Wasze Pierwsze reflekcje i spostrzeżenia odnośnie gry. Co wam się podoba a co nie ?? dużo zmian w porównaniu z starszą wersją itp itd
Pisać kto już posiada grę....
Po kilkunastu sezonach oni będą mieli ponad 30 lat... Po kilku sezonach - o tak z tym się mogę zgodzić.13adi13 pisze: Ja wlasnie se wczoraj kupilem w media za 68 zl i powiem ze jest to bardzo dobra gra.Wrescie z wolnych i strzalow z dystansu moga isc bomby, bo w poprzednich byly slabe strzaly i inter jedna z lepszych druzyn, obrona chyba najlepsza.Santon, Obi, Destro, Krhin, balotelli oraz arnautovic sa pilkarzami ktorzy po kilkunastu sezonach beda miec wysokie skill, a balotelli ma po wybraniu kariery az 88 a arnautovic 85, ogolnie gre polecam

Na konsole tylko PES, a na pc tylko FIFAJestem hardkorem pisze: Panowie zbierać na konsolewtedy poczujecie co to jest prawdziwa fifa
![]()

Masz rację, lepiej ściągnąć xDIbracadabra eight pisze: Zakup Fify 10 na pc to moim zdaniem głupota.

Bo na kompy EA wypuszcza co roku praktycznie to samo (zresztą Konami z PESem ostatnio robi podobnie). FIFĘ warto kupować tylko na next geny bo na konsolach ta gra jest zaj*bista i sporo lepsza od PESa. FIFA na kompie i na konsoli to dwie zupełnie inne gry.Baszczu pisze: Kupiłem FIFA10 na PCa i jestem srogo zawiedziony. Praktycznie żadnych zmian w porównaniu z FIFA09... dobrze, że chociaż cena spadła w porównaniu z zeszłymi latami. Nie mogę jeszcze grać na najwyższych detalach, bo procesor mi zdycha wówczas i gra się tnie...

Zgadzam się w zupełności.Sam grałem w demo i nie mam nawet zamiaru ściągać pełnej wersji ,a co dopiero kupić ,szkoda łącza.Czekamy na PES'a 10.maciejos pisze: Z dużej chmury mały deszcz. Słaba ta FIFA. Czekam na PES10.