyżej lub niżej Gracz, który został zaatakowany po ataku ma 15 min. nietykalności, można też go atakować tylko pół godziny po wylogowaniu się lub bezczynności. Za zwycięstwo w ustawce gracz otrzymuje 2 pkt i -1 pkt za porażkę, jeżeli gracz atakuje zespół, z którym ma kosę pkt są mnożone razy dwa zarówno plusowe jak i minusowe. Atakujący w ustawkach traci 15% energii, atakowany 0%. Gracze rywalizują też w kategorii klubowej - gdzie są sumowane pkt. każdego użytkownika danej drużyny. Jest także czarna lista, czyli jeśli Cię ktoś zaatakował możesz mu się zrewanżować w ciągu 24h.
3.
Info - tutaj możesz zobaczyc ile posiadasz przedmiotów ultras.
4.
Ekipa - tutaj zarządzasz swoja ekipą hools i ultras, czyli możesz ich nazywać, obserwować, co trenują i ile jeszcze pozostało czasu itp. Każdy twój hools ma z góry przypisaną waleczność i wytrzymałość.
5.
Mecz - tutaj rozgrywasz mecze. U siebie - robisz akcje ultras, które wykonują ultrasi. Wraz ze stopniem wytrenowania ultrasa pojawiają się kolejne akcje. Każda akcja ma wymaganą energię oraz ilość ultrasów a także sprzętu ultras, którego musisz mieć tyle co osób. Jeżeli rozbudujesz ekipę, nauczysz ich nowych opraw to mogą robić podczas meczu kilka prezentacji przykład - masz ekipę 7 ludzi, którzy potrafią baloniadę i śmieciowisko, masz 7 balonów i 7 serpentyn to podczas meczu możesz zrobić i baloniadę i śmieciowisko tymi samymi ludźmi. Musisz pamiętać, że kasę zarabiasz z biletów sprzedanych na meczu, a więc może tak być, że więcej wydasz na oprawę niż zarobisz ze sprzedanych biletów, z drugiej strony im większa oprawa tym dostaniesz więcej pkt. respektu. Wyjazd - na wyjazd jadą tylko hoolsi, możesz odrazu wybrać każdą akcję jaką robisz na meczu lecz jej powodzenie będzie uzależnione od siły twojej ekipy hools oraz ilości policji, która się zwiększa wraz ze wzrostem atrakcyjności rywala. Za udanie przeprowadzoną akcję dostajesz pkt. hools - czym trudniejsza akcja tym więcej masz pkt.
Mecze ze zgodami - tutaj masz akcję zależne od ilości całej twojej ekipy, wydajesz kaskę na rzeczy dla zgód, ale dzięki temu dostajesz sporo pkt. respektu.
6.
Ustawki - patrz pkt 1. hools
7.
Trening - tutaj trenujesz swoją ekipę. Ultras - tutaj trenujesz ultrasów do wykonywania coraz lepszych akcji ultras. Siłownia - tutaj trenujesz swoich hoolsów, każdy hools najpierw musi wykonać każde ćwiczenie, aby na końcu mógł robić ćwiczenie dające najwięcej energii. Wytrzymałość twojego hoolsa spada po każdej ustawce, ale dzięki siłowni możesz ją odzyskać
8.
Sztuki Walk - jest 8 różnych sztuk walk po dwie na każdy poziom do wyboru. Dzięki tym umiejętnościom Twój hools podczas ustawki może stoczyć więcej pojedynków.
9.
Stadion - podczas meczy u siebie zarabiasz kaskę ze sprzedanych biletów na mecz a więc warto rozbudowywać stadion, aby na twoje mecze przychodziło więcej osób.
10.
SPA - tutaj możesz doładować energie dzięki smsowi, każdy sms daje 5 doładowań energii po 100%, energie doładowywujesz naciskając znak ”+”, który mieści się obok energii*. Jeżeli potrzebujesz więcej SPA wyślij smsa za 10.98Pln, a odrazu dostaniesz więcej SPA.
* Pamiętajcie - Zmienił się nr do wysyłania SPA... obecny to 71068. Należy wysłać smsa o treści: TC.UG.S(twój nr ID)
11.
