Mam na imię Włodek , 26 lat. Kibicuje od przegranego finałowego dwumeczu z Schalke w pucharze UEFA. Potem przyszedł R9 i tak jakoś poleciało. Mieszkam i pracuję w Warszawię. Tutaj też chodzę na meczyki do barów. Niestety nie widać nas kibiców FCIM zbytnio. Zróbmy coś z tym. W wolnych chwilach imprezuję i gram na Playaku w PESA
Jesteś nowy...przedstaw się
-
Wlodi
Odp: Jesteś nowy...przedstaw się
Cześć,
Mam na imię Włodek , 26 lat. Kibicuje od przegranego finałowego dwumeczu z Schalke w pucharze UEFA. Potem przyszedł R9 i tak jakoś poleciało. Mieszkam i pracuję w Warszawię. Tutaj też chodzę na meczyki do barów. Niestety nie widać nas kibiców FCIM zbytnio. Zróbmy coś z tym. W wolnych chwilach imprezuję i gram na Playaku w PESA
. Pozdro
-
KoRNeL
A no nie Mistrzu Wężu ;D Kornel to ksywka pochodząca od nazwiska tylkomaster_snake pisze:A nie Kornel?KoRNeL pisze: Witam
Jestem Damian i mam 20 lat
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Serpente
Witamy ; ))) Mam nadzieję że będziecie czynnie udzielać się na forum ;D

-
blazej98
A ja Błażej jestem... miło mi Was poznać , pochodze z Bydgoszczy (Kujawsko-pomorskie).
Inter moim życiem Inter moją dumą Inter moją pasją
-
GInter
Witam 
Mam na imię Grzegorz, jestem z Krakowa, i mam 17 lat. Z Interem jestem od, hmm.. żeby nie skłamać powiem, że od 10 roku życia. Kocham ten klub.
bardzo często zaglądam na strone fcinter.pl
(mój poprzedni nick - grysik_11, nie udzielałem się na nim zbytnio, ale postanowiłem to zmienić). W wolnych chwilach grywam w fife, fm, (oczywiście Interem
, lub Wisłą) oraz rzecz jasna w normalną piłkę nożną.
Pozdrawiam!
Mam na imię Grzegorz, jestem z Krakowa, i mam 17 lat. Z Interem jestem od, hmm.. żeby nie skłamać powiem, że od 10 roku życia. Kocham ten klub.
Pozdrawiam!
-
Kaamilos1908
- Kontakt:
Kamil 24 lata... Z Interem od najmłodszych lat... Czesto zaglądam ale wcześniej nie było czasu pisać... Teraz mam więcej czasu i częściej bywam przy kompie więc chętnie się poudzielam... Witam wszystkich Internistów i Pozdrawiam!
*Fc Internazionale 1908*
-
pewny
pewny jestem 
Nerazzurri nieprzerwanie w sercu od 1997 roku, także Inter ponad wszystko!!
Nerazzurri nieprzerwanie w sercu od 1997 roku, także Inter ponad wszystko!!
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
Komo
Czesc wszystkim
. Nazywam sie Grzesiek. Mam 20 lat i pochodze z Kedzierzyna-Kozla. Od najmlodszych lat kibicuje Nerazzurri.
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce.
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce.
-
slawkomir11
- Kontakt:
Siemka wszystkim jestem Sławek mam 13 lat pochodze z Podrzewia niedaleko Pniew (wielkopolskie).
-
devast
- Kontakt:
Siemanko witam wszystkich, mam na imię Bartek 21 lat jestem z woj. Świętokrzyskiego.Interowi kibicuje od 6 lat
Chętnie dołączę się do dyskusji
-
exical12
Witam
Mam na imię Michał pochodzę z woj. Podkarpackiego.
Nerrazuri po raz pierwszy od komuni (dzięki mojemu wujkowi) założony strój Interu i tak jakoś leci raz lepiej raz gorzej ale ZAWSZE INTER !!
Mam na imię Michał pochodzę z woj. Podkarpackiego.
Nerrazuri po raz pierwszy od komuni (dzięki mojemu wujkowi) założony strój Interu i tak jakoś leci raz lepiej raz gorzej ale ZAWSZE INTER !!
-
Bartoszkiewicz
Mam na imię Bartek ( Bartosz ) mam 16 lat , pochodzę z powiatu radomskiego ( woj mazowieckie )
Jeden klub , jedno życie . INTER .
