Football Manager
-
Balon
Odp: Football Manager
crack.
Jak pierwsze spostrzezenia z patcha? ja wlasnie sciagam
Jak pierwsze spostrzezenia z patcha? ja wlasnie sciagam
Ostatnio zmieniony 16 gru 2010, 14:27 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Tu sei tutta la mi vita...
Chrapię, bo lubiem!
-
Paru
Dzięki wielkie 
-
krzynao
Trzeba miec poprzednia wersje patcha, czy mozna na "czystą" gre go wrzucić?
-
hQ
- Kontakt:
Na 99% Możesz dać na czystą. Z tym, że słyszałem, że ci co mieli zaznaczoną polską ligę na starych save'ach to teraz ten save nie rusza. Podobno ma być jakiś fix tego patcha.
-
krzynao
Dzieki. I tak mam zamiar zaczac grać od nowa, bo Interem jest za łatwo. 3 sezony i 18 trofeów to troche przesada 
Wiele osób pisało o graniu 3-ligowcami, mam zamiar pograć w ten sposób. Napewno bedzie ciekawiej .
Wiele osób pisało o graniu 3-ligowcami, mam zamiar pograć w ten sposób. Napewno bedzie ciekawiej .
-
Czarson
Taranto się przyjemnie gra 
-
Balon
ja mam wielkie problemy w Interze w 5 sezonie. Jakoś wszystkie moje taktyki straciły moc...
ma ktos linka do cracka? bo nie moglem znalesc.
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Chrapię, bo lubiem!
-
Helton
http://www.footballmanager.com/index.php?p=patches chodzi ci o to to jest patch a nie crack. Ale crack tez nie mamDon Balon pisze: ja mam wielkie problemy w Interze w 5 sezonie. Jakoś wszystkie moje taktyki straciły moc...
-
Czarson
Jak masz ta ruska wersje do której wymagany jest crack to ściągnij 'Patch 11.2.0 - Russian (PC Disc)' z linku podanego przez Heltona
-
and1
- Kontakt:
-
krystianeczek
Coś niesamowitego, Polską jestem w 1/2 finału mistrzostw świata w 2014, w 1/8 Brazylie w karnych, cały mecz powstrzymywanie 5 obrońców 2 defensywnych pomocników, z 1/4 wygrana z Włochami 1:0 tą samą taktyką. Teraz 1/2 z Anglią już tyle szczęścia raczej nie będzie ale i tak coś wspaniałego.
-
and1
- Kontakt:
-
Helton
niech wolniej robia te latki
bo nie nadazam heh. Niech zrobia jedna porzadna
-
Pablusso
Z reguly mam problem w tym FMie z napastnikami. Zaden nie potrafi utrzymac wysokiej formy przez dluzszy czas. Juz zdazyli sie u mnie "wypalic" Vela i Suarez. Ciagle cos niecos gra Eto'o, ale rewelacja obecnego sezonu jest Destro. Bardzo ladnie sie u mnie rozwija, w koncu dalem mu szanse w pierwszym skladzie i sie nie zawiodlem:

Powaznie jestem w szoku.
Tez wam sie wydaje, ze nowy FM jest ubozszy w regeny? W starszych wersjach takie koksy potrafily "wyskakiwac", ze glowa mala, a teraz strasznie ciezko jakis diamencik znalezc.

Powaznie jestem w szoku.
Tez wam sie wydaje, ze nowy FM jest ubozszy w regeny? W starszych wersjach takie koksy potrafily "wyskakiwac", ze glowa mala, a teraz strasznie ciezko jakis diamencik znalezc.

