Darmowe Pamiątki Sportowe

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Dawid.Ch
Kontakt:

Darmowe Pamiątki Sportowe

Post autor: Dawid.Ch »

Pewnie już troche osób zna się na tym ale nie widziałem tematu o tym na tym forum więc zakładam temat.Chodzi tu o to że wysyłasz do jakiegoś klubu,federacji,sportowca itp. e-mail lub list z prośbą o jakieś pamiątki.Powiem tyle że kluby przysyłają pamiątki ale nie takie że np. dostaniecie od Interu oryginalną koszulke meczową Nike tylko jakieś drobiazgi ale z tego co mi wiadomo Inter raczej teraz nie wysyła żadnych upominków a jak już komuś wyśle to ta osob ma duże szczęście.Pozdro.Forza Inter  :szal:
Obrazek
Obrazek
www.ForzaItalia.prv.pl
Zapraszam na moje nowo otwarte forum o Włoskim Futbolu!! FORZA INTER!!
elvis
Kontakt:

Odp: Darmowe Pamiątki Sportowe

Post autor: elvis »

ja podjelem probe i wysłalem list do interu. od sezonu 1997/98 dostaje z Arsenalu prospekt i zdjęcie druzyn. mam troche rzeczy tego typu
Obrazek
Interista17
Kontakt:

Post autor: Interista17 »

elvis23 pisze: ja podjelem probe i wysłalem list do interu. od sezonu 1997/98 dostaje z Arsenalu prospekt i zdjęcie druzyn. mam troche rzeczy tego typu
Pod jaki adres wysłałeś tego maila ?? Też chce spróbowac...
Bart

Post autor: Bart »

Jakieś 4 lata temu wysłałem maile do kilku klubów włoskich, w lipcu do kilku angielskich. Odpowiedzi żadnej.
elvis
Kontakt:

nie wysłałm maila tylko list taki papierowy :D

musze poszukac stronki z adresami bo cholera nie pamietam adresu.

Bart do wlochow, hiszpanów to trzeba pisac w ich jezyku jedyny motyw kiedy jest szansa na odpowiedz
Obrazek
Radek

Post autor: Radek »

Ja wysłałem do Interu chyba z 6 listów i nic :( ale dostałem list powrotny z upominakami od Celticu, Stuttagrtu, Bayeru Leverkusen, Bordeaux. Dostełem od kubow list i najczesciej zdjecie grupowe druzyny, a Celtic wysłal mi oprocz zdjecia grupowego gazetke :). Listy wysylalem dosc dawno bo jakies 2 lata temu, a radosc po otrzymanie odpowiedzi byla ogromna :D.
Forza Inter !
Dawid.Ch
Kontakt:

No właśnie niestety Inter wogóle w tej chwili nic nie wysyła wogóle prawie żaden klub nic nie wysyła ja dostałem od Fiorentiny na maila zdjęcie drużyny i tyle.Znam bardzo dobre forum na ten temat ale nie wiem czy na tym forum można reklamowac inne fora,a i jakby ktoś chciał wysyłac pamiątki to ja moge powiedziec co dostałem po mailach czyli ta osoba też coś powinna dostac.
Obrazek
Obrazek
www.ForzaItalia.prv.pl
Bart

Post autor: Bart »

elvis23 pisze: nie wysłałm maila tylko list taki papierowy :D

musze poszukac stronki z adresami bo cholera nie pamietam adresu.

Bart do wlochow, hiszpanów to trzeba pisac w ich jezyku jedyny motyw kiedy jest szansa na odpowiedz
Kleciłem coś po włosku, co nie zmiania faktu, że to raczej te północne kraje częściej odpisują. Moze się jeszcze kiedyś za to wezmę.
elvis
Kontakt:

ja osotanio wysyłalem do Interu. strona listu zajeła mi blisko 30 min :D przepisywanie włoszczyzny bez błędnie :D

W tym sezonie dostałem juz list z Arsenalu. Pozostał jeszcze Inter i Celtic :D
Obrazek
Mka

Post autor: Mka »

Najlepiej zaczynać od tych mniejszych klubów,jest większa szansa że odpiszą.
Np.Twente,nawet po mailu coś wyślą.
Odpuisuje też Ferderacja Czeska,przysyłają karty z piłkarzami,autografy plakaty itp.

Barca też wysyła pamiątki,i to fajne,mój znajomy dostał po liście tracycyjnym.Ale to nie każdemu,heh nie wiem na jakiej zasadzie :)
Ogólnie fajna zabawa,szczególnie jak przychodzi przesyłka,mała rzecz a cieszy ;)

Jak ktoś szuka adresów,to są na www.uefa.com/
Forza non mollare mai !

