Football Manager
-
Cny
Odp: Football Manager
Mi często wywala błąd jak w czasie gry minimalizuje, żeby sprawdzić coś na necie albo zrobić coś innego. Raz straciłem 2 miesiące przez to.
-
Blablarzynca
- Kontakt:
I stało się. Po raz pierwszy w mojej karierze managera, bramkarz podczas spotkania odniósł kontuzję. Pechowcem okazał się...Jerzy Dudek, ściągnięty w lecie za darmo jako 3 bramkarz. Dałem mu zagrać w spotkaniu z Legią w Lidze Mistrzów, był to też jego debiut w Interze. Na ławce oczywiście nie było drugiego bramkarza, bo nie przypuszczałem, że taka kontuzja kiedykolwiek będzie dotyczyła bramkarza. Do bramki wpuściłem Motte i nie puścił na szczęście żadnego gola. Wszystkie nawet najprostrze piłki wybijał przed siebie, ale czyste konto zachował 
Co ciekawe bramkarz Legii, Antolović też w tym spotkaniu zszedł z powodu kontuzji
Niestety z niewiadomych przyczyn nie mogę kontynuować kariery, nie można nacisnąć "kontynuuj". Pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło, a wszystko przed Dudka!

Co ciekawe bramkarz Legii, Antolović też w tym spotkaniu zszedł z powodu kontuzji
Niestety z niewiadomych przyczyn nie mogę kontynuować kariery, nie można nacisnąć "kontynuuj". Pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło, a wszystko przed Dudka!

Ostatnio zmieniony 3 gru 2010, 20:22 przez Blablarzynca, łącznie zmieniany 1 raz.
all in the game, yo, all in the game
-
Kujon
- Kontakt:
krzynao pisze: Najwiekszy problem w FM 2011 mam z błedem "crash dump" . Musze save'a robic co jakies 2-3 tygodnie( w kalendarzu gry) dla bezpieczenstwa. Bo nie wiedziec skad i dlaczego meczy mnie ten blad.
Cny pisze: Mi często wywala błąd jak w czasie gry minimalizuje, żeby sprawdzić coś na necie albo zrobić coś innego. Raz straciłem 2 miesiące przez to.
Ja tam jako jedyną grę managera mam oryginalnego i problemów żadnych, a gram bardzo dużo. Ostatnio grałem Legią, ale jakoś nie udało mi się zrobić tego co chciałem w ciągu pięciu sezonów (1/4 ligi mistrzów). Dodam, że używam własnej taktyki i treningów, bo jakbym sobie ściągnąć z neta to pewnie byłby to pikuś. A tak z ciekawości to zrobiłem sobie w taktyce pewien motyw, który był bodajże w wersji 07 czy 08, wszystkie rzuty rożne dałem na krótki słupek a tam nabiegał mój środkowy obrońca, 2 sezony średnio działało a w trzecim uwaga:Blablarzynca pisze:Niestety z niewiadomych przyczyn nie mogę kontynuować kariery, nie można nacisnąć "kontynuuj". Pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło, a wszystko przed Dudka!

Niestety Pejcinovic miał rok do końca kontraktu i nie chciał go za nic przedłużyć, więc go sprzedałem za 8 mln euro. Teraz czas na hardkor wyzwanie czyli rozpoczynam w Serie C2/C, wybieram zespół Latina (ze względu na barwy takie jak nasz Inter). Cel 7 sezonów i gram w serieA.
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
kidmano
Też tak miałem w wersji 09 albo 10, nie pamiętam już. Wejdź sobie w opcje menagera swojego i daj urlop i wróc po dniu. Na pewno działa i można kontynuować karierę.Blablarzynca pisze:
-
Dzonyy
Ma ktoś taki problem że w historii zawodnika ostatni sezon spędza on w Ipswich ?
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Helton
ale w jakiej lidze grasz jakim zespolem?? moze masz jakas nowa latke?? Moze na wypozyczeniu jest?? Ja w 2010 na jakiejs latce mialem santona ostatni sezon gral w romieJestem hardkorem pisze: Ma ktoś taki problem że w historii zawodnika ostatni sezon spędza on w Ipswich ?
to ty dudka kupiles a gdzie j.cesar???Blablarzynca pisze: I stało się. Po raz pierwszy w mojej karierze managera, bramkarz podczas spotkania odniósł kontuzję. Pechowcem okazał się...Jerzy Dudek, ściągnięty w lecie za darmo jako 3 bramkarz. Dałem mu zagrać w spotkaniu z Legią w Lidze Mistrzów, był to też jego debiut w Interze. Na ławce oczywiście nie było drugiego bramkarza, bo nie przypuszczałem, że taka kontuzja kiedykolwiek będzie dotyczyła bramkarza. Do bramki wpuściłem Motte i nie puścił na szczęście żadnego gola. Wszystkie nawet najprostrze piłki wybijał przed siebie, ale czyste konto zachował
![]()
-
Blablarzynca
- Kontakt:
Dudek jest tylko trzecim bramkarzem, Cesar pierwszym 
-
and1
- Kontakt:
A u mnie w pierwszym sezonie Bordeaux zajęło w lidze...ostatnie miejsce i spadło 

