A ja swoją przygodę zaczynamcor72z pisze:Ostatnio odnowiłem przygodę z tabaką, przerwaną gdzieś pod koniec liceum. Przyjemna sprawa, aczkolwiek na razie poza Red Bullem i Gawith Apricotem ciężko mi było w sklepach znaleźć coś innego. Smakoszem nie jestem, zazwyczaj tabaka idzie po solidnej ilości alkoholu.Kubuś:) pisze: Temat wykryłem przypadkowowpisałem w wyszukiwarce naszego forum ... Tabaka
Chciałem sie dowiedzieć czy Interisci mają coś wspólnego ze snuffaniem ale jak widać niewiele![]()
Uzależnienia ;)
-
Kubus
Odp: Uzależnienia ;)
-
Kuba_1908
Dobry jest klasyczny Gletscher miętowy . No i oczywiście Redbull . Nie wiem jak innym , ale jak np. nie lubie tych tabak owocowych np.wiśniowych jak Ozona .
-
KoRNeL
Dla mnie to trochę dziwne używać tabaki jako używki bez urazy Panowie do Was oczywiście ... raz w życiu przepisał mi ją lekarz na chore zatoki pamiętam ale po paru razach przestałem jej używać bo tylko kichałem po niej
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Kubus
Używki hmm ... trochę za dużo powiedziane :> lepiej brzmi produkt spożywczyKoRNeL pisze: Dla mnie to trochę dziwne używać tabaki jako używki bez urazy Panowie do Was oczywiście ... raz w życiu przepisał mi ją lekarz na chore zatoki pamiętam ale po paru razach przestałem jej używać bo tylko kichałem po niej
-
Damiano
Temat brzmi uzależnienia, a nie używki. Ja jestem uzależniony od piłki niestety(szczególnie dla mojej dziewczyny). Oglądam,gram, czytam wszystko związane z piłką i czasu brakuje na inne sprawy dziewczyna, praca, uczelnia... Latka lecą, a mi nie przechodzi ten nałóg
-
Tupac_FCI
"Furorę na wieżowcach zrobiły sole do kąpania, dobrze wiem jak to gówno ryje baniak, tu do wódki zamiast ogórków większość tego się wpierd... i do tego łapie macha..."
"Rozejrzyj się wokoło, tu wcale nie jest wesoło..."

-
Czorny87
Re: Uzależnienia ;)
Piłkę nożną uważam jako pasję , lecz nie wadzi ona w moim życiu. Uzależniony natomiast jestem od managera on line ( pmanager.org ) co lepsza gra robi się coraz bardziej beznadziejna , a czlowiek i tak tam siedzi i próbuje ją podnieść - uzależnienie.
Udało mi sie rzucić fajki
Udało mi sie rzucić fajki
Godny fanpage dot. piłki nożnej i tego jak ją postrzegaliśmy w młodości.
https://www.facebook.com/pages/Tu-gra%C ... 825?ref=hl
https://www.facebook.com/pages/Tu-gra%C ... 825?ref=hl