Darmowe Pamiątki Sportowe
-
Dawid.Ch
- Kontakt:
Darmowe Pamiątki Sportowe
Pewnie już troche osób zna się na tym ale nie widziałem tematu o tym na tym forum więc zakładam temat.Chodzi tu o to że wysyłasz do jakiegoś klubu,federacji,sportowca itp. e-mail lub list z prośbą o jakieś pamiątki.Powiem tyle że kluby przysyłają pamiątki ale nie takie że np. dostaniecie od Interu oryginalną koszulke meczową Nike tylko jakieś drobiazgi ale z tego co mi wiadomo Inter raczej teraz nie wysyła żadnych upominków a jak już komuś wyśle to ta osob ma duże szczęście.Pozdro.Forza Inter 
-
elvis
- Kontakt:
Odp: Darmowe Pamiątki Sportowe
ja podjelem probe i wysłalem list do interu. od sezonu 1997/98 dostaje z Arsenalu prospekt i zdjęcie druzyn. mam troche rzeczy tego typu

-
Interista17
- Kontakt:
Pod jaki adres wysłałeś tego maila ?? Też chce spróbowac...elvis23 pisze: ja podjelem probe i wysłalem list do interu. od sezonu 1997/98 dostaje z Arsenalu prospekt i zdjęcie druzyn. mam troche rzeczy tego typu
-
Bart
Jakieś 4 lata temu wysłałem maile do kilku klubów włoskich, w lipcu do kilku angielskich. Odpowiedzi żadnej.
-
elvis
- Kontakt:
nie wysłałm maila tylko list taki papierowy 
musze poszukac stronki z adresami bo cholera nie pamietam adresu.
Bart do wlochow, hiszpanów to trzeba pisac w ich jezyku jedyny motyw kiedy jest szansa na odpowiedz
Bart do wlochow, hiszpanów to trzeba pisac w ich jezyku jedyny motyw kiedy jest szansa na odpowiedz

-
Radek
Ja wysłałem do Interu chyba z 6 listów i nic
ale dostałem list powrotny z upominakami od Celticu, Stuttagrtu, Bayeru Leverkusen, Bordeaux. Dostełem od kubow list i najczesciej zdjecie grupowe druzyny, a Celtic wysłal mi oprocz zdjecia grupowego gazetke
. Listy wysylalem dosc dawno bo jakies 2 lata temu, a radosc po otrzymanie odpowiedzi byla ogromna
.
Forza Inter !
-
Dawid.Ch
- Kontakt:
No właśnie niestety Inter wogóle w tej chwili nic nie wysyła wogóle prawie żaden klub nic nie wysyła ja dostałem od Fiorentiny na maila zdjęcie drużyny i tyle.Znam bardzo dobre forum na ten temat ale nie wiem czy na tym forum można reklamowac inne fora,a i jakby ktoś chciał wysyłac pamiątki to ja moge powiedziec co dostałem po mailach czyli ta osoba też coś powinna dostac.
-
Bart
Kleciłem coś po włosku, co nie zmiania faktu, że to raczej te północne kraje częściej odpisują. Moze się jeszcze kiedyś za to wezmę.elvis23 pisze: nie wysłałm maila tylko list taki papierowy
-
elvis
- Kontakt:
ja osotanio wysyłalem do Interu. strona listu zajeła mi blisko 30 min
przepisywanie włoszczyzny bez błędnie
W tym sezonie dostałem juz list z Arsenalu. Pozostał jeszcze Inter i Celtic
W tym sezonie dostałem juz list z Arsenalu. Pozostał jeszcze Inter i Celtic

-
Mka
Najlepiej zaczynać od tych mniejszych klubów,jest większa szansa że odpiszą.
Np.Twente,nawet po mailu coś wyślą.
Odpuisuje też Ferderacja Czeska,przysyłają karty z piłkarzami,autografy plakaty itp.
Barca też wysyła pamiątki,i to fajne,mój znajomy dostał po liście tracycyjnym.Ale to nie każdemu,heh nie wiem na jakiej zasadzie
Ogólnie fajna zabawa,szczególnie jak przychodzi przesyłka,mała rzecz a cieszy
Jak ktoś szuka adresów,to są na www.uefa.com/
Np.Twente,nawet po mailu coś wyślą.
Odpuisuje też Ferderacja Czeska,przysyłają karty z piłkarzami,autografy plakaty itp.
Barca też wysyła pamiątki,i to fajne,mój znajomy dostał po liście tracycyjnym.Ale to nie każdemu,heh nie wiem na jakiej zasadzie
Ogólnie fajna zabawa,szczególnie jak przychodzi przesyłka,mała rzecz a cieszy
Jak ktoś szuka adresów,to są na www.uefa.com/
-
Dawid.Ch
- Kontakt:
No ja od Barcy ostatnio po e-mailu dostałem taki ekstra duży plakat całego zespołu a na dole były drukowane grafy.Jak ktoś chce się więcej dowiedziec na ten temat to piszcie domnie na gg albo PW to podam linka do bardzo dobrego forum na ten temat
-
bobogol
- Kontakt:
Inter mi napisał, że na stronie zamieszczają autografy, karty zawodników i zdjęcie kadry i dlatego pocztą nic.
Od Realu dostałem zdjęcie kadry z autografami wszystkich zawodników.
Barca napisała, że wyślą a przełomie grudzień/styczeń więc czekam.
Pisałem do całej czołówki europejskiej.
Stosunkowo niedawno bo w listopadzie więc czekam gdzieś tam podświadomie
Od Realu dostałem zdjęcie kadry z autografami wszystkich zawodników.
Barca napisała, że wyślą a przełomie grudzień/styczeń więc czekam.
Pisałem do całej czołówki europejskiej.
Stosunkowo niedawno bo w listopadzie więc czekam gdzieś tam podświadomie

