Założyłem ten temat ponieważ często mi sie zdarza, iż sen związany ze sportem (szczegolnie z piłką nożną) znajduje później swoje odzwierciedlenie w życiu codziennym. Kilka osób wdało sie nawet ze mną w dyskusje na shoutboxie. Jedni sie ze mnie nabijali
Sny i ich znaczenie...
-
Seba
Sny i ich znaczenie...
Sny zastanawiają niemalże każdego, niezależnie od wieku, płci, miejsca zamieszkania, narodowości czy stopnia wykształcenia. Są osoby, które podchodzą do nich bardzo poważnie i są też takie, które traktują je nieco żartobliwie, ale jedno jest pewnie - prawie nikt nie podchodzi do tego co nam się śni obojętnie.
Założyłem ten temat ponieważ często mi sie zdarza, iż sen związany ze sportem (szczegolnie z piłką nożną) znajduje później swoje odzwierciedlenie w życiu codziennym. Kilka osób wdało sie nawet ze mną w dyskusje na shoutboxie. Jedni sie ze mnie nabijali
, a inni potrafili fajnie wymienić poglądy na ten temat. Kilka lat temu snilo mi sie, ze Juan Sebastian Veron miał wypadek samochodowy. Co ciekawe po kilku dniach uslyszalem w radiu, ze faktycznie mial wypadek
Gdy grałem jeszcze w piłke snilo mi sie, iż strzelilem dwie bramki w meczu ligowym. Na drugi dzien strzelilem faktycznie dwa gole. Na ok. miesiąc przed pierwszym spotkaniem 1/8 LM snilo mi sie, ze Liverpool wygral 2:0 z Interem, a Zlatan pokłócił sie z Mancinim. Jak widac wynik sie niestety sprawdził, a kłótnia wisiała w powietrzu lecz miedzy Ibrą, a Matrixem. Najnowszy sen jest bardzo optymistyczny. Otóz dzisiejszej nocy (23 luty 2008) snilo mi sie, ze Inter wyeliminowal Liverpool wygrywając na San Siro 5:2
a bohaterem spotkania zostal Ibrahimovic
Skoro 3 poprzednie sny sie sprawdzily (przypadek, zbieg okoliczności ? cięzko odpowiedziec), to czy jest szansa, aby poraz kolejny cos takiego miało miejsce ?? Z pewnoscia kazdy kibic Interu chcialby aby tak wlasnie i bylo. Panowie czekajmy więc z niecierpliwością na mecz rewanżowy 

-
ElPolako
Odp: Sny i ich znaczenie...
Po tym co przeczytałem odrazu mi lepiej
5-2 dla Interu było by super mam nadzieje że twój sen się sprawdzi 

-
Seba
Jeszcze zeby dodac emocji spotkanie przebiegalo w nastepujacy sposob. 3:0 dla Interu, pozniej strata na 3:1, nastepnie gol na 4:1, na kilka minut przed koncem Liverpool strzela drugą bramke co daje im awans, z juz minute pozniej bramka na 5:2 i szał na całego. Wiele bym dał, za takie emocje 

-
Dzonyy
Ja kiedyś miałem sen o Interze ale całe szczęście że się nie spradził bowiem przegrywaliśmy z Udinese 7:0 w 41' 
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
ElPolako
El Intero Jak cały mecz będzie przebiegać tak jak napisałeś to chyba w końcówce zawału dostane 

-
Tutek
Mam nadzieję, że tą ostatnią bramkę strzeli Capitano, to by było coś wspaniałego.

INTER PER SEMPRE
-
Seba
Jak mecz bedzie wyglądał tak jak napisałem, to przy stanie 3:0 (bramke strzelil Jimenez, Stankovic i chyba Ibra) dla naszych juz sie rozluźnie, bo i tak bede wiedzial, ze skonczy sie 5:2 

-
ElPolako
Mi wystarczy nawet 3-0 albo 2-0 i wygrana w karnych tylko niech wygrają tą Lm chociaż w 100-lecie klubu 