-
Gunnar
- Kontakt:
Powiat radomski, a dokładniej ?Bartoszkiewicz pisze: Mam na imię Bartek ( Bartosz ) mam 16 lat , pochodzę z powiatu radomskiego ( woj mazowieckie )

-
Szycha
Gunnar a w mieście komu kibicujesz Radomiak czy Broń ? sorka za off topaGunnar pisze:Powiat radomski, a dokładniej ?Bartoszkiewicz pisze: Mam na imię Bartek ( Bartosz ) mam 16 lat , pochodzę z powiatu radomskiego ( woj mazowieckie )Bo ja z samego Radomia.
-
Gunnar
- Kontakt:
Mówiąc szczerze nie interesuje się lokalną piłką, ale bliżej mi do Radomiaka bo na kilku meczach byłem.

-
Szycha
Pytałem bo miałem okazję być teraz na jesiennych Derbach. pozdrawiam
-
mati_inter90
Witam
mam na imię Mateusz.. Mieszkam w Ostrzeszowie (wielkopolska). Mam 22 lata.. Kibicuje Interowi od 15 lat.. Wchodzę na stronkę od kilku dobrych lat.. Jestem otwarty na wszelkie zjazdy kibiców. I mam zamiar wkońcu spełnić marzenie i jechać na mecz do Mediolanu. Pozdro
-
pirooo
Cześć jestem Marcin. Mieszkam w Moszczenicy, jest to miejscowość jakieś 40 km od Łodzi. Interowi kibicuję już szmat czasu a miłością zaraził mnie mój brat. Mam 19 lat. Grałem w piłkę również w miejscowym klubie, Włókniarz Moszczenica, obecnie IV liga. Karierę zawiesiłem w II klasie licem ze względu na nadmiar nauki, no ale trochę w piłkę się pograło i bardzo chciałbym wrócić do czasów kiedy to się grało w klubie jeszcze w juniorach. Moja pozycja to lewa obrona. To chyba wszystko
-
rsbolewski
Zapraszamy w takim razie to trzciankiCześć jestem Marcin. Mieszkam w Moszczenicy, jest to miejscowość jakieś 40 km od Łodzi. Interowi kibicuję już szmat czasu a miłością zaraził mnie mój brat. Mam 19 lat. Grałem w piłkę również w miejscowym klubie, Włókniarz Moszczenica, obecnie IV liga. Karierę zawiesiłem w II klasie licem ze względu na nadmiar nauki, no ale trochę w piłkę się pograło i bardzo chciałbym wrócić do czasów kiedy to się grało w klubie jeszcze w juniorach. Moja pozycja to lewa obrona. To chyba wszystko.
-
pirooo
a na jakiej zasadzie skład jest wybierany ? już sprawdzona kadra czy znalazłoby się miejsce dla początkujących ?
-
tomiko1985
Cześć, jestem Michał. Mieszkam w Wwa. Jestem kibicem Interu od '97, mega zajawka na kibicowanie. Pierwszy raz zamierzam lecieć na San Siro na mecz LM z OM 13 marca. Czy ktoś z Was planuje też lecieć? Będę w Mediolanie pierwszy raz, przydałaby się pomoc w ogarnianiu biletów, noclegów, itp. Jakby co piszcie na priv. Piona!
-
DJCJPJ
Witam, mam na imię Damian i jestem z Lublina. Na stronie zarejestrowałem się niedawno, lecz już od dłuższego czasu śledzę tutejsze wiadomości. Pozdrawiam
-
Can7ona
Cześć. Krzysiek lat 20. Mieszkam w Romaszkach studiuję w Lublinie. Inter się zaczął(wstyd sie rpzyznac:)) od championship manegera 01-02 w którego tłukłem chodząc do podstawówki i grając Interem tak mi pozostało:) Serie A i Inter tak dokładnie sledzę od 2004 roku. Pozdrawiam:)
-
magneto86
Witam wszystkich
Darek, 26 lat. Kibic Interu od 1997 roku czyli w zasadzie od początku jak zacząłem interesować się piłką. Mieszkam i pracuje w Sosnowcu. Poza piłką interesuje się też siatkówką i sportami walki. W miarę możliwości postaram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum oraz mam nadzieje, że spełnię swoje marzenie jakim jest wyjazd na San Siro i to w niedalekiej przyszłości 
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
"Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"
-
mediolan
Siemka
tak jak ktosby chcial wiedziec o mnie pare slow
Przemek 16 ... w tym roku 17 lat Interowi kibicuje od 9 roku zycia hmmm jak to sie zaczelo? dzieki tacie
kupil mi koszulke Interu 32 Vieri
i tak juz zostalo
mieszkam w Porąbce taka wioska mala hmmm jakby wam to o wiemm chyba kazdy slyszal juz o Goralach nie? TSP Podbeskidzie mieszkam 20 km od Bielska Bialej swoja droga niezle moi Górale sobie radza
konto mam od juz chyba paru lat sam nie wiem ale jakos zaczalem udzielac sie od zeszlego roku
takze w tym trudnym okresie dla Interu nic tylko powiedziec Dumni Po Zwyciestwie Wierni Po Porazce 

-
Carson077
Mariusz kibicuje Interowi od 8 lat.
