Hip-Hop made in Poland

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Orzeu
Kontakt:

Odp: Hip-Hop made in Poland

Post autor: Orzeu »

Jestem hardkorem pisze: Ja tam orzeu toczył bym bitwe o to :) Pisz do niego.
napisałem komenta to mi autor newsa go usunął. brak słów normalnie.
Obrazek
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Na pewno jest jakiś kontakt do Peji czy jego menadżera jakiegoś czy kogokolwiek :) Pisz tam i walcz twardo xD
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Jeśli mam być szczery to wątpię w to, że Orzeu coś wskóra po dobroci, chyba, że akcja nabierze większego rozgłosu i wpłynie to negatywnie na wizerunek nie tylko "autora" plakatu, ale również i samego Peji, wówczas aby wizerunku nie psuć, coś w tym kierunku zostanie przez menadżera Peji i jego samego zrobione.

Mam nadzieję jednak, że Bartek coś zdziała i sprawa nie rozejdzie się po kościach ;)
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Orzeu
Kontakt:

nie no sprawa chyba wygląda tak, że plakaty robi dany klub - chyba, że nie mam racji... z drugiej strony fakt jest taki, że była to tapeta zamieszczana na oficjalnej stronie Peji, co nie znaczy że nawet nie brałem pod uwagi takiej opcji, że ktoś będzie ją przerabiał i sprzedawał jako plakat. Tak czy siak raczej gówno zdziałam.
Obrazek
Ulis

Post autor: Ulis »

hmm przeczytałem opisaną sytuację z tym plakatem i niestety obawiam się, że muszę się zgodzić z Tobą Orzeuku;/
Orzeu pisze: Tak czy siak raczej gówno zdziałam.
taka polska rzeczywistość
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !ObrazekObrazek
"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."Obrazek
Baszczu

Post autor: Baszczu »

Przepraszam, muszę na chwilę nawiązać do skandalu z Peją w roli głównej:
http://www.youtube.com/watch?v=jzNHEiDa ... r_embedded
zniszczyło mnie to  :brawo:
Poles7

Post autor: Poles7 »

Rychu odwołał koncert Tedego w Poznaniu : http://pl.spinner.com/2009/10/07/tede-i ... lany/  :)

I odwołuje w Warszawie :d

http://www.youtube.com/watch?v=qqgU-Hqhf2k

Oj, Rychu, Rychu :D
Ostatnio zmieniony 8 paź 2009, 21:35 przez Poles7, łącznie zmieniany 1 raz.
BoDzIo

Post autor: BoDzIo »

Nie przepadam za żadnym z Nich ale BRAWO PEJA!
Ostatnio zmieniony 9 paź 2009, 09:52 przez BoDzIo, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
RoB

Post autor: RoB »

Bodzio wywal tego linka

Jeśli chodzi Rysia, to od kiedy on ma dwuczłonowe nazwisko?
Ostatnio zmieniony 9 paź 2009, 10:03 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
Orzeu
Kontakt:

Obrazek
GULI

Post autor: GULI »

Orzeu jakbys miał jakies namiary jak ściagnac te 3 kawałki to daj znac...
Obrazek
Poles7

Post autor: Poles7 »

Jak dla mnie 1:0 dla Ryśka :)
and1
Kontakt:

Post autor: and1 »

GULI pisze: Orzeu jakbys miał jakies namiary jak ściagnac te 3 kawałki to daj znac...
http://poznanskirap.com/aktualnosci.php ... zenia.html

POBIERZ WSZYSTKO :)
Obrazek
RoB

Poles7 pisze: Jak dla mnie 1:0 dla Ryśka :)
Bo?

Trzeci kawałek żenujący. Dwa pierwsze nawet mnie zaskoczyły pozytywnie. Nie wiem po uj oni po trzy dissy naraz nagrywają zamiast jeden a porządny.

ps. http://pokazywarka.pl/q4l5yq/   :lol:

pss. http://www.youtube.com/watch?v=SIjddId5FCs
http://www.youtube.com/watch?v=4pR6IZo6UTU
Ostatnio zmieniony 9 paź 2009, 17:24 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
Orzeu
Kontakt:

RoB pisze:
Poles7 pisze: Jak dla mnie 1:0 dla Ryśka :)
Bo?

Trzeci kawałek żenujący. Dwa pierwsze nawet mnie zaskoczyły pozytywnie. Nie wiem po uj oni po trzy dissy naraz nagrywają zamiast jeden a porządny.
bo mnie jego argumenty bardziej przekonują... tam nie ma "Spasłeś się, ćpasz i masz mózg przeżarty, a tak w ogóle to jesteś na mnie za głupi", tylko rzeczowo niektóre rzeczy przedstawione jak np. końcówka drugiego dissu, gdy Peja mówi o tych sponsorskich ciuchach.
Obrazek
RoB