Sklep - tutaj możesz nabyć odpowiednie akcesoria kibica na wirtualne mecze. Sklep zabiera 5% energii.
12.
Komis - tutaj możesz sprzedać niepotrzebne akcesoria, energia 5%.
13.
Dopalacze - tutaj możesz wspomóc swoich ludzi po przez dopalacze, które zwiększają wytrzymałość ludzi na określony czas i dzięki nim twój człowiek może mieć więcej niż 100% wytrzymałości. Energia zabierana przy kupnie 5%. Dodatkowo każdy dopalacz skraca czas ćwiczenia na siłowni w czasie działania dopalacza.
14.
Bar - bar jest zawsze otwarty. Za kaskę i 5% energii możesz zwerbować zarówno Ultrasa jak i Hoolsa do swojej ekipy. Każdy hools zwerbowany przez Ciebie ma losowo wybrana waleczność i wytrzymałość.
Za każdego zakupionego nowego członka ekipy (Hools i Ultras) ponosisz codzienne koszta utrzymania…
15.
Wiadomości - komunikator służący do komunikowania się między użytkownikami
16.
Profil - tutaj możesz:
a. zmienić hasło w grze
b. wgrac avatara (wgrac jakieś zdjęcie i kompresja bedzie automatyczna)
c. jeżeli nie chcesz grać w ustawkach możesz to tu wyłączyć, ale pamietaj że wyłączając ustawki nie bedziesz ich mógł poźniej włączyć !!!
d. możesz tu także nazwać swoją ekipę hools i ultras
e. ustalasz też tutaj swoje zgody i kosy - pamiętaj nie możesz tego zmienic w przyszłości !!!!
17.
Sojusze - każdy użytkownik może należeć tylko do jednego sojuszu i ma dwie możliwości: zakłada własny sojusz albo zostaje zaproszony do sojuszu innego użytkownika.W sojuszu jest jeden Grandmaster czyli założyciel sojuszu z pełnymi prawami, masterzy, których wybiera Grandmaster oraz żołnierzy. Rywalizacja ma charakter ligowy, a walki odbywają się między sojuszami o danej porze dnia czyli o godz. 9.00, 12.00, 15.00, 18.00, 21.00, a pary do walki na dany dzień są laosowane o 00:00.
Użytkownik danego sojuszu, aby brać udział w walce musi w ciągu 15 minut przed walką potwierdzić swój udział.W walce biorą udział sojusze, które posiadają conajmniej 5 członków
A tak własciwie to radze dobrze poczytac info ze stronki ultrasgame
1.
Gra ma charakter ciągły czyli gracz cały czas dysponuje swoją ekipą, zakupionymi przedmiotami oraz poziomem rozbydowy stadionu, a z każdym pierwszym dniem miesiąca wszystkie pkt. hools i respekt są zerowane.
2.
W grze każdy użytkownik rywalizuje w dwóch indywidualnych kategoriach:
Respekt - mecze rozgrywane są u siebie i na wyjeździe. Gracz za mecze u siebie zyskuje pkt. respekt (ilość jest zależna od ilości ekipy ultras, ilości i rodzaju użytych przedmiotów oraz atrakcyjności przeciwnika).Gracz zdobywa także pkt. Respekt za mecze na wyjeździe - możesz zrobić każdą akcję, ale jej powodzenie jest uzależnione od waleczności twojej ekipy oraz ilości policji na meczu, która jest uzależniona od atrakcyjności rywala (czym więcej gwiazdek ma rywal tym więcej policji znajduje się na meczu)
Hools - użytkownicy walczą pomiędzy sobą w ustawkach. Liczy się tutaj ilość ekipy hools i stopień jej wytrenowania (waleczność, wytrzymałość, technika). Każdy użytkownik może zaatakować innego, ale pod warunkiem, że są w tej samej lidze hools lub lidze wyżej lub niżej Gracz, który został zaatakowany po ataku ma 15 min. nietykalności, można też go atakować tylko pół godziny po wylogowaniu się lub bezczynności. Za zwycięstwo w ustawce gracz otrzymuje 2 pkt i -1 pkt za porażkę, jeżeli gracz atakuje zespół, z którym ma kosę pkt są mnożone razy dwa zarówno plusowe jak i minusowe. Atakujący w ustawkach traci 15% energii, atakowany 0%. Gracze rywalizują też w kategorii klubowej - gdzie są sumowane pkt. każdego użytkownika danej drużyny. Jest także czarna lista, czyli jeśli Cię ktoś zaatakował możesz mu się zrewanżować w ciągu 24h.