Nie mówię szeptem gdy mówię skąd jestem
Obrazek
Dawid.Ch
Kontakt:

No ja od Barcy ostatnio po e-mailu dostałem taki ekstra duży plakat całego zespołu a na dole były drukowane grafy.Jak ktoś chce się więcej dowiedziec na ten temat to piszcie domnie na gg albo PW to podam linka do bardzo dobrego forum na ten temat
Obrazek
Obrazek
www.ForzaItalia.prv.pl
bobogol
Kontakt:

Post autor: bobogol »

Inter mi napisał, że na stronie zamieszczają autografy, karty zawodników i zdjęcie kadry i dlatego pocztą nic.
Od Realu dostałem zdjęcie kadry z autografami wszystkich zawodników.
Barca napisała, że wyślą a przełomie grudzień/styczeń więc czekam.
Pisałem do całej czołówki europejskiej.
Stosunkowo niedawno bo w listopadzie więc czekam gdzieś tam podświadomie ;)
Obrazek
kk

Post autor: kk »

witam !!!
mam spore doświdczenie w zdobywaniu darmowych pamiątek i uwierzcie mi ż masa klubów wysyła pamiątki tylko trzeba je odpowiednio zachęcić . jeśli macie z tym problem piszcie na krycha@o2.pl pomogę !
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

kk pisze: witam !!!
mam spore doświdczenie w zdobywaniu darmowych pamiątek i uwierzcie mi ż masa klubów wysyła pamiątki tylko trzeba je odpowiednio zachęcić . jeśli macie z tym problem piszcie na krycha@o2.pl pomogę !
no spoko zglosze sie do Ciebie :)
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
kk

Post autor: kk »

sorrrrrrrrry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wczoraj podałem niekompletny adres ponieważ się spieszyłem pełny to krycha101@o2.pl
Cinek

Post autor: Cinek »

ja kiedyś do Interu wysłałem list pocztą po angielsku (tylko że to było dobrych kilka lat temu może nawet 8 lub więcej) i otrzymałem odpowiedź: list plus karty ze zdjęciami i opisami wszystkich zawodników :-) z tego co pamiętam to z tego skład został już tylko Il Capitano :-) pamiętam też jak darłem łacha z kolegi kibica juve bo wysyłał do nich z 10 razy i nic nie dostał :-D
pozdro!!
Adriano-10

Post autor: Adriano-10 »

Ja dzis dotałem przesyłke z klubu Apollon Nikozja a w niej: Karty 2 zawodników(Paweł Sibik i Radosław Michalski) oraz bilet(niewazny) z meczu APOLLON Vs AOPEL. Do Interu wysłałem w listopadzie ale nic nie doszło  :|
Obrazek
elvis
Kontakt:

poszedłem dziś do skrzynki na listy otwieram a tam wysypuje się na mnie rachunek za telefon i koperta z odstrzelonym napisem FC Internazionale Milano.
No to biegiem po schodach na chatę o mało nie tracąc zębów na schodach. Otwieram kopertę a w środku plakat drużyny ze składem na sezon 06-07 :]
Obrazek
scozzi

Post autor: scozzi »

elvis pisze: poszedłem dziś do skrzynki na listy otwieram a tam wysypuje się na mnie rachunek za telefon i koperta z odstrzelonym napisem FC Internazionale Milano.
No to biegiem po schodach na chatę o mało nie tracąc zębów na schodach. Otwieram kopertę a w środku plakat drużyny ze składem na sezon 06-07 :]
ee, to słabo, powinni dać plakat na sezon 07-08
^ ^
Obrazek
.
Obrazek
Maciej09

Post autor: Maciej09 »

Ja wysłałem list do Interu. Po 3 miesiącach patrze i jest odpowiedź! Dostałem Karte na której są wszyscy zawodnicy Inter. Mam tez upominki z. Arsenalu Bayeru Leverkusen, Totenham, Liverpoolu, Górnika łęczna, grocinu, blackburn
krzysztof

Post autor: krzysztof »

Mam pytanie
Gdy wysyłaliści LIST ( nie mail) do klubu, to wysyłaliście to w małej kopercie, tylko aby zmieścił się ten list, czy braliście dwie koperty, i jedną wkładaliście do środka a w drugiej był list?
Karol7
Kontakt:

Post autor: Karol7 »

Ja wysyłałem kiedyś list do Inter i nie dostałem żadnej odpowiedzi :( Ale jak ma ktoś wzór to może teraz bym spróował. Odpisali mi z leverkusen mam zdięcie z autografem Jacka Krzynówka. Zdiecia z autografami piłkarzy z arsenalu, aston villi. i Vfb stuttgart.
krzysztof

Post autor: krzysztof »

1-2 lata temu tez wysłałem kilka listów, lecz bez SASE, tylko sama prośba mn. do Bayernu,Interu,Realu,Manchesteru,Lyonu,Arsenalu, to w odpowiedzi dostalem listy tylko od Manchesteru i Realu - podziękowaniu za zainteresowanie i zdjęciu grupowym.;)
ODPOWIEDZ