Goalunited
-
Woo-cash
- Kontakt:
Goalunited
Kolejna produkcja niemieckiej firmy GameForge. Tym razem po serii Bitefightow i innych gierek niemiaszki postarali i zrobili calkiem ciekawego menadzera pilkarskiego cos w stylu Sokkera czy Hattricka. Jako fan pilki noznej nie moglem przepuscic takiej okazji i zalozylem sobie wlasna druzyne
Polecam to gre bo jest ciekawa i przyjemna dla oka
---> http://pl.goalunited.org/ Jakby ktos sie zdecydowal sprobowac pograc w ta gierke to chetnie przyjme spotkanie towarzyskie
Moje namiary to: druzyna - F.C. Kartoflanka liga - 5.106. Polecam i zycze milej gry 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
syn
Odp: Goalunited
Gram w to od 2 lat i bardzo mi się ten menadżer podoba. Moja drużyna- Inter Kepice. Chętnie zagrałbym z tobą w sparingu, ale najpierw trzeba odpaść w Pucharze Ligi
Ostatnio trochę zaniedbałeś swój zespół, przydałoby się parę zmian moim zdaniem i w końcu zdobyłbyś jakieś trofeum.
Również polecam tę gierkę. Zawsze służę pomocą jakby co.
Również polecam tę gierkę. Zawsze służę pomocą jakby co.
-
YoozeQ
No ja tez w to gram. Zaluje tylko, ze zrobilem sobie dluzsza przerwe i teraz moj zespol - Zlotow Crew troche Milan wiekiem przypomina. Ten sezon raczej sobie odpuszcze i troche odmlodze druzyne. Widze, ze u ciebie ladnie to wsyzstko wyglada. Masz moze jakies rady od czego powinienem zaczac (chodzi szczegolnie jak zarobic troche kasy ;P) ? Ze sponsorem narazie szalu nie ma. Teraz licze, ze zarobie troche kasy na pucharze i moze jakis junior sie trafi.
Edit:Dzieki za rady, moze cos z tego bedzie
Edit:Dzieki za rady, moze cos z tego bedzie
Ostatnio zmieniony 23 maja 2009, 22:02 przez YoozeQ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
syn
No więc moim zdaniem :
1. Warto czytać forum GU, masz tam ogrom informacji na wszelakie tematy.
2. Trzeba być cierpliwym, budując wymarzoną drużynę.
Jeśli chodzi o kasę:
- nie warto trzymać graczy w podeszłym wieku, bo ich WR dramatycznie spada. Chyba że są bardzo silni.
- generalnie nie opłaca kupować graczy do handlu starszych niż 22 lata
- kupując graczy na ławkę, warto brać tych z talentami i po urodzinach.
- podpisuj długie kontrakty z graczami, z którymi wiążesz przyszłość
- mądrzej jest zatrudniać słabszy, ale tańszy personel i go szkolić. Lepszy trener 40 um biorący 25 tys za tydzień, niż np. 60 um biorący 3 razy więcej.
- sprzedawaj graczy przed urodzinami
- warto inwestować w juniorów. Jak nie przejdą do 1. składu, to chociaż będzie dobry materiał na ławkę do handlu.
Takie podstawowe rady, dla przypomnienia.
1.Poza tym na początek na Twoim miejscu sprzedałbym Zagajnego, Sayina, i może nieco później Buchsa z Krakowiakiem, bo z nich nic już nie będzie, a siłowo też nie biją na głowe.
2.Można też zrobić rewolucję skoro odpuszczasz ten sezon, sprzedać prawie wszystkich graczy 26lat i starszych i kupić kolesi w stylu Uzunera. Ale byłoby szkoda rozbijać silną drużynę. Dlatego punkt 1. to wg mnie lepsza opcja
Tutaj mas świetny poradnik dotyczący zarządzania:
http://forum.goalunited.org/showthread. ... 219&page=2
1. Warto czytać forum GU, masz tam ogrom informacji na wszelakie tematy.
2. Trzeba być cierpliwym, budując wymarzoną drużynę.
Jeśli chodzi o kasę:
- nie warto trzymać graczy w podeszłym wieku, bo ich WR dramatycznie spada. Chyba że są bardzo silni.
- generalnie nie opłaca kupować graczy do handlu starszych niż 22 lata
- kupując graczy na ławkę, warto brać tych z talentami i po urodzinach.
- podpisuj długie kontrakty z graczami, z którymi wiążesz przyszłość
- mądrzej jest zatrudniać słabszy, ale tańszy personel i go szkolić. Lepszy trener 40 um biorący 25 tys za tydzień, niż np. 60 um biorący 3 razy więcej.
- sprzedawaj graczy przed urodzinami
- warto inwestować w juniorów. Jak nie przejdą do 1. składu, to chociaż będzie dobry materiał na ławkę do handlu.
Takie podstawowe rady, dla przypomnienia.
1.Poza tym na początek na Twoim miejscu sprzedałbym Zagajnego, Sayina, i może nieco później Buchsa z Krakowiakiem, bo z nich nic już nie będzie, a siłowo też nie biją na głowe.
2.Można też zrobić rewolucję skoro odpuszczasz ten sezon, sprzedać prawie wszystkich graczy 26lat i starszych i kupić kolesi w stylu Uzunera. Ale byłoby szkoda rozbijać silną drużynę. Dlatego punkt 1. to wg mnie lepsza opcja
Tutaj mas świetny poradnik dotyczący zarządzania:
http://forum.goalunited.org/showthread. ... 219&page=2
Ostatnio zmieniony 23 maja 2009, 21:38 przez syn, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nen
Zarejestrowałem się i nie dostałem maila zwrotnego, to samo mój kumpel a minęły już 24 godziny, czy mieliście już tak i co można zrobić ?
God protect me
-
Dzonyy
Na czym masz maila ? Ja mam na gmailu i miałem od razu 
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Karpik
Ja mam na gmailu i czekam drugi dzień : |
EDIT: Teraz założyłem nowe konto na maila z wp.pl i dostałem od razu maila zwrotnego. Paradoks?
EDIT: Teraz założyłem nowe konto na maila z wp.pl i dostałem od razu maila zwrotnego. Paradoks?
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009, 12:03 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