-
cooba
El Intero, często mam sny "piłkarskie" ale niestety ich nie za bardzo dokładnie pamiętam
Jeśli Twój sen sie sprawdzi, to chylę czoła 
INTER PER SEMPRE! FORZA INTER!!!
-
Wojtala
Panowie miało byś o snach a nie meczu LFC-FCI
torche off topa robicie 
Co to tematu faktycznie dużo razy miałem że sny się sprawdzały, i miały one swoje odzwierciedlenie w życiu realnym. Kiedyś śniło mi się że byłem na pogrzebie w swojej rodzinie i faktycznie tego samego dnia umarła mi bardzo bliska osoba
. Przykładów mogę podać wiele ale nie będę zanudzał. Myślę że sny mają swoje przesłanie. I muszę stwierdzić że w coś w tym jest. Niektórzy twierdzą że przez sen możemy ujrzeć przyszłość, jednak robimy to nieświadomie i często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Ciekawe 
Co to tematu faktycznie dużo razy miałem że sny się sprawdzały, i miały one swoje odzwierciedlenie w życiu realnym. Kiedyś śniło mi się że byłem na pogrzebie w swojej rodzinie i faktycznie tego samego dnia umarła mi bardzo bliska osoba
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
-
Imrahil
- Kontakt:
Jesli prawda jest,ze poprzez interpretacje snu mozna ujrzec czesciowo przyszlosc,to moja musi byc bardzo czarna,bo jak zasypiam to sie odrazu rano budze 
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
YoozeQ
Stary to ty chyba jakies Voodoo jestes ;D A na powaznie ja wychodze z takiego zalozenia. Miales dobry dzien to i sny masz przyjemne i odwrotnie. W sumie mi jeszcze nie przytrafilo sie zebym mial taki proroczy sen. Ale cos w tym chyba jest bo nie jestes pierwsza osobom od ktorej slyszalem ze sen sie spelnil lub cos w tym stylu. Slyszalem tez ze niektore "znaki" w snach tez sie sprawdzaja. Tylko teraz jak to bylo. Zęby to chyba cos z pechem czy jakos tam ;P ale to pewnie sciema jakas czy cus.
-
Wojtala
Zęby oznaczają nieszczęście...YoozeQ pisze: Slyszalem tez ze niektore "znaki" w snach tez sie sprawdzaja. Tylko teraz jak to bylo. Zęby to chyba cos z pechem czy jakos tam ;P ale to pewnie sciema jakas czy cus.
ps Nie każdy ma taki "dar"
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki.
-
kcpwwa
Mi sie snia tak pokrecone rzeczy,ze nikt w nie nie wierzy.swietny material na komedie lu na science fiction. i powiem szczerze,ze nie biore silnych prochow,czasem tylko rutinoscorbin.
Poza tym,to mysle,ze w moim wypadku sny silnie wiaza sie z zajsciami z minionego dnia,kilku,do kilkunastu dni wstecz.niemniej jednak motywy z rzeczywistosci w nich zawarte sa tak oblednie posklejane,ze sam mysle nieraz,czy jednak nie pojsc do specjalisty.
Poza tym,to mysle,ze w moim wypadku sny silnie wiaza sie z zajsciami z minionego dnia,kilku,do kilkunastu dni wstecz.niemniej jednak motywy z rzeczywistosci w nich zawarte sa tak oblednie posklejane,ze sam mysle nieraz,czy jednak nie pojsc do specjalisty.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Ljarro
Specjalisty od czego? Tłumaczenia snów? To sobie pocztaj sennik cyganski
No bo chyba nie myslisz ze jest lekarz ktory terapia zmieni tematyke Twoich snow? 
Ja tam lubie miec pokrecone sny bo potem jest sie z czego posmiac
Ja tam lubie miec pokrecone sny bo potem jest sie z czego posmiac
-
Wojtala
Może coś więcej na ten temat ?Ljarro pisze: Ja tam lubie miec pokrecone sny bo potem jest sie z czego posmiac![]()
-
Firer
Ja pierdzu...nigdy nie miałem snów o Interze...ale śniło mi się San Siro i mecz 1/8. W ogóle siedziałem przed tv i oglądałem mecz. Darłem się jak małe dziecko przy każdej naszej okazji
Zajebiście realistyczne to było. Śniła mi się nasza dominacja i szybkie dwie bramki dla nas. Potem wielkie zamieszanie w naszym polu karnym, wybicie piłki przez Chivu do Cambiasso ten długą do Suazo który przy lini końcowej ledwo co dośrdokował nadbiegł Crespo i z 11 metrów będąc sam na sam strzelił w kibiców...coś chyba wtedy zacząłem klnąć
i się skończyła 1 połowa a ja się zbudziłem 
-
Dzonyy
Dzisiaj sen miałem a mianowicie byłem na San Siro mecz Inter-Reginna do 60 minuty 0:0 i wyszedłem wkurzony. Wracam do hotelu a tu wyniki 2:0 dla nas 2xIbra.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
Pinturicchio
Odbiegnę trochę od stereotypu snów o Interze.Jestem kibicem Juve,więc nie dziwcie się.
Mianowicie miałem kilka godnych zapamiętania snów.
Miałem sen(w dzień grałem w GTA VC),że żyję w Vice City!!!!Ścigałem się łódkami,jeździłem samochodami,prowadziłem helikopter.Miałem żonę :brawo:to było życie hehhe.Nie robiłem rozrób,żyłem normalnie,ale sen się niestety skończył.
A ostatnio poczułem sympatię do aktorki Brendy Song(Mama ją w avatarze i podpisie na JP ten sam nick co tu)
A wszystko przez sen,który zwieńczyłbym pocałunkiem,ale budzik zadzwonił.Zresztą zawsze zaskakuje mnie on w najciekawszym momencie :lol2:.Snów miałem dużo jak przypomnę sobie to napiszę tu.Ale chciałbym odświeżyć temat,bo jest ciekawy.Pozdro!!!!
Mianowicie miałem kilka godnych zapamiętania snów.
Miałem sen(w dzień grałem w GTA VC),że żyję w Vice City!!!!Ścigałem się łódkami,jeździłem samochodami,prowadziłem helikopter.Miałem żonę :brawo:to było życie hehhe.Nie robiłem rozrób,żyłem normalnie,ale sen się niestety skończył.
A ostatnio poczułem sympatię do aktorki Brendy Song(Mama ją w avatarze i podpisie na JP ten sam nick co tu)
A wszystko przez sen,który zwieńczyłbym pocałunkiem,ale budzik zadzwonił.Zresztą zawsze zaskakuje mnie on w najciekawszym momencie :lol2:.Snów miałem dużo jak przypomnę sobie to napiszę tu.Ale chciałbym odświeżyć temat,bo jest ciekawy.Pozdro!!!!
-
Darek
Z perspektywy czasu chyba wiem który mecz ci się śnił tylko nie potrafiłeś go odczytaćDzonyy pisze: Dzisiaj sen miałem a mianowicie byłem na San Siro mecz Inter-Reginna do 60 minuty 0:0 i wyszedłem wkurzony. Wracam do hotelu a tu wyniki 2:0 dla nas 2xIbra.

