Walentynki
-
Strażnik obcasów
Walentynki
Ci co je obchodzą.
Macie jakieś już pomysły jak je spędzic ?
Macie jakieś już pomysły jak je spędzic ?
-
Globus
Odp: Walentynki
Ja ze swoją dziewczyną mamy układ, że nie obchodzimy pseudo świąt! Komercyjne gówno rodem z ameryki i tyle...
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
djqbaa
Dzień jak każdy inny, zupełnie niepotrzebny, tak samo jak większość innych polskich świąt. Jak się kogoś kocha, to się okazuje uczucia tej osobie przez cały rok, a nie w Walentynki zabierając do kina/na spacer, czy na kolacje.
-
Lamatico
- Kontakt:
Akurat większej wagi nie przywiązuję do tego święta, ale jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to wybieram się do kina z przyjaciółką... Później jakiś spacer po mieście i wieczór sam na sam:P
Wydaje mi się, że dzień będzie w miare ciekawy... Dodam, że to mój pomysł z tym kinem nie jest
Dostałem propozycję to skorzystam...
Wydaje mi się, że dzień będzie w miare ciekawy... Dodam, że to mój pomysł z tym kinem nie jest
-
Ulis
Kontynuuj kontynuuj Mati..Lamatico pisze: wybieram się do kina z przyjaciółką... Później jakiś spacer po mieście i wieczór sam na sam:P
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Nen
No zgadzam się z Wami, że Walentynki oraz Dzień Kobiet to święta wymyślone przez hurtownie kwiatów. I co byśmy nie myśleli kwiatka dziewczynie wypada kupić...
God protect me
-
Lamatico
- Kontakt:
Wieczorem sobie posiedzimy, będziemy się cieszyć sobą i troche porozmawiamy... Nic poza tym... Żeby Wam różne dziwne mysli do głowy nie przychodziły...Ulis pisze:
Kontynuuj kontynuuj Mati..![]()
-
Nen
Mógłbyś rozwinąć ten terminLamatico pisze: będziemy się cieszyć sobą
God protect me
-
Strażnik obcasów
Ale ja się pytałem tych co je obchodzą
Jestem w trakcie randkowania i coś wymyślec musze. Czy tego chce czy nie ;P
-
Lamatico
- Kontakt:
Przytulać na przykład...Nen pisze:
Mógłbyś rozwinąć ten termin?
-
Ljarro
Wódka, wino, piwo, chipsy, tiliwizor.Strażnik obcasów pisze: Ale ja się pytałem tych co je obchodząJestem w trakcie randkowania i coś wymyślec musze. Czy tego chce czy nie ;P
-
Patryk05
- Kontakt:
-
Strażnik obcasów
Odpada. Szukam oryginalnego pomysłu ;p Zreszta ja nigdy nie biore dziewczyny do kina ;pPatryk05 pisze: Ja zaprosiłem dziewczynę do kina ;]
-
Kropasz
- Kontakt:
A nie możesz z nią po prostu spędzić romantycznego wieczoru (a najlepiej całego dnia)
?
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
Strażnik obcasów
Aaa to swoją drogąKropasz pisze: A nie możesz z nią po prostu spędzić romantycznego wieczoru (a najlepiej całego dnia)?
-
proba1
Orginalnie to ja w zeszlym roku zorbilem ale czy romantycznie tego juz takie pewien nie jestem. Poszedłem wieczorem do dziewczyny zjechany po całym dniu treningów do tego lekko wqrzony zaniosłem jej 4 kilo cycków z kurczkaa bo po całym tygodniu miałem dośc robienia,spojrzała sie na mnie jak na martwego jej kolezanki w pokojach sie pochowały a dodam ze kwiatków ani tego typu pierdół nie uznaje, ale zrobiła!!! W tym roku chyba ryby zaniose.
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
-
Pablusso
Zalujesz grosza na bilet?;> odpal YT i trailery poogladajcie. Prawie jak w kinie przed seansem i w dodatku za darmo!Strażnik obcasów pisze:Odpada. Szukam oryginalnego pomysłu ;p Zreszta ja nigdy nie biore dziewczyny do kina ;pPatryk05 pisze: Ja zaprosiłem dziewczynę do kina ;]

sig by Orzeu
-
MiRas.