Orzeu pisze: bo mnie jego argumenty bardziej przekonują... tam nie ma "Spasłeś się, ćpasz i masz mózg przeżarty, a tak w ogóle to jesteś na mnie za głupi", tylko rzeczowo niektóre rzeczy przedstawione jak np. końcówka drugiego dissu, gdy Peja mówi o tych sponsorskich ciuchach.
Ale podjebał Ci tapetę :P
Orzeu
Kontakt:

RoB pisze:
Orzeu pisze: bo mnie jego argumenty bardziej przekonują... tam nie ma "Spasłeś się, ćpasz i masz mózg przeżarty, a tak w ogóle to jesteś na mnie za głupi", tylko rzeczowo niektóre rzeczy przedstawione jak np. końcówka drugiego dissu, gdy Peja mówi o tych sponsorskich ciuchach.
Ale podjebał Ci tapetę :P
no wiem, jebany :D
Obrazek
Fanatyczny

Post autor: Fanatyczny »

Zenujaca jest ta spinka, brak slow. Nie bede sie wypowiadal na temat Tetego bo zawsze byl dla mnie posmiewiskiem, ale szkoda mi pei. Napierw incydent z tym dzieciakiem a teraz te ,marne dissy, ehhh...
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." -  Eto'o.
PepeBergomi
Kontakt:

Post autor: PepeBergomi »

Czy ktoś słyszał juz najnowszego Warszafskiego Deszcza ,,Powrócifszy"  :?: . Chciałbym poznac opinie. Ja własnie przesłuchałem drugi raz i jestem pod wrażeniem. Dla mnie to nabardziej oczekiwany powrót na polskiej scenie HH. Wg mnie po wielkich oczekiwaniach (bo 1 deszcz to klasyk nad klasykami) Panowie dali rade. Czasami jest to pie#$%#% dla pier#$$%# ale juz taki jest styl WD. Najbardziej urzekły dobre biciory i sample - masakra jakbym słuchał HH za najlepszych czasów (90lata) ,lekko bujające , funkowe rytmy :-D - mysle ze nie wielu raperów w polsce odważyła by się badz chciała nagrac do tego rymy (bo u nas każdy jest blokersem ,reprezentuje biede, jezdzi MZK no i JP przy okazji :D).
Czekam na opinie.
Pozdro 600
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
                                                         Biggie Smalls

http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
Raffal

Post autor: Raffal »

Fanatyczny pisze:szkoda mi pei. Napierw incydent z tym dzieciakiem a teraz te ,marne dissy, ehhh...
Szkoda? Nigdy nie bedzie mi szkoda kolesia ktory jest kretynem bo jak mozna nazwać artste ktory tak sie poniza na swoich własnych koncertach? Że juz nie wspomne o żenującym wystepie w Uwadze i zrobienie z siebie ofiary a pozniej atakowanie Tedego .  A do dziś  nie moge zrozumieć WSZYSTKICH tych argumentów na temat Tedego... Jak dla mnie Peja moze i ma niezłe flow ale poziom jego jest bardzo bardzo niski... Szacunek Ludzi Ulicy... Pener
A co by Peja nie zrobil diss nie moze wygrac bo tak naprawde On sam nie moze nic Tedemuu zarzucić podczas gdy Tede Peji bardzo wiele...
No bo jak niby Pejia odpowie na jego spektakl w ZG?
Ostatnio zmieniony 12 paź 2009, 20:08 przez Raffal, łącznie zmieniany 1 raz.
GULI

Raffal pisze:
Fanatyczny pisze:szkoda mi pei. Napierw incydent z tym dzieciakiem a teraz te ,marne dissy, ehhh...
Szkoda? Nigdy nie bedzie mi szkoda kolesia ktory jest kretynem bo jak mozna nazwać artste ktory tak sie poniza na swoich własnych koncertach? Że juz nie wspomne o żenującym wystepie w Uwadze i zrobienie z siebie ofiary a pozniej atakowanie Tedego .  A do dziś  nie moge zrozumieć WSZYSTKICH tych argumentów na temat Tedego... Jak dla mnie Peja moze i ma niezłe flow ale poziom jego jest bardzo bardzo niski... Szacunek Ludzi Ulicy... Pener
A co by Peja nie zrobil diss nie moze wygrac bo tak naprawde On sam nie moze nic Tedemuu zarzucić podczas gdy Tede Peji bardzo wiele...
a mi szkoda wypowiedzi takich osób jak ty...tyle w temacie
proponuje przesłuchac dissy z dwóch stron i pózniej sie wypowiadac..który z artystów jest bardziej marny...
Obrazek
Raffal

http://www.youtube.com/watch?v=oV56Nxeu ... re=related

jeszcze coś ?? Muzyka która ma laczyc .... sprawiać przyjemność ... pozwalać sie dobrze bawić ....  Artysta godny naśladowania ....
Jak dla mnie nikt nie powie że Peja zrobił słusznie co już nie pozawala mu wygrać tego dissa bo Tede tylko skomentował to zachowanie a to peja go pierwszy obraził
Ostatnio zmieniony 12 paź 2009, 20:42 przez Raffal, łącznie zmieniany 1 raz.
and1
Kontakt:

