List gratulacjyny od fcinter.pl

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Shady

Odp: List gratulacjyny od fcinter.pl

Post autor: Shady »

Zwykly list i jeden podpis "od wszystkich fanow z Polski" bedzie najlepszy. Zeby to wygladalo w miare oficjalnie.
Darek

Post autor: Darek »

Ale ze zdjęciami to już nie jest taki zły pomysł  :-D Tylko trzeba wymyślić jak to ma wyglądać bo zdjęcia jak bądź nie  wkleimy  :?: :!:
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
RoB

Post autor: RoB »

Też myślę, że własnoręczne podpisy to nie jest najlepszy pomysł., ponieważ nie będzie to zbyt dobrze wyglądało. Samo imiona i nazwiska powinny wystarczyć, a i to nie jest moim zdaniem konieczne bo i tak nikt tego przecież nie będzie czytał. Można było by napisać Redakcja i użytkownicy FcInter.pl.

Jeśli chodzi o jakieś mecze towarzyskie czy odczytanie na San Siro to … zjedźcie na ziemie. Przecież oni dostaną setki takich listów.
Ocheck

Post autor: Ocheck »

tez tak mysle ze odejdziemy od tych podpisów...mysle ze samo imie nazwisko i nick wystarczy. Co do podpisania listu  "redakcja i kibice" to uwazam ze raczej nie......powinni sie podpisac wszyscy aby pokazac ilu nas jest. Matico juz pracuej nad listą kibiców, ja skupiam sie na tekscie listu, prosze tez o propozycje co chcielibyscie aby znalazlo sie w tym liscie.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2007, 13:01 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]Obrazek

[center]
Globus

Post autor: Globus »

A mi sie wydaje że fajnie by bylo zebrac mase podpisów... np z 1000 bo sam taki podpis Redakcja i użytkownicy FcInter.pl moze  malo znaczyc  poniewaz moze oznaczac 20 osob lub 2000 osob... moga pomyslec ze to jakis maly serwis :P
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Shady

Globus pisze: A mi sie wydaje że fajnie by bylo zebrac mase podpisów... np z 1000
skad wezmiesz tyle podpisow? pozatym wtedy list mialby strone A4, a podpisy 10.... dajcie spokoj z tymi podpisami czy nawet wymienianiem kazdego z osobna... lepiej napsiac Polscy fanatycy Interu i to starczy.
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

A więc tak po zebraniu danych z ostatniej niecałej doby mamy na koncie 39 podpisów łącznei z redakcją.

ShadY mi się wydaje że podpisy to doby pomysł (podpisy w sensie imię nazwisko i nick) bo z własnoręcznymi będzie za duże zamieszanie.

Co do fotek to jestem przeciwny. Drukowac tyle  :| lepiej oficjalnie same podpisy

PS: czekam na kolejne maile: maticointer@gmail.com
Wizard

Post autor: Wizard »

Podpisy muszą być żeby pokazać ilu nas jest!
Bez tego to taki zwykly list to moze kazdy sobie wyslac...
Poza tym mysle, ze to powinien byc list całej społeczności kibiów Interu, zarówno tych, którzy tworzą inne serwisy. Dlatego chyba lepiej jak juz by było podpisać: Polska społeczność kibiców Interu Mediolan Gratuluje!
Shady

matico pisze: ShadY mi się wydaje że podpisy to doby pomysł (podpisy w sensie imię nazwisko i nick) bo z własnoręcznymi będzie za duże zamieszanie.
Na forum pewnie jest mala czesc fanow Interu z Polski... wiec podpisy osob z forum nie beda odzwierciedlaly rzeczywistej naszej ilosci :) dlatego jestem za umieszczeniem podpisu ze od "Polskich fanow Interu"... wymienianie kazdego z naziwska czemu by mialo sluzyc? Jak dla mnie troszke bezsensu.
RoB

Post autor: RoB »

Pokażmy ilu nas jest ? Ludzie to nie Onet. Nawet jak będzie nas 100 czy 200 to myślicie, że na kimś to zrobi wrażenie ? 
Slepy

Post autor: Slepy »

No dokladnie, wlasciwie to wpisy są niepotrzebne, najwyzej redaktorów listu. Napiszmy po prostu gratulacje od kibioców z Polski, chyba się domyślą ze nie jest nas 20. Do tych, co myślą, ze zamieszczą go na inter.it...przeciez Oni takich listów dostają setki, nie mowiąc o mailach...
jankos

Post autor: jankos »

Mam takie samo zdanie. Dajmy sobie z tym siana. Lepiej: "polscy fani Interu" - i to wystarczy
Lamatico
Kontakt:

Ja jednak zostanęprzy zdaniu że podpisy mają sens. Podnoszą range listu.
Wizard

Ja nie łudze się, że zamieszczą/przeczytają gdziekolwiek ten list...
Jednak chyba lepiej zeby się wyróżniał czymkolwiek od innych nadsyłanych z tej samej okazji. Polscy Fani Interu - tak list może zatytułować największa strona o Interze w Polsce jak i 6 osobowa grupka kibiców z podkarpackiego...
Darek

Post autor: Darek »

Jeśli nie będzie podpisów to można zrobić że na końcu listu napisze się :

Z wyrazami szacunku
                                                (lub)
                                            Z poważaniem Użytkownicy strony fcinter.pl i kibice Interu Medilolan(666 osób)...
                                                              lub
                                                                666 użytkowników strony fcinter.pl i kibiców Interu Mediolan...

No albo wogóle bez liczb ale na to się wszyscy nie zgodzą pewnie!?