-
Helton
Tez tak mam z tymi polaczkami obecnie w panacie gram i sciagnalem 36 letniego saganowskiegoBlablarzynca pisze: Dudek jest tylko trzecim bramkarzem, Cesar pierwszym![]()
PS Blabarzynca a moglbys wrzucic swoj sklad interu??
-
krystianeczek
mój skład w 3 sezonie: Julio-Maicon Lucio Rannochia Criscito-Cambiasso Pastore Hamsik Sneijder-Aguero,Eto
-
Czarson
Ja gram Widzewem 2017/2018 sezon , bardzo przyjemnie się gra 
-
Blablarzynca
- Kontakt:
Helton pisze: PS Blabarzynca a moglbys wrzucic swoj sklad interu??

Jeśli miałbym wszystkich graczy do dyspozycji, to takim składem bym zagrał. Ten prawy obrońca, co jest w pierwszym składzie to świetnie zapowiadający się zawodnik, wychowanek i ma dopiero 16 lat. Dlatego gra kosztem Maicona, którego będę chciał się pozbyć przy najbliższej okazji.
PS Przedłużyłem kontrakt z Zanettim do 2014, mam nadzieję, że nie spadną mu zbytnio atrybuty, bo chce pobić wszelkie rekordy występów jakie są możliwe.
Ostatnio zmieniony 8 gru 2010, 20:33 przez Blablarzynca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mora
- Kontakt:
Heh widzę, że kupiłeś Jurka Dudka na mecze 1/8 finału Coppa Italia 
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Blablarzynca
- Kontakt:
Prowadzi ktoś z was jakąś reprezentację ? U mnie na razie, nie chcą przyjąć żadnych kandydatur. Próbowałem z Brazylią, Włochami czy Meksykiem, ale wszyscy odrzucają moją kandydaturę.
-
Czarson
Ja prowadzę Nigerię 
-
krystianeczek
ja prowadzę Inter i Polskę, po euro Smuda zakończył karierę i sami się po mnie zgłosili.
-
Helton
ja chcialem niemcow prowadzic ale zrezygnowalem po pierwszym meczu za duzo czasu to zajmuje a frajdy z tego nie czuje. No moze do serbii sie zglosze bo tam ciekawa paczka i ciekawe wyzwanie.
-
krystianeczek
ja chciałem tą Polskę, ale się nie da, 4 zawodników fajnych, Fabiański Jodłowiec, Obraniak, Lewandowski, i może Mierzejewski, w Parmie się wyróżnia, a i kupcie tego Babacara z Fiory, w 3 sezonie u mnie ładował bramę za bramą, a w bramkarza warto zainwestowac w Delaca z Chelsea, staje się świetny
-
Czarson
Mi się bardzo przyjemnie prowadzi Nigerię -Oba , Lukaku , Obiorah , Apam , Taiwo jest okejka 
-
Helton
Lukaku w Nigerii???czaro993 pisze: Mi się bardzo przyjemnie prowadzi Nigerię -Oba , Lukaku , Obiorah , Apam , Taiwo jest okejka![]()
-
krystianeczek
o ile się nie mylę to Belg, mam go nawet w Interze, ale jest 5 napastnikiem dopiero
-
Czarson
Lukman Haruna , nie wiem dlaczego ale myśląc o nim zawsze pisze LukakuHelton pisze:Lukaku w Nigerii???czaro993 pisze: Mi się bardzo przyjemnie prowadzi Nigerię -Oba , Lukaku , Obiorah , Apam , Taiwo jest okejka![]()
ed. taka ciekawostka jeszcze - Javier Zanetti jest u mnie prezesem Ruchu Chorzów
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, 01:06 przez Czarson, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Balon
u mnie dostałem propozycje z Urugwaju, ale odrzuciłem i ..... wygrałem Triplette.
Sklad jeszcze wzmocniłem ale przegrałem superpuchary...
Dopiero od roku 2014 mozna obnizyc płace w Interze. Dejan z 6 mln rocznie nie odejdzie nigdzie. Musiałem do niektórych doplacac do pensji (np. Muntari) i dopiero teraz wychodze na ok 100 mln rocznie.
mam Teveza, Balotelliego, Hazarda, Hamsika, De Rossiego (odrzucili 60 mln, a po pol roku zaoferowali za 14... najwieksza wada tego managera), Sancheza.
Poleca Munaina to przekozak. W Realu tez jest mlody kozaczek Thiago Alves
Sklad jeszcze wzmocniłem ale przegrałem superpuchary...
Dopiero od roku 2014 mozna obnizyc płace w Interze. Dejan z 6 mln rocznie nie odejdzie nigdzie. Musiałem do niektórych doplacac do pensji (np. Muntari) i dopiero teraz wychodze na ok 100 mln rocznie.
mam Teveza, Balotelliego, Hazarda, Hamsika, De Rossiego (odrzucili 60 mln, a po pol roku zaoferowali za 14... najwieksza wada tego managera), Sancheza.
Poleca Munaina to przekozak. W Realu tez jest mlody kozaczek Thiago Alves
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Tu sei tutta la mi vita...
Chrapię, bo lubiem!
Tu sei tutta la mi vita...
-
Dzonyy
Udało się komuś z was wybudować nowy stadion w tym FM'ie ?
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
Helton
za ile wam sie udalo wyciagnac Hazarda??? Ja ze swojej strony moge polecac sissoko taki sam dobry jak w 2010. Zreszta co rozpoczynam nowa gre zawsze probuje sciagnac sobie sissoko
-
puMba
Ja wykupiłem GM na własnośćJestem hardkorem pisze: Udało się komuś z was wybudować nowy stadion w tym FM'ie ?

Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"
-
Blablarzynca
- Kontakt:
Za Hazarda proponowałem 20mln zgodzili się, dogadałem się z zawodnikiem co do kontraktu, a tu nagle anulowali mi go. Okazało się, że Hazard poprosił o wystawienie na listę transferową i wyciągnąłem go za 10mln 
-
Pablusso
Ja Hazarda wyciagnalem jakos za 15 mln. Swietny zawodnik. Ogolnie u mnie najwieksze spustoszenie w szeregach przeciwnikow sieja skrzydla. Hazard i Ronaldo, ktorego sciagnalem za 40 mln juz przed drugim sezonem, bo sie z Mourinho poklocil
W tym roku sciagnalem brata Hazarda. 18-latek z niezla przyszloscia, co ciekawe Francuz, nie Belg. Dla ogrania rzucilem go do Primavery na poczatek i w 5 meczach 5 bramek i 7 asyst
Szkoda, ze gra na tej samej pozycji co Eden.
Polecam na atak Vele z Arsenalu. Najpierw wypozyczylem go, ale gral tak genialnie, ze nie czekajac dlugo za 7 mln kupilem. 15 meczow i 15 bramek i pare asyst.
Polecam na atak Vele z Arsenalu. Najpierw wypozyczylem go, ale gral tak genialnie, ze nie czekajac dlugo za 7 mln kupilem. 15 meczow i 15 bramek i pare asyst.

sig by Orzeu
-
Blablarzynca
- Kontakt:
To ładnie musiałeś oszczędzać.puMba pisze: Ja wykupiłem GM na własność
Mam zamiar zmienić teraz politykę transferową, ostatnim moimi wielkim zakupem będą Balotelli i Ranocchia. Może orientujecie się ile będzie mnie kosztowała druga połowa karty ? Zamierzam także pozbyć się ponad 10 zawodników i postawić na młodzież. Zostawię tylko najbardziej zasłużonych, tylko wkurza mnie Cordoba, bo chce aż 4 mln zarabiać.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, 17:48 przez Blablarzynca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
puMba
Genoa moją ofertę 8mln euro odrzuciła, a więcej nie chciałem dawać.Może orientujecie się ile będzie mnie kosztowała druga połowa karty ?
Z Cordobą odbyłem rozmowe i zgodził sie na rozwiazanie kontraktu za 1,7 mln euro.Zostawię tylko najbardziej zasłużonych, tylko wkurza mnie Cordoba, bo chce aż 4 mln zarabiać.

Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"