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
Pablusso
To i tak wielkiej straty nie ma... az strach pomyslec co bys rano zrobil, kiedy obudzilbys sie w momencie, w ktorym sciaga stanik... albo co innegoIl Tifoso pisze: A wszystko przez sen,który zwieńczyłbym pocałunkiem,ale budzik zadzwonił.Zresztą zawsze zaskakuje mnie on w najciekawszym momencie

sig by Orzeu
-
Seba
Miałem kolejny sen związany z piłką nożną i wynikiem. Otóż śniło mi sie, że Juve wygrało z Fiorą w pierwszej kolejce 2:1, po bramce zdobytej w 90 minucie. Ostatnio sprawdzały mi sie tylko te pesymistyczne (2:0 z Liverpoolem, 1:2 z Juve):P Mam nadzieje, że w tym sezonie będą sie sprawdzały tylko te optymistyczne

-
Chuchu
- Kontakt:
a mi się dzisiaj śniło, że Inter wygrał w derbach z Milanem 2:1 i jedną z bramek strzelił Ibra
mam nadzieje, że się spełni 
-
Shady
Zacznij grać u buka i wszystkie będą optymistyczneEl Intero pisze: Mam nadzieje, że w tym sezonie będą sie sprawdzały tylko te optymistyczne![]()
![]()
-
ferii
mi się dzisiaj śniło ze mnie pszczoła uchalala co to może znaczyć
?????
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
Ulis
..Że powinieneś uważać na teściową podczas snu...

[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Pinturicchio
Ostatnio miałem sen,że Enzo Maresca grał w Juve w tym sezonie
I każdy jego gol był strzelony jak w meczu z Olimpiakosem w 2003 r.wygranym 7:0.
Ostatnio też miewam sny,kiedy to jestem koczkiem i na obiekcie K-90,podczas gdy inni skaczą po 90-góra 100m ja lecę zawsze tak:http://pl.youtube.com/watch?v=9PNG2R1Pr ... re=related
Tylko jest tam moja twarz i całuje mnie dziewczyna jakaś po skoku
8).NAra
I każdy jego gol był strzelony jak w meczu z Olimpiakosem w 2003 r.wygranym 7:0.
Ostatnio też miewam sny,kiedy to jestem koczkiem i na obiekcie K-90,podczas gdy inni skaczą po 90-góra 100m ja lecę zawsze tak:http://pl.youtube.com/watch?v=9PNG2R1Pr ... re=related
Tylko jest tam moja twarz i całuje mnie dziewczyna jakaś po skoku
-
Ulis
Stary, nie powiem.. Kozackie sny miewasz...
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

-
dzielik
Ja miałem tej nocy jeszcze kozaczniejszy sen (przepraszam za kolokwializm) Śniło mi się, że Maciej Iwański relacjonuje specjalnie dla strony fcinter.pl mecz...Wisła - Barcelona...w shoutboxie. Co więcej to, że relację prowadzi Iwański poznałem po głosie;) Nie pytajcie jakim cudem. Pamiętam, że w moim śnie Wisła ten mecz przegrała, ale nie wiem ile. Potem sie jeszcze trochę kłóciliśmy z Iwańskim, też nie pamiętam o co. I wtedy się obudziłem;)
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
-
Pinturicchio
Drogi Dzieliku mi dzisiaj się śniło,że od tego ciosu od kibiców Lecce Antonio Conte umarł