-
kk
witam !!!
mam spore doświdczenie w zdobywaniu darmowych pamiątek i uwierzcie mi ż masa klubów wysyła pamiątki tylko trzeba je odpowiednio zachęcić . jeśli macie z tym problem piszcie na krycha@o2.pl pomogę !
mam spore doświdczenie w zdobywaniu darmowych pamiątek i uwierzcie mi ż masa klubów wysyła pamiątki tylko trzeba je odpowiednio zachęcić . jeśli macie z tym problem piszcie na krycha@o2.pl pomogę !
-
Woo-cash
- Kontakt:
no spoko zglosze sie do Ciebiekk pisze: witam !!!
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
kk
sorrrrrrrrry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wczoraj podałem niekompletny adres ponieważ się spieszyłem pełny to krycha101@o2.pl
wczoraj podałem niekompletny adres ponieważ się spieszyłem pełny to krycha101@o2.pl
-
Cinek
ja kiedyś do Interu wysłałem list pocztą po angielsku (tylko że to było dobrych kilka lat temu może nawet 8 lub więcej) i otrzymałem odpowiedź: list plus karty ze zdjęciami i opisami wszystkich zawodników
z tego co pamiętam to z tego skład został już tylko Il Capitano
pamiętam też jak darłem łacha z kolegi kibica juve bo wysyłał do nich z 10 razy i nic nie dostał 
pozdro!!
pozdro!!
-
Adriano-10
Ja dzis dotałem przesyłke z klubu Apollon Nikozja a w niej: Karty 2 zawodników(Paweł Sibik i Radosław Michalski) oraz bilet(niewazny) z meczu APOLLON Vs AOPEL. Do Interu wysłałem w listopadzie ale nic nie doszło 

-
elvis
- Kontakt:
poszedłem dziś do skrzynki na listy otwieram a tam wysypuje się na mnie rachunek za telefon i koperta z odstrzelonym napisem FC Internazionale Milano.
No to biegiem po schodach na chatę o mało nie tracąc zębów na schodach. Otwieram kopertę a w środku plakat drużyny ze składem na sezon 06-07![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
No to biegiem po schodach na chatę o mało nie tracąc zębów na schodach. Otwieram kopertę a w środku plakat drużyny ze składem na sezon 06-07

-
scozzi
ee, to słabo, powinni dać plakat na sezon 07-08elvis pisze: poszedłem dziś do skrzynki na listy otwieram a tam wysypuje się na mnie rachunek za telefon i koperta z odstrzelonym napisem FC Internazionale Milano.
No to biegiem po schodach na chatę o mało nie tracąc zębów na schodach. Otwieram kopertę a w środku plakat drużyny ze składem na sezon 06-07![]()
^ ^
-
Maciej09
Ja wysłałem list do Interu. Po 3 miesiącach patrze i jest odpowiedź! Dostałem Karte na której są wszyscy zawodnicy Inter. Mam tez upominki z. Arsenalu Bayeru Leverkusen, Totenham, Liverpoolu, Górnika łęczna, grocinu, blackburn
-
krzysztof
Mam pytanie
Gdy wysyłaliści LIST ( nie mail) do klubu, to wysyłaliście to w małej kopercie, tylko aby zmieścił się ten list, czy braliście dwie koperty, i jedną wkładaliście do środka a w drugiej był list?
Gdy wysyłaliści LIST ( nie mail) do klubu, to wysyłaliście to w małej kopercie, tylko aby zmieścił się ten list, czy braliście dwie koperty, i jedną wkładaliście do środka a w drugiej był list?
-
Karol7
- Kontakt:
Ja wysyłałem kiedyś list do Inter i nie dostałem żadnej odpowiedzi
Ale jak ma ktoś wzór to może teraz bym spróował. Odpisali mi z leverkusen mam zdięcie z autografem Jacka Krzynówka. Zdiecia z autografami piłkarzy z arsenalu, aston villi. i Vfb stuttgart.
-
krzysztof
1-2 lata temu tez wysłałem kilka listów, lecz bez SASE, tylko sama prośba mn. do Bayernu,Interu,Realu,Manchesteru,Lyonu,Arsenalu, to w odpowiedzi dostalem listy tylko od Manchesteru i Realu - podziękowaniu za zainteresowanie i zdjęciu grupowym.