- Kontakt:
Kwiatki już przerabiałem, kino już było, romantyczny spacer był, w tym roku zabiorą na wino
tylko wpierw muszę jakąś koleżankę przekonać do mojego pomysłu ^^
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Mora
- Kontakt:
Hmm możesz Ją zabrać w jakieś Wasze wyjątkowe miejsce (tam gdzie się poznaliście,gdzie powiedziałeś ,że Ją kochasz,w miejsce pierwszego pocałunku) i na przykład wyrecytować Jej wiersz miłosny Twojego autorstwa (nie trzeba być wybitnym poetą ,żeby coś takiego napisać).Możesz też na przykład spacerując wieczorem po mieście włączyć Waszą ulubioną piosenkę (tylko coś wolnego ,a nie techno
) i z zaskoczenia zacząć z Nią tańczyć na oczach wszystkich przechodniów.Kolacja to nie jest zły pomysł,ale nie w restauracji ,a w domu ,przy kilkunastu małych świeczkach.Dla porządku dodam,że kolacja musi być wykonana przez Ciebie (tu umiejętności kulinarne mają kolosalne znaczenie
).
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Kropasz
- Kontakt:
To jakiś Gangbang będzieKrwawy_eM. pisze: Kwiatki już przerabiałem, kino już było, romantyczny spacer był, w tym roku zabiorą na winotylko wpierw muszę jakąś koleżankę przekonać do mojego pomysłu ^^
गांजा
Koniec świata
Koniec świata
Four little goblins, trapped by the sea.
-
Strażnik obcasów
Nie. To jest bez sensu pomysł. Pisałem, że z nią nie chodzę, a dopiero randkuję dlatego też chce z nią rozmawiac, a nie ogladac jakis film w ktorym nie mozna sie odzywac heee...Pablusso pisze:Zalujesz grosza na bilet?;> odpal YT i trailery poogladajcie. Prawie jak w kinie przed seansem i w dodatku za darmo!Strażnik obcasów pisze:Odpada. Szukam oryginalnego pomysłu ;p Zreszta ja nigdy nie biore dziewczyny do kina ;pPatryk05 pisze: Ja zaprosiłem dziewczynę do kina ;]
Nie chodzę z nią. Dopiero randkuje, jesteśmy po kilku spotkaniachMora pisze: Hmm możesz Ją zabrać w jakieś Wasze wyjątkowe miejsce (tam gdzie się poznaliście,gdzie powiedziałeś ,że Ją kochasz,w miejsce pierwszego pocałunku) i na przykład wyrecytować Jej wiersz miłosny Twojego autorstwa (nie trzeba być wybitnym poetą ,żeby coś takiego napisać).Możesz też na przykład spacerując wieczorem po mieście włączyć Waszą ulubioną piosenkę (tylko coś wolnego ,a nie techno) i z zaskoczenia zacząć z Nią tańczyć na oczach wszystkich przechodniów.Kolacja to nie jest zły pomysł,ale nie w restauracji ,a w domu ,przy kilkunastu małych świeczkach.Dla porządku dodam,że kolacja musi być wykonana przez Ciebie (tu umiejętności kulinarne mają kolosalne znaczenie
).
Pomysł z tańczeniem fajny, ale bez muzyki z telefonu, lepiej śpiewac hehe
Kolacja już u mnie pomysł który był. Ale w tamtym roku z dziewczyna którą już byłem. Kilkanascie swieczek, płatki róż na meblach no i kolacja. Wiec chce coś nowego, co bedzie mi sie kojarzyc z nia, a nie moja ex
-
Darek
Bądź oryginalny, poczekaj jeden dzień i zafunduj jej oglądanie szlagierowego meczu Inter vs Milan przy piwku i chipsach
.