sig by Orzeu
-
Dzonyy
Też odnoszę takie wrażenie , ale moim zdaniem to wychodzi na dobrę w poprzednich częściach po 8,9 sezonach mogłeś mieć na każdej pozycji takiego grajka i wygraywałeś wszystko ja leci.Pablusso pisze: Tez wam sie wydaje, ze nowy FM jest ubozszy w regeny? W starszych wersjach takie koksy potrafily "wyskakiwac", ze glowa mala, a teraz strasznie ciezko jakis diamencik znalezc.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Koziolek
Mógłby mi ktoś pomóc w rozpoczęciu gry przez LAN?
Dziś z kolegą chcieliśmy zacząć wspólną rozgrywkę, kolega uruchamiał nową grę jako serwer, ja starałem się dołączyć, a za każdym razem wyświetla się błąd połączenia. Próbowaliśmy też przez Hamachi ale w grze IP serwera nadal zostawał taki jak z wyłączonym Hamachi.
Dziś z kolegą chcieliśmy zacząć wspólną rozgrywkę, kolega uruchamiał nową grę jako serwer, ja starałem się dołączyć, a za każdym razem wyświetla się błąd połączenia. Próbowaliśmy też przez Hamachi ale w grze IP serwera nadal zostawał taki jak z wyłączonym Hamachi.
-
Kujon
- Kontakt:

"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
Czarson
zapisz 2x i będziesz mógł grać raz tu raz tu 
-
Helton
a ile lig gracie??? ja jeszcze niedawno wybieralem 10 krajow ok 15 lig baza : srednia albo mala,ale w tym fmie juz mi nie uciagnie. I teraz sie zastanawiam czy wybierac max 4 dla bezpieczenstwa czy moze ryzykowac z wieksza iloscia lig.
-
hQ
- Kontakt:
Ja biorę jedną ligę, najmniejszą bazę danych i jadę jakoś
:D Więcej mój komp nie udźwignie.
-
Czarson
Ja biorę 4 kraje około 10 lig , baza duża + gracze z najlepszych klubów danego kontynentu
-
krystianeczek
Polecam duet Aguero-Babacar, w sezonie 2014/2015 po 21 kolejkach Aguero ma 21 goli a Babacar 20 do tego Aguero 9 asyst Babacar 8, sezon ten jest genialny w moim wykonaniu, po tych kolejkach 70 bramek, ale ten duet od 2 sezonów się kapitalnie sprawdza, do tego Pastore z Robbenem na skrzydłach, ofensywna Sneijder i co mecz koło 5 bramek strzelam.
-
Pablusso
A Pastore nie jest przypadkiem na skrzydle "czerwony"? Czy mimo wszystko go tam ustawiasz i gra tak dobrze?