Fan dobrego rocka
Gra w kapeli ;]
Fan dobrego rocka
Gra w kapeli ;]
-
Sciana
Witam. Nazywam się Kamil. Mam już za sobą 19 wiosen, a Interowi kibicuje od 4 lat. Mieszkam w Przemyślu. Moimi zainteresowaniami są gry komputerowe oraz filmy.
-
strzalkowy
Re: Jesteś nowy...przedstaw się
Witam , nazywam się Łukasz , 88 rocznik. Moja przygoda , życiowa się okazuje zaczęła się po zakupieniu koszulki Ronaldo 10 w 97 roku , i kilku jeszcze gadżetów związanych z Il Fenomeno i Interem. Kolekcjonuję koszulki Interu, wiele oddałem w młodości kuzynom, czego teraz bardzo żałuję ...;/ Djorkaeff 6 , Ronaldo 10 itd itd... ale nadal posiadam kilkanaście...
co do strony fcinter.pl to mój chleb powszedni, rano popołudniu i przed snem czytam artykuły , śledzę mecze , na forum się nie udzielam i na sb też spontanicznie, jestem lurkerem ale myślę że zacznę się udzielać. Mieszkam w okolicach Stegny nad morzem, całkiem niedawno mieszkałem w Elblągu gdzie służę w wojsku 5 lat, niespełna 3 lata temu miałem poważny wypadek samochodowy , połamałem kręgosłup i oba uda w 6 miejscach, dlatego nie mogłem jechać na mecz Interu niestety , ponieważ byłem na L4 i poprostu nie mogłem..;/ ale teraz nadrobię to;D mam żonę którą też zarażam miłością do Interu:D bardzo kocham Inter , moje serce jest Czarno Niebieskie i jestem z tego dumny . pozdrawiam wszystkich kibiców i cieszę się że należę do tak wspaniałem i wyjątkowej grupy jaką są kibice Interu !
-
Tkrauze
Cieszymy się z każdego nowego Interisty ! 
-
AlwaysRemember
Gościu...strzalkowy pisze:Witam , nazywam się Łukasz , 88 rocznik. Moja przygoda , życiowa się okazuje zaczęła się po zakupieniu koszulki Ronaldo 10 w 97 roku , i kilku jeszcze gadżetów związanych z Il Fenomeno i Interem. Kolekcjonuję koszulki Interu, wiele oddałem w młodości kuzynom, czego teraz bardzo żałuję ...;/ Djorkaeff 6 , Ronaldo 10 itd itd... ale nadal posiadam kilkanaście...co do strony fcinter.pl to mój chleb powszedni, rano popołudniu i przed snem czytam artykuły , śledzę mecze , na forum się nie udzielam i na sb też spontanicznie, jestem lurkerem ale myślę że zacznę się udzielać. Mieszkam w okolicach Stegny nad morzem, całkiem niedawno mieszkałem w Elblągu gdzie służę w wojsku 5 lat, niespełna 3 lata temu miałem poważny wypadek samochodowy , połamałem kręgosłup i oba uda w 6 miejscach, dlatego nie mogłem jechać na mecz Interu niestety , ponieważ byłem na L4 i poprostu nie mogłem..;/ ale teraz nadrobię to;D mam żonę którą też zarażam miłością do Interu:D bardzo kocham Inter , moje serce jest Czarno Niebieskie i jestem z tego dumny . pozdrawiam wszystkich kibiców i cieszę się że należę do tak wspaniałem i wyjątkowej grupy jaką są kibice Interu !