P.S Zawsze możecie się założyć przed meczem że jak wygrają czarno niebiescy to ona będzie twoją niewolnicą tego wieczoru i będzie spełniać wszystkie życzenia, a jak wygrają czarno czerwoni to na odwrót. Jak by nie było będziesz miał przyjemność
![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
P.S Zawsze możecie się założyć przed meczem że jak wygrają czarno niebiescy to ona będzie twoją niewolnicą tego wieczoru i będzie spełniać wszystkie życzenia, a jak wygrają czarno czerwoni to na odwrót. Jak by nie było będziesz miał przyjemność
Ostatnio zmieniony 5 lut 2009, 20:08 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
Lamatico
- Kontakt:
Ty jak cos palniesz toDarosław pisze: Bądź oryginalny, poczekaj jeden dzień i zafunduj jej oglądanie szlagierowego meczu Inter vs Milan przy piwku i chipsach.
Poniekąd to jest jakiś pomysł... uświadomileś mi właśnie, że nie będę mógł obejrzeć tego meczu ;/
PS. Może sprowokuj taką sytuację, w której dowiesz się, czy będzie z tego cos więcej czy starania sa zbędne... (Jeśli okaże się, że tak to zajęcie przyjdzie samo i będzie ono dla niej oryginalne uwierz mi)... Ja staram sie takie rzeczy wiedzieć możliwie jak najwcześniej, żeby za bardzo się nie angazować i potem nie przeżyć jakiegoś zawodu... Dobrze jest wiedzieć na czym się stoi.
-
Nen
Podpisuje się obiema rękami. Myślę, że po takim wieczorze będzie TwojaDarosław pisze: Bądź oryginalny, poczekaj jeden dzień i zafunduj jej oglądanie szlagierowego meczu Inter vs Milan przy piwku i chipsach.
God protect me
-
ardiano88
A może po prostu olej to święto
Zobaczymo jak zareaguje. Jak nie będzię za bardzo lamentować to warto próbować dalej, jak zacznie coś odwalać to kończ znajomość. Tanio, miło, przyszłościowo no i jak oryginalnie 
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
-
Nen
Widać nowatorskich pomysłów nam nie brakuje ale niech który kozak zastosuje to ze swoją
Jest taka mądra maksyma: "Kobiety są po to by je kochać a nie po to by je rozumieć"
Jest taka mądra maksyma: "Kobiety są po to by je kochać a nie po to by je rozumieć"
Ostatnio zmieniony 5 lut 2009, 20:15 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
-
Pablusso
Za cos takiego Mora, to ja bym dostal po buzi a nie buziMora pisze: Możesz też na przykład spacerując wieczorem po mieście włączyć Waszą ulubioną piosenkę (tylko coś wolnego ,a nie techno) i z zaskoczenia zacząć z Nią tańczyć na oczach wszystkich przechodniów.
Tak naprawde to chyba nie ma "patentu" na zadowolenie kobiety. Jedna bedzie sie cieszyc z czegos zupelnie innego niz druga. Ale nie lam sie. Kazda bedzie udawac, ze jej sie szalenie Twoj pomysl spodobal

sig by Orzeu
-
Strażnik obcasów
ChłopieLamatico pisze:Ty jak cos palniesz toDarosław pisze: Bądź oryginalny, poczekaj jeden dzień i zafunduj jej oglądanie szlagierowego meczu Inter vs Milan przy piwku i chipsach.
Poniekąd to jest jakiś pomysł... uświadomileś mi właśnie, że nie będę mógł obejrzeć tego meczu ;/
PS. Może sprowokuj taką sytuację, w której dowiesz się, czy będzie z tego cos więcej czy starania sa zbędne... (Jeśli okaże się, że tak to zajęcie przyjdzie samo i będzie ono dla niej oryginalne uwierz mi)... Ja staram sie takie rzeczy wiedzieć możliwie jak najwcześniej, żeby za bardzo się nie angazować i potem nie przeżyć jakiegoś zawodu... Dobrze jest wiedzieć na czym się stoi.
Nie ma sie co zakładac, wygre Inter
-
Nen
Dokładnie załóż się ze wygra Milan a potem "och Kochanie widzę że masz świetny nos, jesteś mądra i znasz się na piłce podoba mi się to " 
God protect me
-
Pablusso
A jesli wygra Milan, wyjdziesz na faceta, ktory nawet na pilce noznej sie nie zna... dosc ryzykowne posuniecie;]

sig by Orzeu