By Kropasz
-
Dzonyy
Jak długo trwa weryfikacja ?
-
RdK.
- Kontakt:
"Na tę chwilę, wszystkie e-maile aktywacyjne wysyłane do użytkowników HOTMAIL i ONET.pl są dostarczane do Junk/Spam box. Aby aktywować konto musisz kliknąć w link aktywacyjny w e-mail'u. Dlatego prosimy sprawdzać swoje foldery ze spamem w poszukiwaniu e-mail'a aktywacyjnego, zwłaszcza jeżeli używacie skrzynek pocztowych HOTMAIL lub ONET.pl. Staramy się rozwiązać ten problem i mamy nadzieje że zniknie on już niedługo."

-
Nen
Mam na wp, kumpel na onecie. Wciąż lipaDzonyy napalonyy pisze: Na czym masz maila ? Ja mam na gmailu i miałem od razu![]()
God protect me
-
syn
Cierpliwości... Weryfikacja może potrwać czasem parę dni 
-
Drzewo91
nie moge licytowac pilkarzy, zna ktos potencjalna przyczyne?
-
Karpik
-
Drzewo91
Dowcip sie wyostrzyl widze 
-
Dzonyy
Dobra mam drużynę nazywa się Hutnik Siersza ;p Syn jakieś porady na początek ?
-
syn
Przeczytaj ten temat
http://forum.goalunited.org/showthread.php?t=118901
Wg mnie najlepsza możliwa pomoc dla zaczynających grę
http://forum.goalunited.org/showthread.php?t=118901
Wg mnie najlepsza możliwa pomoc dla zaczynających grę
-
Karpik
-
p13
musisz kupić premium żeby zmienić herb i stroje
-
krystianeczek
ja też gram moja drużyna Słowidzkie Twardziele jak ktoś się zna niech doradzi co można zmienić jestem w 6 lidze i już grałem w barażach w tejże lidze ale nie udało się awansować a teraz po 2 kolejkach jestem 2
-
Karpik
Jak np. mam mecz teraz o 17.00 to da się go jakoś obejrzec?
EDIT: CHodzi o coś w stylu FM'a

By Kropasz
-
syn
Oczywiście, można oglądać, a raczej czytać transmisję z meczu na żywo ;D
-
Karpik
-
p13
Dokładniej to wchodzisz w mecze--> transmisje i tam masz relacje. Nie ma takiego widoku jak w fm jest tylko tekstowa.
-
Nen
Prosiłbym o radę, bo przeznaczyłem cały budżet na obrońców, treningi robię pod defensywę i takim ustawieniem wyszedłem na ostatni mecz i dostałem 5-0! Wiem, że drużyna z która przegrałem ma kilkakrotnie droższych zawodników ode mnie ale nie można temu jakoś przeciwdziałać skoro nie mam kasy?
God protect me
-
Shady
Hehehe takie uroki piłkiNen pisze: Prosiłbym o radę, bo przeznaczyłem cały budżet na obrońców, treningi robię pod defensywę i takim ustawieniem wyszedłem na ostatni mecz i dostałem 5-0! Wiem, że drużyna z która przegrałem ma kilkakrotnie droższych zawodników ode mnie ale nie można temu jakoś przeciwdziałać skoro nie mam kasy?
-
MiRas16
to zalezy tez jakiego masz trenera... jaka taktyka lubi grac, jesli masz trenera z taktyka ofensywna to nie ma co grac defensywnie i na odwrot... najlepiej jak znajdziesz dobrego trenera z odpowiadajaca ci taktyka i zaczniesz ja konsekwentnie szkolic... Ja gram w GU juz 4 sezon, zaczynalem w 8 lidze teraz jestem w 6... jesli ktos chcialby zagrac spara to zapraszam
nick: miras09
nazwa klubu: FC Inter M
nick: miras09
nazwa klubu: FC Inter M
-
krystianeczek
ja już 4 raz z rzędu odpadam w playoffach w 6 lidze, w tym sezonie już muszę awansować
-
syn
A ja po raz 4. będę starać się o IV ligę. Ligę mam stosunkowo słabą, musi się udać 
-
Jedrula
- Kontakt:
Ja moimi multikontami jestem w 6 ligach, Inter Kotla i Inter Kotla II, drugi zespół wygrał 9 i 8 ligę i do 6 awansował z drugiego miejsca, pierwszy zespół bez pucharu żadnego niestety 
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
-
syn
Lepiej zmień nazwę któregoś z zespołów, inaczej mogą być problemy :>jedrula1991 pisze: Ja moimi multikontami jestem w 6 ligach, Inter Kotla i Inter Kotla II, drugi zespół wygrał 9 i 8 ligę i do 6 awansował z drugiego miejsca, pierwszy zespół bez pucharu żadnego niestety![]()