3.
Info - tutaj możesz zobaczyc ile posiadasz przedmiotów ultras.
4.
Ekipa - tutaj zarządzasz swoja ekipą hools i ultras, czyli możesz ich nazywać, obserwować, co trenują i ile jeszcze pozostało czasu itp. Każdy twój hools ma z góry przypisaną waleczność i wytrzymałość.
5.
Mecz - tutaj rozgrywasz mecze. U siebie - robisz akcje ultras, które wykonują ultrasi. Wraz ze stopniem wytrenowania ultrasa pojawiają się kolejne akcje. Każda akcja ma wymaganą energię oraz ilość ultrasów a także sprzętu ultras, którego musisz mieć tyle co osób. Jeżeli rozbudujesz ekipę, nauczysz ich nowych opraw to mogą robić podczas meczu kilka prezentacji przykład - masz ekipę 7 ludzi, którzy potrafią baloniadę i śmieciowisko, masz 7 balonów i 7 serpentyn to podczas meczu możesz zrobić i baloniadę i śmieciowisko tymi samymi ludźmi. Musisz pamiętać, że kasę zarabiasz z biletów sprzedanych na meczu, a więc może tak być, że więcej wydasz na oprawę niż zarobisz ze sprzedanych biletów, z drugiej strony im większa oprawa tym dostaniesz więcej pkt. respektu. Wyjazd - na wyjazd jadą tylko hoolsi, możesz odrazu wybrać każdą akcję jaką robisz na meczu lecz jej powodzenie będzie uzależnione od siły twojej ekipy hools oraz ilości policji, która się zwiększa wraz ze wzrostem atrakcyjności rywala. Za udanie przeprowadzoną akcję dostajesz pkt. hools - czym trudniejsza akcja tym więcej masz pkt.
Mecze ze zgodami - tutaj masz akcję zależne od ilości całej twojej ekipy, wydajesz kaskę na rzeczy dla zgód, ale dzięki temu dostajesz sporo pkt. respektu.
6.
Ustawki - patrz pkt 1. hools
7.
Trening - tutaj trenujesz swoją ekipę. Ultras - tutaj trenujesz ultrasów do wykonywania coraz lepszych akcji ultras. Siłownia - tutaj trenujesz swoich hoolsów, każdy hools najpierw musi wykonać każde ćwiczenie, aby na końcu mógł robić ćwiczenie dające najwięcej energii. Wytrzymałość twojego hoolsa spada po każdej ustawce, ale dzięki siłowni możesz ją odzyskać
8.
Sztuki Walk - jest 8 różnych sztuk walk po dwie na każdy poziom do wyboru. Dzięki tym umiejętnościom Twój hools podczas ustawki może stoczyć więcej pojedynków.
9.
Stadion - podczas meczy u siebie zarabiasz kaskę ze sprzedanych biletów na mecz a więc warto rozbudowywać stadion, aby na twoje mecze przychodziło więcej osób.
10.
SPA - tutaj możesz doładować energie dzięki smsowi, każdy sms daje 5 doładowań energii po 100%, energie doładowywujesz naciskając znak ”+”, który mieści się obok energii*. Jeżeli potrzebujesz więcej SPA wyślij smsa za 10.98Pln, a odrazu dostaniesz więcej SPA.
* Pamiętajcie - Zmienił się nr do wysyłania SPA... obecny to 71068. Należy wysłać smsa o treści: TC.UG.S(twój nr ID)
11.
Sklep - tutaj możesz nabyć odpowiednie akcesoria kibica na wirtualne mecze. Sklep zabiera 5% energii.
12.
Komis - tutaj możesz sprzedać niepotrzebne akcesoria, energia 5%.