toś teraz pokazał jak siedzisz w temacie. W ogóle. Nie widziales jak zszedl do niego nie ?? Jak go ochrona odciagala od niego nie ?? Obejrzales urywek koncertu i znafca jestes! wyjdz...
Obrazek
Raffal

widziałem  , tylko co z tego? co to zmienia? jak dla mnie odpowiedzialny , rozsądny artysta  podchodzi do ochroniarza i na ucho kazre mu wyprowadzić delikwenta a najlepiej olewa sprawe i sie matołem bez wyobrźni nie przejmuje... I sorry and1 ze znalazłem akurat ten fragment choć nie wiem co to zmienia

http://cgm.pl/video.php?video_ID=3811

jak sobie ogladniesz ten wywiad to sie dowiesz jak zachował sie normalnie myslacy artysta...

A w odpowiedzi Peji nic mnie nie zmiarzdzyło jak zapytanie rysia co tede zrobil za te 10 lat...
- co zrobił ? 2x wiecej od kazdego innego w tej branży.

i po co sie tak napinacie ? normalna dyskusja a w  dwóch komentach dwa nerwy... SLU !!
Ostatnio zmieniony 12 paź 2009, 20:50 przez Raffal, łącznie zmieniany 1 raz.
and1
Kontakt:

Zmienia duzo. Bo media przedstawily Peje jako tego, ktory namawia do linczu. Nikt nie pokazal urywek z koncertu jak ludzie sie dobrze bawili i ostrzezenia, ktore pewnie ten gnojek dostal. Kto idzie na koncert zeby tylko i wylacznie obrazac wykonawce ?? I popatrz zaleznosc, tutaj Peja jest winny, zly etc. a Sokola za UDERZENIE fana nie dosc, ze sie ceni, to media milczaly ;] Koles pewnie sam wiedzial co go czeka jak non stop bedzie pokazywal srodkowy palec ryszardowi. Chyba kazdy wie, ze do najgrzeczniejszych Peja nie nalezy
Obrazek
Raffal

and1 jak dla mnie koles jest debilem bez wyobraźnii , pieprznietym dresem jakich nie znosze , ale to nie zmienia ze Peja powinien miec olej w głowie i wiedzieć jak to sie skaczy , nawet Gandzior to wiedział...
A precyzujac to był koncert wielu wykonawców , widzisz Tedego chciał uderzyc koles ktory mial podobno koszulke SLU i dziwne ze to jak zwykle Peji.
GULI

wałkowaliśmy ten temat jakies 2 tyg temu tos sie obudził dopiero...cofnij sobie strony i poczytaj.nie pochwalałem jego zachowania na tym koncercie wiadomo mógł sie zachowac inaczej nerwy troche alkoholu wiadomo..zyłka puściła tyle ale nie porównuj mi tu Tedego i to ze nie ma na niego argumentów...koles pokazał jak zajebiste robi "wielkie sroł"w swoich hip-hopolowych dissach i przyrównanie go do Mezo przez Peje jest jak najbardziej trafne...
Obrazek
Raffal

napisz mi 5 argumentów ktore ośmieszaja Tedego tylko nie pisz o muzyce bo kazdy ma inny gust i jednemu sie podoba to a innemu co innego, 5 argumentów ktore dyskredytuja go .
Swoja droga te hip-hopolowe dissy podobaja sie wszystkim poza fanami peji :) Ciekawe dlaczego :)
and1
Kontakt:

A 'diss' Tedego podoba się tylko ludziom z otoczenia Tedego :/ O czym ty piszesz ?? Jak zwracasz uwagę na hejterów internetowych to ok. Jak 5 argumentów nie związanych z muzyką ?? a z czym niby ?? tede jest 'muzykiem' i dla mnie osmiesza sie przez tworzenie jej jak i za komercje
Obrazek
PepeBergomi
Kontakt:

Post autor: PepeBergomi »

GULI pisze:
Raffal pisze:
a mi szkoda wypowiedzi takich osób jak ty...tyle w temacie
proponuje przesłuchac dissy z dwóch stron i pózniej sie wypowiadac..który z artystów jest bardziej marny...
Guli bez urazy ale skoro porównujesz tych dwóch Panów na podstawie ostatnich disów to n/c. Ja rozumiem ze lokalny patriotyzm każe ci optować za Ryskiem ale jak dla mnie w każdym calu to on jest po stokroć marniejszy od Tedego. Nadmiar koksu i mety mózg mu wyżarł.
Widze ze jest tu masa zwolenników Peji i masa krytykantów Tedego . Prosze mi podać 5 przykładów czemu ten jest lepszym raperem od tego. Ale nie w stylu ,, Bo Tede nagrywa gówno a Rysiek jest madafaking gangsta" , tylko konkretnie , głównie od strony technicznej a także biorac pod uwage całokształt twórczosci obu panów.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2009, 21:13 przez PepeBergomi, łącznie zmieniany 1 raz.
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
                                                         Biggie Smalls

http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
ODPOWIEDZ