Pytanie.
-
Pytanie.
Z jakiego sezonu to koszulka ?
http://img08.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2970210188
http://img08.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2970210188
-
Re: Pytanie.
Nie będę zakładał nowego tematu, proszę o pomoc.
Szykuje mi się za niedługo lot do UK a właśnie skończył mi się okres ważności paszportu, polecę na dowód osobisty czy nie bardzo ? Prosiłbym tylko o pewne odpowiedzi bo nie chciałbym się niemiło zaskoczyć na lotnisku.
Szykuje mi się za niedługo lot do UK a właśnie skończył mi się okres ważności paszportu, polecę na dowód osobisty czy nie bardzo ? Prosiłbym tylko o pewne odpowiedzi bo nie chciałbym się niemiło zaskoczyć na lotnisku.
-
Na stronie Ministerstwa Spraw Zagranicznych Polski przeczytać możemy, że:
Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. Dokumentem podróży uprawniającym do bezwizowego wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Wielkiej Brytanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Przed wyjazdem należy się upewnić, czy dokument jest w wystarczająco dobrym stanie technicznym i pozwala na stwierdzenie tożsamości (szczególną uwagę należy zwrócić na aktualność zdjęcia).
Pozdro
Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. Dokumentem podróży uprawniającym do bezwizowego wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Wielkiej Brytanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Przed wyjazdem należy się upewnić, czy dokument jest w wystarczająco dobrym stanie technicznym i pozwala na stwierdzenie tożsamości (szczególną uwagę należy zwrócić na aktualność zdjęcia).
Pozdro

-
Dzięki wielkie Matteo 

-
Chciałem zapytać czy studiuje ktoś na kierunku: "Filologia klasyczna i kultura śródziemnomorska"
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato
FORZA NERAZZURRI
FORZA NERAZZURRI
-
I tak będziesz bezrobotnym.;D Sorry za spam, musiałem.

-
co do studentow jest na forum jakis zdolny inż. ktory chcialby zarobic za zrobienie kilku rysunkow ?
-
- Kontakt:
Rysunki z jakiej dziedziny inż.? Budownictwo, mechanika, elektryka?
-
Ja mialem kontakt z tym, a o co chodzi:)Dominho pisze:Chciałem zapytać czy studiuje ktoś na kierunku: "Filologia klasyczna i kultura śródziemnomorska"
-
- Kontakt:
No to niestety nie mogę pomóc.
-
Jakie te rysunki :> I co najważniejsze jaka stawka 

-
4 szkice czesci skladowych sprzegla i jeden techniczny rysunek zlozeniowy z doborem odpowiednich elementow z norm, a kasa do dogadania
-
Szybkie pytanie ,czy odkręcenie bocznej klapy komputera to dobry pomysł ?
-
Ja cały czas korzystam z otwartej klapy żeby ciepło uciekało. Nie ma problemu z odkręceniem klapy.
-
ja tak samo . szczegolnie w wakacje kiedy komputer wariuje ... poza tym sciagnij sobie SpeedFana i zrob test z zalozona klapa i sprawdz temp a bez klapy
duzo szybciej sie chlodzi i utrzymuje ta nizsza temp 

-
Mam pytanie odnośnie ponownego wyjazdu Interistów do Mediolanu. W marcu czy kwietniu organizował to Messie. Chciałbym wiedzieć taki orientacyjny miesiąc wyjazdu, by móc się za-budżetować finansowo odrobinę wcześniej.
-
Pewnie jak ruszy sezon będą plany wyjazdowe! może koniec sierpnia lub wrzesień ?
-
- Kontakt:
beda plany wyjazdowe o ktorych poinformuje:) jest tez mała propozycja czy nie wybrac sie busikiem<małym> np na 12 osob na puchar włoch 17 sierpnia jesli gralibysmy u siebie, moze sa chetni? ruszylibysmy np z Katowic ok 18 w piatek, mecz w sobote i niedziela jestesmy...wszystko zalezy od losowania... moze sa chetni wstepnie?
a co do takiego wiekszego wyjazdu to napewno zorganizujemy:) na 50osob:) jak poprzednio:)
ten na 50 osob to pewnie jak ostatnio ok 300zł
a ten pewnie ok 400zl
a co do takiego wiekszego wyjazdu to napewno zorganizujemy:) na 50osob:) jak poprzednio:)
ten na 50 osob to pewnie jak ostatnio ok 300zł
a ten pewnie ok 400zl
-
- Kontakt:
Jaki byłby koszt tego sierpniowego wyjazdu?
-
Kurde ja akurat będę wtedy w Bibione więc całkiem niedaleko:) Jakby co to piszcie może podskoczę!;) Forza Inter!
-
- Kontakt:
Dopiero teraz doczytałem koszt... Muszę się zastanowić, ale wstępnie, czemu nie.
-
Messie rozumiem, ze jak nie jestem w FDP i nie mam karty to m to nie przeszkadza w wyjeździe ?
100% piszę sie na wrzesień
100% piszę sie na wrzesień

-
- Kontakt:
nie bedzie przeszkadzalo.. to tylko tak zapytalem czy ktos bylby chetny...ale chyba zrobimy jak pisalem wrzesien/pazdziernik wyjazd na autokar