13.
Dopalacze - tutaj możesz wspomóc swoich ludzi po przez dopalacze, które zwiększają wytrzymałość ludzi na określony czas i dzięki nim twój człowiek może mieć więcej niż 100% wytrzymałości. Energia zabierana przy kupnie 5%. Dodatkowo każdy dopalacz skraca czas ćwiczenia na siłowni w czasie działania dopalacza.
14.
Bar - bar jest zawsze otwarty. Za kaskę i 5% energii możesz zwerbować zarówno Ultrasa jak i Hoolsa do swojej ekipy. Każdy hools zwerbowany przez Ciebie ma losowo wybrana waleczność i wytrzymałość.
Za każdego zakupionego nowego członka ekipy (Hools i Ultras) ponosisz codzienne koszta utrzymania…
15.
Wiadomości - komunikator służący do komunikowania się między użytkownikami
16.
Profil - tutaj możesz:
a. zmienić hasło w grze
b. wgrac avatara (wgrac jakieś zdjęcie i kompresja bedzie automatyczna)
c. jeżeli nie chcesz grać w ustawkach możesz to tu wyłączyć, ale pamietaj że wyłączając ustawki nie bedziesz ich mógł poźniej włączyć !!!
d. możesz tu także nazwać swoją ekipę hools i ultras
e. ustalasz też tutaj swoje zgody i kosy - pamiętaj nie możesz tego zmienic w przyszłości !!!!
17.
Sojusze - każdy użytkownik może należeć tylko do jednego sojuszu i ma dwie możliwości: zakłada własny sojusz albo zostaje zaproszony do sojuszu innego użytkownika.W sojuszu jest jeden Grandmaster czyli założyciel sojuszu z pełnymi prawami, masterzy, których wybiera Grandmaster oraz żołnierzy. Rywalizacja ma charakter ligowy, a walki odbywają się między sojuszami o danej porze dnia czyli o godz. 9.00, 12.00, 15.00, 18.00, 21.00, a pary do walki na dany dzień są laosowane o 00:00.
Użytkownik danego sojuszu, aby brać udział w walce musi w ciągu 15 minut przed walką potwierdzić swój udział.W walce biorą udział sojusze, które posiadają conajmniej 5 członków
Ostatnio zmieniony 16 lut 2008, 00:56 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Cinek
od wczoraj zacząłem w to grać
oczywiście Interem
mam pytanie założył już ktoś może jakiś sojusz Interistów ? jeśli tak to jak się nazywa
-
Ibanez
Sojusz Interistow jest i nazywa sie Jaga BKS. Nie wszystkie kluby tam to Inter, ale graja nimi Interisci. pozdro!
P.S. Niezle Globus musiales w to grac skoro miales 100 i 40 miejsce. Brawo!
Mialem jakies pytania do Ciebie jeszcze dotyczace gry, ale teraz nie pamietam, jak sobie przypomne to napisze. pozdro!!!
P.S. Niezle Globus musiales w to grac skoro miales 100 i 40 miejsce. Brawo!
Mialem jakies pytania do Ciebie jeszcze dotyczace gry, ale teraz nie pamietam, jak sobie przypomne to napisze. pozdro!!!
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
-
Matrix23
Cinek-Rychu podaj swój nick to cię zaproszę. Myślałem, że jak wezmę Inter to będe musiał włoskim językiem się obsługiwać 
Metal thrashing mad
-
Cinek
dzięki za odpowiedź mój nick w grze to CinekRychu
pozdro
-
Matrix23
-
lopata1102
Siema
Ja tam tez w to sie bawie troche:D
tez oczywiscie Interem gram
lopata110220 to moj nick
Ja tam tez w to sie bawie troche:D
tez oczywiscie Interem gram
lopata110220 to moj nick
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta...
-
Dzonyy
Moj nick Dzonyy tylko albo prezez jedno albo dwa y na koniec nie wiem ale ja mam tylko 10 k respa i ciagle kasy malo 
-
Matrix23
To jest nas 5. Proponuje się spotkać na jakieś ustawce. Jeżeli znacie kogoś jeszcze kto w to gra to podajcie mi jego nick to go zaproszę.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2008, 19:08 przez Matrix23, łącznie zmieniany 1 raz.
