hanys%%% pisze:Pierwsza miłość ale tylko akcje Mariana Śmiałka
sampam pisze:Dla milosnikow gangsterki "Zakazane imperium" i bardziej kameralne, brytyjskie "Peaky blinders".
Podbijam "Zakazane Imperium" mimo ostatniego sezonu który był słabszy to i tak serial z najwyższej półki. Z gangsterki nieamerykańskiej polecam włoską Gomorrę
Dokładnie. Polski serial to tylko "świat według kiepskich" ewentualnie "oficer" i "odwróceni", chociaż one i tak nie mają podjazdu do tak wybitnego serialu jak kiepscy.
A oglądał ktoś Fargo? Jakoś tak mało znane w Polsce jest. A historia bardzo ciekawa i do tego na faktach autentycznych.
Ja polecam go bardzo, zawsze po każdym odcinku zachęca do obejrzenia kolejnego.
Kibicuję interowi dobrych 9 lat. W tym czasie udało mi się być na 5 meczach ligowych. Moją pasję dzieli również moja żona księgowa. Grudziądz nie ma dobrego klubu, więc kibicuję włoskiemu.
Stranger things genialne nowe dzieło netflixa, świetne role, gra aktorska, muzyka i scenografię. Przypadł mi również do gustu ten klimacik z lat 80. Zaczynacie oglądać i wsiąkacie na 8 godzien. Polecam
Michellaga pisze:Stranger things genialne nowe dzieło netflixa, świetne role, gra aktorska, muzyka i scenografię. Przypadł mi również do gustu ten klimacik z lat 80. Zaczynacie oglądać i wsiąkacie na 8 godzien. Polecam
W ostatnich latach powstały dwa na prawdę dobre polskie seriale, Pakt i Wataha. Można się zainteresować bo wyszły na całkiem dobrym europejskim poziomie.
Michellaga pisze:Stranger things genialne nowe dzieło netflixa, świetne role, gra aktorska, muzyka i scenografię. Przypadł mi również do gustu ten klimacik z lat 80. Zaczynacie oglądać i wsiąkacie na 8 godzien. Polecam
potwierdzam...8h walnęło nawet nie wiem kiedy
klimat poezja, a jak ktoś lubi nietuzinkową fabułę i coś co wyróżnia serial ponad przeciętność niech odpali MR.robót.
Maciejos
nie siej fermentu, Fargo 2 przebił i tak kozacka jedynkę bardzo mocno