Liczbą tą może być ogólna liczba zarejestrowanych użytkowników, lub aktywnych np. tylko w tym miesiącu  lub tylko tych którzy się zgłosili!?                                             
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Wizard

Hm zastanawia mnie ta liczba 666 :D:D:D
Ocheck

hehe mnie tez, moze jednak to jest wyjscie jak juz sie tak upieraja to moze napisac tylko z imienia i nazwiska redakcje a uzytkowników podac liczbe np zarejestrowanych  na stronce
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2007, 15:40 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]Obrazek

[center]
dudu
Kontakt:

Post autor: dudu »

ja nadal twierdze ze wlasnoreczne podpisy niepopsuły by estetyki listu ale czytajac widze ze wiekszosc nie jest za tym
ale pomyslcie takiego listu nie wysyla sie codziennie
imie nazwisko i nick napisane czcionka worda pod listem na pewno nie wyglada lepiej niz nawet nabazgrane podpisy takie moje zdanie
wlasnoreczne podpisy pokaza ze nam zalezy ;]
jesli nawet dostaja tysiace podobnych listow wystarczy ze przegladajac list nawet go nie czytajac zobacza ze sa podpisy odrazu list sie wyrózni od wszystkich innych
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
Lamatico
Kontakt:

Podpisy muszą być, bo zarejestrowanych jest masa a niektórzy wogóle nie wchodza. Dla mnie te podpisy są bardzo ważne i należałby je zamieścić.

PS jest już ponad 60
dudu
Kontakt:

Post autor: dudu »

matico... jak by dalo rade to podaj liste tych co juz masz co ci wyslałi przynajmniej na biezaco kazdy bedzie mogl widziec czy doszlo czy nie jego zgłoszenie wtedy mniej bedzie pytac cie na priv czy dostales mojego maila

jaknajbardziej jestem za podpisami wlasnorecznymi
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
Globus

Post autor: Globus »

Matico a moze dogadać się z konkurencją żeby podali info na swoich stronach?

EDIT- wtedy może było by nas więcej :szal:
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2007, 16:24 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Lamatico
Kontakt:

hmm z konkurencją to nie wiem. Projekt listu jest wyraźnie napisany że "...redakcja fcinter.pl..." i nie wiem. Chyba że któryś z szefów sie z nimi skontaktuje.  :lol2: Ja jestem przeciwny.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Po co konkurencję? To jest autorski pomysł redaktorów FCInter.pl i jako serwis, który reprezentuje rzeszę kibiców Interu w Polsce uwazam, że główne i jedyne prawa powinien mieć właśnie FCInter.pl ... bo pamiętajcie... TYLKO TA strona się tak naprawdę liczy... :)
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Ocheck

dokladnie popieram MiRasa to jest pomysl autorski najlepszego polskiego serwisu o Internazionale i nie uważam aby konkurecja miała być  tutaj dołączona :inter:
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2007, 16:53 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]Obrazek

[center]
Lamatico
Kontakt:

Tak popieram Ochecka i MiRasa ... autorski pomysł FCInter.pl a konkretnie Ochecka nie zapominajmy o tym bo on taki skromny  :lol2: na liście jest na pierwszym miejscu.
Ocheck

heheh oj Matico Matico przecież wiesz ze ja skromniutki jestem :D taki mały żuczek
[center]Obrazek

[center]
Wojtala

Post autor: Wojtala »

że lista nie jest zamknięta to chciałbym sie przyłączyć do oprawy graficznej :P
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
Slepy

Post autor: Slepy »

Hm, ale przecież każdy szanujący kibic Interu w Polsce prędzej czy później dowiedział się o tym liście, droga wolna, gg Matico przecież podane jest w newsie. Chyba nie jest zakazane napisanie do niego, równie dobrze mogą byc gratulacje od każdego z nas (tutaj piszących) jak i użytkowników innych stron. Jeśli inne strony (chodzi mi juz o zrzeszenie, nie samych ludzi) chcą się przyłączyć, to moze niech napiszą same. Skoro my (a właściwie Wy) to wymyśliliście, to chyba nie w waszym obowiązku jest bieganie za każdym redaktorem/szefem i pytanie, czy czasem nie chce sie przyłączyć.
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Z tymi wlasnorecznymi podpisami to raczej kiepski pomysl,choc moge sie mylic. Podawajac tylko imie i nazwisko tez moze to nijak wyjsc,wystarczy otworzyc ksiazke tel i wpisac ze 20 000 dowolnych nazwisk :-P
Najwazniejsza jest sama tresc tematycznego listu,ktora moze przycmic cala reszte.
Wierze w wasze umniejetnosci i trzymam kciuki.
Forza Inter!!
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Gaszka
Kontakt:

Post autor: Gaszka »

Nie rozumiem czegoś... skąd obawa że ktoś się nie dowie bo wchodzi na inną stronę?

Popatrzcie w dowolnym momencie na liczniki online wszystkich stron Interu, to zobaczycie że mamy przez cały dzień najwięcej. Myślę, że jeśli są osoby które nie wchodzą na fcinter.pl - chodzi ofc o fanów Interu - to są to tylko pojedyncze jednostki, więc dla mnie taka obawa nie istnieje. Mogę śmiało powiedzieć, że gdyby dodać wszystkie wejścia na strony Interu w danym dniu i obliczyć jaki serwis przyjął z tego najwięcej procent to mielibyśmy ich około 75. Gdzieś około 25-30 przypadłoby na pozostałe 3 strony... Zatem takie obawy nie mają podstaw  :-)
// >> www.FcInter.pl << //
ODPOWIEDZ