Ja strasznie nie cierpię Starej Damy o imieniu Juventus, jakoś od początku ich nie trawie, może to i z powodu tego, że mój młodszy brat jest zagorzałym kibicem owej drużyny i nie raz ostro sie sprzeczaliśmy kto gra lepszą piłke i ma ciekawszych zawodników. Przez dłuższy czas to bracik był górom bo Juve było na fali (wiadomo zresztą czemu - "ustawione mecze" heh

) Jednak teraz Inter jest od 3 lat najlepszy w Serie A i może mnie cmoknąć. Powiem szczerze, że obecnego składu Juve bardziej nie cierpię niż poprzednich: szczególne nie trawie tych graczy: Tiago, Mellberg, Grygera, Nedved, Amauri, Salimihalic, Maninger, Marchisio, Poulsen - mam nadzieje że żaden z nich nigdy nie założy koszulki Interu !!. Co do Milanu nie jestem wielkim wrogiem tej drużyny, nawet kiedyś miałem szalik z Milanu heh

Wtedy jednak Milan miał fajny, świeży skład którym wszystko wygrywali, natomiast obecna taktyka transferowa jest fatalna, a skład poprostu nudny, a sam Milan nie ciekawy, a ostatnio nawet przestałem oglądać ich mecze.