Metal thrashing mad
-
pilson_bz
i jak wam idzie Panowie w ultrasgame???
ile macie respa i jakie ekipy??
bo w mojej zaczelo sie wszystko sypac /brak floty/ ;/
a z poczatku bylo tak pieknie
ile macie respa i jakie ekipy??
bo w mojej zaczelo sie wszystko sypac /brak floty/ ;/
a z poczatku bylo tak pieknie
FORZA INTER
-
Ibanez
Ja w tym momencie mam 15 ultras (w tym 10 wyszkolonych do ogniska) i 5 hoolsow.
Kasa 26000, ale jeszcze dzisiaj nie placilem moim 10 ultras wiec zostanie... o kurwa.. kolo 0 (zero). Niektorzy chca juz 4000!!!
Respa mam 3500.
Kasa 26000, ale jeszcze dzisiaj nie placilem moim 10 ultras wiec zostanie... o kurwa.. kolo 0 (zero). Niektorzy chca juz 4000!!!
Respa mam 3500.
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
-
pilson_bz
Ibanez u mnie 5 bralo po 4000 i bankrut jestem kilku odeszlo a reszte sam wyrzucilem i postanowilem zrobic sobie ekipe od nowa i tez mialem wytrenowanych do ogniska;/ czym lepszy ultras tym wiecej kasy;/ a oprawa tez kosztuje. z 16 ultras zostalo mi 5 podstawowych. a respa mam 11500Ibanez pisze: Niektorzy chca juz 4000!!!
i mecze teraz znow rozgrywam z 1*
PS: piliście wodeczke na meczu zgodowym??
Ostatnio zmieniony 17 lut 2008, 20:05 przez pilson_bz, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA INTER
-
Ibanez
No Ty nawaliles tego respa strasznie duzo, pewnie dlatego ze robiles jak najlepsze oprawy, ktore zabieraja pelno kasy. A rozbudowales stadion? Moze to jest metoda na wieksza kase?? Wiecej kasy z biletow by bylo.
P.S. Jaka wodeczke? na jakim meczu zgodowym?
P.S. Jaka wodeczke? na jakim meczu zgodowym?
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
-
pilson_bz
fakt robilem dobre oprawy mecz z 4* to cztero punktowa oprawa. stadionu jeszcze nie rozbudowalem. tez mi sie tak wydaje ze za wieksza kase bedzie jak rozbuduje bo w mlynie bedzie moglo byc 500 szala chyba.
jak ustawisz sobie w ustawieniach zgody i kosy to na meczu zgodowym mozesz z ziomkami pic wodeczke albo piknikowac na meczu i jeszzce masz kilka opcji.Ibanez pisze: P.S. Jaka wodeczke? na jakim meczu zgodowym?
FORZA INTER
-
Matrix23
5101 mój respect. Cinek, Dzonyy i Ibanez potwierdzcie zaproszenie do sojuszu bo na razie tylko lopata to zrobił.
Metal thrashing mad
-
Ibanez
Wlasnie potwierdzilem. I co teraz? Na czym polega sojusz? Co robimy? Ja mam tylko 5 hools i to slabo wycwiczonych....Matrix23 pisze: 5101 mój respect. Cinek, Dzonyy i Ibanez potwierdzcie zaproszenie do sojuszu bo na razie tylko lopata to zrobił.
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
-
pilson_bz
Ibanez ktory masz poziom hools??
sojusze walcza miedzy soba... tak wiec bedziecie z kims rywalizowac:D
jaka nazwe nosi wasz sojusz??
sojusze walcza miedzy soba... tak wiec bedziecie z kims rywalizowac:D
jaka nazwe nosi wasz sojusz??
FORZA INTER
-
Ibanez
Moi hools skonczyli trenowac drugi albo trzeci poziom mma. Nie moge teraz tego sprawdzic bo siedze w wiezieniu:) A nazwa sojuszu to Jaga BKS.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2008, 01:02 przez Ibanez, łącznie zmieniany 1 raz.
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
E MAI NESSUN CI FERMERA'