sig by Orzeu
-
Balon
ze Pastore to geniusz nie musze pisac. najlepsze 60 mln zainwestowane (no moze oprocz 40 na Teveza),
Babacar'a moglem miec ale załowałem mu 5 mln rocznie na pensje, chłop strzela jak szalony. Hernandeza sciagnelem i gra dość słabo,
Wyszkoliłem geniusza na miare Mourinho - asystent Mazzini! Co jakis czas biore urlop i zawsze wygrywa mecz. Wzielem go specjalnie na asystenta do repry (objelem ja niedawno).
Ma moze ktos problemy z grafika?! ja stracilem glownego save, ale na szczesnie mialem starsze. Obecnie po wlaczeniu pokazuje mi ze jakas tam linia jest przesunieta czy cos takiego chyba i mam cos w stylu - myszka pare cm na ikonka ktora chce kliknac, a ta sie podswietla... wlasciwie powinienem to zaobrazowac zebyscie lepiej zobaczyli.
**
heh wlasnie mam 42 mecze bez porazki
18 meczy z zedu wygranych w PW!
Forza Inter!
Babacar'a moglem miec ale załowałem mu 5 mln rocznie na pensje, chłop strzela jak szalony. Hernandeza sciagnelem i gra dość słabo,
Wyszkoliłem geniusza na miare Mourinho - asystent Mazzini! Co jakis czas biore urlop i zawsze wygrywa mecz. Wzielem go specjalnie na asystenta do repry (objelem ja niedawno).
Ma moze ktos problemy z grafika?! ja stracilem glownego save, ale na szczesnie mialem starsze. Obecnie po wlaczeniu pokazuje mi ze jakas tam linia jest przesunieta czy cos takiego chyba i mam cos w stylu - myszka pare cm na ikonka ktora chce kliknac, a ta sie podswietla... wlasciwie powinienem to zaobrazowac zebyscie lepiej zobaczyli.
**
Forza Inter!
Ostatnio zmieniony 21 gru 2010, 01:59 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Chrapię, bo lubiem!
-
krystianeczek
Pablo jest, ale trening pozycji a on tam sobie super radzi jak już się wytrenuje.
-
Helton
Tyle kasy wydales?? Ja tam rzadko siegam do portfela wole kupic kogos tanszego. Bo jak kiedys kupowalem najlpeszych na rynku to co chwila embargo na transfery. Ja ktos niechce wydawac kasy na pastore czy na hazarda to polecam kroosa z bayernu juz za 10 mln mozna go kupic a umiejetnosci ma podobneDon Balon pisze: ze Pastore to geniusz nie musze pisac. najlepsze 60 mln zainwestowane (no moze oprocz 40 na Teveza),
**
Forza Inter!
-
Balon
u mnie finanse siegaja skrajnosci. Raz mam ponad 100 mln w budżecie, a po zakupach (pastore, Velasso) mialem 40 na minusie. Teraz juz nie szaleje - wkurzaja mnie pensje, mam obecnie ok 105 mln, a i tak trace 1-2 miesiecznie z wyjatkami.
Musze boczneg obronce kupic, zapoluje na Bale, ale chyba za drogi bedzie. Tevez w tym sezonie kosi ze szok. 32 mecze 30 goli. Wes 38 asyst w 42 meczach
mam 111 strzelonych goli i jeden mecz do konca sezonu. Co ciekawe jak w poprzednich sezonach Palermo tak teraz Catania szaleje na drugim miejscu. \
Tez macie tak ciezko w derbach? Przegrałem z Juve 7-5 (2 czerwone mialem) z MIlanem przed chwila tyko 1-1. Łatwiej wygrac CL niz derby....
Musze boczneg obronce kupic, zapoluje na Bale, ale chyba za drogi bedzie. Tevez w tym sezonie kosi ze szok. 32 mecze 30 goli. Wes 38 asyst w 42 meczach
mam 111 strzelonych goli i jeden mecz do konca sezonu. Co ciekawe jak w poprzednich sezonach Palermo tak teraz Catania szaleje na drugim miejscu. \
Tez macie tak ciezko w derbach? Przegrałem z Juve 7-5 (2 czerwone mialem) z MIlanem przed chwila tyko 1-1. Łatwiej wygrac CL niz derby....
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Chrapię, bo lubiem!
-
krystianeczek
Mnie derby idą wspaniale, zawsze wygrywam 3 bramkami, a w roku 2013 Moratti dał na klub 800 mln:D
Jedyny kłopot sprawia mi Palermo, w 2013/2014 zdobyli mistrza mimo, że miałem 91 punktów na koniec. Mają super pakę i ciężko się z nimi gra.
Jedyny kłopot sprawia mi Palermo, w 2013/2014 zdobyli mistrza mimo, że miałem 91 punktów na koniec. Mają super pakę i ciężko się z nimi gra.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2010, 19:51 przez krystianeczek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Blablarzynca
- Kontakt:
O Palermo to mi nawet nie mów. Ze wstydem się przyznam, że jakiś czas temu dostałem od nich szóstkę po dupce
Nie wiem jakim cudem to zrobili, bo zawsze miałem porażki góra jedną bramką.
all in the game, yo, all in the game
-
Balon
no u mnie mieli ekipe Munoz,PAstore,Hernandez i wygrywali jak jacys popipoleni... ale mieli zadyszke i ich wyprzedzilem. teraz cala trojka u mnie ;]
Balon vel Chrapek
Chrapię, bo lubiem!
Chrapię, bo lubiem!